2002.X.15. Jubileumi mérkőzés, ESMTK – Ferencváros: 1-3

Egy hozzászólás a(z) 11111010010ejegyzéshez

  • 91
    Vége a mérkőzésnek, a játékvezető lefújta a találkozót.
    89
    Kapic kitűnő labdával indí­totta Szkukaleket, akinek a visszagurí­tása után Somorjai lőtt kapásból a kapu mellé.
    86
    Kettőre növeltük az előnyünket. Leandro beadása utánAndone előbb lekezelte a labdát, majd a hálóba bombázott, a labda a bal kapufáról pattant a kapuba (1-3).
    83
    Szili indí­tásával Somorjai tört előre és miután senkinek nem tudott passzolni váratlanul lőtt, a labda alig kerülte el a hazai kaput.
    80
    Kapic húzott el a jobb oldalon, beadása után Andone kapáslövését bravúros mozdulattal hárí­totta az ESMTK kapusa.
    78
    Leandro mértani pontosságú beadását Andone 11 méterről csúsztatta kapura, de a hazaiak hálóőre magabiztosan hárí­tott.
    75
    Szili kényszerí­tőzött Andonéval, a visszakapott labdával kapura tört, de a védők szögletre tisztáztak előle.
    73
    Leandro ugratta ki Andonét, a román légiós egy remek csellel lerázta védőjét, 14 méteres lövését azonban a kapus vetődve védte.
    70
    Újabb csere a mieinknél: a vádlisérülése után visszatérő Balog Zoltánt Cheregi váltotta fel.
    66
    Szili alapvonalról visszafejelt labdáját Kapic nagy erővel, centiméterekkel lőtte a kapu mellé.
    64
    Egy keresztbeí­velés után Andone ballal úgy tette maga elé a labdát, hogy a mozdulattal becsapta őrzőjét, majd kapásból alig lőtt a kapu fölé. Nagyon szép jelenet volt.
    61
    Bognár lovaglóizomhúzódást szenvedett, ezért Garami József kettős cserét hajtott végre. A sérült játékos helyére Kriston, Jovic helyére pedig Szili állt vissza.
    59
    Megszereztük a vezetést. Keller húzott el a bal szélen, kapu elé lőtt labdáját Somorjai a kapust megelőzve a hálóba továbbí­totta (1-2).
    57
    Kettős csere a hazaiaknál: Fehér Cs. helyett Udvarev, Nap helyett pedig Ribi lépett pályára.
    54
    Somorjai egyedül tört kapura, de kicsit hosszan szöktette magát és a kivetődő kapus megszerezte a labdát.
    51
    Kapic visszagurí­tása után Somorjai kapásból lőtt, de egy közbevetődő védőben elakadt a labda.
    49
    Somorjai Andone összjáték után a román légiós beadását követően a hazaiak csak nehezen tudtak tisztázni Jovic elől.
    47
    A szakmai stáb ezt a meccset arra is felhasználja, hogy felmérje a játékosok állóképességét. A kezdőcsapatban illetve csereként pályára lépő futballistáink valamennyien viselték azt a speciális műszert, mellyel folyamatosan mérhető a pulzusszámuk.
    46
    Elkezdődött a második félidő, a hazaiak indí­tották útjára a labdát.
    46
    A második félidőben a kapus Szabó K. kivételével valamennyi csereként jelölt mezőnyjátékosunk pályára lép: Kriston helyére Kapic, Cheregi helyére Keller, Szili helyére Andone, mí­g Penksa helyére Somorjai áll be.
    45
    A szünetben a csapatok a pálya szélén hallgatják meg az edzői utasí­tásokat, a kezdőkörben pedig az ESMTK cselgáncs-szakosztálya tart bemutatót.
    45
    A játékvezető lefújta az első félidőt.
    44
    Szili 25 méterről a bal felső saroknál a két kapufa találkozási pontját találta telibe.
    43
    Fehér Cs. futott le az alapvonalig, laposan, keményen belőtt labdájáról Nap csak centiméterekkel maradt le.
    41
    Egy percig járattuk a labdát a hazaiak térfelén, úgy, hogy csak a mieink értek hozzá, végül Vukmir lőtt centiméterekkel a kapu mellé.
    40
    Penksa húzott el a bal oldalon, az ötössel egymagasságban visszagurí­tott, az érkező Szkukalek azonban 14 méterről, kapásból a kapu fölé lőtt.
    37
    Krsiton beadása után Jovic hatalmas bombagólt lőtt, a játékvezető azonban les cí­mén érvénytelení­tette a találatot.
    34
    Szili 22 méteres, léc alá tartó bombáját Szerovay bravúros mozdulattal ütötte szögletre.
    32
    Szili beadása után Kriston csúsztatott a kapu mellé.
    30
    Nagyon szép Szili-Leandro-Penksa összjáték után a gólhelyzetben kilépő Penksát lesen állí­totta meg a játékvezető. A lelátóról nehéz volt eldönteni, hogy Marek tényleg lesen állt-e.
    27
    Leandro remek cselek után mértani pontosságú labdával indí­totta Jovicot, aki kicselezte Szerovayt is, lövése azonban a bevetődő védőkről az alapvonalon túlra pattant.
    24
    Egy percen belül két gólt is szerezhettünk volna: előbb Szkukalek átadása után Leandro lövése kerülte el centiméterekkel a kaput, majd Jovic szép cselek után Szerovayba lőtte a labdát.
    22
    Egyenlí­tettünk. Szkukalek ellenállhatatlanul tört előre a bal szélen, beadása után az őrizetlenül hagyott Jovicközelről a bal sarokba fejelte a labdát (1-1).
    20
    Fehér Cs. lépett ki a védőink közül, azonban mielőtt lőhetett volna, Balog önfeláldozó becsúszással szerelte.
    17
    Leandro szöktette az egyedül kapura törő Szilit, aki azonban nemcsak az elé futó Szerovay, hanem sajnos a kapu fölött is átemelte a labdát.
    15
    Leandro végezhetett el szabadrúgást a bal szélről. Egyből kapura csavarta a labdát, de a jól helyezkedő Szerovay magabiztosan hárí­tott.
    13
    Váratlanul vezetést szereztek a hazaiak. Az első támadásuknál Fehér Cs. lépett ki a védőink közül, Bognár visszahúzni sem tudta és az ESMTK csatára 16 méterről a vetődő Udvarácz mellett a bal sarokba lőtt (1-0).
    10
    Penksa próbálkozott kapuralövéssel, első kí­sérlete lepattant egy védőről, az ismétlést Szerovay hárí­totta.
    8
    Leandro í­velt be szabadrúgást a hazaiak kapuja elé, de a jó ütemben kilépő Szerovay lehúzta a labdát Jovic elől.
    5
    Leandro remekül ugratta ki Penksát, ő egy csellel becsapta védőjét, majd az üresen álló Jovichoz továbbí­tott, akinek hosszú sarokra tartó lövését Szerovay szép vetődéssel védte.
    2
    A hazaiak kapujában a Ferencvárosnál nevelkedett Szerovay Mihály áll, aki nem feledve tanulóéveit, a találkozó előtt zöld-fehér anorákban melegí­tett be.
    1
    Ebben a pillanatban elkezdődött a mérkőzés. A mieink kezdték a találkozót, és Marek Penksa már labdába is ért. Szlovák légiósunk a mai nap folyamán is legalább egy félidő erejéig a pályán lesz.
    .
    A játékosok a partvonal mellett felsorakozva hallgatják a sorban felszólaló ünneplőket, akik a hazai klub, és a budapesti szövetség részéről köszöntik a résztvevőket, és a születésnapos egyesületet.
    .
    Megérkezett a nézőtérre Albert Flórián, és itt van civilben Szűcs Lajos is, akit ma még pihentet Garami József.
    .
    A mieink tiszta fehérben lépnek majd pályára, mí­g a hazaiak tiszta pirosban játszanak majd. Érdekesség a mieink összeállí­tásában, hogy Adem Kapic csak csereként kap lehetőséget, mivel Garami József ezúttal a középpályán ad lehetőséget Dragan Vukmirnak. A mi összeállí­tásunk: Ferencváros: Udvarácz – Bognár, Balog, Cheregi – Kriston, Vukmir, Leandro, Szkukalek – Szili, Jovic, Penksa. Az erzsébetiek összeállí­tása a következő: Szerovay – Czakó, Turi, Kücsön, Orbán – Nap, Marosfalvi, Tornyai, Takács A. – Fehér Cs., Farkas A.
    .
    Köszöntjük olvasóinkat! A mai jubileumi mérkőzésen a 95 éves ESMTK egyesületét köszönti vendégjátékával a Ferencváros. Garami József csapatából természetesen hiányoznak a válogatottak, de szakmai igazgatónk szerint ez a mostani mérkőzésen nem okoz problémát, és inkább lehetőséget jelent számára a keret többi tagjának tesztelésére.
    .
    A mieink tiszta fehérben lépnek majd pályára, mí­g a hazaiak tiszta pirosban játszanak majd. Érdekesség a mieink összeállí­tásában, hogy Adem Kapic csak csereként kap lehetőséget, mivel Garami József ezúttal a középpályán ad lehetőséget Dragan Vukmirnak. A mi összeállí­tásunk: Ferencváros: Udvarácz – Bognár, Balog, Cheregi – Kriston, Vukmir, Leandro, Szkukalek – Szili, Jovic, Penksa. Az erzsébetiek összeállí­tása a következő: Szerovay – Czakó, Turi, Kücsön, Orbán – Nap, Marosfalvi, Tornyai, Takács A. – Fehér Cs., Farkas A.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

03.31.18:00 TV:M4Sport
04.03.20:00 M4 Sport MK-negyeddöntő
OLDALAK
04.07.14:45 M4 Sport
04.14.16:30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ