2003.IX.20. ZTE – Ferencváros: 1-2

Tököli Attila megint gólt lőtt


Zalaegerszegi TE – Ferencváros: 1-2 (1-1)
Zalaegerszeg, 8.000 néző, vezette: Szabó Zsolt (Szabó R., Kispál)

Zalaegerszegi TE: Bardi – Kocsárdi, Molnár B., Král – Babati, Ljubojevic, Balog Cs., Vincze O.,(Kresz 87.), Szamosi – Sabo (Nagy L. 65.), Egressy
vezetőedző: Mihalecz István

Ferencváros: Szűcs L. – Vukmir, Dragóner, Kiss Gy. (Szkukalek 34.) – Kriston, Zováth, Lipcsei, Kapic (Balog Z. 51.), Leandro – Gera, Tököli (Sasu 73.)
szakmai igazgató: Garami József

Gól: Sabo (42. – 11-esből) illetve Tököli (12.), Leandro (68.)
Sárga lap: Szamosi (41.), Vincze O. (85.), Kocsárdi (88.) illetve Kapic (29.), Leandro (45.), Lipcsei (67.), Gera (94.)

Miután a helyi rendezők alaposan szemrevételezték a pályára érkező szurkolókat, és minden riporternek látszó egyént megpróbáltak kiszűrni, minden kamerának látszó tárgyat megpróbáltak észrevenni, nem volt egyszerű bejutni. Így kezdődött a meccs, némi feszültséggel, hogy aztán a feszültség még inkább fokozódjon.

Mert hiába jött ide a Fradi 600 szurkolójával együtt, Zala megyében optimistán várták a meccset, még akkor is, ha két gólfelelős, Gyánó Szabolcs, valamint Koplárovics Béla hiányzott a ZTE együtteséből. Az ellenfélnél viszont ott volt az a Tököli Attila, aki szerdán Nyíregyházán kupameccsen góllal tért vissza. Na most úgy lehetett vele, csak akkor fogadják vissza őt igazán a ferencvárosiak, ha minden meccsen betalál egyszer. Zalaegerszegen, kihasználva a védők helyezkedési hibáit, egy ügyes testcsellel került helyzetbe, majd lapos lövése után Bardi Gábor segítségével landolt a hálóban a labda.

De messze volt még a vége. Mihalecz István egyértelműen támadó felfogásban küldte pályára csapatát. Az első 45 percben Vincze Ottó volt talán a legaktívabb zalai futballista volt. Az ő nevéhez fűződik egy emlékezetes lövés is; a labda megtréfálta a vetődő Szűcs Lajost, mindkét kapufát érintette, ám hiába robbant be Darko Ljubojevics, majd lőtt a hálóba, Szabó Róbert partjelző lest intett. Majd szétrobbant a stadion, kis híján botrányba fulladt a meccs. A hazaiak egy jogosan megítélt büntetőből megérdemelten egyenlítettek, és vonultak pihenőre.

A második félidőben magyar pályán szokatlan iramban folytatódott a meccs. A ZTE ott folytatta, ahol abbahagyta; bátran támadott a hazai csapat, és helyzetek sokaságát dolgozta ki, majd rontotta el a Ferencváros kapuja előtt. De szó sem volt zalai fölényről, hiszen a zöldek sem hagyták magukat, és olykor szépen “kisakkozták” a kékek védelmét. Helyzetek itt, ziccerek ott, a nézők pedig hol a fejüket fogták, mondván ilyet még nem láttak, hol űzték, hajtották kedvenceiket. A Fradi talán valamivel nyugodtabban játszott, mint nullapontos ellenfele, a Zalaegerszeg. Ez a nyugalom meg is látszott a zöld-fehéreken, második góljuk például tökéletesen megkomponált akció után született. Ám a ZTE nem hagyta magát, és újabb életveszélyes ellencsapásokat vezetett. A hajrában egyre-másra mondták a hazai drukkerek, le a kalappal a ZTE előtt, amely nem érdemel vereséget. S tökéletesen igazuk volt.

Most sajnálhatják csak a Magyar Televíziónál, hogy minden a pénzről szól, nincs közvetítés, nincs magyar futball a tv-ben. Holott ez a meccs valóban népszerűsíthette volna a labdarúgást.

Percről percre

3. perc: Lipcsei a ZTE kapujától 25 méterre középről végezhetett el szabadrúgást. A jobbal erősen meglőtt labda a jobb alsó sarokra tartott, de Bardi bravúrral szögletre ütötte azt.
12. perc: Kapic a felezővonalnál labdát szerzett, majd jól indította a jobbösszekötő helyén kilépő Tökölit. A csatár egy ügyes mozdulattal becsapta Krált, majd 14 méterről, jobbal a jobb alsó sarokba lőtt. A labda Bardit is érintve kötött ki a hálóban. 0–1
20. perc: Az egerszegiek 26 méterre a Fradi kapujától szabadrúgást végezhettek el. Molnár Balázs legurította a labdát Vincze Ottónak, a középpályás lövése után a labda lepattant, a középpályás jobbal ismételt, a labda a jobb kapufa tövéről a balra pattant, onnét pedig a középen érkező Ljubojevics elé, aki egyből a hálóba lőtt. A játékvezető a ZTE futballistáinak tiltakozása ellenére lest ítélt; a közönség percekig tüntetett a döntés miatt.
35. perc: Ljubojevics a tizenhatos sarkáról ívelt keresztbe. A bal kapufától nyolc méterre álló Szkukalek kifejelte a labdát, az érkező Babati pedig ballal a bal alsó sarok mellélőtte azt.
40. perc: Vincze Ottó indítása után Szamosi középen kilépett, 17 méterről, ballal lőtt, de a léc alá tartó labdát Szűcs Lajos nagy bravúrral kiütötte.
42. perc: Ljubojevics és Szkukalek csatázott a ZTE tizenhatosán belül a labdáért. A vendégek játékosa buktatta a ZTE idegenlégiósát, a játékvezető pedig a tizenegyespontra mutatott. A büntetőből Sabo jobbal higgadtan a bal alsó sarokba lőtte a labdát. 1–1

20030920-leandro55. perc: Szamosi végigrobogott a bal oldalon, Egressy pedig az ötösön nagy helyzetben hibázott.
57. perc: Szamosi bal oldali szöglete után Egressy hat méterről fejelt, Szűcs Lajos bravúrral szögletre tisztázott.
68. perc: Balog Zoltán a saját tizenhatosán szerzett labdát, majd 30 méteres vágta után indította a jobb oldalon Gerát. Ô mesterien passzolt középre, ahol Leandro pedig ballal, tíz méterről, a kifutó Bardi mellett a kapu közepébe gurította a labdát. 1–2
74. perc: Babati remek beadása után Ljubojevics hat méterről lőtt a jobb alsó sarok mellé.
75. perc: Lipcsei szép szóló után tíz méterről pontatlanul lőtt.
84. perc: Babati beadása után Egressy jobbal a bal alsó sarok mellé perdítette a labdát.

Fény és árnyék

Lám, lám így is lehet szurkolni. Ott ült, illetve leginkább állt egymás mellett egy üres szektorral elválasztva a zalaegerszegi és a ferencvárosi szurkolótábor, ám ha hiszik, ha nem, egyetlen mocskolódó rigmust, egyetlen az ellenfélt becsmérlő, szidó nóta sem hangzott el. Mindkét csoport az övéit bíztatta, de azt tulajdonképpen megállás nélkül. Így élhettük meg azt a pillanatot magyar bajnoki meccsen, hogy nem kellett pironkodnia egyetlen hölgynek vagy kisgyereknek sem.

Ezt nehéz lesz megmagyarázni. A Fradi-szurkolók mintegy százfős csoportja társaitól külön helyezkedett el a lelátón, és kifeszített egy “Elég volt!” feliratú transzparenst. Ez az őszi idényben többször is megjelent a Ferencváros azon meccsein, amikor beengedték a drukkereket. Most viszont rohamrendőrök rontottak rájuk, jól lehet békésen szurkoltak. Értelmetlen rendőri akció volt.

Nyilatkozatok:

Mihalecz István a Zalaegerszeg vezetőedzője: – Meg kell tanulnunk, hogy a kilencven perc minden másodpercében oda kell figyelni. A második gólunkat úgy kaptuk, hogy mi végeztünk el ígéretes szabadrúgást a Fradi kapuja előtt. Ez a találat padlóra vitte a csapatot.

Garami József a Ferencváros szakmai igazgatója: – Nagyszerű mérkőzés volt, mindkét csapat három pontot érdemelt volna, nagyszerű volt a közönség, sportszerűen biztatta a csapatokat. Külön öröm számomra, hogy a szerdai százhúsz perc után a csapat nagyszerűen végighajtotta a mérkőzést.

Tököli Attila: – Örülök, hogy a kupa után a bajnokságban is győztes mérkőzésen tértem vissza, és újra gólt is tudtam szerezni. Köszönöm a csapattársaimnak és mindenkinek, hogy biztatnak, nagy szeretettel fogadtak, így megkönnyítették a dolgomat.

Leandro de Almeida: – Csak azt tudom mondani, hogy határtalanul boldog vagyok, a gólom utáni percekre nem is nagyon emlékszem, olyan eufórikus hangulatban voltam. A második félidő elején Töki labdája után is helyzetbe kerültem, de akkor még védett a hazai kapus, de örülök, hogy másodszor már túljártam az eszén. Köszönöm a szurkolóknak azt a biztatást, ami a gólomat, majd a mérkőzést követte.

(Az nso.hu és a Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

2 hozzászólás a(z) 2003.IX.20. ZTE – Ferencváros: 1-2 bejegyzéshez

 • ftc.hu: Csapatunk fantasztikus mérkőzésen, óriási csatában idegenben nyert 2-1-re a Zalaegerszeg ellen.

  ZTE – Ferencváros: 1-2 (1-1)
  Zalaegerszeg, 9.000 néző, vezette: Szabó Zs. (Kispál, Szabó R.)

  Zalaegerszeg: Bardi – Kocsárdi, Balog Cs., Král, Szamosi – Molnár, Ljubojevic, Vincze (Kresz 86.), Egressy – Sabo (Nagy L. 64.), Babati

  Ferencváros: Szűcs L. – Kriston, Vukmir, Dragóner, Kiss Gy. (Szkukalek 34.) – Kapic (Balog Z. 50.), Lipcsei, Zováth – Gera, Tököli (Sasu 72.), Leandro

  Gól: Sabo (42. – 11-esből) illetve Tököli (12.), Leandro (68.)
  Sárga lap: Szamosi (41.), Vincze (84.), Kocsárdi (88.) illetve Kapic (29.), Leandro (44.), Lipcsei (66.), Gera (93.)

  A felújított zalaegerszegi stadionban óriási csatát vívott egymással a két együttes. Óriási iramban kezdődött a találkozó, a mieinken egyáltalán nem látszott, hogy szerdán Nyíregyházán 120 perces kupacsatát vívtak. Egyik gárda sem húzódott vissza a térfelére, ezért az első perctől változatos, izgalmas volt a meccs. A nézők remekül szórakoztak, a mieink 4-3-3-as felállásban kezdtek és már a 3. percben megszerezhettük volna a vezetést, de Lipcsei jól eltalált szabadrúgását Bardi bravúros mozdulattal védte. A 12. percben megszereztük a vezetést. Lipcsei a kezdőkörből indította Tökölit, aki úgy vette át a labdát, hogy egyből le is rázta magáról Szamosit, majd 13 méterről a bal sarokba bombázott, Bardi hiába ért bele a lövésbe (0-1). A 21. percben a Zalaegerszeg is betalált a kapunkba, de a játékvezető érvénytelenítette a találatot: Vincze 30 méteres szabadrúgása után a labda a jobb kapufáról a balra pattant, onnan a gólvonalra, amikor érkezett Ljubojevic és a hálóba lőtt. Mivel a légiós lesen volt, Szabó nem adta meg a gólt. A 24. percben Tököli növelhette volna az előnyünket, de centiméterekkel a léc fölé lőtt. Tíz perccel később Garami József cserélni kényszerült, Kiss György térdsérülése miatt nem tudta folytatni a játékot, helyére Szkukalek állt. A 36. percben Lipcsei lőtt centiméterekkel a bal felső sarok mellé. Bár a zalaegerszegiek a kapu előtt nem alakítottak ki ilyen nagy helyzeteket, ez a védőink érdeme, akik rengeteg alkalommal szereltek önfeláldozó vetődéssel a tizenhatosunk előtt. A 42. percben sajnos egyenlítettek a házigazdák. Szkukalek és Ljubojevic csatázott a labdáért a tizenhatosunkon belül, a hazai játékos elesett, Szabó a tizenegyespontra mutatott, vitatható ítélet volt. A büntetőt Sabo a bal sarokba lőtte (1-1).

  A második félidő elején Kapic helyére Balog állt be, így Kriston, aki a védősorban kezdett, följebb ment a középpálya jobb oldalára, megszokott helyére. Az 56. percben Ljubojevic fejesét védte Szűcs óriási bravúrral. Ettől az időszaktól kezdve mindkét kapu előtt szinte percenként alakultak ki veszélyes helyzetek, egyik csapat sem tudott a másik fölé kerekedni. A 68. percben ismét megszereztük a vezetést. Gera ugratta ki Leandrót, aki Bardit megelőzve a hálóba továbbított (1-2). Az esetnél játékosunk ütközött a hazai kapussal, de a hálóőr rövid ápolás után folytatni tudta a játékot. Vezetésünk tudatában próbáltuk lassítani a játékot, a hazaiak mindent egy lapra feltéve támadtak, de a nagyobb szabad terület miatt előttünk is bőven adódott lehetőség kontraakciók vezetésére. Az utolsó pillanatig nagyon nyílt mérkőzésen hihetetlenül értékes három pontot szereztünk.

  Garami József: -- Roppant boldog vagyok. Nemcsak a győzelem miatt, hanem azért is, mert fantasztikusan jó mérkőzést nyertünk meg, olyan meccset, amit talán csak azzal jellemezhetek a legjobban, ha azt mondom, mindkét csapat 3 pontot érdemelt volna. Örülök, hogy cseréinkkel sikerült lereagálni az ellenfél hadrendváltozásait, nem estünk ki a ritmusból. Irányítottuk a második félidőt, rengeteg tetszetős akciót vezettünk, és végig nyomást alatt tartottuk a Zalaegerszeget, de ellenfelünk is nagyon veszélyesen játszott. Csodálatos volt a közönség, érezni lehetett, hogy a hazaiak és a semleges nézők is ugyanúgy élvezik a találkozót, mint a ferencvárosiak. A jó hangulathoz kellett a csodálatos zalai létesítmény is, reméljük, mielőbb mi is eljutunk oda, hogy ilyen stadionban fogadhatjuk az ellenfeleket. Külön köszönöm a ferencvárosi szurkolók biztatását, ugyanis az az 1500 fiatal, aki a kanyarban foglalt helyet, megállás nélkül biztatta a csapatot. Rendkívül jóleső érzés volt hallani, hogy a levonuláskor kórusban skandálták Tököli Attila nevét, ők talán nem is sejtik, mennyit is jelent ez neki és a csapatnak. Együttesemből senkit nem tudok kiemelni, hiszen ma mindenki remek teljesítményt nyújtott. Gratulálok a fiúknak és a Zalaegerszegnek is.

 • 94
  Vége!! A játékvezető lefújta a meccset, újabb három pontot szereztünk és továbbra is egyedüli veretlenként a mezőnyből elkerültünk a kieső zónából és már a 9. helyen állunk a tabellán!
  93
  Gera rántotta le Ljubojevicet, amiért sárga lapot kapott.
  90
  Leandro indította Szkukaleket, de Bardi a kapujából messzire kifutva tisztázott.
  88
  Kocsárdi vágta fel Gerát a zalaegerszegi térfél közepén, jogosan kapott sárga lapot.
  86
  Másodszor cseréltek a hazaiak, Vincze helyett Kresz lépett pályára, akinek ez az első NB I-es mérkőzése.
  84
  Vincze buktatta Zováthot a tizenhatosunk előtt, amiért sárga lapot kapott.
  82
  Balog Cs. beadása után Egressy szúrt bele a labdába, amit Szűcs óriási bravúrral fogott meg.
  80
  Lipcsei végzett el gyorsan egy szabadrúgást, Gera egyedül tört volna kapura, de Szabó közbesípolt és hátrébb vitette a labdát.
  77
  Nagy kapott egy hosszú indítást a tizenhatoson belül, lövése azonban Dragónerről az alapvonalon túlra pattant.
  74
  Nagyon jó a mérkőzés, óriási az iram, mindkét csapat nagyon nyíltan játszik, a szurkolók több akciót is felállva tapsolnak meg.
  72
  Az idei második tétmeccsén második gólját is megszerző Tökölinek ezúttal 72 perc jutott, helyére Marius Sasu áll be. A ferencvárosi tábor vastapssal “búcsúzott” tőle, a támadó szintén tapssal köszönte meg ezt.
  69
  A gól után Bardit kellett egy kicsit ápolni, ugyanis összeütközött Leandróval. A kapusnak a szemét is vizsgálták, hogy nincs-e kettős látása, de a hálóőr jelezte, hogy folytatni tudja a játékot.
  68
  Vezetüünk!! Gera passzolt Leandróhoz, aki 11 méterről, a kivetődő Bardit megelőzve a kapuba továbbította a labdát(1-2).
  66
  Lipcsei reklamált, ezért sárga lapot kapott.
  64
  Először cserélnek a hazaiak, Sabo helyett Nagy Jalos lép pályára.
  61
  Lipcsei 18 méterről lőtt, Bardi kiütötte a labdát, éppen Tököli elé, aki 4 méterről a kapu fölé lőtt.
  60
  Leandro két védő között kiugratta Lipcseit, csapatkapitányunk azonban 15 méterről a kapu mellé lőtt.
  58
  Tököli Kocsárdi mellett húzott el a szélen, jól adott középre, Gera az ötösről egyedül fejelhetett volna kapura, de Král tisztázott előle.
  56
  Szamosi szöglete után Ljubojevic csúsztatta kapura a labdát, amit Szűcs óriási bravúrral tolt az alapvonalon túlra.
  53
  Kiss György elmondta, hogy a meccs elején a szögletünk után a földre került, a labda beszorult a lábai közé. Gera nagy lendülettel érkezett és el akarta lőni a labdát, közben azonban Kisst az egyik hazai játékos arrébb lökte és így Gerzson véletlenül Kiss térdét találta el. Védőnknek a félidő közepén kezdett el nagyon fájni a térde, egyelőre csak reménykedni lehet benne, hogy nem sérült meg sem a szalag, sem a porc.
  50
  Másodszor cserélünk, Kapic helyére Balog Zoltán jön be. Garami József már a szünetben gondolkozott ezen a cserén, mivel Kapicnak van egy sárga lapja és utána volt néhány “veszélyes ütközése”. Ezenkívül, mivel Adem nem kifejezetten jobboldali középpályás, így az ő oldalán több veszélyes akciót is vezettek a hazaiak, Balog beállása után Kriston a védősorból előremegy eredeti helyére, ezzel stabilabb lesz ez az oldalunk.
  49
  Lipcsei indította Tökölit, csatárunk két védő között megtartotta a labdát, visszagurított Leandro elé, aki 14 méterről, kapásból lőtt, Bardi gyors vetődéssel a bal sarok előtt hárított.
  47
  Vincze három csel után próbálkozott lövéssel, de Vukmir az utolsó pillanatban szerelte a hazaiak középpályását.
  46
  Elkezdődött a második félidő.
  45
  Vége az első félidőnek.
  44
  Leandro szabálytalansága Babatival szemben sárga lapot ért.
  42
  Ljubojevic és Szkukalek küzdött a labdáért a 16-oson belül, majd a zalai középpályás elesett, Szabó a büntetőpontra mutatott. Nem könnyű eldönteni, hogy jogosan tette-e, az tény, hogy Ljubojevic szemmel láthatóan büntetőt szeretett volna kiharcolni. A 11-est Radu Sabo a bal sarokba lőtte (1-1).
  41
  Szamosi rúgott bele Zováthba, Szabó sárgát adott a sokat szabálytalankodó védőnek.
  40
  Szamosi kapott labdát a kapunktól 25 méterre, majd ballal lőtt, Szűcs látványosan hárított.
  36
  Tököli futott el a jobb szélen, középre gurított Lipcseihez, csapatkapitányunk egy visszahúzós csel után 17 méterről lőtt, a labda alig kerülte el a bal felső sarkot, Bardinak esélye sem lett volna a hárításra.
  34
  Kiss nem tudta folytatni a játékot, a helyére Szkukalek állt be. Kiss elmondta, hogy a mérkőzés előtt egy kapu előtti kavarodás során kapott rúgást a térdére.
  32
  Ljubojevic beadása után Kapic fejelte el a labdát Egressy elől.
  30
  Kiss jelezte a kispadnak, hogy fáj a térde. Szkukalek Igor elkezdett melegíteni, lehet, hogy még az első félidőben cserélünk.
  29
  Kapic lépett oda Ljubojevicnek, belépője sárga lapot ért. Ademnek idén ez a harmadik sárgája, így nem léphet pályára a Pécs elleni találkozón.
  26
  Leandro végzett el szabadrúgást a tizenhatos sarkáról. Jól csavarta el a labdát a sorfal mellett, amely azonban a kaput is elkerülte.
  24
  Gera kitűnő ütemben emelt a két védő között kilépő Tököli elé, csatárunk 11 méterről kapásból lőtt, centiméterekkel a léc fölé.
  23
  Sabo lőtte be a labdát a tizenhatosunkon belülre, melyet Szűcs szerzett meg Babati elől.
  21
  Vincze dobta fel magát 30 méterre a kapunktól, Szabó szabadrúgást adott a hazaiaknak. Legurítás után Vincze lőtte el a labdát, amely a jobb kapufáról a balra pattant, majd végiggurult a gólvonalon. Ljubojevic közelről a hálóba helyezett, de mivel lesen állt, a játékvezető érvénytelenítette a találatot.
  20
  Kapic emelte be a labdát a zalai ötösre, amit Bardi húzott le Tököli elől.
  17
  Kiss tört előre, 20 méterről lőtt, de a labda elakadt a közbelépő Králban.
  15
  Ljubojevic próbált meg kiugrani a védőink közül, de Dragóner kiváló ütemű szereléssel megállította.
  12
  Vezetünk! Lipcsei a kezdőkörből indította Tökölit, csatárunk úgy vette át a labdát, hogy egyből becsapta Szamosit is és 13 méterről a bal sarokba lőtt, Bardi beleért a labdába, de menteni nem tudott (0-1).
  9
  Vincze indításával Egressy lépett volna ki, de Szabó, asszisztense jelzésére les miatt lefújta a támadást.
  7
  Lipcsei beadása után Bardi Kapic elől húzta le a labdát.
  5
  Sabo átadásával Egressy tört előre, a tizenhatos vonala előtt azonban Vukmir jó ütemű becsúszással szerelte.
  3
  Zováth passzolt Gerához, aki felpörgette a labdát, amikor Balog 27 méterre a kaputól buktatta. Lipcsei állt a labda mögé, remekült elcsavarta a sorfal mellett, de Bardi gyors vetődéssel, a jobb sarok elől szögletre mentett.
  1
  Elkezdődött a mérkőzés. Mi indítottuk útjára a labdát. A mieink zöld-fehér csíkos mezben és fehér nadrágban, a hazaiak tiszta kékben játszanak.
  .
  A két együttes kijött a pályára.
  .
  A csapatok befejezték a bemelegítést. Szűcs Lajos azt mondta, amikor lejött a pályáról, hogy ilyen jó talajon már nagyon régen játszott. A kapu előtt is tökéletes a gyepszőnyeg állapota.
  .
  Tököli Attila combja még nincs tökéletes állapotban, ezért az orvosok javaslatára termonadrágban melegített, amit a nadrág alá, a combjára húzott fel.
  .
  A ferencvárosi szurkolókat egyenként, alapos motozás után engedik be a vendégszektorba. Vidékről is sok fradista jött el bíztatni a mieinket, a kőszegiek és a keszthelyiek egy-egy drapit is kifeszítettek. A felújított zalaegerszegi stadion gyönyörűen néz ki, háromnegyed részében körbe kék székek vannak a lelátón.
  .
  A 100% Fradi fotósa sem tudta elkerülni Klement Tibort: a liga igazgatóhelyettese és a fotós között az alábbi párbeszéd zajlott le.
  Klement: -- Ön hova igyekszik?
  Fotós:- A stadionba.
  Klement: -- Ezt a nagy dobozt nem viheti be, a kamerának kint kell maradnia.
  Fotós:- Ez nem kamera, hanem fényképezőgép, látja?
  Klement: -- Nem tudtam. Akkor mehet.
  .
  A stadionnál Klement Tibor, a liga igazgatóhelyettese figyel a szabályok betartására. “Klement úr” nem engedte be azt a kamerát sem, amely televíziós felvétel készítésére nem alkalmas, viszont Garami József kérésére minden meccsünket rögzíteni szokták vele, hogy később elemezni tudjon egy-egy szituációt és a taktikai megbeszéléseken is használja ezeket a felvételeket. Klement Tibort hiába próbálta meggyőzni szakmai igazgatónk, a liga illetékese miatt ez lesz az első olyan mérkőzése Garami Józsefnek, melyről nem készülhet el ez a kamerás felvétel, melyet kizárólag szakmai célokra használt volna.
  .
  A helyi rendezők nagyon figyelnek a liga előírásainak betartására, ezért egyetlen televíziós kamerát sem engednek be, sajnos a Fradi TV-t sem. Szerencsére azonban Szeiler Józsefnek, Szieben Lászlónak és a zalaegerszegi vezetőknek több telefonváltás után sikerült abban megegyezniük, hogy a zalaegerszegi városi televízió felvételeit a Fradi TV is használhatja, így szurkolóink nem maradnak le egyetlen fontos eseményről sem.
  .
  A két együttes játékosai majdnem egyszerre, pár perccel ezelőtt elkezdtek melegíteni. A lelátón egyelőre alig ezren lehetnek, a stadionon kívül azonban óriási a tömeg.
  .
  A hazaiaknál a sérült Gyánó Szabolcs nem áll Michalecz István vezetőedző rendelkezésére. A hazaiak összeállítása: Bardi -- Kocsárdi, Balog, Král, Szamosi -- Molnár, Ljubojevic, Vincze, Egressy -- Sabo, Babati
  .
  A mieinknél három sárga lapja miatt Rósa Dénes nem léphet pályára, helyette Adem Kapic került be a kezdőcsapatba, ami szerkezeti változással is járt: ezúttal 4-3-3-as felállásban lépünk pályára. Az összeállításunk: Szűcs -- Kriston, Vukmir, Dragóner, Kiss -- Kapic, Lipcsei, Zováth -- Gera, Tököli, Leandro, a kispadon Udvarácz, Balog, Bognár, Szkukalek, Penksa, Sasu és Jovic vár bevetésre.
  .
  Köszöntjük kedves szurkolóinkat! Hamarosan kezdődik csapatunk Zalaegerszeg elleni idegenbeli bajnokija. A liga bennünket sújtó döntése (-6 pont) következtében a mai meccs kiesési rangadónak is tekinthető, hiszen a mieink – egyedüli veretlenként a mezőnyből – a 11., a zalaiak a 12. helyen állnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  TFU_20020100_Fma_001 - 0018
OLDALAK
Ranglisták és statisztikák:
Következik: 08.22.19:00 EL PLAY-OFF FK Suduva-FTC (TV:M4)
Következik: 08.25.18:00 Puskás-FTC (TV:M4)
Következik: 08.29.20:00 EL PLAY-OFF FTC-FK Suduva (TV:M4)
VVK 50 – A kupasiker 14 legszebb pillanata
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső Utánpótlás Emléktornák
FACEBOOK:
HOST