1981.VII.22. Zell am See(?) – Ferencváros 2-5(?)

Egy hozzászólás a(z) 11110111101ejegyzéshez

  • Kopognak a cipők az öltözőfolyosón. A nyári alapozás első napja, pontosabban délelőttre az Üllői úton. A játékosok után a három edző, Novák Dezső, Szűcs Lajos és Monostori Tivadar szaporázza lépteit. Földre kerülnek a labdák, a gumikötelek, aztán gimnasztika, futás, majd rövid játék következik. Novák Dezsővel a kapu mögött beszélgetünk.

    “A héten napi két edzés lesz, majd hétfőn elutazunk Ausztriába. Tirolban eszményi körülmények között készülünk tovább 10 napon át, majd részt veszünk a bécsi nemzetközi tornán, ahol ott lesz a Bayern München is. Úgy volt, hogy mi is rendezünk egy tornát augusztus 7. és 9. között, de elmarad, mert válogatottjaink nélkül nem tudunk erős csapatot kiállítani. És aztán, szóval jön a bajnokság, amelynek megvédését várják tőlünk.

    — Kikkel vágnak neki az évnek?

    — Kakas (v), Zsiborás, Jancsika, Judik, Rab (v), Takács (v), Beles, Major, Tepszics, Szántó (v), Ebedli, Nyilasi (v), Mörtel, Murai, Szokolai, Kvaszta, Koch, Szabadi, Pogány és Pölöskei (v). A győri fiút is ideszámolom, ügyében ugyan még nincs döntés, de ez alighanem kedvező lesz. A 21. játékos Hajdú, aki méltányossági alapon tagja a keretnek.

    — Mindenki rendben ?

    — Zsiborás a nyári szabadság alatt elég súlyosan megsérült játék közben, operálták, így három hónapig nem számíthatunk rá. A többiek rendben vannak.

    Népsport, 1981.07.15.

    “A stuhlfeldeniek meghí­vására egy hetet Tirolban a hegyek között töltöttek a fradisták. A polgármester háromemeletes házában laktak, a helyi csapat pályáján naponta háromszor edzettek… (Nagy Béla -- Kik játszottak a Fradiban?)”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
OLDALAK
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ