1957.VIII.8. Indonézia – Ferencváros 0:3

FFA_0142-2„Még 45 percig kell kitartani! És akkor erre a győzelemre büszkék lehetünk. A második félidő elején még óvatosan játszunk. Majd ha kezdenek fáradni, akkor próbáljunk meg mi többet rohamozni. Elgondolásunk nagyszerűen bevált. Kb. 10 percnyi játék után teljesen magunkhoz ragadjuk az irányítást. Két-három rövid adogatást egy hosszú szöktetés követ. Hol Kertész, hol Fenyvesi száguld az indonéz kapu felé. Egymásután zúdulnak a lövések az ellenfél kapujára, gólt azonban mégis hátvéd rúg. Ombódi egy előretörés után bombalövést zúdít kapura. Mintha zsinóron húznák a labdát a felső sarokba. Kettős sípjel: 3:0! Eldőlt végleg a mérkőzés.

Az utolsó percekben már teljesen egyoldalú a játék. Szinte állandóan a mi birtokunkban van a labda. A közönség ütemes tapsa kíséri az öltözőbe a két csapatot. Nagyszerű mérkőzés volt! Sugárzó arccal rogynak le a Fradi-fiúk az öltöző padjaira. Tíz perc is eltelik, amíg zuhany alá állnak. Ólmos fáradtság vesz erőt mindegyiken. Nem baj fiúk! Most már túl vagyunk rajta. S nem is akárhogyan. Mert ez az eredmény sokáig emlékezetes lesz. Köszönet érte Fradi-fiúk!”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

    TFU_20020100_Fma_001 - 0018
OLDALAK
Ranglisták és statisztikák:
Következik: 08.22.19:00 EL PLAY-OFF FK Suduva-FTC (TV:M4)
Következik: 08.25.18:00 Puskás-FTC (TV:M4)
Következik: 08.29.20:00 EL PLAY-OFF FTC-FK Suduva (TV:M4)
VVK 50 – A kupasiker 14 legszebb pillanata
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső Utánpótlás Emléktornák
FACEBOOK:
HOST