1982.XI.7. Ferencváros – Rába ETO 0:3

Labdarugas-1982-12-0015-19821107Az első félidőben többnyire a Fradi támadott — és az ETO rúgta a gólokat… Fordulás után több olyan szakasza is volt a mérkőzésnek, amikor behozhatták volna hátrányukat sőt még a vezetéshez is juthattak volna! A ferencvárosiaknak azonban ezen az estén nem volt szerencséjük sem! Támadóik ordító helyzetekben hibáztak, pedig nem is egyszer már a győri kapus is verve volt. És áhogy ilyenkor már lenni szokott, a sok hibáért góllal kellett fizetniök.

Novák: — Ami a pályán történt, az egyenesen fejfájdító volt, mert váratlan események történtek. Ilyen volt Beles fegyelmezetlensége, nagy hibája az első gól előtt, aztán azt sem értem, hogy Szokolai miért vágta fel Póczikot, amikor a győri játékos támadás-vezetése egyáltalán nem jelentett gólveszélyt. Ráadásul jött Ebedli eléggé el nem ítélhető magatartása, hiszen a szünetben a kiállítás sorsára jutott, s így elvesztette a csapat az egyik játékmesterét! Mindezek ellenére kiegyenlíthettünk volna a második félidőben, Pölöskei és Szabadi azonban ordító gólhelyzetben ügyetlenkedett, s ezzel minden reményünk füstbement. Az ellenfélről azt mondhatom, hogy érett, jó csapat, változatlanul erőssége a középpálya, a gyors ellenroham és ezen a mérkőzésen a Fortuna is segítette. A 0:3 túlzás, nem fejezi ki hűen az erőviszonyokat. Nem lesz könnyű megtalálni a bajból kivezető utat!

Nagyításhoz klikk a képre!

Nagyításhoz klikk a képre!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

    TFU_20020100_Fma_001 - 0018
OLDALAK
Ranglisták és statisztikák:
VVK 50 – A kupasiker 14 legszebb pillanata
FOTELSZURKOLÓ
FACEBOOK:
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
HOST