1982.II.7. Hajduk Split – Ferencváros 3:1

Egy hozzászólás a(z) 11110111110ejegyzéshez

  • Splitbe utazott a Ferencváros. Ferencváros együttese szerdán 16 játékossal Jugoszláviába utazott. Az együttessel tart a bajaiak egyik tehetséges játékosa, Takács (szerk: József, 21 éves beállós, középpályás) is.
    — Február 7-én a Hajduk Split ellen lépünk pályára — mondta Novak Dezső vezető edző. — Két nappal később helyi II. ligás csapat az ellenfelünk, visszatérőben Belgrádban lesz még egy találkozó, ellenfelünk a főváros egyik másodosztályú csapata. Bízom abban, hogy jó pályákon gyakorolhatunk. Fontos, hogy a jelenlegi időszakban jó ellenfelekkel mérkőzzünk.

    Népsport, 1982. február 4.

    HAZAÉRKEZETT jugoszláviai túrájáról a Ferencváros labdarúgócsapata. Amint Novák Dezső vezető edző elmondta, a három mérkőzésből álló kirándulás — kiadós edzésekkel fűszerezve — jól szolgálta a bajnokságra való felkészülést, miután tavaszias időben, kitűnő pályákon játszhattak és gyakorolhattak. Gondot csupán az okoz, hogy Koch még a Hajdúk Split elleni mérkőzésen ismét rúgást kapott a lábfejére, így ő emiatt hosszabb kényszerpihenőre szorul. A zöld-fehérek kedden a Népligetben a Ganz-MÁVAG ellen játszanak előkészületi mérkőzést.

    Népsport, 1982. február 15.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
OLDALAK
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ