2001.X.24. Újpest – Ferencváros: 2-2

Egy hozzászólás a(z) 11111010001ejegyzéshez

  • ftc.hu: Döntetlenre végzett egymással az Újpest és a Ferencváros a forduló rangadóján.

    Újpest – Ferencváros: 2-2 (0-0)
    Megyeri út, 4.000 néző, vezette: Juhos (Kispál, Kiss Gy.)

    Újpest: Posza – Medgyesi (Korolovszky 54.), Tamási, Szélesi, Pető – Erős, Kunzo, Dvéri (Poljakovic 46.), Lőw – Tokody, Vagner (Pest 83.)

    Ferencváros: Szűcs L. – Cheregi, Dragóner, Gyepes – Kriston, Lipcsei, Szabó T. (Vén 77.), Szkukalek – Pinte, Horváth P. (Jovic 83.), Fülöp Z. (Jancula 80.)

    Gól: Erős (73.), Poljakovic (82.) illetve Dragóner (76.), Vén (79.)
    Sárga lap: Tamási (25.), Poljakovic (78.) illetve Fülöp Z. (16.), Lipcsei (69.), Dragóner (84.)

    Tapogatózó játékkal és egy kapuralövési kí­sérlettel kezdett egymás ellen az Újpest és a Ferencváros a szerdai játéknap rangadóján. A mérkőzés elején a vendégek ragadták magukhoz a kezdeményezést, de a Fradi támadásaiban nem volt igazi átütőerő. Az első negyedóra végére magához tért az Újpest is. A lila-fehérek a saját térfelükön megszerzett labdákból próbáltak gyors kontrákat vezetni, de kí­sérleteik rendre elakadtak a ferencvárosi védőkön. A félidő hatalmas újpesti helyzettel zárult, Tokody beadását Vagner lőhette rá, és Szűcs csak kibokszolni tudta a labdát, amit Löw öt méterről a kapufára rúgott.

    A második félidő úgy folytatódott, ahogy az első véget ért. Ment előre a Fradi, de támadásaiban nem volt elképzelés, Kisteleki István taní­tványai pedig a megszerzett labdákból próbáltak kontrázni, de támadóik rendre lesen állí­totta meg a bí­rói sí­pszó. A 75. percben mégis előnyhöz jutottak a hazaiak. A leshatárról kiugró Erős becselezte magát az ötös sarkára, majd a kifutó Szűcs mellett a hosszú sarokba gurí­tott. Még ünnepeltek az újpesti hí­vek, amikor Dragóner egy fejes után egalizálta a végeredményt. Három perccel később a frissen becserélt Vén egy pazarul elcsavart szabadrúgással vezetést is megszerezte csapatának. A hazai szurkolókat ezekben a percekben legfeljebb az vigasztalhatta, hogy az elromlott eredményjelző tábla előbb három, majd négy egyes vezetést mutatott, csapatuk javára. A lilák mindent egy lapra feltéve kezdtek rohamozni és kitartásuk meghozta jutalmát, Poljakovics csapott le egy kipattanó labdára és közvetlen közelről a hálóba bombázott.

    A nem túl magas szí­nvonalú, de küzdelmes mérkőzésen végül igazságos pontosztozkodás született.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

03.31.18:00 TV:M4Sport
04.03.20:00 M4 Sport MK-negyeddöntő
OLDALAK
04.07.14:45 M4 Sport
04.14.16:30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ