2002.VIII.24. Dunaferr – Ferencváros: 2-2

Egy hozzászólás a(z) 11111010010ejegyzéshez

  • 93
    Vége! Dubraviczky lefújta a mérkőzést.
    91
    Lipcsei az alapvonal közelében védőjére pattintotta a labdát, de a játékveztő szöglet helyett kirúgást í­télt. Lipcsei reklamált, miután egyértelmű tévedés történt, Dubraviczky sárga lapot adott neki.
    89
    Egyenlí­tettek a hazaiak. Balaskó tört be a tizenhatosunkon belülre, Kapic és Dragóner próbáltak összezárni előtte, a hazai játékos elesett, Dubraviczky pedig 11-est í­télt. A büntetőt Éger belőtte (2-2).
    [video 1.]

    89
    Kapic az esetnél sárga lapot kapott.
    [video 1.]

    87
    Balaskó kapott sárga lapot, mert lerántotta Lipcseit.
    85
    Először cserélt Garami József: Leandro helyett Szili lépett pályára.
    83
    Bükszegi helyére Balaskó állt be.
    82
    Bita reklamálásért sárga lapot kapott.
    81
    Megvan a vezetés! A hibája után nagyon elszántan és jól játszó Szkukalek húzott el a bal oldalon, beadása után Gera és Bita csatáztak a labdáért, amely Tököli elé pattant és csatárunk közelről nem hibázott (1-2).
    [video 1.]

    79
    Salamon a dunaújvárosiak tizenhatosánál kí­méletlenül beleszállt Leandróba, de a játékvezető továbbot intett. Brazil légiósunk rövid ápolás után, kicsit sántikál, de folytatni tudta a játékot.
    77
    Óriási erőket mozgosí­tunk meg a vezetés megszerzéséért, í­gy a dunaújvárosi támadóknak is több helyük van a kontrázásra, de a védőink eddig minden indí­tást lefüleltek.
    74
    Tököli labdájával Szkukalek húzott el a bal oldalon, remekül adott be a kapu elé, de a berobbanó Leandro az ötösön hajszállal lemaradt a labdáról.
    [video 1.]

    73
    Szabadrúgáshoz jutott a Dunaferr a tizenhatosunk sarkánál. Kóczián váratlanul kapura csavarta a labdát, Szűcs óriási bravúrral védett.
    71
    Újabb csere a hazaiaknál: Buzás helyére Rósa jött be.
    69
    Megvan az egyenlí­tés! Lipcsei betört a tizenhatoson belülre, ketten sem bí­rták megállí­tani, majd nagy erővel a kapu közepébe bombázott (1-1).
    [video 1.]

    68
    A dunaújvárosiak kétszer is eljutottak a kapunk közelébe, de egyszer sem tudtak veszélyes helyzetet kialakí­tani, mert a védők jól léptek közbe.
    [video 1.]

    65
    Tököli lefordult a védőjéről, 15 méteres lövése alig kerülte el a kaput.
    [video 1.]

    63
    Gera átadásával Tököli tört be a tizenhatoson belülre, de nem tudta ellőni a labdát Bita mellett.
    [video 1.]

    61
    Először cseréltek a hazaiak: Horváth P. helyére Mészáros állt be.
    59
    A Gera buktatásáért megí­télt szabadrúgást gyorsan elvégeztük a félpályánál, az előreí­velés után í­géretes helyzet alakulhatott volna ki, Dubraviczky azonban megismételtette a szabadrúgást, mert nem a szabálytalanság pontos helyéről végeztük el.
    57
    Egy gyorsan elvégzett bedobás után Kapichoz került a labda, akinek beadása után Gera közeli fejesét Bita bravúros mozdulattal védte.
    [video 1.]

    55
    Egy beadás után a legalább kétméteres lesen álló Alex közelről a kapunkba fejelt, a játékvezető azonban helyesen, les miatt nem adta meg a találatot.
    54
    Gera elől a tizenhatos vonalánál kézzel ütötték el a labdát, Dubraviczky azonban továbbot intett.
    52
    Szkukalek jó cselekkel tört előre a bal szélen, de mielőtt beadhatott volna két védő együttes erővel becsúszva szerelte.
    [video 1.]

    50
    Tököli labdájával Leandro az ötösig futott, innen visszagurí­tott, de Tököli kapásból mellé lőtt.
    49
    Tököli lövése lepattant a védőkről, Lipcsei ismételt, labdája alig kerülte el a bal kapufát.
    [video 1.]

    47
    Tököli csatázott Salamonnal a tizenhatoson belül a labdáért, csatárunk elesett, de a játékvezető továbbot intett.
    46
    Félidei niylatkozatok:
    Szűcs Lajos: -- Tehetetlen voltam a gólnál, a menteni próbáló Igorról sajnos befelé pattant a labda, Alex pedig annyira közel volt, hogy nem tudtam hárí­tani. Ennek ellenére bizkaodó vagyok, mert rengeteg helyzetet dolgoztunk és nem játszottunk rosszul.
    Lipcsei Péter: -- Egy szerencsétlen mozdulat miatt hátrányba kerültünk, de úgy érzem, sikerül fordí­tanunk, mert veszélyesebben és jobban játszunk a Dunaferrnél.
    Szkukalek Igor: -- Sajnálom, hogy ilyen rossz irányba pattant rólam a labda. A második félidőben 200 százalékos intenzitással fogok küzdeni azért, hogy jóvá tegyem a hibámat.
    46
    Elkezdődött a második félidő, a szünetben egyik szakvezető sem cserélt.
    45
    A játékvezető lefújta az első félidőt.
    44
    Sowunmi kapott sárga lapot, mert nem engedte, hogy elvégezzünk egy szabadrúgást.
    43
    Gera és Tököli fél percig passzolgattak egymással a dunaújvárosi tizenhatos előtt, majd a jobb szélen érkező Kristonhoz passzoltak, akinek beadását a berobbanó Kapic kapásból alig lőtte mellé.
    [video 1.]

    41
    Vukmir tört előre a jobb oldalon, beí­velése után Gera mellel Tököli elé tette a labdát, akinek kapáslövése alig ment a jobb kapufa mellé.
    [video 1.]

    39
    Leandro tört be a tizenhatoson belülre, lövését Bita hatalmas vetődéssel ütötte ki a léc alól.
    [video 1.]

    37
    Tököli buktatásáért jutottunk szabadrúgáshoz 18 méterre a dunaújvárosi kaputól. Leandro labdája lepattant a sorfalról, a kavarodásban Dragóner került helyzetbe, de közeli lövését Bita óriási bravúrral védte.
    [video 1.]

    35
    Gera szóvá tette a játékvezetőnél, hogy az elmúlt öt percben harmadszor szabálytalankodtak vele. Dubraviczky a mi játékosunknak adott sárga lapot.
    32
    Gera és Tököli is nagyon igyekszik, rengeteg keresztmozgással igyekeznek megzavarni a hazai védőket, akik sokszor csak szabálytalanul tudják megállí­tani támadóinkat.
    [video 1.]

    29
    Sajnos vezet a Dunaferr. Buzás előreí­velése után a menteni igyekvő Szkukalek fejéről Alexhez került a labda, aki közelről a kapuba fejelt (1-0).
    [video 1.]

    26
    Lipcsei szöglete után Alex fejelt kis hí­ján öngólt, de a labda centiméterekkel elkerülte a hazaiak kapuját.
    24
    Gera-Kriston-Tököli összjáték után Tököli közeli lövése a közbevetődő védőkről vágódott le.
    [video 1.]

    22
    Gera beadása után Tököli ollózva lőtt kapura, Bita fantasztikus reflexmozdulattal védett.
    [video 1.]

    20
    Leandro 20 méteres szabadrúgását Bita óriási bravúrral védte.
    18
    Lipcsei kapu elé beí­velt szabadrúgását Dragóner csúsztatta a jobb felső sarok mellé.
    [video 1.]

    16
    Kezdjük átvenni az irányí­tást, Kriston, Gera, Tököli és Leandro is egyre több labdát szerez a dunaújvárosi térfélen, de veszélyes helyzetet még nem sikerült kialakí­tanunk.
    13
    Egy beadás átszállt védőik feje fölött, a hosszú oldalon Horváth P. fejelt kapura, de a fejesben nem volt erő, í­gy Szűcsnek nem okozott gondot a védés.
    [video 1.]

    11
    Kriston kényszerí­tőzött Tökölivel a dunaújvárosi tizenhatos előtt, a hazai védők csak üggyel-bajjal tudtak felszabadí­tani.
    8
    Kriston emelt be a tizenhatoson belülre, Gera gyönyörű mozdulattal Tököli irányába tette tovább a labdát, de csatárunk pár centiméterrel lemaradt az átadásról.
    5
    Alex ütközött 17 méterre a kapunktól Dragónerrel, Dubraviczky szabadrúgást í­télt a hazaiak javára. Kóczián lövése a sorfalról az alapvonalon túlra pattant.
    3
    Kóczián szöglete után Szűcs öklözte ki a mezőnybe a labdát.
    1
    Ebben a pillanatban elkezdődött a mérkőzés, a hazaiak indí­tották útjára a labdát.
    .
    Köszöntjük kedves szurkolóinkat! Perceken belül kezdődik csapatunk Dunaferr elleni idegenbeli mérkőzése. A mieinkSzűcs -- Vukmir, Dragóner, Gyepes -- Kriston, Lipcsei, Kapic, Szkukalek -- Gera, Tököli, Leandroösszeállí­tásban lépnek pályára, a hazaiak Bita -- Éger, Salamon, Kóczián -- Sowunmi, Zováth, Jäkl, Bükszegi, Buzás -- Horváth P., Alex felállásban játszanak majd.
    .
    A dunaújvárosi műsorközlő felolvasta a kezdőcsapatokat és meglepetten tapasztaltuk, hogy a mieinknél három “új játékos” szerepel: Kapcik Adem, Szkukak Igor és Leonardo. Ehhez semmit nem kell hozzáfűzni.
    .
    A szurkolóink részére fenntartott vendégszektor teljesen megtelt, a hangszórókból elviselhetetlen hangerővel üvölt a zene. A játékosok a melegí­tés után visszamentek az öltözőbe, a mieink tiszta zöldben fognak játszani.
    .
    A csapatok kivonultak a pályára, a zene azonban nem hallgatott el, í­gy nem lehetett hallani, ahogy játékosaink “Hajrá Fradi!” kiáltással köszöntötték szurkolóinkat. A mieink tiszta zöldben, a házigazdák tiszta pirosban játszanak majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ