1986.I.13. AO Pavlosz Melasz(?) – Ferencváros 0-7

Edzőmérkőzések az Üllői úton

A Ferencváros labdarúgó csapata péntek reggel hazaérkezett Görögországból. A zöld-fehér együttes két hetet töltött Szalonikiben, s kedvező időjárási és talajviszonyok között, napi két edzéssel végezte a felkészülés erre az időszakra tervezett programját. Kemény, intenzí­v edzések voltak.

Dalnoki Jenő vezetőedző elmondta, hogy négy előkészületi mérkőzést is játszottak. Egy harmadik ligás együttest 7-0-ra vertek, a második ligás Tricolat 4-0-ra. Az első ligás Aris ellen nem kis meglepetésre. 3-0-ra győztek, mégpedig Szabadi (2) és Pölöskei góljaval. Lariszában viszont 3-0-ra kikaptak attól a helyi együttestől, amely játszott már a Bp. Honvéddal és kiverte a Siófokot a KEK-ből. Igaz, a játékvezető olyan elfogultan bí­ráskodott, hogy ezért még az ellenfél is elnézést kért.

Az Üllői úton joggal örülnek annak, hogy Pölöskei Gábor újra egészséges, s Görögországban jó benyomást keltett. Újra játszott már Pogány is, de még csak csereként. Rossz hí­r is van: Bánkinak Achilles-sérülése van, Zsinka pedig a bokáját fájlalja.

Görögország után, szombat délelőtt már az Üllői úton gyakorolnak a ferencvárosiak. Ha a pályaviszonyok lehetővé teszik, akkor az Olaszországba készülődő juniorcsapatuk, ellen játszanak edzőmérkőzést.

(Népsport, 1986. január 25.)

Egy hozzászólás a(z) 11111000010ejegyzéshez

  • “… csütörtökön este Szalonikibe utazik a csapat. Dalnoki sorolja a neveket, s arra kér, számoljam őket, nehogy kifelejtsünk valakit. Tehát Zsiborás, Erdélyi, Hámori, Simon. Idáig jutunk, amikor az edző megjegyzi: szeretné folytatni azt a régi ferencvárosi hagyományt, hogy minden külföldi útján egy fiatal játékost kipróbál a csapat. Majd folytatja a felsorolást: Pintér, Strausz, Szántó, Jancsika, Keller, Bánki, Palkovics, Takács, Limperger, Ebedli, Zsinka, Pogány, Pölöskei, Szabadi, Kvaszta, s mondom, ez csak tizenkilenc, hogy lesz ebből huszonkettő. Egy pillanat, válaszolja, és egy szuszra hozzá teszi: Jancsika, Kincses, Rab.

    Népsport, 1986.01.09.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ