2003.IX.1. Újpest – Ferencváros: 1-1

A huligánok nem nyugszanak


Újpest – Ferencváros: 1-1 (1-0)
Megyeri út, 6.500 néző, vezette: Kassai Viktor (Erős, Varga II. L.)

Újpest FC: Vlaszák – Szélesi, Urbán (Tamási 46.), Juhár, Nagy G.(Vanczák 57.) – Simek, Farkas B., Erős K., Polonkai – Kovács Z., Szanyó (Bükszegi 45.)
szakmai igazgató: Mezey György

Ferencváros: Szűcs L. – Bognár Zs., Dragóner, Kiss Gy. (Szkukalek 46.) – Kriston, Zováth, Lipcsei, Kapic -– Rósa D., Gera – Jovic (Leandro 78.)
szakmai igazgató: Garami József

Gól: Simek (9.) illetve Gera (62. – 11-esből)
Sárga lap: Erős K. (4.), Tamási (54.), Vanczák (78.), Farkas B. (87.) illetve Lipcsei (30.), Bognár Zs. (72.)

Vajon melyik Újpest fogadja hétfő este az ősi riválist: a bajnokesélyes Debrecen ellen parádézó, avagy a Magyar Kupából szégyenszemre kieső, a Kaposvölgye ellen szenvedő csapat?

S, persze, vajon melyik Ferencváros érkezik a Megyeri útra, az MTK-t legyőző, vagy a máltai Birkirkara ellen antifutballt bemutató gárda?

Aktuális kérdések ezek, amelyeken hétfő este nem volt idő túl sokat töprengeni, mert magyar pályán ritkán látható vehemenciával estek egymásnak a küzdő felek (az előzményekről még annyit: a hí­rügynökségi jelentés szerint az Újpest-Városkapu metrómegállónál három randalí­rozót állí­tottak elő a rendőrök, de nem derült ki, hogy melyik csapattal szimpatizálnak…). Lelkesebbek voltak a hazai drukkerek, akik szinte az első perctől kezdve űzték, hajtották kedvenceiket, és ennek gyorsan eredménye lett: az Újpest egyik legjobbja, Polonkai Attila mesteri átadással hozta helyzetbe Simek Pétert, aki a nagy loholás közepette észrevette, hogy Szűcs Lajos messze kint van a kapujából, és bravúros mozdulattal emelte a hálóba a labdát. Alekszandar Jovics gyakorlatilag a gól utáni ellentámadásból egyenlí­thetett volna, ám a Ferencváros idegenlégiósa ott folytatta, ahol a Birkirkara ellen abbahagyta: elronthatatlannal tűnő ziccert hibázott. Valamiért nem ment, sehogyan sem ment az első félidőben a zöldeknek, és a lilák többször teremtettek veszélyes pillanatokat Szűcs Lajos kapuja előtt. Pergő, és élvezetes volt az első 45 perc, a közönség egy pillanatig sem unatkozott. Gyakran szólt a taps, különösen Polonkai Attila technikás, látványos megoldásai után és Urbán Flórián biztos szerelései láttán.

A szünetre vastaps kí­sérete mellett vonult be az Újpest, igaz, a szurkolók bosszankodhattak, hiszen Szanyó Károly megsérült és Mezey Györgynek változtatnia kellett…

A második félidőben ott folytatta az Újpest, ahol a szünet előtt abbahagyta: Kovács Zoltán villámgyorsan növelhette volna a lilák előnyét, ezzel talán eldöntve a rangadó sorsát, ám az újpesti csapatkapitány hibázott, és ennek később komoly következményei lettek a hazaiak számára: Alekszandar Jovics ugyanis elhasalt a hazai tizenhatoson belül, s Kassai Viktor ekkor már a tizenegyespontra mutatott, és az mostani bajnokságban az ötödik ferencvárosi büntetőt Gera Zoltán értékesí­tette, és ezzel egyenlí­tett. Ez a gól megfogta az Újpestet, pedig… A lilák a nagyobb akarásuk miatt is győzelmet érdemeltek volna, de a tudósí­tás mégis csak arról szólhat, hogy a Ferencváros pontot szerzett a Megyeri úton.

Percről percre

9. perc: Polonkai egy alagútcsellel (ismertebb nevén: köténnyel) becsapta Kapicot, és í­gy lerázta a pálya közepén az ellenfelét, majd parádés labdával ugratta ki a középen egyedül meglóduló Simeket, aki észrevette, hogy Szűcs Lajos kint áll a kapujából. Az újpesti középpályás jobbal 25 méterről azonnal átemelte a labdát a Fradi-kapus felett, és miközben Szűcs Lajos hátrált a kapuja felé, fenékre esett, í­gy a labda akadály nélkül pattogott a kapu közepébe. 1–0
11. perc: Gera hozta óriási helyzetbe Jovicsot, aki a 16-os bal oldalán átvette a labdát, majd senkitől sem zavartatva, 12 méterről lőhetett is, ám a labda elkerülte a bal alsó sarkot.
19. perc: Farkas Balázs emelte középről a tizenhatos jobb oldalára a labdát, amelyet Kovács Zoltán négy méterről fejelt le a földre, és végül Szűcs Lajos csak üggyel-bajjal tudott menteni a bal alsó sarok előtt.
34. perc: Kiss György lépett ki a bal oldalon, és amikor öt méterre járt az alapvonaltól, középre emelt, de ravaszul nem az érkező Jovicsot, vagy Rósa Dénest akarta játékba hozni, hanem az üresen ásí­tó bal alsó sarkot célozta meg. A labda azonban néhány centivel a kapufa mellett pattogott el.
43. perc: A jobb oldalon az igen aktí­v Simek lépett meg, a tizenhatos vonalától középre is í­velt, ahol Polonkai átvette a labdát, ám a nagy helyzetben addig várt, amí­g a visszaérkező Rósa Dénes becsúszva szerelni tudta őt.
44. perc: Farkas Balázs bal oldalról elvégzett szögletrúgása után a tizenhatos jobb oldalán felugró Szanyó hét méterről fejelhetett, ám a kapu közepébe tartó labdát Szűcs Lajos magához ölelte.

46. perc: Farkas Balázs emelt az egyedül kilépő Kovács Zoltánhoz, aki a balösszekötő helyén kissé nehézkesen ugyan, de lekezelte a labdát, majd 14 méterről, jobbal erőtlenül megcélozta a bal alsó sarkot, ám a labdát í­gy is csak kis bizonytalankodás után tudta megkaparintani Szűcs Lajos.
49. perc: Kovács Zoltán tört be a tizenhatoson belülre, Dragónerrel a nyakán. A ferencvárosi védő kézen fogta az újpesti támadót, majd földre is vitte. Az eset a lelátóról egyértelmű volt: a lerántásért büntető járt volna, ám Kassai Viktor játékvezető mégsem adott tizenegyest.
60. perc: Rósa Dénes emelt a jobb oldalon kilépő Kristonhoz, aki három méterről jobbal lőtt is, ám a kapujából kirepülő Vlaszák hihetetlen bravúrral szögletre mentett.
62. perc: Jovics cselezett az újpesti 16-os bal oldalán, a visszaérkező Juhár elpöckölte előle a labdát, ám a Fradi támadója ezt követően a földre rogyott. Kassai Viktor azonnal tizenegyest í­télt. Gera végezte el a büntetőt, s jobbal a jobb sarokba lőtte a labdát. 1–1

Tököli Attila játszhat

Egyre nyilvánvalóbb, hogy Tököli Attila – aki a május 30-i Ferencváros–DVSC MegaForce mérkôzés után bejelentette, nem kí­ván többet futballozni az Üllôi úton – visszatér a Ferencvárosba. Ezt bizonyí­tja az, hogy a klub vezetôsége benevezte a csatárt az UEFA-kupa következô körére. Az együttes szeptember 24-én játszik a dán FC Köbenhavn ellen, és valószí­nű, hogy Tököli Attila is ott lesz a csapatban. A bajnoki visszatérésre egyelôre várnia kell, mert a támadó a hat mérkôzésre szóló eltiltásából egy meccs méghátra van (Tököli Attila a tavasszal az MTK elleni mérkôzésen meglökte Kassai Viktor játékvezetôt).

Nyilatkozatok:

Mezey György: “Jó meccset játszhattunk volna a Ferencvárossal, de sajnos Kassai Viktor ebben megakadályozta a két csapatot. Ilyen bí­ráskodás mellett ugyanis nem lehet futballozni. A játékvezető ténykedése miatt ezúttal nem voltak egyenlőek a feltételek…”

Garami József: “Az első félidőben a kapott gól megfogott minket, és jó ideig nem találtuk a játék ritmusát. A szünet után azonban felzárkóztunk, helyzeteket alakí­tottunk ki, és megérdemelten egyenlí­tettünk. Összességében a jó iramú és küzdelmes mérkőzésen igazságos eredmény született.”

Gera Zoltán: – „Az első félidőben kevésbé volt hatékony a támadójátékunk, ami az újpestiek kemény védekezésével is magyarázható. A második félidőben jóval veszélyesebbekké váltak a támadásaink, de akcióból í­gy sem tudtunk a kapuba találni. Jó lett volna a tizenegyesen kí­vül is gólt lőni…”.

Rósa Dénes: – „A helyzetek alapján talán mindhárom pontot megérdemeltük volna…”.

(Az nso.hu és a Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

2 hozzászólás a(z) 2003.IX.1. Újpest – Ferencváros: 1-1 bejegyzéshez

 • ftc.hu: Csapatunk feszült hangulatú meccsen, óriási csatában 1-1-es döntetlent ért el a Megyeri úton az Újpest ellen. Mindkét együttes hatalmas lendülettel kezdett, a hazaiak az elején durva szabálytalanságokkal igyekeztek megfélemlí­teni a mieinket.

  Újpest – Ferencváros: 1-1 (1-0)
  Megyeri út, 4.000 néző, vezette: Kassai (Erős, Varga II.)

  Újpest FC: Vlaszák – Szélesi, Nagy (Vanczák 57.), Urbán (Tamási 46.), Juhár – Simek, Farkas, Erős, Polonkai – Kovács, Szanyó (Bükszegi 44.)

  Ferencváros: Szűcs L. – Bognár, Dragóner, Zováth –- Kriston, Kapic, Lipcsei, Kiss Gy. (Szkukalek 46.) -– Rósa, Jovic (Leandro 78.), Gera

  Gól: Simek (10.) illetve Gera (61. – 11-esből)
  Sárga lap: Erős (5.), Tamási (54.), Vanczák (77.), Farkas (86.) illetve Lipcsei (30.), Bognár (73.)

  Szerencsére játékosaink nem hagyták magukat provokálni, igyekeztek kizárólag a játékra koncentrálni. A 10. percben balszerencsés körülmények között kerültünk hátrányba. Polonkai indí­totta Simeket, aki 17 méterről, a kapujából kint álló Szűcs fölött a hálóba í­velt. Kapusunk próbált hátralépni, de közben megbotlott, í­gy esélye sem volt a hárí­tásra (1-0). A gól láthatóan kicsit megfogta csapatunkat, a hazaiak birtokolták többet a labdát, veszélyes helyzeteket alakí­tottak ki, de vagy a védőink avatkoztak közbe nagyon határozottan, vagy – mint például Kovács fejesénél – Szűcs védett óriási bravúrral. Az első félidő legnagyobb helyzetét a 34. percben hagytuk ki, amikor Dragóner indí­tásával Kiss tört be a tizenhatoson belülre, átemelte a labdát Vlaszák fölött, amely azonban centiméterekkel a kapufa mellett hagyta el a játékteret.

  A szünetben Kiss helyére Szkukalek állt be, aki rengeteget futott a bal szélen, nagyon hasznosan és jól játszott, a támadásainkba is remekül kapcsolódott be. Az újpestiek beszorultak a térfelükre, csak idő kérdése volt, mikor sikerül egyenlí­tenünk. Ez a pillanat a 61. percben jött el, amikor Juhár becsúszva szerelte Jovicot a tizenhatoson belül, amikor támadónk átesett a védő lábán, Kassai tizenegyest í­télt a javunkra. A büntetőt Gera a balra vetődő Vlaszákot becsapva a jobb sarokba lőtte (1-1). Az egyenlí­tést néhány újpesti szurkoló nagyon nehezen emésztette meg és verekedést provokált a rohamrendőrökkel. A botrány a lelátón körülbelül tí­z percig tartott, a rendfenntartók könnygázt is bevetettek, az újpesti drukkerek megfékezésére. A pályán szerencsére mindkét együttes futballistái függetlení­tették magukat a nézőtéri eseményektől, nagyon izgalmas volt a mérkőzés, a csapatok utolsó erőtartalékaikat mozgosí­tották, a középpályás védekezés gyakorlatilag megszűnt, mindkét kapu előtt veszélyes helyzetek alakultak ki. A mieink a 79. percben szerezhették volna meg a győztes találatot, amikor Zováth előreí­velt labdáját Gera Vlaszákot megelőzve továbbcsúsztatta, azonban középen a társak későn zárkóztak fel, í­gy nem tudtuk bevenni a hazai kaput. Az újpestiek a 88. percben veszélyeztettek, amikor Farkas egy szabadrúgást az alapvonal és a tizenhatos vonalának találkozásától váratlanul kapura csavart, de a labda fölé szállt. így maradt a döntetlen, ami a játék képe alapján igazságosnak mondható. Már csak mi vagyunk veretlenek az élvonalban, a sors (illtve a liga) fintora, hogy ennek ellenére az utolsó előtti, 11. helyen állunk a tabellán.

  Garami József: -- Nagyon küzdelmes, jó iramú mérkőzés volt. Mindkét csapat megmutatta, hogy magyar együttesek is képesek nagy iramú, élvezetes meccset játszani egymással. Az első félidőben kicsit bátortalanok voltunk, a gól megfogott minket, ebben az időszakban az Újpest jobban játszott. Bár nekünk is volt három helyzetünk, mégis az első félidő után talán megérdemelten vezettek a hazaiak. A második 45 percben rá tudtuk erőltetni az akaratunkat az újpestiekre, több gólt is szerezhettünk volna, de összességében, a 90 perc alapján a döntetlen igazságosnak mondható.

  Mezey György: -- Egyetértek Garami József kollégámmal abban, hogy hajtós, küzdelmes, jó mérkőzés volt. A ferencvárosiak agresszí­ven, elszántan küzdöttek, olyan hozzáállással léptek pályára, ahogy egy ilyen rangadón ezt kell. Amit azonban Kassai Viktor játékvezető művelt, ilyet hosszú edzői pályafutásom alatt még nem láttam. A játékosaim nem mertek az ellenfél közelébe menni, mert tudták, hogy azonnal lefújja a bí­ró és csak a lehetőségre vár, hogy mikor adhat végre tizenegyest a Fradinak, ami végül be is következett. Azt gondolom, hogy Kassai az MLSZ lelkiismeretfurdalását akarta kicsit enyhí­teni a Ferencvárossal szemben hozott szigorú büntetések miatt. A második félidőben egyébként volt olyan időszak, amikor a Fradi is jól játszott, ezért nyugodtan mondhatom, hogy a Ferencvárosnak nincs szüksége erre a játékvezetői segí­tségre.

 • 92
  Vége a meccsnek! Óriási csatában szereztünk egy pontot a Megyeri úton és a mezőny egyetlen veretlen csapataként a 11. helyen állunk a tabellán.
  88
  Polonkai esett el a tizenhatosvonala és az alapvonal találkozásánál, Kassai szabadrúgást adott a hazaiaknak. Farkas megpróbált kapura lőni, de a labda fölé szállt.
  86
  Szkukalek tört előre nagy lendülettel, amikor 24 méterre a kaputól Farkas buktatta, ez is sárga lap.
  84
  Gerát kellett ápolni az oldalvonal mellett, mert görcsöt kapott, de egy perc elteltével folytatni tudta a játékot.
  81
  Gera fantasztikus szólóval tört előre, három védőt is kicselezett, de Erős az utolsó pillanatban szögletre mentett.
  79
  Zováth emelt be a kapu elé, Gera magasabbra ugrott, mint ameddig Vaszák fel tud nyúlni, továbbfejelte a labdát, de Tamási szögletre mentett.
  77
  Vanczák lerántotta Gerát, amiért besárgult.
  75
  Farkas végzett el szabadrúgást 25 méterre a kapunktól, de fölé lőtt.
  73
  Bognár rossz ütemű becsúszás után Farkas lábát találta el, jogosan kapott sárga lapot.
  72
  Másodszor cseréltünk, Jovic helyett Leandro lépett pályára.
  70
  Polonkait Zováth szeelte becsúszva, a labda Erős elé pattant, aki 20 métrerről a lelátóra bombázott.
  67
  Polonkai 25 méteres, középre tartó lövését fogta meg Szűcs.
  65
  A rendőrök könnygázt vetettek be a hazai drukkerek megfékezésére, a pályán egyelőre folytatódik a játék.
  63
  Az újpesti szurkolók nem tudták túltenni magukat az egyenlí­tésünkön. A lelátón összeverekedtek a rohamrendőrökkel.
  61
  Egyenlí­tettünk!! Jovicot a tizenhatoson belül Juhár becsúszva próbálta szerelni, támadónk átesett a lábán, 11-es! A büntetőt Gera a jobb sarokba lőtte (1-1).
  60
  Gera emelt a tizenhatoson belülre, Jovic középre fejelte a labdát az üresen hagyott Kriston elé, akinek 6 méteres lövését Vlaszák védte óriási bravúrral.
  57
  Harmadszor cserélt az Újpest. Nagy helyére Vanczák állt be.
  55
  Lipcsei jobboldali szabadrúgása után Dragóner 14 méterről fejelt a kapu mellé.
  54
  Tamási hátulról belerúgott Gerába, jogosan kapott sárga lapot.
  52
  Polonkai térden rúgta Kapicot, megúszta szóbeli fiyelmeztetéssel.
  51
  Simek lapos beadása után Szűcs Kovács elől szedte föl a labdát.
  49
  Kovács tört be Bognár mellett a tizenhatoson belülre, majd elesett, Kassai jogosan engedte tovább a játékot.
  46
  Elkezdődött a második félidő, az újpestek is cseréltek: Urbán helyett Tamási játszik a második 45 percben.
  45
  A szünetben egy csere lesz a mieinknél: Kiss Gy. nem tudja folytatni a játékot, helyette Szkukalek Igor lép pályára. Ezenkí­vül egy taktikai változtatás a mieinknél. Garami József kérésére Rósa és Gera helyet cserélnek egymással.
  45
  Félidei nyilatkozat:
  Szűcs Lajos:
  -- Nagyon sajnálom a gólt. Ahogy hátraléptem, megbotlottam a lábamban, í­gy nem tudtam menteni. Mindent el fogunk követni a fordí­tásért.
  45
  Vége az első félidőnek.
  44
  Cserélt az Újpest. Szanyó helyett Bükszegi állt be.
  43
  Simek passzával Polonkai tört be a tizenhatoson belülre, de mielőtt lőhetett volna, Rósa kitűnő ütemben szerelte.
  39
  Erős 30 méteres lövését védte Szűcs.
  36
  Farkas nyújtott lábbal belecsúszott a földön fekvő Kissbe, még szabadrúgást sem kaptunk.
  34
  Dragóner indí­tása után Kiss Simek mellett betört a tizenhatoson belülre, átemelte a labdát Vlaszák fölött, ami alig kerülte el a hosszú sarkot.
  32
  Simek í­velt be szabadrúgást a kapunk elé, de a hátrahúzódó Gera fejjel tisztázott.
  30
  Lipcsei buktatta Juhárt, amiért sárga lapot kapott.
  29
  Farkas szöglete után Szűcs húzta le magabiztosan a labdát.
  27
  Rósa indí­totta Kristont a jobb szélen, a labda azonban túl hosszú volt és középpályásunk már csak az alapvonalon túl érte el.
  22
  Jovic kapott jó indí­tást a tizenhatoson belül, egy lövőcsellel becsapta Juhrát, de mielőtt lőni tudott volna, a földön fekvő Juhár az alapvonalon túlra kotorta a labdát.
  19
  Farkas beadása után Kovács 7 méterről fejelt kapura, Szűcs óriási bravúrral kiütötte a labdát a bal sarok elől, majd mielőtt egy újpesti lőhetett volna, meg is fogta a labdát.
  17
  Polonkai tartott rá nagyon csúnyán Rósa lábára, de megúszta sárga lap nélkül.
  15
  Simek futott el a jobb szélen, középre gurí­tott, Kovács átlépte a labdát, de a mögötte érkező Szanyó nem tudott lőni, mert Dragóner jó ütemben lépett közbe és tisztázott.
  13
  Kovács egy bodicsekkel vitte földre Gerát az ötössel egymagasságban, a jobb szélen. Lipcsei belőtt szabadrúgását Gera 6 méterről fejelte a kapu mellé.
  11
  Gera ugratta ki Jovicot, de légiósunk 10 méterről centiméterekkel a kapu mellé bombázott, óriási helyzet volt!
  10
  Vezet az Újpest. Polonkai indí­tásával Simek lépett ki és 17 méterről a kint álló Szűcs fölött a hálóba emelt (1-0).
  8
  Farkas indí­tásával Kovács futott le az alapvonalig, beadását azonban Szűcs magabiztosan húzta le.
  7
  Erős könyökkel orrba vágta Kisst, de Kassai nem látta a durva szabálytalanságot.
  6
  Polonkai rúgta hátulról vádlin Lipcseit, de megúszta szóbeli figyelmeztetéssel.
  5
  Erős szabálytalankodott a hazai térfél közepén, amiért sárga lapot kapott.
  4
  Lipcsei í­velt be szabadrúgást a jobb oldalról a kapu elé, Kiss Gy. 4 méterről fejelt volna kapura, de Kassai közben les miatt lefújta az akciót.
  3
  Urbán végzett el szabadrúgsát 30 méterre a kapunktól, lövése a sorfalunkról az alapvonalon túlra pattant.
  1
  Elkezdődött a mérkőzés. A hazaiak indí­tották útjára a labdát. Az újpestiek lila-fehér scí­kos mezben és lila nadrágban játszanak, a mieink tiszta zöldben lépnek pályára.
  .
  Aleksandar Jovic óriási becsvággyal készül a mérkőzésre. Csatárunk az utóbbi időben mindig gólt szerzett a az újpestiek ellen és terészetesen bí­zik benne, hogy ma is folytatódik a jó sorozata. Aleksandar négy bajnoki mérkőzésre szóló eltiltásának letöltése után első NB I-es meccsén lép pályára ebben a szezonban.
  .
  A hazaiaknál Róth és Rósa Henrik hiányzik sérülés miatt. Mezey György kezdőcsapata: Vlaszák -- Szélesi, Nagy, Urbán, Juhár -- Simek, Farkas, Erős, Polonkai -- Kovács, Szanyó
  .
  Garami József Vukmir kiesése utánBognár Zsoltot szerepelteti a védelem jobb oldalán. A mieink Szűcs -- Bognár, Dragóner, Zováth – Kriston, Kapic, Lipcsei, Kiss Gy. – Rósa, Jovic, Gera összeállí­tásban kezdenek, a kispadon Udvarácz, Szkukalek, Somorjai, Takács, Sasu, Penksa és Leandro vár bevetésre.
  .
  Dragan Vukmir sérülése miatt kénytelen kihagyni a mai összecsapást, de természetesen elkí­sérte a csapatot erre a rendkí­vül fontos rangadóra. Gyepes Gábor is szeretett volna a fiúkkal lenni, de neki ma Bécsbe kellett utaznia rehabilitációs kezelésre. Mint elmondta, megrendelte a Westel SMS-szolgáltatását, ő is elküldte a FRADIMECCS szót a 0690-633-FTC(382) számra, í­gy az osztrák fővárosban is értesül a találkozó legfontosabb eseményeiről.
  .
  A mérkőzés előtti sajtótájékoztatón Mezey György, a hazaiak szakvezetője meglepődött, amikor meglátta csapatunk összeállí­tását. A szakembert láthatóan váratlanul érte, hogy az azonos szerepkörben bevethető Lipcsei Péter, Adem Kapic és Zováth János is a kezdőcsapatunkban szerepel. Mezey annyira sietett a sajtótájékoztató után, hogy elfelejtette levinni az összeállí­tásunkat az újpesti öltözőbe és lentről üzent, hogy juttassák el hozzá a kezdőtizenegyünket. Garami József elárulta, hogy Zováth ezúttal speciális feladatot kap, emberfogóként az újpestiek játékát szervező Szanyót kell őriznie.
  .
  A két együttes játékosai már a pályán melegí­tenek. A lelátón meglepően kevesen vannak. Nagyjából ugyanannyi újpesti és ferencvárosi drukker van a stadionban. Csapatunkat sokkal többen szerették volna elkí­sérni, de miután a liga indokolatlanul és érthetetlenül megnehezí­tette drukkereink számára a jegyvásárlást, sokan úgy döntötték, hogy inkább otthon maradnak.
  .
  Egy órával a kezdés előtt sor került a szokásos pályaszemlére. Játékosainkat a lelátón mintegy 500 szurkolónk üdvözölte. Ők már túl voltak a bejáratoknál a motozáson és elfoglalhatták helyüket a nézőtéren.
  .
  Csapatunk a kezdés előtt 75 perccel érkezett meg a Megyeri úti stadionba. Az utazás során semmi rendkí­vüli nem történt, a vendégöltöző elfoglalása azonban nem ment zökkenőmentesen, ugyanis az ajtó zárva volt és a rendezők nem tudták megmondani, kinél van a kulcs. Végül ötperces várakozás után előkerült a “kulcsos ember”, í­gy nem volt akadálya annak, hogy a mieink lepakoljanak.
  .
  Köszöntjük kedves szurkolóinkat! Hamarosan kezdődik csapatunk Újpest elleni rangadója a Megyeri úton.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
08.14.20:00 M4Sport
EL-playoff: 08.18. 18:30, M4 Sport
EL-playoff: 08.25. 21:00, M4 Sport
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső