2003.VIII.23. Ferencváros – MTK Hungária: 2-1

Nullapontos zöld-fehérek


Ferencváros – MTK Hungária: 2-1 (1-1)
Üllői út, zártkapus mérkőzés, vezette: Bede Ferenc (Tompos, Georgiou)

Ferencváros: Szűcs L. – Vukmir, Dragóner, Kiss Gy. – Bognár Zs., Zováth, Lipcsei, Leandro – Rósa D., Gera, Sasu (Penksa 59.)
szakmai igazgató: Garami József

MTK Hungária: Végh Z. – Pusztai (Rednic 65.), Komlósi, Juhász R., Füzi Á. – Zavadszky, Halmai, Jezdimirovic (Pisont 78.), Czvitkovics (W. Silva 46.) – Torghelle, Illés
vezetőedző: Egervári Sándor

Gól: Sasu (31.), Gera (62. – 11-esből) illetve Torghelle (43.)
Sárga lap: Leandro (21.), Rósa D. (29.), Zováth (85.) illetve Halmai (20.), Pusztai (36.), Komlósi (58.)

A hazaiaknál Garami József szakmai igazgató nem változtatott az előre megadott összeállí­táson, ám a vendégek vezetőedzője, Egervári Sándor egy poszton módosí­tott: az előzetesen kezdőnek jelölt Daniel Rednic helyett Czvitkovics Pétert állí­totta a kezdőcsapatba.

A kispadokat szemlélve két érdekességet vehettünk észre, a hazaiaknál Marek Penksa, a vendégeknél pedig Welton Silva került a tartalékok közé. Az eddigiekben mindkét légiós csapata meghatározó embere volt, ám helyzetük – legalább is erre a mérkőzésre – jelentősen megváltozott. Bár ha a német nyelvből indulunk ki, amelyben a kispad megfelelője a bank szó, lehet, csak befeketetésnek szánták a szakvezetők a játékosok pihentetését. Még egy változás történt a találkozó előtt: Bede Ferenc játékvezető a tartalékok közül lépett elő. Ez lassan egy szappanoperára emlékeztető történet, amely röviden összefoglalva a következőképpen szól: először Megyebí­ró Jánosnak utalták ki a rangadót, de ő a vasárnapi Pécs–Újpestet vezeti, helyére Ábrahám Attilát jelölték, aki tegnapra megsérült, í­gy jöhetett az újabb váltás.

Szóval Bede Ferenc sí­pjelére kezdődött a találkozó, amelyen mindkét csapat nagy igyekezettel és sok-sok bosszantó hibával kezdett, és a figyelmetlenségek miatt nem alakulhatott ki valós gólveszély. Pedig a hazaiak három támadóval (mondjuk kis túlzással) rohamoztak, mí­g az MTK (fogalmazzunk í­gy) másféllel, hiszen az előretolt Torghelle Sándor mögött Illés Béla volt az összekötő a csatár és a középpályások között. Szembetûnő volt a hazaiak játékában, hogy Leandro nem a megszokott helyén, vagyis nem a bal oldalon, a vonal mellett játszott, hanem jobbára behúzódott a pálya közepére, í­gy a szélen Kiss György robogott fel s alá.

Félórát kellett várni az első valamirevaló helyzetre, ám Torghelle Sándor gyenge fejessel oldotta meg – illetve nem oldotta meg – a szituációt. Erre válaszul viszont Marius Sasu gólt szerzett, ezzel ebben a bajnokságban először vezetett a Ferencváros – az eddigi három találkozóból kettőn hátrányból egyenlí­tettek a zöld-fehérek. A lefújás előtti pillanatokban gyakorlatilag a semmiből egyenlí­tett Torghelle Sándor, í­gy a rengeteg hibával tarkí­tott, unalmas első félidő döntetlenre végződött.

A fordulás után szerkezetet igen, de sebességet nem váltott az MTK. A kék-fehérekhez beállt a brazil Welton Silva, í­gy már két támadóval próbálta feltörni a vendégegyüttes a Ferencváros védelmét. Ám hogy a játék képe és a mérkőzés szí­nvonala nem sokat változott, arra bizonyí­ték egy telefonbeszélgetés: “Kapcsold be a tévét, és nézd, mert ilyen rossz meccset régen láttál” – mondta az egyik VIP-vendég otthon pihenő ismerősének. Valami igazság volt ebben a mondatban, ám arról, hogy a találkozó ne fulladjon teljes unalomba, Marek Penksa gondoskodott. A csereként beállt támadó Pusztai Olivér hathatós “segí­tségével” összehozott egy tizenegyest, amelyet Gera Zoltán értékesí­tett is (érdekesség, hogy a Ferencváros ebben a bajnokságban már a negyedik büntetőjét kapta, ám jegyezzük meg, ezek közül Lipcsei Péter kettőt elhibázott).

A gól után némileg jobb lett a mérkőzés, ám újabb találat már nem esett. A győzelmével – bármennyire furcsa is ezt kijelenteni – a Ferencváros négy forduló után elérte azt, hogy nullapontos legyen. A zöld-fehér együttes továbbra is veretlen, ám már nem nyeretlen.
Az MTK a most zajló bajnokságban a második 2–1 vereségét szenvedte el, és ha ehhez még azt is hozzátesszük, hogy a közbeeső Bajnokok Ligája-selejtezőn is kikapott az együttes, kijelenthető, Egervári Sándornak lesz dolga bőven.

Az örökrangadóról még egy mondat: küzdelmes volt ez a mérkőzés, azonban a szí­nvonal jócskán hagyott kí­vánnivalót maga után…

Percről percre

13. perc: Gera tette a tizenhatos előterében a jobbján futó Sasu elé a labdát. A Ferencváros csatára 17 méterről, jobbal lapos lövéssel kí­sérletezett, ám megoldása felettébb gyatrára sikeredett, a labda öt méterrel a bal kapufa mellett hagyta el a játékteret.
19. perc: Kiss György indí­totta hoszszan a bal oldalon feltûnő Sasut, aki az átvétellel el is tolta a labdát a rossz ütemben kilépő Végh Zoltán mellett, ám az alapvonal előtt már nem tudta utolérni azt, í­gy odalett a helyzet.
21. perc: Halmai szabálytalankodott Rósa Dénessel. Középről szabadrúgást lőhetett a Ferencváros, mintegy 22 méterre Végh Zoltán kapujától. Leandro ballal jó másfél méterrel csavarta a bal felső sarok fölé a labdát.
27. perc: Gera huppant a földre, miután Jezdimirovics buktatta, szabadrúgás következhetett az FTC javára. Lipcsei futott neki a labdának, amit 27 méterről, kissé balról, jobbal fél méterrel lőtt a léc fölé.
30. perc: Halmai Illéshez, ő pedig Füzihez továbbí­tott. Az MTK balhátvédje a bal oldalról egyből középre í­velt, az ötös jobb csücskénél érkezett Torghelle, és a labdának alászaladó Dragóner asszisztálása mellett öt méterről fejelt, de Szûcs óriási bravúrral oldalra ütötte a kapu bal oldalába tartó labdát.
31. perc: Gera Lipcsei passza után jó ütemben lőtte a vendégvédők közül meglóduló Sasu elé a labdát, amit Juhász Roland már nem ért el. így a román csatár egyedül húzhatott kapura, és a jobbösszekötő helyéről, 11 méterről, jobbal a kifutó Végh Zoltán lábai között a kapu közepébe lőtt. 1–0
39. perc: Kiss György félpályás indí­tását követően Sasu egy pattanás után kissé jobbról, 17 méterről jobbal állí­tgatás nélkül lőtt kapura, a léc alá tartó labdát Végh Zoltán a kapu fölé tenyerelte.
43. perc: Füzi Ákos a bal oldalról pompás, 40 méteres átadással hozta helyzetbe a középen megiramodó, Dragóner által ûzött Torghellét, aki légstoppal szelí­dí­tette meg a labdát, majd mielőtt az a földre hullott volna, jobbal, 11 méterről a kirepülő Szûcs Lajos lábai között a kapu közepébe passzolta azt. 1–1

55. perc: Torghelle a Welton Silvától visszakapott labdát a 16-os előterében középen felpörgette magának, majd félfordulattal, 16 méterről jobbal kapura lőtte, ám a kivitelezés nem volt tökéletes, a kapu közepe felé pattogó labda í­gy Szûcs Lajos ölében pihent meg.
62. perc: Lipcsei indí­totta Penksát, a szlovák támadó a bal oldalon betört a 16-oson belülre, befelé húzott volna, amikor Pusztai belerúgott: tizenegyes. A labda mögé Gera állt, és jobbal a jobb alsó sarokba helyezett.  2–1
86. perc: A hazai kapu előtti tömörülést követően Halmai passzolt a Vukmirt lerázó, egyben kapura forduló Zavadszky elé, a középpályás nyolc méterről, jobbal lőtt, ám Szûcs Lajos remek ütemben mozdult ki, és balra ütötte a kapu közepébe tartó labdát.

Fény és árnyék

Zengett a “Hajrá, Fradi!”, zúgott a “Hajrá, MTK!”. A szép megmozdulásokat tapssal, a bosszantó bakikat legfeljebb egy kézlegyintéssel (de nem anyázással!) jutalmazták a drukkerek – akik ráadásul egymás mellett foglaltak helyet a sajtópáholyban. Kár, hogy zárt kapus meccs szükségeltetett ahhoz, hogy a béke, és ne a gyûlölet uralkodjon a lelátón.

Amikor észrevettük, éppen az állt a villanyújságon, hogy Ferencváros–MTK FC 1:1, hogy a Hungária lemaradt az MTK után, az nem baj (bizonyára nem fért ki), az már sokkal inkább probléma, hogy 1971 óta nem kettősponttal, hanem kötőjellel kell(ene) í­rni az eredményt. A kettőspont tudniillik arányt, a kötőjel pedig különbséget jelöl – nos, ez a különbség.

Nyilatkozatok:

Garami József a Ferencváros szakmai igazgatója: “Küzdelmes találkozót ví­vtunk, ahol nem a játéké volt elsősorban a főszerep. Eggyel több gólt sikerült szereznünk az MTK-nál, ezért nyertünk.”

Egervári Sándor az MTK Hungária vezetőedzője: “Magunkban kell keresnünk a vereség okait. A helyzeteket be kell rúgni, és két ilyen gólt nem szabad kapni. Sajnos, gödörben van a csapat.”

Gera Zoltán: – Nagyon boldog vagyok, hogy nyerni tudott a csapat. Sajnos a saját játékommal már kevésbé vagyok elégedett, hiszen sok labdát vesztettem el a középpályán. Éreztem a meccs előtt, hogy Marius Sasu ezúttal be fog találni, hiszen eddig gólerős játékost ismertem meg a személyében, korábban mindig tartottam tőle, ha ellenünk lépett pályára, de most már szerencsére minket juttatott vezetéshez. Nagyon idegesek voltunk a szünetben, hogy az MTK kiegyenlí­tett, tartottunk attól, hogy folytatódik a „döntetlenszéria”. Marek Penksa beállí­tása lendületet adott a csapatnak. Az ellene elkövetett szabálytalanság után jogos volt a 11-es, a büntető előtt odajött hozzám Lipcsei Peti, és azt mondta, hogy rúgjam én. Szerencsére sikerült betalálnom, és ezzel meg tudtuk nyerni a rangadót.

(Az nso.hu és a Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

2 hozzászólás a(z) 2003.VIII.23. Ferencváros – MTK Hungária: 2-1 bejegyzéshez

 • ftc.hu: Csapatunk nagy küzdelemben 2-1-re nyert az örökrangadón az MTK ellen és í­gy már 0 ponttal áll a tabellán. A meccset a liga döntése értelmében zárt kapuk mögött rendezték.

  Ferencváros – MTK: 2-1 (1-1)
  Üllői út, zártkapus mérkőzés, vezette: Bede (Tompos, Georgiou)

  Ferencváros: Szűcs L. – Vukmir, Dragóner, Kiss Gy. – Bognár, Lipcsei, Zováth, Leandro – Rósa, Gera, Sasu (Penksa 59.)

  MTK: Végh – Pusztai (Rednic 65.), Juhász, Komlósi, Füzi – Zavadszky, Jezdimirovic (78.), Halmai, Czvitkovics (Silva 46.) – Torghelle, Illés

  Gól: Sasu (31.), Gera (62. – 11-esből) illetve Torghelle (43.)
  Sárga lap: Leandro (21.), Rósa (29.), Zováth (85.) illetve Halmai (20.), Pusztai (36.), Komlósi (58.)

  Mindkét együttes óvatosan kezdett, az első fél órában a kapuk előtt nem alakult ki veszélyes helyzet, az egyetlen emlí­tésre méltó esemény Lipcsei szabadrúgása volt a 27. percben, amikor a kapu tetején találta el a hálót. A 31. percben aztán megszereztük a vezetést. Gera kitűnő labdával ugratta ki Sasut, aki 12 méterről Végh lábai között a hálóba gurí­totta a labdát (1-0). A 39. percben légiósunk majdnem megszerezte második gólját, 18 méteres, léc alá tartó lövését azonban Végh óriási bravúrral fölé ütötte. A kék-fehérek első kapuralövésükből egyenlí­tettek: a 43. percben Torghelle kapott egy hosszú indí­tást, a tizenhatoson belül levette a labdát és 12 méterről a hálóba lőtt (1-1).

  A második játékrészt a vendégek kezdték aktí­vabban, de ez csak abban nyilvánult meg, hogy többet birtokolták a labdát, a kapunk közelébe nem jutottak el. A 61. percben Sasu helyére Penksa állt be és Marek egy perc múlva máris a találkozó főszereplőjévé lépett elő: a tizenhatoson belül eltolta a labdát Pusztai mellett, a védő buktatta, jogos 11-es! A büntetőt Gera a balra vetődő Véghet becsapva a jobb sarokba lőtte (2-1). A 67. percben Rósa kicsit kiszorí­tott helyzetből, 17 méterről váratlanul lőtt, de az oldalhálót találta el. A hátralévő időben csapatunk nagyon okos, taktikus játékkal őrizte előnyét és nagyon értékes győzelmet aratott az MTK elleni örökrangadón. Ez a siker azt jelenti, hogy MÁR VAN 0 PONTUNK!!.

  Egervári Sándor: – Gratulálok a Ferencvárosnak! Sajnos a csapatom nem játszott jól, ez pedig az Üllői úton a Ferencváros ellen törvényszerűen vereséget eredményezett, hiszen itt csak jól játszó csapat szerezhet pontot, vagy pontokat. Nagyon sajnálom, hogy ismét egy ilyen 11-essel veszí­tettük el a találkozót. Nincs más hátra, mint tanulnunk kell a hibáinkból és előre kell tekintenünk.

  Garami József: – Az előzmények nem voltak kedvezőek, hiszen a válogatott felkészülése, illetve sérülések miatt nem tudott eleget együtt készülni a csapat. Ezenkí­vül három balszerencsés döntetlen után, ma egyértelműen győznünk kellett. Nagyon örülök, hogy a csapat felnőtt a feladathoz, és ilyen hangulattalan körülmények közepette is képes volt erőszakosan, harcosan, tűzzel játszani, ami a győzelemhez vezetett. Még annyit szeretnék mondani, hogy az egész öltöző boldog, hiszen már van nulla pontunk…

 • 92
  Bede lefújta a mérkőzést, 2-1-re megnyertük az örökrangadót! Ezzel a sikerrel már 0 pontunk van!
  90
  A tartalék játékvezető jelezte, hogy 2 perces hosszabbí­tás következik.
  89
  Gera kitűnően ugratta ki Penksát, aki Komlósival futott óriási versenyt. Kiszorí­tott helyzetből Marek megpróbált kapura lőni, de a védő a kivetődő Végh-gel közösen szögletre mentett.
  87
  Halmai lapos passzával Zavadszky két védőnk között fordult kapura, 7 méterről, estében lőtt, Szűcs óriási bravúrral mentett.
  85
  Zováth buktatta Pisontot 23 méterre a kapunktól, ezért ő is sárga lapot kapott. Füzi beí­velt szabadrúgása után Gera fejelte ki az alapvonalon túlra a labdát.
  84
  Pisont 25 méterről lőtt a kapunk mellé.
  82
  Gera lépett ki egy hosszú indí­tással a védők de Végh a tizenhatoson kí­vülre kifutva, lábbal mentett.
  80
  Silva visszagurí­tása után Torghelle 18 méterről csavart a bal felső sarok mellé.
  78
  Harmadszor is cseréltek a vendégek. Jezdimirovic helyett Pisont állt be.
  75
  Halmai nagyon durván, nyújtott lábbal rátartott Zováth lábára. Ez a szabálytalanság önmagában is pirosat ért volna, Halmainak ráadásul már volt sárga lapos figyelmeztetése, mégis a pályán maradhatott.
  70
  Torghelle felé í­veltek előre egy labdát, a vendégek támadója torkon vágta az őt őrző Dragónert. Bede észrevette a szabálytalanságot, de továbbra is csak szóban figyelmeztette a végig nagyon tisztátalanul játszó csatárt.
  68
  Gera becsúszva szerelte Juhászt az MTK tizenhatosa előtt, csatárunk elől végül Komlósi tisztázott szögletre.
  65
  Másodszor cseréltek a vendégek. Pusztai helyett Rednic lépett pályára.
  64
  Rósa 17 méterről, váratlanul lőtt, de sajnos az oldalhálót találta el.
  62
  Ismét vezetünk!! Penksa tört be a tizenhatoson belülre, ahol Pusztai buktatta, 11-es! A büntetőt Gera a balra mozduló Véghet becsapva a jobb sarokba lőtte (2-1).
  59
  Először cseréltünk. Sasu helyére Penksa állt be.
  58
  Komlósi rátartott Lipcsei lábára, amiért sárga lapot kapott.
  54
  Torghelle kényszerí­tőzött Silvával, a visszakapott labdát felpörgette, majd fordulásból, 21 méterről lőtt, Szűcs azonban megfogta a kapu közepébe tartó labdát.
  50
  Pusztai indí­tásával Torghelle lépett volna ki, de Dragóner az utolsó pillanatban egy jó ütemű közbelépéssel mentett.
  47
  Lipcsei lőtt be szabadrúgást a jobb oldalról a kapu elé, de Pusztai kifejelte a labdát.
  46
  Elkezdődött a második félidő. Nálunk nem volt csere, az MTK-nál Czvitkovics helyére Silva állt be.
  45
  Félidei nyilatkozatok:
  Gyepes Gábor:
  -- Úgy érzem az első félidőben a mi akaratunk érvényesült. Megérdemelten szereztük meg a vezetést, az MTK szerencsével egyenlí­tett. Mi jobban akarjuk a győzelmet és meg is fogjuk szerezni.
  Sowunmi Thomas:
  -- Az elején mindkét csapat lezárta a területeket, óvatosan kezdett. Aztán elkezdtük mozgatni ellenfelünket, a vezetést is megszereztük. Ha még egyszer betalálunk az MTK kapujába, akkor ez elég lehet a három pont begyűjtéséhez.
  45
  Bede lefújta az első félidőt.
  43
  Egyenlí­tettek a vendégek. Füzi indí­totta Torghellét, aki Dragóner mellett átvette a labdát, majd 12 méterről a hálóba lőtt (1-1).
  39
  Sasu 18 méteres, léc alá tartó lövését Végh bravúrral tolta szögletre.
  36
  Pusztai hátulról belerúgott Rósába, úgy, hogy a labda a közelben sem volt, amiért sárga lapos figyelmeztetésben részesült.
  34
  Kiss indí­totta Leandrót, aki elől Végh bátor vetődéssel a tizenhatos vonalán szerezte meg a labdát.
  31
  Vezetünk!! Gera átadásával Sasu egyedül lépett ki és 12 méterről Végh mellett a hálóba helyezett (1-0).
  30
  Füzi í­velt keresztbe, Torghelle 7 méteres, jól helyezett fejesét Szűcs óriási bravúrral ütötte ki a bal sarok elől.
  29
  Rósa becsúszva próbálta szerelni Füzit, közben azonban ellenfele lábát is eltalálta, ezért sárga lapot kapott.
  27
  Lipcsei végzett el szabadrúgást 25 méterre a kaputól. Lövése után a labda érintette a kapu tetején a hálót.
  25
  Torghelle játszotta el a tizenhatosunkon belül, hogy lerántották, de a játékvezetőt nem tudta becsapni.
  21
  Leandro Zavadszkyt húzta vissza a felezővonalnál, Leo is “besárgult”.
  20
  Halmai húzta vissza Sasut 22 méterre a kaputól, amiért sárga lapot kapott. A szabadrúgást Leandro végezte el és a kapu fölé csavart.
  17
  Zavadszky bedobása után Torghelle ezúttal is kézzel tette maga elé a labdát, Bede ezt nem vette észre, a csatár középre í­velt, de Kiss Gy. tisztázott.
  15
  Torghelle kézzel ütötte el a labdát Kiss Gy. mellett, de Bede észrevette a szabálytalanságot és szabadrúgást í­télt a javunkra. Az MTK játékosa dühében elrúgta a labdát, de megúszta sárga lap nélkül.
  13
  Czvitkovics 30 méteres lapos lövését Szűcs könnyedén megfogta.
  11
  Rósa kitűnő labdával indí­totta Sasut, aki le is futott az alapvonalig, de Füzi mellett nem sikerült középre emelnie.
  9
  Rósa húzott el a jobb szélen, félmagasan beadott labdáját Juhász rúgta el a kapu elől.
  7
  Halmai indí­tásával Torghelle futott le az alapvonalig, de beadása elakadt a jó ütemben keresztező Vukmirban.
  5
  Leandro kapu elé lőtt labdáját Komlósi vágta ki Sasu elől.
  2
  Lipcsei csavart be szabdrúgást a bal oldalról a kapu elé, Halmai azonban Dragóner elől az alapvonalon túlra fejelte a labdát.
  1
  Ebben a pillanatban elkezdődött a mérkőzés. Mi indí­tottuk útjára a labdát, az első félidőben mi támadunk a Springer-szobor felőli kapura.
  .
  Ebben a pillanatban futottak ki a csapatok a pályára Bede ferenc vezetésével.
  .
  Az utolsó pillanatban változás történt a játékvezetői hármas összetételében: Ábrahám Attila helyett Bede Ferenc lesz a meccs bí­rája. A hí­rek szerint Ábrahám sérülés miatt nem tudta vállalni a játékvezetést.
  .
  A mieink ebben a pillanatban fejezték be a melegí­tést, Lipcseiék már az öltözőben készülődnek a kezdésre. Az MTK játékosok -- szokásukhoz hí­ven -- már a pályán várják a kezdő sí­pszót.
  .
  A mieink zöld-fehér csí­kos mezben és fehér nadrágban játszanak majd, az MTK tiszta kékben lép pályára.
  .
  Szurkolóink honlapunk mellett élőben is hallgathatják a mérkőzés közvetí­tését a Sportrádión, a http://www.sportradio.hu-n.
  .
  Az első félidőben tűző napon, óriási hőségben fognak játszani a csapatok, a második 45 percre annyit javul a helyzet, hogy már nem fog a pályára sütni a nap.
  .
  A kék-fehéreknél némi meglepetésre csak a kispadon foglal helyet a brazil Welton Silva. Az MTK kezdőtizenegye: Végh -- Pusztai, Juhász, Komlósi, Füzi -- Zavadszky, Jezdimirovic, Halmai, Czivtkovics -- Torghelle, Illés
  .
  Adem Kapic ebben a szezonban először nem szerepel a kezdőtizenegyben. A szlovén légiós helyett Zováth János játszik majd Lipcsei Péter mellett a pálya közepén. A mieinkSzűcs -- Vukmir, Dragóner, Kiss Gy. -- Bognár, Lipcsei, Zováth, Leandro -- Rósa, Gera, Sasu összeállí­tásban kezdenek, a kispadon Udvarácz, Kriston, Szkukalek, Somorjai, Kapic, Károlyi és Penksa foglal helyet. Az Illés Bélát többször is remekül semlegesí­tő Balog Zoltán oldalszalagszakadása után még nincs százszázalékos állapotban, ezért védőnk sajnos csak a kapu mögül nézheti a meccset.
  .
  Csapatunk az UEFA Kupában idegenben 5-0-ra nyert a Birkirkara ellen, ráadásul Vukmir is letöltötte kétmeccses eltiltását és visszakerült az együttesbe. Az MTK a Celtictól hazai pályán kapott ki 4-0-ra a BL selejtezőjében, ráadásul legutóbbi bajnokiját is otthon vesztette el 2-1-re a Pécs ellen, tehát az előjelek számunkra kedvezőbbek.
  .
  Köszöntjük kedves szurkolóinkat! Rövidesen kezdődik az MTK elleni örökrangadónk. Ilyenkor szoktunk arról beszámolni arról, hogy milyen jó a hangulat a lelátón, folyamatosan érkeznek a szurkolók. Ezúttal a liga döntése miatt erre nincs lehetőségünk. A csapatok a pályán melegí­tenek, a nézőtéren azonban senki nem foglal helyet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
EL-playoff: 08.18. 18:30, M4 Sport
EL-playoff: 08.25. 21:00, M4 Sport
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső