2003.II.6. Ferencváros – ESMTK: 4-0 (edzőmérkőzés)

Egy hozzászólás a(z) 11111010011ejegyzéshez

  • 90
    A játékvezető lefújta a mérkőzést! Csapatunk idei első előkészületi találkozóján 4-0-ra nyert az ESMTK ellen. Legközelebb szombaton, már Larnacán játszik edzőmeccseket a csapat, az ellenfél a Torpedo Moszkva lesz. Garami József szakmai igazgató Cipruson két csoportra fogja osztani együttesünket, az “A” és a “B” gárda is megmérkőzik a moszkvaiakkal. Természetesen honlapunkon ezekről a találkozókról is élő közvetí­tésben számolunk be.
    87
    Ribi futott le az alapvonalig, de beadását Udvarácz könnyedén húzta le.
    85
    Huszti két jó csel után remek labdával indí­totta a védők közül kiugró Andonét, de a játékvezető a partjelző beintésére les cí­mén megállí­totta a támadót. Vitatható í­télet volt.
    81
    Szkukalek jó cselekkel tört előre, majd 20 méterről lőtt, a labda a felső lécről vágódott a hálóba (4-0).
    75
    Vukmir 18 méteres lövését Szerovay óriási bravúrral védte.
    71
    Fehér tört nagy lendülettel kapura, óriási versenyt futott Baloggal, melyet védőnk nyert meg és szépen szerelte a vendégek játékosát.
    68
    Újabb gólt szereztünk. Andone a félpályáról jobb külsővel remekül indí­totta Halgast, aki rávezette a labdát a kapusra, majd higgadtan a hálóba helyezett (3-0).
    65
    Ismét Huszti í­velt a kapu elé, de Balog csúsztatása elkerülte a jobb alsó sarkot.
    63
    Huszti beadása után Andone 6 méteres fejesét bravúrral védte Szerovay.
    61
    Kettőre növeltük az előnyünket. Szili 18 méteres lövése után a labda kipattant Szerovayról, éppen a jól helyezkedőAndone elé, aki közelről az üres kapuba továbbí­tott (2-0).
    60
    Szili ugratta ki Halgast, aki kicsit hosszan vette át a labdát, de kiszorí­tott helyzetből í­gy is lőni tudott, lövése alig ment mellé.
    53
    Zováth szorongatott helyzetben is úgy vette át a labdát, hogy egyből indí­tani tudott: a labdát Szili kapta meg, aki egyből Halgast játszotta meg. A fiatal játékos lövésre vállalkozott, de Szerovay védett.
    52
    Andone lépett volna ki, de az ESMTK védői akasztották a román támadót. A szabadrúgást Szili 20 méterről a kapu fölé lőtte.
    46
    Elkezdődött a második félidő.
    45
    Garami József szakmai igazgató a második félidőben egy teljesen új csapatot küld pályára. A mieink Udvarácz -- Bognár, Vukmir, Balog, Keller -- Halgas, Huszti, Zováth, Szkukalek -- Andone, Szili felállásban folytatják majd a mérkőzést.
    45
    A játékvezető lefújta az első félidőt.
    42
    Kiss Gy. í­velt keresztbe, Kriston visszafejelte a labdát, melyet Sowunmi egyből kapura lőtt, de Szerovay másodszorra hárí­tani tudott.
    38
    Kiss Gy. í­velt a tizenhatos vonalán helyezkedő Penksához, Marek egy gyönyörű csellel fordult kapura, megpróbálta átemelni Szerovayt, de a kapus a léc fölé tolta a labdát.
    34
    Dragóner indí­totta Tökölit, aki Gerához továbbí­tott, Gerzson egyből lőtt, a labda centiméterekkel kerülte el a kaput.
    30
    Gera fantasztikus mozdulattal kápráztatta el a szurkolókat. A szögletzászlónál sarokkal, saját feje fölött pörgette maga elé a labdát. Ezért a jelenetért még ebben a hideg időben is érdemes volt kijönni a Népligetbe.
    27
    Megszereztük a vezetést! Csapatunk idei első góljátKriston lőtte! Gera passzolt Sowunmihoz, aki remek labdával indí­totta Kristont és Titi éles szögből, jobbal a hosszú sarokba lőtt (1-0).
    20
    Jót derültek a szurkolók Fehér alakí­tásán. A vendégek középpályása óriási lendülettel futott a labda után, de az oldalvonalnál nem tudott megállni, hanem egy hatalmas tigrisbukfenccel eltűnt a pálya szélén felhalmozott, közel másfél méteres hókupac mögött. Pár másodperccel később felbukkant, és tiszta hó volt a meze.
    19
    Kiss Gy. indí­totta Tökölit, csatárunk két jó csel után Sowunmihoz passzolt, aki 20 méterről a felső kapufát találta el.
    18
    Leandro ugratta ki Gerát, akinek lövése egy bevetődő védőről pattant le.
    17
    Kriston keresztlabdája után Penksa Gerát szöktette, aki egyből Tökölit akarta megjátszani, de a védők közbeléptek.
    15
    A nézőtéren Jovic annyira fázott, hogy fölvette második sapkáját is.
    13
    Szőke tört előre jó cselekkel, amikor védőink a tizenhatosunk előtt buktatták. A szabadrúgást Szőke végezte el, de lövése elakadt a sorfalunkban.
    12
    Dragóner 30 méteres lövését Szerovay csak kiütni tudta az alsó sarok elől.
    11
    Penksa szerzett labdát a tizenhatoson belül, de lövése a kapufáról lepattant, úgy, hogy a labda végig gurult a gólvonalon.
    10
    Leandro ugratta ki Gerát, aki Szerovay mellett a hálóba lőtt, de a játékvezető les cí­mén érvénytelení­tette a gólt.
    9
    Leandro a szurkolók általános meglepetésére kifutott az oldalvonalhoz és ledobta a sapkáját. A hideg időben rajta kí­vül Kiss Gy., Dragóner, Gera és Sowunmi játszik sapka nélkül.
    8
    Kiss Gy. futott le az alapvonalig, kapu elé lőtt labdájáról Tököli csak centiméterekkel maradt le.
    7
    Leandro kényszerí­tőzött Gerával, a visszakapott labdát azonban nem tudta ellőni, mert Szerovay kapujából kifutva, lábbal tisztázott előle.
    5
    Penksa húzott el a szélen, jól adott középre, Sowunmi levette a labdát, lőni azonban már nem tudott, mert a védők felszabadí­tottak.
    3
    A találkozót állig felöltözve a pálya széléről nézi végig Lipcsei Péter és Aleksandar Jovic. Ezenkí­vül az egykori legendás Fradi-játékosok közül kijött a mérkőzésre Szűcs Lajos és Albert Flórián is.
    1
    Elkezdődött a mérkőzés. A mieink fehér mezben és zöld nadrágban játszanak, a vendégek tiszta pirosban léptek pályára.
    .
    Csapatunk ma próbálja ki először a 4-4-2-es felállást. A mieink Szűcs -- Kriston, Dragóner, Gyepes, Kiss -- Sowunmi, Kapic, Leandro, Penksa -- Gera, Tököliösszeállí­tásban játszanak.
    .
    A játékvezetők sapkában jöttek ki a pályára. A takarí­tásban segí­t Somodi László erőnléti edző, Haaz Ferenc technikai igazgató és kapusunk, Szűcs Lajos is.
    .
    A két csapat játékosai már a pályán melegí­tenek. A vendégek pirosban, a mieink fehérben játszanak. A munkások a pálya egyik sarkában továbbra is azon fáradoznak, hogy eltakarí­tsák a pályára fagyott havat.
    .
    A pályamunkások ezekben a percekben is dolgoznak, ezért a két klub abban állapodott meg egymással, hogy 15 órakor kezdődik a mérkőzés.
    .
    A népligeti sportcentrum munkatársai kora reggel óta dolgoztak azért, hogy megfelelő körülményeket biztosí­tsanak a találkozó megrendezéséhez. A havat letakarí­tották a pályáról és nagyon kemény, fáradtságos munkával a jégfoltokat is eltüntették.
    .
    Köszöntjük kedves szurkolóinkat! Csapatunk ma játssza idei első nagypályás mérkőzését, az ellenfél előkészületi találkozón az ESMTK csapata.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.28.17:45 TV:M4Sport
OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15. M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ