2003.VII.1. Ferencváros – Dunaújváros: 4-0 (edzőmérkőzés)

W_ftc-dkseGarami József csapata több fiatal játékossal a soraiban bí­ztató játékkal magabiztos győzelmet aratott az idény első edzőmérkőzésén. A mieink Nógrádi, Lipcsei, Leandro és Károlyi találataival 4-0-ra verték a Dunaújváros csapatát.

Ferencváros – Dunaújváros: 4-0 (2-0)
Népliget, 600 néző, vezette: Takács A.

Ferencváros: Udvarácz – Stepanov, Vukmir (Balog Z. 46.), Kiss Gy. – –Kriston (Károlyi S. 57.),  Kapic (Zováth 46.), Lipcsei, Károlyi S. (Somorjai 46.) -– Penksa, Leandro – Nógrádi (Bognár Zs. 46.)

Dunaújváros: Deli (Kiss L.) – Zsók (Szabó G.), Vaskó, Szepessy, Rozsi (Tóth J.) – Nyúl (Micskó), Heffler (Tamási), Pap (Pénzes), Báló – Kovács A. (Tóth Á.) – Csehi T.

Gól: Nógrádi (33.), Lipcsei (42.), Leandro (53.), Károlyi S. (60.)

Csaknem 600 szurkoló várta Szeiler József rt.-vezérigazgatót a Ferencváros első előkészületi mérkőzésén, kedd délután a Népligetben. Ám hiába, mert Szeiler, aki a nap nagy részét az élvonalbeli nevezésekről határozó ligatanácsi ülésen töltötte, nem nézte meg a Dunaújvárosi FC elleni meccset. A drukkerek persze í­gy is egymás szavába vágva vitatták a labdarúgó-rt.-nél és persze azzal összefüggésben a klubnál várható fejleményeket. Csak kevés embert érdekelt, hogy a Garami József szakmai igazgató által irányí­tott csapatban egy próbajátékos, az észt Andrei Stepanov is bemutatkozott. A labdarúgó 37 alkalommal szerepelt hazája válogatottjának védelmében, és most azt kell bizonyí­tania, hogy képes lehet pótolni a hétfőn elköszönt Dragóner Attilát. Stepanov, aki az észt Flora Tallinn csapatától érkezett a Ferencvároshoz, láthatóan elfogódottan futballozott a zöld-fehér mezben. Apropó szerelés: a Ferencváros július 1-jétől nem hosszabbí­totta meg szerződését az adidasszal, és a Nike-val állapodott meg; a sportszergyártó cég a cipőtől a felsőruházatig öltözteti a csapatot. A mérkőzésről hiányzott a gyomorfertőzést kapott Szűcs Lajos, és nem lépett pályára a sarkát fájlaló Szkukalek Igor sem. Egyébiránt csütörtöktől újabb külföldi labdarúgó kapcsolódik be a munkába, mégpedig a csatár Jeremie Njock: a kameruni labdarúgó Németországból, a Stuttgarter Kickerstől érkezik. A meccs krónikájához tartozik még, hogy bár egyetlen szurkoló sem kí­vánt örömében vagy éppen bánatában a pályára rohanni, mégis húsz biztonsági őr állta körbe a pályát. Úgy tűnik, a május végi Üllői úti incidens igencsak óvatossá tette a ferencvárosi vezetőket. A botrányosan végződő FTC–DVSC MegaForce mérkőzés óta különben a klubházban Szeiler József irodája előtt is biztonsági ember vigyáz, hogy hí­vatlan vendégek ne juthassanak be a vezérigazgatóhoz…

Szólni kell az élvonalból búcsúzó dunaújvárosiakról is. Az együttest Lengyel Ferenc, a csapat most visszavonult kiváló játékosa készí­ti fel az NB I B-re, akinek a munkáját Szelák Sándor pályaedző és Bita László kapusedző segí­t. A lelkes fiatalok nem késztették komoly erőbedobásra a ferencvárosiakat, a zöld-fehérek Lipcsei Péter vezérletével könnyed győzelmet arattak.

(Az nso.hu és a Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

2 hozzászólás a(z) 2003.VII.1. Ferencváros – Dunaújváros: 4-0 (edzőmérkőzés) bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
BL-PlayOff: 09.29. 21:00, M4Sport
Novák Dezső
25 ÉVES A BL-SIKER
FOTELSZURKOLÓ