2003.IX.1. Újpest – Ferencváros: 1-1

A huligánok nem nyugszanak


Újpest – Ferencváros: 1-1 (1-0)
Megyeri út, 6.500 néző, vezette: Kassai Viktor (Erős, Varga II. L.)

Újpest FC: Vlaszák – Szélesi, Urbán (Tamási 46.), Juhár, Nagy G.(Vanczák 57.) – Simek, Farkas B., Erős K., Polonkai – Kovács Z., Szanyó (Bükszegi 45.)
szakmai igazgató: Mezey György

Ferencváros: Szűcs L. – Bognár Zs., Dragóner, Kiss Gy. (Szkukalek 46.) – Kriston, Zováth, Lipcsei, Kapic -– Rósa D., Gera – Jovic (Leandro 78.)
szakmai igazgató: Garami József

Gól: Simek (9.) illetve Gera (62. – 11-esből)
Sárga lap: Erős K. (4.), Tamási (54.), Vanczák (78.), Farkas B. (87.) illetve Lipcsei (30.), Bognár Zs. (72.)

Vajon melyik Újpest fogadja hétfő este az ősi riválist: a bajnokesélyes Debrecen ellen parádézó, avagy a Magyar Kupából szégyenszemre kieső, a Kaposvölgye ellen szenvedő csapat?

S, persze, vajon melyik Ferencváros érkezik a Megyeri útra, az MTK-t legyőző, vagy a máltai Birkirkara ellen antifutballt bemutató gárda?

Aktuális kérdések ezek, amelyeken hétfő este nem volt idő túl sokat töprengeni, mert magyar pályán ritkán látható vehemenciával estek egymásnak a küzdő felek (az előzményekről még annyit: a hírügynökségi jelentés szerint az Újpest-Városkapu metrómegállónál három randalírozót állítottak elő a rendőrök, de nem derült ki, hogy melyik csapattal szimpatizálnak…). Lelkesebbek voltak a hazai drukkerek, akik szinte az első perctől kezdve űzték, hajtották kedvenceiket, és ennek gyorsan eredménye lett: az Újpest egyik legjobbja, Polonkai Attila mesteri átadással hozta helyzetbe Simek Pétert, aki a nagy loholás közepette észrevette, hogy Szűcs Lajos messze kint van a kapujából, és bravúros mozdulattal emelte a hálóba a labdát. Alekszandar Jovics gyakorlatilag a gól utáni ellentámadásból egyenlíthetett volna, ám a Ferencváros idegenlégiósa ott folytatta, ahol a Birkirkara ellen abbahagyta: elronthatatlannal tűnő ziccert hibázott. Valamiért nem ment, sehogyan sem ment az első félidőben a zöldeknek, és a lilák többször teremtettek veszélyes pillanatokat Szűcs Lajos kapuja előtt. Pergő, és élvezetes volt az első 45 perc, a közönség egy pillanatig sem unatkozott. Gyakran szólt a taps, különösen Polonkai Attila technikás, látványos megoldásai után és Urbán Flórián biztos szerelései láttán.

A szünetre vastaps kísérete mellett vonult be az Újpest, igaz, a szurkolók bosszankodhattak, hiszen Szanyó Károly megsérült és Mezey Györgynek változtatnia kellett…

A második félidőben ott folytatta az Újpest, ahol a szünet előtt abbahagyta: Kovács Zoltán villámgyorsan növelhette volna a lilák előnyét, ezzel talán eldöntve a rangadó sorsát, ám az újpesti csapatkapitány hibázott, és ennek később komoly következményei lettek a hazaiak számára: Alekszandar Jovics ugyanis elhasalt a hazai tizenhatoson belül, s Kassai Viktor ekkor már a tizenegyespontra mutatott, és az mostani bajnokságban az ötödik ferencvárosi büntetőt Gera Zoltán értékesítette, és ezzel egyenlített. Ez a gól megfogta az Újpestet, pedig… A lilák a nagyobb akarásuk miatt is győzelmet érdemeltek volna, de a tudósítás mégis csak arról szólhat, hogy a Ferencváros pontot szerzett a Megyeri úton.

Percről percre

9. perc: Polonkai egy alagútcsellel (ismertebb nevén: köténnyel) becsapta Kapicot, és így lerázta a pálya közepén az ellenfelét, majd parádés labdával ugratta ki a középen egyedül meglóduló Simeket, aki észrevette, hogy Szűcs Lajos kint áll a kapujából. Az újpesti középpályás jobbal 25 méterről azonnal átemelte a labdát a Fradi-kapus felett, és miközben Szűcs Lajos hátrált a kapuja felé, fenékre esett, így a labda akadály nélkül pattogott a kapu közepébe. 1–0
11. perc: Gera hozta óriási helyzetbe Jovicsot, aki a 16-os bal oldalán átvette a labdát, majd senkitől sem zavartatva, 12 méterről lőhetett is, ám a labda elkerülte a bal alsó sarkot.
19. perc: Farkas Balázs emelte középről a tizenhatos jobb oldalára a labdát, amelyet Kovács Zoltán négy méterről fejelt le a földre, és végül Szűcs Lajos csak üggyel-bajjal tudott menteni a bal alsó sarok előtt.
34. perc: Kiss György lépett ki a bal oldalon, és amikor öt méterre járt az alapvonaltól, középre emelt, de ravaszul nem az érkező Jovicsot, vagy Rósa Dénest akarta játékba hozni, hanem az üresen ásító bal alsó sarkot célozta meg. A labda azonban néhány centivel a kapufa mellett pattogott el.
43. perc: A jobb oldalon az igen aktív Simek lépett meg, a tizenhatos vonalától középre is ívelt, ahol Polonkai átvette a labdát, ám a nagy helyzetben addig várt, amíg a visszaérkező Rósa Dénes becsúszva szerelni tudta őt.
44. perc: Farkas Balázs bal oldalról elvégzett szögletrúgása után a tizenhatos jobb oldalán felugró Szanyó hét méterről fejelhetett, ám a kapu közepébe tartó labdát Szűcs Lajos magához ölelte.

46. perc: Farkas Balázs emelt az egyedül kilépő Kovács Zoltánhoz, aki a balösszekötő helyén kissé nehézkesen ugyan, de lekezelte a labdát, majd 14 méterről, jobbal erőtlenül megcélozta a bal alsó sarkot, ám a labdát így is csak kis bizonytalankodás után tudta megkaparintani Szűcs Lajos.
49. perc: Kovács Zoltán tört be a tizenhatoson belülre, Dragónerrel a nyakán. A ferencvárosi védő kézen fogta az újpesti támadót, majd földre is vitte. Az eset a lelátóról egyértelmű volt: a lerántásért büntető járt volna, ám Kassai Viktor játékvezető mégsem adott tizenegyest.
60. perc: Rósa Dénes emelt a jobb oldalon kilépő Kristonhoz, aki három méterről jobbal lőtt is, ám a kapujából kirepülő Vlaszák hihetetlen bravúrral szögletre mentett.
62. perc: Jovics cselezett az újpesti 16-os bal oldalán, a visszaérkező Juhár elpöckölte előle a labdát, ám a Fradi támadója ezt követően a földre rogyott. Kassai Viktor azonnal tizenegyest ítélt. Gera végezte el a büntetőt, s jobbal a jobb sarokba lőtte a labdát. 1–1

Tököli Attila játszhat

Egyre nyilvánvalóbb, hogy Tököli Attila – aki a május 30-i Ferencváros–DVSC MegaForce mérkôzés után bejelentette, nem kíván többet futballozni az Üllôi úton – visszatér a Ferencvárosba. Ezt bizonyítja az, hogy a klub vezetôsége benevezte a csatárt az UEFA-kupa következô körére. Az együttes szeptember 24-én játszik a dán FC Köbenhavn ellen, és valószínű, hogy Tököli Attila is ott lesz a csapatban. A bajnoki visszatérésre egyelôre várnia kell, mert a támadó a hat mérkôzésre szóló eltiltásából egy meccs méghátra van (Tököli Attila a tavasszal az MTK elleni mérkôzésen meglökte Kassai Viktor játékvezetôt).

Nyilatkozatok:

Mezey György: “Jó meccset játszhattunk volna a Ferencvárossal, de sajnos Kassai Viktor ebben megakadályozta a két csapatot. Ilyen bíráskodás mellett ugyanis nem lehet futballozni. A játékvezető ténykedése miatt ezúttal nem voltak egyenlőek a feltételek…”

Garami József: “Az első félidőben a kapott gól megfogott minket, és jó ideig nem találtuk a játék ritmusát. A szünet után azonban felzárkóztunk, helyzeteket alakítottunk ki, és megérdemelten egyenlítettünk. Összességében a jó iramú és küzdelmes mérkőzésen igazságos eredmény született.”

Gera Zoltán: – „Az első félidőben kevésbé volt hatékony a támadójátékunk, ami az újpestiek kemény védekezésével is magyarázható. A második félidőben jóval veszélyesebbekké váltak a támadásaink, de akcióból így sem tudtunk a kapuba találni. Jó lett volna a tizenegyesen kívül is gólt lőni…”.

Rósa Dénes: – „A helyzetek alapján talán mindhárom pontot megérdemeltük volna…”.

(Az nso.hu és a Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

2 hozzászólás a(z) 2003.IX.1. Újpest – Ferencváros: 1-1 bejegyzéshez

 • ftc.hu: Csapatunk feszült hangulatú meccsen, óriási csatában 1-1-es döntetlent ért el a Megyeri úton az Újpest ellen. Mindkét együttes hatalmas lendülettel kezdett, a hazaiak az elején durva szabálytalanságokkal igyekeztek megfélemlíteni a mieinket.

  Újpest – Ferencváros: 1-1 (1-0)
  Megyeri út, 4.000 néző, vezette: Kassai (Erős, Varga II.)

  Újpest FC: Vlaszák – Szélesi, Nagy (Vanczák 57.), Urbán (Tamási 46.), Juhár – Simek, Farkas, Erős, Polonkai – Kovács, Szanyó (Bükszegi 44.)

  Ferencváros: Szűcs L. – Bognár, Dragóner, Zováth –- Kriston, Kapic, Lipcsei, Kiss Gy. (Szkukalek 46.) -– Rósa, Jovic (Leandro 78.), Gera

  Gól: Simek (10.) illetve Gera (61. – 11-esből)
  Sárga lap: Erős (5.), Tamási (54.), Vanczák (77.), Farkas (86.) illetve Lipcsei (30.), Bognár (73.)

  Szerencsére játékosaink nem hagyták magukat provokálni, igyekeztek kizárólag a játékra koncentrálni. A 10. percben balszerencsés körülmények között kerültünk hátrányba. Polonkai indította Simeket, aki 17 méterről, a kapujából kint álló Szűcs fölött a hálóba ívelt. Kapusunk próbált hátralépni, de közben megbotlott, így esélye sem volt a hárításra (1-0). A gól láthatóan kicsit megfogta csapatunkat, a hazaiak birtokolták többet a labdát, veszélyes helyzeteket alakítottak ki, de vagy a védőink avatkoztak közbe nagyon határozottan, vagy – mint például Kovács fejesénél – Szűcs védett óriási bravúrral. Az első félidő legnagyobb helyzetét a 34. percben hagytuk ki, amikor Dragóner indításával Kiss tört be a tizenhatoson belülre, átemelte a labdát Vlaszák fölött, amely azonban centiméterekkel a kapufa mellett hagyta el a játékteret.

  A szünetben Kiss helyére Szkukalek állt be, aki rengeteget futott a bal szélen, nagyon hasznosan és jól játszott, a támadásainkba is remekül kapcsolódott be. Az újpestiek beszorultak a térfelükre, csak idő kérdése volt, mikor sikerül egyenlítenünk. Ez a pillanat a 61. percben jött el, amikor Juhár becsúszva szerelte Jovicot a tizenhatoson belül, amikor támadónk átesett a védő lábán, Kassai tizenegyest ítélt a javunkra. A büntetőt Gera a balra vetődő Vlaszákot becsapva a jobb sarokba lőtte (1-1). Az egyenlítést néhány újpesti szurkoló nagyon nehezen emésztette meg és verekedést provokált a rohamrendőrökkel. A botrány a lelátón körülbelül tíz percig tartott, a rendfenntartók könnygázt is bevetettek, az újpesti drukkerek megfékezésére. A pályán szerencsére mindkét együttes futballistái függetlenítették magukat a nézőtéri eseményektől, nagyon izgalmas volt a mérkőzés, a csapatok utolsó erőtartalékaikat mozgosították, a középpályás védekezés gyakorlatilag megszűnt, mindkét kapu előtt veszélyes helyzetek alakultak ki. A mieink a 79. percben szerezhették volna meg a győztes találatot, amikor Zováth előreívelt labdáját Gera Vlaszákot megelőzve továbbcsúsztatta, azonban középen a társak későn zárkóztak fel, így nem tudtuk bevenni a hazai kaput. Az újpestiek a 88. percben veszélyeztettek, amikor Farkas egy szabadrúgást az alapvonal és a tizenhatos vonalának találkozásától váratlanul kapura csavart, de a labda fölé szállt. Így maradt a döntetlen, ami a játék képe alapján igazságosnak mondható. Már csak mi vagyunk veretlenek az élvonalban, a sors (illtve a liga) fintora, hogy ennek ellenére az utolsó előtti, 11. helyen állunk a tabellán.

  Garami József: -- Nagyon küzdelmes, jó iramú mérkőzés volt. Mindkét csapat megmutatta, hogy magyar együttesek is képesek nagy iramú, élvezetes meccset játszani egymással. Az első félidőben kicsit bátortalanok voltunk, a gól megfogott minket, ebben az időszakban az Újpest jobban játszott. Bár nekünk is volt három helyzetünk, mégis az első félidő után talán megérdemelten vezettek a hazaiak. A második 45 percben rá tudtuk erőltetni az akaratunkat az újpestiekre, több gólt is szerezhettünk volna, de összességében, a 90 perc alapján a döntetlen igazságosnak mondható.

  Mezey György: -- Egyetértek Garami József kollégámmal abban, hogy hajtós, küzdelmes, jó mérkőzés volt. A ferencvárosiak agresszíven, elszántan küzdöttek, olyan hozzáállással léptek pályára, ahogy egy ilyen rangadón ezt kell. Amit azonban Kassai Viktor játékvezető művelt, ilyet hosszú edzői pályafutásom alatt még nem láttam. A játékosaim nem mertek az ellenfél közelébe menni, mert tudták, hogy azonnal lefújja a bíró és csak a lehetőségre vár, hogy mikor adhat végre tizenegyest a Fradinak, ami végül be is következett. Azt gondolom, hogy Kassai az MLSZ lelkiismeretfurdalását akarta kicsit enyhíteni a Ferencvárossal szemben hozott szigorú büntetések miatt. A második félidőben egyébként volt olyan időszak, amikor a Fradi is jól játszott, ezért nyugodtan mondhatom, hogy a Ferencvárosnak nincs szüksége erre a játékvezetői segítségre.

 • 92
  Vége a meccsnek! Óriási csatában szereztünk egy pontot a Megyeri úton és a mezőny egyetlen veretlen csapataként a 11. helyen állunk a tabellán.
  88
  Polonkai esett el a tizenhatosvonala és az alapvonal találkozásánál, Kassai szabadrúgást adott a hazaiaknak. Farkas megpróbált kapura lőni, de a labda fölé szállt.
  86
  Szkukalek tört előre nagy lendülettel, amikor 24 méterre a kaputól Farkas buktatta, ez is sárga lap.
  84
  Gerát kellett ápolni az oldalvonal mellett, mert görcsöt kapott, de egy perc elteltével folytatni tudta a játékot.
  81
  Gera fantasztikus szólóval tört előre, három védőt is kicselezett, de Erős az utolsó pillanatban szögletre mentett.
  79
  Zováth emelt be a kapu elé, Gera magasabbra ugrott, mint ameddig Vaszák fel tud nyúlni, továbbfejelte a labdát, de Tamási szögletre mentett.
  77
  Vanczák lerántotta Gerát, amiért besárgult.
  75
  Farkas végzett el szabadrúgást 25 méterre a kapunktól, de fölé lőtt.
  73
  Bognár rossz ütemű becsúszás után Farkas lábát találta el, jogosan kapott sárga lapot.
  72
  Másodszor cseréltünk, Jovic helyett Leandro lépett pályára.
  70
  Polonkait Zováth szeelte becsúszva, a labda Erős elé pattant, aki 20 métrerről a lelátóra bombázott.
  67
  Polonkai 25 méteres, középre tartó lövését fogta meg Szűcs.
  65
  A rendőrök könnygázt vetettek be a hazai drukkerek megfékezésére, a pályán egyelőre folytatódik a játék.
  63
  Az újpesti szurkolók nem tudták túltenni magukat az egyenlítésünkön. A lelátón összeverekedtek a rohamrendőrökkel.
  61
  Egyenlítettünk!! Jovicot a tizenhatoson belül Juhár becsúszva próbálta szerelni, támadónk átesett a lábán, 11-es! A büntetőt Gera a jobb sarokba lőtte (1-1).
  60
  Gera emelt a tizenhatoson belülre, Jovic középre fejelte a labdát az üresen hagyott Kriston elé, akinek 6 méteres lövését Vlaszák védte óriási bravúrral.
  57
  Harmadszor cserélt az Újpest. Nagy helyére Vanczák állt be.
  55
  Lipcsei jobboldali szabadrúgása után Dragóner 14 méterről fejelt a kapu mellé.
  54
  Tamási hátulról belerúgott Gerába, jogosan kapott sárga lapot.
  52
  Polonkai térden rúgta Kapicot, megúszta szóbeli fiyelmeztetéssel.
  51
  Simek lapos beadása után Szűcs Kovács elől szedte föl a labdát.
  49
  Kovács tört be Bognár mellett a tizenhatoson belülre, majd elesett, Kassai jogosan engedte tovább a játékot.
  46
  Elkezdődött a második félidő, az újpestek is cseréltek: Urbán helyett Tamási játszik a második 45 percben.
  45
  A szünetben egy csere lesz a mieinknél: Kiss Gy. nem tudja folytatni a játékot, helyette Szkukalek Igor lép pályára. Ezenkívül egy taktikai változtatás a mieinknél. Garami József kérésére Rósa és Gera helyet cserélnek egymással.
  45
  Félidei nyilatkozat:
  Szűcs Lajos:
  -- Nagyon sajnálom a gólt. Ahogy hátraléptem, megbotlottam a lábamban, így nem tudtam menteni. Mindent el fogunk követni a fordításért.
  45
  Vége az első félidőnek.
  44
  Cserélt az Újpest. Szanyó helyett Bükszegi állt be.
  43
  Simek passzával Polonkai tört be a tizenhatoson belülre, de mielőtt lőhetett volna, Rósa kitűnő ütemben szerelte.
  39
  Erős 30 méteres lövését védte Szűcs.
  36
  Farkas nyújtott lábbal belecsúszott a földön fekvő Kissbe, még szabadrúgást sem kaptunk.
  34
  Dragóner indítása után Kiss Simek mellett betört a tizenhatoson belülre, átemelte a labdát Vlaszák fölött, ami alig kerülte el a hosszú sarkot.
  32
  Simek ívelt be szabadrúgást a kapunk elé, de a hátrahúzódó Gera fejjel tisztázott.
  30
  Lipcsei buktatta Juhárt, amiért sárga lapot kapott.
  29
  Farkas szöglete után Szűcs húzta le magabiztosan a labdát.
  27
  Rósa indította Kristont a jobb szélen, a labda azonban túl hosszú volt és középpályásunk már csak az alapvonalon túl érte el.
  22
  Jovic kapott jó indítást a tizenhatoson belül, egy lövőcsellel becsapta Juhrát, de mielőtt lőni tudott volna, a földön fekvő Juhár az alapvonalon túlra kotorta a labdát.
  19
  Farkas beadása után Kovács 7 méterről fejelt kapura, Szűcs óriási bravúrral kiütötte a labdát a bal sarok elől, majd mielőtt egy újpesti lőhetett volna, meg is fogta a labdát.
  17
  Polonkai tartott rá nagyon csúnyán Rósa lábára, de megúszta sárga lap nélkül.
  15
  Simek futott el a jobb szélen, középre gurított, Kovács átlépte a labdát, de a mögötte érkező Szanyó nem tudott lőni, mert Dragóner jó ütemben lépett közbe és tisztázott.
  13
  Kovács egy bodicsekkel vitte földre Gerát az ötössel egymagasságban, a jobb szélen. Lipcsei belőtt szabadrúgását Gera 6 méterről fejelte a kapu mellé.
  11
  Gera ugratta ki Jovicot, de légiósunk 10 méterről centiméterekkel a kapu mellé bombázott, óriási helyzet volt!
  10
  Vezet az Újpest. Polonkai indításával Simek lépett ki és 17 méterről a kint álló Szűcs fölött a hálóba emelt (1-0).
  8
  Farkas indításával Kovács futott le az alapvonalig, beadását azonban Szűcs magabiztosan húzta le.
  7
  Erős könyökkel orrba vágta Kisst, de Kassai nem látta a durva szabálytalanságot.
  6
  Polonkai rúgta hátulról vádlin Lipcseit, de megúszta szóbeli figyelmeztetéssel.
  5
  Erős szabálytalankodott a hazai térfél közepén, amiért sárga lapot kapott.
  4
  Lipcsei ívelt be szabadrúgást a jobb oldalról a kapu elé, Kiss Gy. 4 méterről fejelt volna kapura, de Kassai közben les miatt lefújta az akciót.
  3
  Urbán végzett el szabadrúgsát 30 méterre a kapunktól, lövése a sorfalunkról az alapvonalon túlra pattant.
  1
  Elkezdődött a mérkőzés. A hazaiak indították útjára a labdát. Az újpestiek lila-fehér scíkos mezben és lila nadrágban játszanak, a mieink tiszta zöldben lépnek pályára.
  .
  Aleksandar Jovic óriási becsvággyal készül a mérkőzésre. Csatárunk az utóbbi időben mindig gólt szerzett a az újpestiek ellen és terészetesen bízik benne, hogy ma is folytatódik a jó sorozata. Aleksandar négy bajnoki mérkőzésre szóló eltiltásának letöltése után első NB I-es meccsén lép pályára ebben a szezonban.
  .
  A hazaiaknál Róth és Rósa Henrik hiányzik sérülés miatt. Mezey György kezdőcsapata: Vlaszák -- Szélesi, Nagy, Urbán, Juhár -- Simek, Farkas, Erős, Polonkai -- Kovács, Szanyó
  .
  Garami József Vukmir kiesése utánBognár Zsoltot szerepelteti a védelem jobb oldalán. A mieink Szűcs -- Bognár, Dragóner, Zováth – Kriston, Kapic, Lipcsei, Kiss Gy. – Rósa, Jovic, Gera összeállításban kezdenek, a kispadon Udvarácz, Szkukalek, Somorjai, Takács, Sasu, Penksa és Leandro vár bevetésre.
  .
  Dragan Vukmir sérülése miatt kénytelen kihagyni a mai összecsapást, de természetesen elkísérte a csapatot erre a rendkívül fontos rangadóra. Gyepes Gábor is szeretett volna a fiúkkal lenni, de neki ma Bécsbe kellett utaznia rehabilitációs kezelésre. Mint elmondta, megrendelte a Westel SMS-szolgáltatását, ő is elküldte a FRADIMECCS szót a 0690-633-FTC(382) számra, így az osztrák fővárosban is értesül a találkozó legfontosabb eseményeiről.
  .
  A mérkőzés előtti sajtótájékoztatón Mezey György, a hazaiak szakvezetője meglepődött, amikor meglátta csapatunk összeállítását. A szakembert láthatóan váratlanul érte, hogy az azonos szerepkörben bevethető Lipcsei Péter, Adem Kapic és Zováth János is a kezdőcsapatunkban szerepel. Mezey annyira sietett a sajtótájékoztató után, hogy elfelejtette levinni az összeállításunkat az újpesti öltözőbe és lentről üzent, hogy juttassák el hozzá a kezdőtizenegyünket. Garami József elárulta, hogy Zováth ezúttal speciális feladatot kap, emberfogóként az újpestiek játékát szervező Szanyót kell őriznie.
  .
  A két együttes játékosai már a pályán melegítenek. A lelátón meglepően kevesen vannak. Nagyjából ugyanannyi újpesti és ferencvárosi drukker van a stadionban. Csapatunkat sokkal többen szerették volna elkísérni, de miután a liga indokolatlanul és érthetetlenül megnehezítette drukkereink számára a jegyvásárlást, sokan úgy döntötték, hogy inkább otthon maradnak.
  .
  Egy órával a kezdés előtt sor került a szokásos pályaszemlére. Játékosainkat a lelátón mintegy 500 szurkolónk üdvözölte. Ők már túl voltak a bejáratoknál a motozáson és elfoglalhatták helyüket a nézőtéren.
  .
  Csapatunk a kezdés előtt 75 perccel érkezett meg a Megyeri úti stadionba. Az utazás során semmi rendkívüli nem történt, a vendégöltöző elfoglalása azonban nem ment zökkenőmentesen, ugyanis az ajtó zárva volt és a rendezők nem tudták megmondani, kinél van a kulcs. Végül ötperces várakozás után előkerült a “kulcsos ember”, így nem volt akadálya annak, hogy a mieink lepakoljanak.
  .
  Köszöntjük kedves szurkolóinkat! Hamarosan kezdődik csapatunk Újpest elleni rangadója a Megyeri úton.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  TFU_20020100_Fma_001 - 0018
OLDALAK
Ranglisták és statisztikák:
Következik: 08.25.18:00 Puskás-FTC (TV:M4)
Következik: 08.29.20:00 EL PLAY-OFF FTC-FK Suduva (TV:M4)
VVK 50 – A kupasiker 14 legszebb pillanata
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső Utánpótlás Emléktornák
FACEBOOK:
HOST