2003.IX.14. Ferencváros – Matáv-Sopron: 2-0

A légiósok találatai döntöttek

Nyilatkozatok:

Pintér Attila: „- „A Sopron sikerének a titka, hogy ránk is egyre inkább jellemző az, amit az emberek általában a Ferencvárosra mondanak: a három E-betű szellemében dolgozunk, azaz mindenki, vezető, játékos egyaránt képes küzdeni egymásért. Meglehet, hogy nem a miénk az élvonal legerősebb játékosállománya, de nem feltétlenül a legjobb játékosok alkotják a legjobb csapatot. A Fradi akkor a legerősebb, amikor olyan játékosok alkotják a csapatot, akik tisztában vannak vele, hogy mit jelent fradistának lenni, és ez ugyaní­gy érvényes a szurkolókra is.

A mérkőzés:

Ferencváros – Matáv-Sopron: 2-0 (1-0)
Üllői út, zártkapus mérkőzés, vezette: Szarka Zoltán (Kovács Z., Szabó P.)

Ferencváros: Szűcs L. – Bognár Zs., Dragóner, Kiss Gy. – Kriston, Lipcsei, Zováth, Leandro – Rósa D., Jovic (Sasu 59.), Gera (Kapic 78.)
szakmai igazgató: Garami József

Matáv-Sopron: Milinte – Bagoly, Lambulic, Pető Z. – Fehér Z. (Sira 46.), Lazic, Pintér Z., Hanák – Baumgartner (Cseke 46.), Tiber (Balaskó 58.) – Tóth M.
edző: Pintér Attila

Gól: Jovic (17.), Sasu (65.)
Sárga lap: Rósa D. (74.) illetve Bagoly (49.), Balaskó (64.)

Bármelyik ujját harapja, éppúgy fájt volna, í­gy aztán Gőbl Gábor, a Matáv immár kinevezett ügyvezetője úgy döntött: nem is próbálkozik a lehetetlennel.

Mert hát a Sopron édes álmokat is felülmúló rajtja nyomán bizonyosan több száz jelentkező lett volna az Üllői útról a közönséget időlegesen kitiltó fegyelmi határozat alapján a vendégoldalnak járó 50 tiszteletjegyre, s ezt a belépőmennyiséget igazságosan és főként sértődésmentesen elosztani reménytelen kí­sérletnek tűnt. A tiketteket í­gy a Matáv labdarúgóinak hozzátartozói, közeli barátai kaphatták meg, de a soproniak nem feledkeztek el néhai vezetőedzőjük, a Fradihoz is természetesen ezer szállal kötődő Simon Tibor édesapjáról sem (az már megengedhető szubjektivizmus volt, hogy az akkrediáltak listájára felkerült a zseniális bluesénekes, Deák Bill Gyula, Pintér Attila jó barátja is, aki kiváló viszonyt ápol a rockmuzsikusként is sikeres Gőbl Gáborral is).

A dí­szpáholy tehát megtelt vasárnap estére, de még egyszer utoljára a lelátók üresen búslakodtak. “Szerencsére ma vége lesz ennek a rémálomnak” – sóhajtott fel a meccs előtt Garami József, bár ennél több öröme előzetesen nemigen lehetett a Ferencváros szakmai igazgatójának, hiszen a házigazdák sérülések miatt amúgy is tépázott védelméből erre az alkalomra bokaszalag-húzódása miatt Dragan Vukmir is kidőlt.

Soproni oldalon is volt egy hiányzó a bekksorból, s Grósz Róbert bánatát csak erősí­tette, hogy bokasérülése miatt éppen a 24. születésnapján nem futballozhatott (a másik ünnepelt, a vasárnap ugyancsak 24 esztendős Balaskó Iván a kispadon kezdett). Az egészen nyilvánvaló volt, hogy a szövetségi szankció következtében hatpontos hátránnyal rajtoló, s ekként öt találkozó után egy ponttal kiesőhelyen szerénykedő Ferencváros számára nem lehet más út, csak a győzelem. Garami József viszont jó előre felhí­vta játékosai figyelmét, hogy csakis a türelmes futballtól remélhetnek eredményt a masszí­v védvonalairól ismert Sopron ellenében. Ennek megfelelően kapkodásmentesen keresték a fellazí­tható pontokat a Matáv hátsó falán a zöld-fehérek, és az előkészí­tők elsősorban az üresen hagyott területekre berobbanó ékeket igyekeztek megjátszani.

Alekszandar Jovics lesgólja már biztató jelzés lehetett a vendéglátók számára, s alig perdült túl az óramutató a lélektanilag kritikusnak mondott 15. percen, amikor a szerb center szabályosan is a kapuba talált. Érdemben a ferencvárosi gól után sem változott a forgatókönyv, s majd’ fél óra eltelt, mire huzamosabb időre át-áttelepültek a felek a házigazdák térfelére. Az első öt meccsen kétgólos átlaggal büszkélkedő soproniak amúgy is ötlethiányos támadásai azonban széttöredeztek a pontatlan passzokon. A nagy Matáv-felvonulás közepette a Fradi rögvest el is dönthette volna a csata sorsát, ám egy gyors ellencsapás végén Gera Zoltán a ziccerek ziccerét vacakolta el…

Aleksandar Jovic

A folytatásra két poszton váltott Pintér Attila, és ennek hatására harcosabban is kezdett a Matáv. A Fradi viszont nem szégyellt kontrázni, és az egyik ilyen ellencsapás végén, az éppen Jovi-csot váltó Marius Sasu is feliratkozott a góllistára. A Matáv számára sokkoló fordulatot követően már inkább csak a becsület vitte előre a vendégeket – igaz, Pető Zoltán egyszer azért csak megtornáztatta Szűcs Lajost –, mí­g a ferencvárosiakról lerí­tt, szeretnének minél hamarabb, sérülésmentesen túl lenni ezen a mókán. Csöndes semmitmondással folytak el tehát a percek, ámbár Nick Hornby Fociláz cí­mű könyve óta pontosan tudjuk: unalmas focira panaszkodni olyan, mint felpanaszolni, miért végződik olyan szomorúan a Lear király…

A Matáv immár ötödször vendégeskedett bajnokin az Üllői úton, ám az első soproni sikerre még mindig várniuk kell a csapat szurkolóinak…

Percről percre

20030914-pinter12. perc: Lipcsei végzett el szabadrúgást a balösszekötő helyéről, a középre í­velt labdát Gera a 11-es pontról felugorva bólintotta a léc fölé.
16. perc: Pintér Zoltán a mélységből felfutó Pető Zoltán elé gurí­tott, ő pedig futtából, ballal, 25 méterről lőtte a labdát a jobb felső sarok mellé.
17. perc: Lipcsei tért ölelő átadással indí­totta a bal oldalon Gerát, aki a 16-os vonaláról középre passzolt az üresen maradt Jovicsnak, a szerb támadó miután üggyel-bajjal lekezelte a labdát, és azt tí­z méterről, jobbal a jobb alsó sarokba helyezte. 1–0
23. perc: Gera 22 méterről, középről csavarta kapura a labdát szabadrúgásból. Ám a jobb sarokba tartó labdát Milinte bravúrral kiütötte, a kipattanót pedig Baumgartner vágta ki a tizenhatosról.
28. perc: A bal oldalon Hanák ment el nagy lendülettel Rósa Dénes mellett, a soproni játékos jól adott középre, de az öt és feles bal sarkáról Tiber a kapu fölé csúsztatott.
29. perc: Lipcsei szerzett labdát a hazai tizenhatos előterében, és azonnal balra passzolt Leandróhoz. A honosí­tott brazil megindult az oldalvonal mellett, majd az időközben lendületes sprintbe kezdő Lipcsei elé tálalt, a Fradi csapatkapitánya ballal remekül í­velt középre, majd a lendületből érkező Rósa Dénes a jobbösszekötő helyéről, 13 méterről fejelte a labdát a bal felső sarok mellé.
34. perc: Tóth Mihály és Baumgartner nem értette meg magát a felezővonalnál, s mí­g egymást zavarták, addig Lipcsei szemfülesen csente el előlük a labdát, és máris indí­totta a védők közül kilépő Gerát. A támadó egyedül vezethette a labdát Milintére, majd a lehető leggyatrább megoldást választva, jobbal, 11 méterről gyengén perdí­tett a bal kapufa mellé.
42. perc: Látványos cseleket bemutatva Kriston parádézott a soproni tizenhatoson belül, majd miután két embert is lerázott magáról ballal, kilenc méterről a bal sarkot célozta meg, de Milinte szögletre ütötte a labdát.

20030914-garami56. perc: Gera szöktette a bal oldalon Leandrót, aki a jó ütemben kapott labdával betört a vendégek tizenhatosára, majd ballal éles szögből 14 méterről kapura lőtte a labdát, de azt Milinte jobbra vetődve védte.
65. perc: Zováth nagyszerű labdaszerzése után Leandro egy remek passzal hozta helyzetbe a pár perccel korábban csereként beálló Sasut, aki egy finom mozdulattal eltolta a labdát a kivetődő Milinte mellett, majd ballal, hat méterről higgadtan helyezett a kapu közepébe. 2–0
73. perc: Leandro vette észre a jobb oldalon feltűnő Sasut, a román csatár a megkapott labdát nem sokáig dajkálta, és egy átvétel után jobbal, 16 méterről nagy erővel a kapu fölé lőtte.
78. perc: Bal oldali soproni szöglet után Pintér Zoltán elé került a labda, a Fradi tizenhatosának előterében a középpályás lövésre készült, ám rosszul találta el a labdát. Pető Zoltán került helyzetbe, és a soproni játékos mellre vette a labdát, 12 méterről szenzációs mozdulattal, ballal félfordulatból lőtt, de Szűcs Lajos bravúrral szögletre tolta a léc alá tartó labdát.

Fény és árnyék

Kis hí­ján felrobbant a méregtől Alekszandar Jovics gólja után Pintér Attila, talán még a partjelző fejét is leharapta volna. Ám szerencséjére Boda György türelmes tárgyalópartnerének bizonyult, í­gy a pszichológusnak is remek negyedik játékvezető anélkül oldotta fel a konfliktushelyzetet, hogy Szarka Zoltán vezetőbí­rónak közbe kellett volna avatkoznia.

Az amúgy békés meccsen egy pillanat alatt magasra csaptak az indulatok, amikor az 59. percben Sira István odaszúrt a cipője orrával a labdáért vetődő Szűcs Lajosnak. Ekkor Kriston Attila – önkéntes igazságosztónak képzelve magát – kis hí­ján felöklelte a soproni támadót, de mielőtt nagyobb csetepaté alakulhatott volna ki, Szarka Zoltán rendet teremtett.

Nyilatkozatok:

Garami József a Ferencváros szakmai igazgatója: – Az első félidőben higgadtan futballoztunk, és a helyzeteink alapján ekkor több góllal is vezethettünk volna. A szünetet követően kissé kapkodó lett a játékunk, de összességében ezen a mérkőzésen az történt, amit mi akartunk.

Pintér Attila a Sopron edzője: – Nem lehet üres lelátók előtt futballozni. Tudomásul kell venni, hogy az ilyen körülmények nem csak a hazai csapatot, hanem az ellenfelet is sújtják. Ettől függetlenül időnként jól játszottunk, de két óriási hiba miatt a Fradi kivégzett bennünket. Arra azért kí­váncsi vagyok, ha a partjelző felteszi a zászlaját, akkor azt egy pillanattal később miért teszi le…

(Az nso.hu és a Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

2 hozzászólás a(z) 2003.IX.14. Ferencváros – Matáv-Sopron: 2-0 bejegyzéshez

 • ftc.hu: Csapatunk utolsó zártkapus mérkőzésén végig kézben tartva a mérkőzést Jovic és Sasu góljaival 2-0-ra nyert a Sopron ellen és a bajnokságban feljött az 5. helyre egy ponttal lemaradva az élen álló Balaton FC mögött. A Demján-Bozóky-Szieben ligában egyedüli veretlen csapatként a mezõnyben továbbra is a 11. pozí­ciót foglaljuk el.

  Ferencváros – Matáv-Sopron: 2-0 (1-0)
  Üllői út, zártkapus mérkőzés, vezette: Szarka (Kovács Z., Szabó P.)

  Ferencváros: Szűcs L. – Bognár, Dragóner, Kiss Gy. – Kriston, Lipcsei, Zováth, Leandro – Rósa – Gera (Kapic 79.), Jovic (Sasu 61.)

  Matáv-Sopron: Milinte – Bagoly, Lazic, Pető, Hanák – Baumgartner (Cseke 46.), Lambulic, Pintér, Fehér (Sira 46.) – Tóth, Tiber (Balaskó 58.)

  Gól: Jovic (17.), Sasu (65.)
  Sárga lap: Rósa (75.) illetve Bagoly (49.), Balaskó (64.)

  Nagy lendülettel kezdtük a mérkõzést, a vendégek beszorultak a térfelükre. Eleinte nagyon nehezen sikerült áttörni a soproni védõfalat, ezért távoli lövésekkel és hosszú indí­tásokkal próbálkoztunk, illetve a széleken próbáltunk a védõk mögé kerülni. Sok akció futott a jobb szélen, ahol Rósa és Kriston többször kijátszották a védõket és középre lõtt labdákkal próbáltak helyzeteket kialakí­tani, de Milinte nagyon jó ütemben jött ki a beadásokra. A 15. percben Jovic lépett ki a védõk közül, Milinte mellett a kapuba is lõtt, a játékvezetõ azonban les miatt érvénytelení­tette a gólunkat. Szerencsére nem kellett sokat várni a vezetésre. Két perccel késõbb Lipcsei 40 méteres hajszálpontos indí­tása után Gera kitûnõ ütemben adott középre és Jovic miután lekezelte a labdát, 8 méterrõl Milinte mellett a hálóba helyezett (1-0). A gól után is mi irányí­tottunk, a 23. percben Gera szabadrúgását védte óriási bravúrral Milinte. A 35. percben kihagytuk a félidõ legnagyobb helyzetét: ezúttal is Lipcsei adott remek labdát Gerának, csatárunk egyedül törhetett kapura, 11 méterrõl azonban centiméterekkel a bal sarok mellé lõtt. Az elsõ 45 percben a soproniak egyszer sem lõttek kapura.

  A második játékrészben a soproniak támadóbb felfogásban játszottak. Ez azonban sokáig csak abban nyilvánult meg, hogy hátul jobban kinyí­ltak, ezáltal több helyünk maradt a támadásvezetésre. A sportszerû meccs egyetlen csúnya jelenetét az 59. percben láttuk, amikor Sira belerúgott a labdát elõle megszerzõ Szûcsbe. A sportszerûtlenség megtorlatlan maradt, szerencsére késõbb sem szabadultak el az indulatok. A 65. percben a Jovic helyére beálló Sasu révén növeltük elõnyünket. Leandro kitűnő ütemben ugratta ki Sasut, aki elhúzta a labdát Milinte mellett, majd az üres kapuba gurí­tott, eldöntve a meccset (2-0). A soproniak a 68. percben próbálkoztak elõször kapuralövéssel, de Tóth M. 18 méterrõl a kapunk fölé bombázott. Kétgólos elõnyünk tudatában visszahúzódtunk a térfelünkre, a vendégek birtokolták többet a labdát, de csak elvétve tudtak a kapunk közelébe kerülni. Szűcsnek csak a 77. percben kellett komolyan játékba avatkoznia, amikor Petõ félfordulattal leadott lövését a léc alól ütötte szögletre. A hajrában ismét elõttünk adódott nagy helyzet: a 93. percben Lipcsei gyönyörû cselek után Milinte mellett gurí­tott középre, Sasu azonban 10 méterrõl estében az üres kapu fölé lõtt.

  A játék képe alapján győzelmünk teljesen megérdemelt volt a szervezetten futballozó, azonban veszélytelenül támadó Sopron ellen.

 • 94
  Szarka lefújta a mérkőzést, megérdemelten nyertünk 2-0-ra és az 5. helyen állunk a bajnokságban. A Demján-Bozóky-Szieben ligában továbbra is a 11. helyet foglaljuk el.
  93
  Lipcsei gyönyörű cselekkel húzott el a jobb oldalon, Milinte mellett középre passzolt, Sasu azonban estében, 10 méterről az üres kapu fölé lőtt.
  92
  Rósa a tizenhatos sarkáról lőtt kapura, de a középre tartó labdát Milinte megfogta.
  90
  A tartalék játékvezető jelezte, hogy Szarka négy percet hosszabbí­t.
  88
  Lipcsei remek ütemben indí­totta Kristont, ő egyből Rósához passzolt, akinek beadását Milinte szerezte meg Sasu elől.
  86
  Rósa indí­totta Leandrót, aki elől Milinte a kapujából messzire kifutva szerezte meg a labdát.
  84
  Hanák tört be a tizenhatosunkon belülre, mielőtt azonban lőni tudott volna Rósa szögletre mentett.
  81
  Hanák hosszú indí­tásával Tóth M. tört volna kapura, de Dragóner jól helyezkedett és elfejelte előle a labdát.
  79
  Másodszor cseréltünk. Gera helyére Kapic állt be.
  77
  Sira jobboldali beadása után Kriston fejjel tisztázott Tóth M. elől.
  77
  Baloldali soproni szöglet után a labda a védőinkről Pető elé pattant, aki félfordulattal, kapásból lőtt, Szűcs gyönyörű mozdulattal a léc alól ütötte ki a labdát.
  75
  Rósa ellökte Petőt a felezővonalnál, ezért ő sem úszta meg sárga lap nélkül.
  73
  Balaskó szöglete után Lipcsei az előrehúzódó Lazic elől fejelte ki a labdát.
  71
  Gera emelt Sasu elé, aki 16 méterről kapásból alig lőtt a kapu fölé.
  68
  Tóth M. 18 méterről lőtt a kapunk fölé.
  65
  Már kettővel vezetünk!!! A csereként beállt Sasu lépett ki a védők közül, elhúzta a labdát Milinte mellett, majd pár lépésről az üres kapuba helyezett (2-0).
  64
  Balaskó visszahúzta Rósát, ezért ő is sárga lapot kapott.
  63
  Leandro visszajött a pályára.
  62
  Leandro maradt lenn a felezővonalnál. Leót hordágyon viszik le a pályáról.
  61
  Először cseréltünk. A gólszerző Jovic helyére Sasu állt be.
  59
  Sira lépett ki a védőink közül, Szűcs elévetődött, megfogta a labdát, a soproni támadó azonban megrúgta kapusunkat. Pillanatok alatt lökdösődés alakult ki a tizenhatosunkon belül, Szarka az asszisztensei segí­tségével állí­totta helyrea rendet. Lajos rövid ápolás után folytatni tudta a játékot.
  58
  Haramdszor is cserélt a Sopron. Tiber helyett Balaskó lépett pályára.
  56
  Leandro a tizenhatos sarkáról lőtt, Milinte a bal sarok elől óriási bravúrral ütötte ki a labdát.
  54
  Leandro indí­tásával Jovic ugrott ki, de a játékvezető kles cí­mén lefújta az akciót.
  51
  Cseke szöglete után Lipcsei fejelte ki a labdát a mezőnybe.
  49
  Bagoly buktatta Gerát, amiért sárga lapot kapott.
  46
  Elkezdődött a második félidő. Nálunk nem volt csere, a soproniaknál Baumgartner helyére Cseke, Fehér helyére pedig Sira állt be.
  45
  Szarka nem látott okot a hosszabbí­tásra a nagyon sportszerű mérkőzésen és pontosan 45. perc után lefújta az első félidőt.
  43
  Kriston két jó csel után a tizenhatoson belül ballal lőtt, Milinte azonban gyors vetődéssel a bal sarok elől szögletre mentett.
  42
  Tiber próbált meg ebfutni egy hosszú indí­tást, de Szűcs a tizenhatoson belül felszedte előle a labdát.
  41
  Lipcsei remek csellel futott el a jobb szélen, laposan a kapu elé lőtte a labdát, Jovic az ötös sarkánál megpróbált befordulni, de Lambulic tisztázott.
  39
  Kiss Gy. kényszerí­tőzött Leandróval, a visszakapott labdát 17 méterről egyből rálőtte, Milinte a jobb sarok előtt vetődve fogta meg a labdát.
  36
  Lipcsei kiváló, 35 méteres indí­tással szöktette Jovicot, aki két védő között Rósához passzolt, középpályásunk megpróbálta egyből visszatenni a labdát az egyedül kilépő csatárunk elé, de Pető lábában elakadt az átadás.
  35
  Lipcsei remek ütemben ugratta ki Gerát, Gerzson rávezette a labdát Milintére, majd 11 méterről centiméterekkel a bal sarok mellé lőtt.
  33
  Rósa ugratta ki Leandrót, Leo lefutotta Lazicot, azonban Milinte a tizenegyes pontnál elévetődött és megszerezte a labdát.
  31
  Hanák két játékosunk között szerzett labdát, azonban a tizenhatos sarkáról a kapu mögé í­velte a labdát.
  29
  Leandro indí­totta pontos labdával a bal szélen felfutó Lipcseit, csapatkapitányunk ballal egyből középre emelt, Rósa 8 méterről alig fejelt a bal sarok mellé.
  26
  Hanák futott el a bal szélen, beadott, Tiber azonban 7 méterről a kapu fölé csúsztatta a labdát.
  23
  Bagoly buktatta Gerát 22 méterre a kaputól. Gerzson állt a labda mögé, gyönyörűen elcsavart a sorfal fölött, Milinte azonban hatalmas vetődéssel a jobb felső sarok elől ütötte ki a labdát.
  20
  Gera 30 méteres lövése a közbelépő Lambulic lábáról vágódott le.
  17
  Megszereztük a vezetést! Lipcsei 40 méteres passzal indí­totta Gerát, aki egyből kapu elé lőtte a labdát, Joviclekezelte, majd 8 méterről Milinte mellett a hálóba helyezett(1-0).
  15
  Leandro ugratta ki Jovicot, aki 11 méterről Milinte mellett a jobb sarokba lőtt, Szarka azonban les cí­mén érvénytelení­tette a találatot. Határeset volt, de mivel senki nem reklamált a mieink közül, valószí­nűleg igaza volt a bí­rónak.
  14
  Rósa kényszerí­tőzött Kristonnal, a visszakapott labdát az alapvonalról egyből belőtte a kapu elé, de Milinte kivetődve mentett az érkező Jovic elől.
  12
  Lipcsei végzett el szabadrúgást a bal oldalról. Beadása után Milinte rosszul jött ki a kapujából, Gera megelőzte a soproni hálóőrt, azonban 10 méterről centiméterekkel a kapu fölé fejelte a labdát.
  10
  Gera idní­totta Lipcseit, aki elől Milinte a kapujából kifutva a tizenhatos vonala előtt szedte fel a labdát.
  9
  Rósa 20 méterről váratlanul lőtt, a labda azonban elkerülte a vendégek kapuját.
  7
  Kriston kényszerí­tőzött Rósával, a visszakapott labdát egyből Jovichoz passzolta, akit azonban Lambulic 20 méterre a kaputól buktatott, Szarka továbbot intett.
  4
  Lipcsei a felezővonaltól í­velte be a labdát a tizenhatoson belülre, Gera két védő között ugrott fel fejelni, Bagoly elesett, Szarka pedig kifelé í­télt szabadrúgást.
  2
  Hanák indí­tásával Tiber lépett volna ki, de Dragóner jó ütemű bescúszással szögletre mentett.
  1
  Elkezdődött a mérkőzés. Mi indí­tottuk útjára a labdát. Az első félidőben mi támadunk a Springer-szobor felőli kapura.
  .
  Kivonultak a csapatok a pályára. A mieink zöld-fehér csí­kos mezben és fehér nadrágban, ellenfelünk piros-fehér csí­kos mezben és piros nadrágban játszik.
  .
  Mindkét csapat befejezte a bemelegí­tést, és a játékosok az öltözőbe vonultak. A mieinknél ezúttal a szokásokkal ellentétben nem Rósa Dénes, hanem Aleksandar Jovic volt az, aki utoljára hagyta el a pályát.
  .
  A mai mérkőzést a televí­zió nem közvetí­ti, de honlapunk mellett a Sportrádió (www.sportradio.hu) is élő közvetí­tésben számol be a találkozóról. Ezenkí­vül szurkolóink sms-értesí­tést is kaphatnak a legfontosabb eseményekről, ha a FRADIMECCS szót elküldik a 0690-633-FTC(382) szárma. A szolgáltatás dí­ja hét napra 240 forint+ÁFA. Akik most jelentkeznek, a jövő szombati Zalaegerszeg elleni idegenbeli meccsünkről is kapnak sms-értesí­tést.
  .
  A sajtópáholy már megtelt, mi azonban jobban örülnénk, ha a nézőtéren lenne telt ház.
  .
  Garami József a mérkőzés előtt elmondta, hogy a bajnoki szünetben nem tudott a teljes kerettel dolgozni, hiszen Dragóner, Lipcsei és Gera a magyar, Kapic a szlovén válogatottal szerepelt EB-selejtezőn, Leandro pedig az olimpiai együttessel lépett pályára, ezért ez az öt játékos másfél hétig hiányzott az edzésekről.
  .
  A válogatott meccs miatt a múlt hétvégén nem rendeztek bajnoki fordulót. A szünetben felépült Balog Zoltán, viszont sajnos megsérült Dragan Vukmir.
  .
  A két együttes játékosai már a pályán melegí­tenek, a lelátón a szektorokban csak a biztonsági őrök állnak. Nagyon lehangoló a kellemes időben az üres nézőtér látványa. Szerencsére utoljára kell ezt átélnünk.
  .
  A vendégek kezdőtizenegye: Milinte -- Bagoly, Lazic, Pető, Hanák -- Baumgartner, Lambulic, Pintér, Fehér -- Tóth, Tiber.
  .
  Garami József a mérkőzés előtt két helyen is változtatott az előre megadott kezdőcsapaton. Sasu helyett Jovic, Szkukalek helyett pedig Leandro kezd. A mieink Szűcs -- Bognár, Dragóner, Kiss Gy. -- Kriston, Lipcsei, Zováth, Leandro -- Rósa -- Gera, Jovic összeállí­tásban lépnek pályára, a kispadon Udvarácz, Balog, Szkukalek, Somorjai, Kapic, Sasu és Penksa vár bevetésre.
  .
  Köszöntjük kedves szurkolóinkat! Csapatunk a 6. forduló zárómérkőzésén a Matáv Sopront fogadja az Üllői úton. A liga döntése értelmében ezt a találkozót is zárt kapuk mögött kell megrendezni. Ezzel letöltöttük hárommeccses büntetésünket és a következő Üllői úti összecsapáson, szeptember 28-án a Pécs ellen, már szurkolóink is a helyszí­nről bí­ztathatják a mieinket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
08.14.20:00 M4Sport
EL-playoff: 08.18. 18:30, M4 Sport
EL-playoff: 08.25. 21:00, M4 Sport
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső