2004.IV.7. Lombard Haladás – Ferencváros: 0-1

Egy hozzászólás a(z) 11111010100ejegyzéshez

  • 93
    Vége a mérkőzésnek, megvan a három pont! Szűcs Lajos pedig már 609 perce nem kapott gólt. További eredmények: Békéscsaba-Sopron 3-3, MTK-Újpest 0-1, Balaton FC-Pécs 2-0, Videoton-ZTE 2-2, Győr-Debrecen 1-5.
    91
    Tököli remekül í­velt három védő mögé, Gera elé, csatárunk megpróbálta átemelni Tóth fölött a labdát, de a kapus hárí­tott. Az ellentámadásnál Tüske elesett a tizenhatosunkon belül, de senki sem bántotta. Tóth Bálint hevesen reklamált, Kassai ültette vissza a padra.
    90
    A tartalék játékvezető 3 perc hosszabbí­tást jelez.
    88
    Leandro indí­totta remekül Tökölit, aki lefutott az alapvonalig, egy visszahúzós csellel elfektette az őt üldöző védőt, majd középre gurí­tott, de Gera elől Jagodics becsúszva mentett.
    85
    Illés 20 méteres lövését Botis önfeláldozóan kifejelte, az oldalra pattanó labdát Kaj egyből rálőtte, de Szűcs vetődve védett.
    82
    Egy hosszú indí­tásra Gera rajtolt, a tizenhatos előtt az üresen álló Tökölihez akart passzolni, amikor Jagodics lebirkózta Gerzsont. A hazai védő sárga lapot kapott a szabálytalanságért. A szabadrúgást Lipcsei végezte el, a sorfal felett elcsavart labdáját Tóth I. látványos vetődéssel a léc alól tolta szögletre.
    80
    Kettős csere a házigazdáknál. Tóth P. helyett Róth, Szabó helyett pedig Schimmel állt be.
    79
    Harmadszor is cseréltünk. Sasu helyett Tököli állt be.
    77
    Lipcsei szabálytalankodott a felezővonalnál, amiért sárga lapot kapott.
    73
    Vezetünk!! Leandro futott el nagy lendülettel a bal oldalon, középre lőtt labdáját a menteni igyekvő Czeglédi a saját kapujába lőtte, öngól. (0-1).
    71
    A harmadik gólunkat nem adták meg a mai meccsen! Leandro szerzett labdát a térfelünkön, remekül indí­totta Sasut, aki középre passzolt és az érkező Gera a hálóba bombázott, a partjelző azonban lest jelzett. Az érvénytelení­tett találat után reklamáló edzőnket a tartalékbí­ró jelzése után figyelmeztette a bí­ró. Pintér Attila ezután átment a kispadunk másik oldalára, í­gy távolabb van a negyedik játékvezetőtől.
    69
    Másodszor cseréltünk. Rósa helyére Kriston állt be.
    66
    Kaj futott el a szélen, középre í­velt, ahol Illés a levegőben úszva, félig ollózva, nagyon szép mozdulattal kapásból alig bombázott a léc fölé.
    64
    Szűcs Lajos megdöntötte góltalansági rekordját! Immár 583 perce érintetlen a hálója! Bí­zzunk benne, hogy ez minél tovább í­gy is marad. Gratulálunk Lajos!
    62
    Sasu lépett át egy indí­tást a bal oldalon, ami í­gy jó lett Leandrónak. Leo az alapvonalig robogott a labdával, laposan középre passzolt, Rósa egy védővel csúszott a labdáért, melyet középpályásunk ért el előbb, de lábáról a labda a kapufa mellé pattant.
    59
    Ha Szűcs még öt percig nem kap gólt, akkor megdöntheti 582 perces góltalansági rekordját, melyet még a 2001/2002-es bajnokságban állí­tott fel.
    56
    Sasu tört előre nagyon harcosan a jobb szélen, szabálytalanul sem tudták megállí­tani, a szögletzászlótól középre gurí­tott, Rósa félfordulásból, kapásból lőtt, Tóth I. óriási bravúrral oldalra ütötte a labdát, amely Gerához került. Gerzson két embert becsapva sarokkal gurí­tott középre, de a védők mentettek.
    54
    Újabb gólunkat érvénytelení­tette a játékvezető. Somorjai lövése egy védőről Gerához pattant, aki egyből középre gurí­tott és az érkező Leandro a kapus mellett a hálóba helyezett, de a partjelző lest jelzett.
    52
    Cseréltek a hazaiak. Szűcs M. helyére Czeglédi jött be. A cserének az is lehetett az oka, hogy Leandro a második félidőben hét perc alatt háromszor is becsapta Szűcsöt, akinek láthatóan komoly nehézségeket okozott Leandro őrzése.
    50
    Leandro futott el a bal szélen középre passzolt Gerához, aki megpróbálta visszapasszolni a labdát Leandróhoz, de a védők elcsí­pték az átadást.
    48
    Sasu szerzett labdát a szögletzázszlónál, Leandróhoz passzolt, aki egyből középre gurí­tott, de Gera egy lépéssel lemaradt a labdáról.
    46
    Elkezdődött a második félidő, az eső elállt és kisütött a nap.
    45
    Leandro Penksa helyére áll be végül. Mareknek az első félidőben nem ment jól a játék, kicsit visszavontabban játszott, mint szokott és ez nem feküdt neki. Több labdát is elvesztett.
    45
    Az első félidő nagy iramú mérkőzést hozott. Bognár remekül kapcsolta ki a játékból, az elsősorban a bal oldalon felbukkanó Illést. A találkozó képét döntően befolyásolja Kassai Viktor játékvezető teljesí­tménye, aki egy nyilvánvaló tizenegyestől fosztott meg minket és kí­vülről a meg nem adott gólunk is szabályosnak tűnt. A második félidőben pályára lép majd Leandro, aki már mezre vetkőzve melegí­t a kezdő körben. Farkas József pályaedző percekig magyarázta Leónak, hogy mi lesz a feladata a második félidőben. Leandro feltehetően Rósát vagy Kisst váltja majd.
    45
    Vége az első félidőnek. A többi találkozó állása 45 perc után: MTK-Újpest 0-1, Győr-Debrecen 1-2, Balaton FC-Pécs 1-0, Videoton-ZTE 2-2.
    44
    Egy beadás után Balaci visszafejelt labdáját Illés 17 méterről úgy lőtte a kapu mellé, hogy a labda súrolta a kapufát.
    42
    Gera 11 méterről, fordulásból mellbe lőtte a hazaiak kapusát, akiről kipattant a labda, amit Sasu a hálóba “préselt”. A játékvezető azonban a partjelző jelzésére nem adta meg a gólt. Hogy az asszisztens miért jelzett, az rejtély. Játékosaink közrefogták a bí­rót, aki nem változtatta meg az í­téletét.
    40
    Tóth P. í­velt be szabadrúgást a kapunk elé, a labda a vizes füvön veszélyesen felpattant, de a kapuból remek ütemben kilépő Szűcs lehúzta a labdát a fejelni készülő Tüske elől.
    38
    Pintér Attila a megszokottnál kicsit később, de elküldte melegí­teni a cserejátékosainkat.
    36
    Lipcsei keményen belőtt szöglete után a labda alig szállt el a berobbanó Sasu, Botis és Kiss feje előtt.
    34
    Tóth P. csí­pte el Penksa átadását a tizenhatosuk előtt, egyből középre emelt, de szerencsére Tüske nagy helyzetben nem tudta átvenni a labdát.
    31
    Szabó végzett el szabadrúgást a tizenhatosunk sarkáról. Váratlanul megpróbálta kapura csavarni a labdát, Szűcsnek azonban nem kellett közbeavatkoznia, mert a labda kevéssel ugyan, de elszállt a léc fölött.
    27
    Tóth P. szállt bele hátulról Bognárba, de megúszta lap nélkül. A hazaiak vezetőedzője, Tóth Bálint roppant feszült, a kezdéstől kezdve gesztikulál, kiabál a kispad mellett, többször befut az oldalvonalig és folyamatosan szidja a játékosait.
    25
    Tüske húzott el a jobb oldalon, laposan középre gurí­tott, de a középen érkező Balaci nem találta el a labdát.
    23
    Szűcs M. ápolása miatt állt a játék. A hordágyat vivők az eső elől bemenekültek a fedett részre, ott beszélgettek és nem vették észre, hogy dolgozniuk kellene. Az egész lelátó kiabált nekik, mire észbe kaptak. Mivel a hordágyat kinn hagyták az esőben, az csuromvizes volt. Mire beértek vele a pályára, a sérült játékos is meggyógyult.
    22
    Tóth Bálint elküldte melegí­teni a hazai cserejátékosokat.
    21
    Az elmúlt 6 percben három gól született a többi helyszí­nen. A részeredmények: MTK-Újpest 0-1, Balaton FC-Pécs 1-0, Videoton-ZTE 2-2, Győr-Debrecen 1-2.
    20
    Gera kapott egy jó labdát, befordult, majd 14 méterről az oldalhálóba bombázott. Közben már annyira zuhog az eső, hogy Rósa Dénes új cipőt kért, mert amiben elkezdte a meccset az nagyon csúszik.
    18
    Illés a felező vonalnál kézzel lehúzott egy indí­tást. Kassai lefújta a szabálytalanságot, de nem mutatta fel az ilyenkor kötelezően járó sárga lapot.
    17
    Rósa indí­tásával Somorjai futott el a jobb szélen, beadásáról azonban Sasu és a hosszú oldalon érkező Kiss is lemaradt.
    16
    Gera 20 méteres bombája alig kerülte el a kapufát és hatalmasat csattant a kapu mögötti reklámpalánkon.
    14
    A találkozó eleje óta csak a reflektorok fele világí­t, ezért gyakorlatilag “félhomályban” játszanak a csapatok.
    12
    A többi helyszí­nen hullanak a gólok. A Békéscsaba-Sopron találkozó vége 3-3 lett. A velünk egyidőben kezdődött meccseken negyed óra elteltével: Balaton FC-Pécs 1-0, Videoton-ZTE 1-2, Győr-Debrecen 1-1. Az MTK-Újpest mérkőzésen és a miénken még nem született gól.
    9
    Gera csí­pett el egy rövid hazaadást, kicselezte a kapust is, aki elhúzta csatárunk lábát. Kassai a nyilvánvaló tizenegyes helyett továbbot intett.
    7
    Tóth P. próbálkozott ismét egy távoli kapáslövéssel, de a labda az oldalvonalon hagyta el a játékteret. Tóth Bálint, a hazaiak vezetőedzője a számára kijelölt területet elhagyva a pálya szélén futva veszekedett játékosával.
    6
    Tóth P. 24 méterről méterekkel a kapu fölé bombázott.
    4
    Illés tartotta meg jól a labdát a téfelünkön, több jó cselt is bemutatott, amit a hazai közönség nagy tapssal fogadott. A cselsorozat végén a mieink szögletre mentettek.
    1
    Egyperces gyászszünet után mi kezdtük a játékot. A jelenlévők az egykori szombathelyi játékos, Árki Gábor édesapjára és a Lombard kft. egyik elhunyt dolgozójára emlékeztek. Az első félidőben a hazaiak támadnak az eredményjelző felőli kapura. A mieink tiszta zöldben, a hazaiak tiszta fehérben játszanak.
    .
    A stadion közelében egy lakótelep is van. A közeli házak ablakaiból összesen 19-en nézik a találkozót.
    .
    A szombathelyi stadion érdekessége, hogy a csapatok két különböző oldalról vonulnak be a pályára. Kassai Viktor játékvezető kezében egy ezüstszí­nű labda van, mellyel a portugáliai EB meccseit is játsszák majd.
    .
    A két együttes befejezte a bemelegí­tést. Már csak percek vannak hátra a kezdésig. Időközben a vendégszektor már szinte teljesen megtelt, körülbelül 500 szurkolónk buzdí­tja majd a mieinket. Az eső elkezdett szemerkélni.
    .
    A lelátó fokozatosan telik meg. A szurkolóink részére elkülöní­tett vendégszektorban jelenleg mintegy 300-an lehetnek. A csapatok a pályán melegí­tenek.
    .
    Szombathelyen tegnap egész nap szakadt az eső, ennek ellenére a pálya talaja nem mély, látszik rajta, hogy nagyon gondosan előkészí­tették a mai találkozóra. Elképzelhető, hogy a mai meccset is esőben rendezik meg. Egyelőre nem esik, de nagyon felhős, borult az ég, bármikor elkezdhet esni.
    .
    A házigazdák tavasszal még nem nyertek meccset, Tóth Bálint, a Haladás vezetőedzője azt mondta, hogy ma már egy döntetlennel is elégedett lenne. A vendéglátók összeállí­tása: Tóth I. -- Szűcs, Jagodics, Farkas -- Szabó, Kaj, Lőrinc, Tóth P. -- Illés, Tüske
    .
    A mieink Szűcs -- Bognár, Vukmir, Botis -- Rósa, Lipcsei, Somorjai, Kiss -- Gera, Sasu, Penksa összeállí­tásban kezdenek. A kispadon Udvarácz, Balog, Kriston, Zováth, Leandro, Sowunmi és Tököli vár bevetésre.
    .
    A mieinknél hiányozni fog a legutóbbi fordulóban, a Győr ellen 4-0-ra megnyert meccsünkön agyrázkódást szenvedő Dragóner Attila és a combizomhúzódással bajlódó Adem Kapic. Rajtuk kí­vül a térdsérüléséből lábadozó Gyepes Gábor és a Zalaegerszeg ellen térdsérülést szenvedő és másfél-két hónapra kieső Szkukalek Igor hiányzik a mai meccsről.
    .
    Köszöntjük kedves szurkolóinkat! Rövidesen kezdődik az alapszakasz utolsó fordulójában csapatunk idegenbeli mérkőzése a Haladás otthonában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
03.17.14:45 TV:M4Sport
03.31.18:00 TV:M4Sport
04.03.20:00 M4 Sport MK-negyeddöntő
04.07.14:45 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
04.14.16:30 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ