1981.IV.23. Pacsai Haladás – Ferencváros (edzőmérkőzés)

“…az április 23-i pályaavatón az FTC vezetőedzője, Novák Dezső így sóhajtott fel: „Bár összegöngyölhetnénk, s elvihetnénk az egészet… Itt nincs mire fogni a rossz játékot!””

(Népsport, 1981. október 9.)

Egy hozzászólás a(z) 11110111101ejegyzéshez

  • Pályaavató Pacsán. Egymillió ötszázezer forintot fordítottak Pacsán a község sportpályájának és létesítményeinek felújítására. Megépítették többek, között a labdarugó pálya körüli salakos futópályát, a labdarúgó pálya játékterét gyeptéglázták, felújították az öltöző épületét, csinosították a létesítmény környékét. A község lakossága nagyarányú társadalmi összefogással segítette a munkát, amelynek eredményeként jobb, kulturáltabb feltételek között sportolhatnak a helybeliek. A felújított létesítmény ünnepélyes avatására csütörtökön délután kerül sor. s ebből az alkalomból a Ferencváros NB I-es labdarúgó csapata játszik barátságos mérkőzést a járási első osztályban szereplő Pacsai Haladás gárdájával. A pályaavató ünnepség kezdete: délután öt óra.

    Zalai Hírlap, 1981. április 23.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső