1972.VII.12. MNK Döntő, Ferencváros – Tatabánya 2:1

2 hozzászólás a(z) 1972.VII.12. MNK Döntő, Ferencváros – Tatabánya 2:1 bejegyzéshez

  • Érdekesw, mennyire nem volt akkor (sem) igazi rangja a Kupának. Alig 8.000 néző, én halványan emlékszem a meccsre, a győztes gólra mindenképp, ahogy a hí­resen nagyokat bakizó Kovács hazagurí­totta, Flóri pedig elhúzta és bepassz… nem vert ki senkit a ví­z az örömtől, kb. az volt a Fradisták reakciója, hogy na, ez legalább megvan, mert kudarcos szezon lett a végén. Az álmodott arany és a reális ezést helyett 5. (!) hely, és még az, hogy az UEFA-ban nem jutottunk döntőbe, az is pofon volt akkoriban. (Nem egy Senica vagy Flamurtari esetleges kiverését ünnepelte a sajtó) Nagybátyám évekig emlegette, hogy egy Milan -- Fradi UEFA-döntő micsoda 2 meccs lett volna, de sajnos Spurs -- Wolves lett helyette. Pedig tényleg szenzációs meccsek valósulhattak volna meg, itt is, ott is 80000 néző előtt, Flóri, Brani és Kű Lajos Rivera, Schnellinger, Rosato ellen mmm. ez is örök veszteség, hogy nem jött létre.

  • “Ennél azért történtek fontosabb események is 1972-ben.” Főleg számomra, hiszen ebben az évben születtem! 🙂 A mérkőzést ezen okból még nem láttam, de Lalolib és a Népsport ismét visszarepí­tett a múltba, í­gy átélhettem én is az izgalmakat! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
04.02.16:30 M4 Sport
04.08. 19:30 M4Sport
04.15. 00:00 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső