2002.II.2. Ferencváros – Budafok: 4-1 (edzőmérkőzés)

NS-20020203-04-20020202Gáspár József, a Budafok edzője ma felhí­vta Szeiler Józsefet, a Ferencváros Labdarúgó és Sport Kft. ügyvezetőjét. A budafoki szakvezető jelentkezésének apropóját a két csapat szombati edzőmérkőzésén történt sajnálatos események adták.

Ferencváros – Budafok: 4-1 (4-1), félbeszakadt
Népliget,

Ferencváros: Szerovay -– Takács, Hrutka, Cheregi, Vukmir -– Lászka (Ghéczhy), Kapic, Huszti, Kardos -– Kuznyecov, Varga

Gól: Varga (2), Kuznyecov és Huszti

Mint ismeretes a két csapat szombaton délelőtt ví­vott edzőmérkőzést, a teremtornára nem utazó játékosok a juniorcsapat néhány tagjával kiegészülve mérkőztek a Budafok ellen, ám a találkozó félbeszakadt. A ferencvárosi tizenegy már 4-1-re vezetett, amikor háromnegyed óra elteltével Gáspár József, a vendégek edzője lehí­vta a csapatát.

Hrutka János elmondása szerint az edzőmérkőzésen szokatlanul keményen, sőt időnként durván játszottak a budafokiak. Ennek következtében két játékosunk, Lászka és Huszti is megsérült. Huszti sérülését követően a játékvezető sárga lapot mutatott fel az egyik budafoki játékosnak, majd a vendégek edzője egy, a 16-oson belül történt dulakodást követően lehí­vta csapatát, és befejezettnek tekintette a találkozót. Vámos Tamás, a mérkőzés játékvezetője egyébként senkit nem állí­tott ki csapatunkból – sem ütésért, sem másért -, sőt hivatalosan sem tudott semmilyen olyan esetről beszámolni, ami indokolta volna a budafokiak döntését.

Gáspár József a beszélgetés alatt hangsúlyozta, hogy a két csapat között a korábbiakban sem volt semmilyen nézeteltérés, és szeretné, ha ez a jövőben sem változna. Szeiler József természetesen egyetértett a felvetéssel, és a felek megegyeztek abban is, hogy szerencsésebb, ha a továbbiakban a két klub egymás közt rendezi el az ügyet, és nem a sajtó nyilvánossága előtt vitatják meg az edzőmérkőzésen történteket. Gáspár és Szeiler egyaránt sajnálatosnak tartották a történteket, és abban is egyetértettek, hogy nem az ügy nem volt olyan súlyos, mint amekkora visszhangot kapott az elmúlt napokban.

NS-20020203-04-20020202-2

(A Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
EL-csoportkör 12.09. 21:00 M4 Sport
12.12. 16:30 m4 Sport
12.18. 14:45 m4 Sport
01.26. 19:00 m4 Sport
Novák Dezső
FOTELSZURKOLÓ