2004.VIII.29. Ferencváros – MTK: 2-1

Garami József aranyat kapott

Nyilatkozatok:

Garami József: – A történtek ellenére kellemesen gondolok vissza a Fradinál eltöltött időszakra. Úgy gondolom, hogy nagyszerű közösségben dolgoztam, a játékosok mindvégig egységet alkottak, és egy edzőnek ez mindig sokat jelent. Úgy vettem észre, ahogy az idő múlásával egyre inkább elfogadott a ferencvárosi közeg, bár ebben érzésem szerint az is közrejátszott, hogy eredményesen dolgoztam. Szakmai szempontból ideális hely volt az Üllői út, ahol a szurkolói háttér is adott a komoly sikerek eléréséhez. Nincsen bennem semmilyen tüske, feldolgoztam már azt, ami történt. Az mindig segí­t feldolgozni a váltást, ha az embernek nem az elmaradt eredmények miatt kell valahonnan távoznia… Az emberi kapcsolatok, a barátságok megmaradtak, bár nem szokásom az, hogy mondjuk egykori játékosaimat telefonon hí­vogassam, ha viszont valakivel személyesen találkozok, akkor mindig szí­vesen elbeszélgetek az illetővel. Úgy gondolom, mindenkinek a szemébe tudok nézni, és ez fordí­tva is igaz. Tavaly november végén, egy Újpest elleni győzelemmel búcsúztam a Fradi pályától. Most már a másik kispad vár rám, de mivel két évig voltam a Ferencváros edzője, ezért kicsit más érzésekkel térek vissza az Üllői útra. Mint profi szakember, most az MTK sikereiért dolgozom. A fiatal játékosaimnál oda kell figyelnem majd arra a felkészí­tésnél, hogy az Üllői úton várható nagyszámú közönség ellenére nyugodtan futballozzanak a Fradi ellen is, de mivel vannak rutinos labdarúgóink is, nem hiszem, hogy ezzel gond lenne. Bár a Ferencváros játékoskerete erősebb és stabilabb a miénknél, megpróbálunk minél jobb eredményt elérni, és ebben benne van a győzelem is. Korábban a csapataimmal érdekes, változatos, általában szí­nvonalas meccseket játszottam az Üllői úton, ahol már négyszer a győzelem is sikerült, amit én jó eredménynek tartok.

A mérkőzés:

Ferencváros – MTK: 2-1 (1-0)
Üllői út, 4.883 néző, vezette: Szabó Zsolt (Kispál, Vámos)

Ferencváros: Szűcs L. – Vukmir, Botis, Kiss Gy. – Balog Z., Rósa D., Kapic (Zováth 61.), Huszti – Zavadszky (Tőzsér 53.) – Bajevski (Penksa 81.), Vagner
vezetőedző: László Csaba

MTK: Végh Z. – Balogh B., Lambulic, Juhász R., Pollák – Bori, Halmai (Horváth L. 22.), Jezdimirovic, Füzi Á. – Kanta J. (Illés 68.), W. Silva (Czvitkovics 46.)
szakmai igazgató: Garami József

Gól: Vagner (12.), Rósa D. (76.) illetve Füzi Á. (62.)
Sárga lap: Rósa D. (21.) illetve W. Silva (30.), Balogh B. (35.), Jezdimirovic (43.), Füzi Á. (70.), Pollák (73.)

“A csapat szakmai igazgatója: Garami József” – és a délelőtt folyamán először felharsant a taps.

Noha az 501. élvonalbeli mérkőzésére készülő szakember nem az FTC kispadjára huppant le, a ferencvárosi drukkerhad ily módon is jelezte: hálás a klubot két ezüst-, illetve egy “fél” aranyéremhez segí­tő trénernek. Ami azt a felet illeti, tudvalevő, hogy a mesteredző a télen vett búcsút a IX. kerületi egylettől, akkor, amikor az a Debrecennel holtversenyben állt a tabella élén. A végeredmény pedig ismert: május végén a 28. bajnoki cí­mét ünnepelhette az immár (vagy inkább: akkor még… ) Pintér Attila vezette társulat.

“Nincs bennem tüske, ami velem történt, azt már feldolgoztam. Tudják, az ehhez hasonló esetekben sokat segí­t, ha az embernek nem az elmaradt eredmények miatt kell távoznia” – jegyezte meg Garami József a rá jellemző higgadtsággal a kezdés előtt, hogy aztán elismerje, “… mivel két évig voltam a Ferencváros edzője, kicsit más érzésekkel térek vissza az Üllői útra”.

No, azt már az első labdaérintés előtt megállapí­thattuk, hogy a szakvezetőnek kifizetődő volt a franzstadti látogatás: állandó segí­tőivel, Pölöskei Gáborral és Somodi Lászlóval együtt átvehette a zöld-fehérek legutóbbi elsőségéért járó aranymedáliát. “Józsi bácsi és Pölő, mindent köszönünk!” – jelent meg ekkor a villanyújságon, s több se kellett a nézőknek, újfent zúgott a vastaps.

Nagy kár, hogy az össznépi lelkesedés alábbhagyott, midőn elkezdődött a találkozó. Mi tagadás, az első tí­z percben a pályán lévők sokat tettek azért, hogy a publikum ne a szebbnél szebb megmozdulásokon, hanem rajtuk szórakozzon. Különösen a házigazdák előretolt játékosa, Alekszandar Bajevszki járt az élen az effajta derű megteremtésében. Hogy azért más okból is vidám legyen a vasárnap, arról Robert Vagner gondoskodott: a Fradi első számú gólfelelőse a 12. percben “rábólintott” együttese vezetésére. A váratlan találatnak köszönhetően valamelyest feljavult a játék, ám az túlzás lenne a részünkről, ha e helyütt azt í­rnánk, hogy hitchcocki izgalmak jellemezték a folytatást.

A második felvonás első percei pedig… A játék ekkor olyan volt, mint a Hyppolit, a lakáj Kabos Gyula nélkül: élvezhetetlen. A nagy melegben, fél egy tájban sokan talán el is bóbiskoltak volna, ha a látogatók nem egyenlí­tenek a 61. percben. Ha idáig kritikusan fogalmaztunk, akkor azt se hallgassuk el, hogy gyönyörű ellentámadás végén egalizált az MTK – csak hát ilyenkor felmerül a kérdés a tudósí­tóban: ha í­gy is tudnak futballozni a tehetséges fiatalok, akkor azt miért titkolják? Dicsérőleg azért a Fradiról is szólhatunk, hiszen László Csaba csapata több vehemens rohammal is jelezte, hogy egy egyről kettő egyre akar jutni.

S tessék, mintha ez ilyen egyszerű volna, a vége előtt negyedórával ismételten előnybe került a cí­mvédő. A hazaiak számára nyilvánvalóan kedvező helyzeten már az sem változtatott, hogy Garami József Illés Béla beállí­tásával némi rutint csempészett az MTK játékába, í­gy a lefújás után a Ferencváros ellen 30. alkalommal mecscselő szakember kénytelen volt gratulálni ifjú kollégájának. Az már az ő érdeme, hogy í­gy is taps kí­séretében, egy arannyal a zsebében ballaghatott be a vendégöltözőbe…

Nyilatkozatok:

László Csaba: – Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez. Nagy dolognak tartom, hogy a prágai 120 perc után ilyen nagy melegben is hozni tudtuk a meccset. Az első félidőben mi irányí­tottuk a mérkőzést, a korán megszerzett gól megnyugtatta a csapatot. A szünet után az MTK-nak is voltak lehetőségei, de a vendégek egyenlí­tő gólja után fel tudtuk pörgetni a játékot, és megérdemelt győzelmet arattunk.
Ez volt e kilencedik tétmérkőzésünk szerda-szombat vagy szerda vasárnap ritmusban, ezért külön öröm számomra, hogy pontveszteség nélkül vezetjük a bajnokságot. A Diósgyőr elleni meccsünk után a mostani volt a második bajnokink, amikor az ellenfél egyenlí­tése után újí­tani tudtunk, és megnyertük a mérkőzést. Ez a csapat erejét mutatja, azt gondolom, jó úton járunk.

Garami József (az MTK szakmai igazgatója): – Kissé megilletődötten kezdtünk, ezt ki is használta a Ferencváros. A fordulás után felpörgettük a játékot, irányí­tottuk a meccset, és ennek meg is lett az eredménye, hiszen sikerült egyenlí­tenünk. Ezután kí­váncsian vártam a folytatást, hiszen abban bí­ztam, tudunk még gólt lőni. Bár közel álltunk a pontszerzéshez, végül a Ferencváros kerekedett felül a hajrában, í­gy megnyerte a találkozót.

Rósa Dénes: – Már az első félidőben éreztem, hogy majd jön a meccs folyamán egy lehetőség, amikor a kapuba találhatok. Szerencsére í­gy is lett, hiszen csak az üres kapuba kellett bólintanom. Legutóbb több mint egy éve szereztem gólt a bajnokságban, akkor a 2. fordulóban, a Videoton ellen voltam eredményes a hajrában. Bár a szurkolók elsősorban nem tőlem várják a gólokat, de azért természetesen remek érzés betalálni, pláne ha azzal a góllal nyerünk.

Robert Vagner: – Nagyon elfáradtam, de szerencsére a lábam már nem fáj. A prágai meccs sokat kivett belőlünk, de a csapat tartását mutatja, hogy az MTK egyenlí­tő gólja után tudtunk újí­tani és a magunk javára fordí­tottuk a meccset. Az előző fordulóban a Videoton ellen nem szereztem gólt, í­gy már ideje volt, hogy újra betaláljak.

(Az nso.hu és a Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

2 hozzászólás a(z) 2004.VIII.29. Ferencváros – MTK: 2-1 bejegyzéshez

 • ftc.hu: Csapatunk az Arany Ászok Liga negyedik fordulójában is nyerni tudott és továbbra is százszázalékos teljesí­tménnyel vezeti a tabellát. Mai ellenfelünk az MTK volt, amely az Üllői úti találkozó előtt szintén nem vesztett még pontot, ma viszont kikapott 2-1-re.

  Ferencváros – MTK: 2-1 (1-0)
  Üllői út, 4.000 néző, vezette: Szabó Zs. (Kispál, Vámos T.)

  Ferencváros: Szűcs L. – Vukmir, Botis, Kiss Gy. – Balog Z., Rósa, Kapic (Zováth 61.), Huszti – Zavadszky (Tőzsér 54.) – Vágner, Bajevski (Penksa 81.)

  MTK FC: Végh – Balogh, Lambulic, Juhász, Pollák – Bori, Halmai (Horváth 23.), Jezdimirovic, Füzi – Kanta (Illés 66.), Silva (Czvitkovics 46.)

  Gól: Vágner (12.), Rósa (76.) illetve Füzi (62.)
  Sárga lap: Rósa (22.) illetve Silva (31.), Balogh (35.), Jezdimirovic (42.), Füzi (71.), Pollák (73.)

  Az MTK szakmai igazgatója az elmúlt két és fél évben a Ferencváros szakmai munkáját irányí­totta. A kiváló edzővel kétszer lettünk ezüstérmesek a bajnokságban, egyszer pedig megnyertük a Magyar Kupát. Az előző szezonban az ősz folyamán a mesteredző ült csapatunk kispadján, irányí­tásával holtversenyben az élen álltunk, méghozzá úgy, hogy a Debrecen előtt 5, az Újpest előtt pedig 12 ponttal vezettünk. Döntő érdemeket szerzett a 28. bajnoki cí­münk megnyerésében korábbi – és jelenlegi – segí­tője, Pölöskei Gábor pályaedző is, valamint Somodi László, aki erőnléti edzőként segí­tette a munkáját. Az érmeket Lipcsei Péter csapatkapitány adta át nekik, de a szakembereknek gratulált Tepszics Ignác sportigazgató és Haáz Ferenc technikai vezető is, valamint a helyszí­nen ülő több ezer ferencvárosi szurkoló, akik tapssal köszönték meg a klubunkért végzett munkájukat. Vezetőedzőnk, László Csaba fejet hajtott Garami József előtt, és egy kézfogással is gratulált a szakembernek.

  A kék-fehérek vendégcsapatoktól szokatlan módon nem húzódtak vissza a kapujuk elé, hanem megpróbáltak a mi térfelünkön letámadni minket és ott tartani a labdát. Az első 10 percben a mi tizenhatosunk előtt folyt a játék, veszélyes MTK-helyzet nélkül. A 12. percben az első támadásunk góllal zárult. Balog bedobása után Kapic egyből a kapu elé emelte a labdát, amit Bajevski tovább csúsztatott és Vágner közelről a hálóba fejelt (1-0). A vendégeket nem zavarta meg a vezetésünk, továbbra is igyekeztek tartani a labdát és a védekezésüket kitolni a félpályáig. Ha mégis megróbáltunk megiramodni a szélen, akkor a durva szabálytalanságoktól sem riadtak vissza a kék-fehérek, amiket a játékvezető egyáltalán nem torolt meg.

  A második 45 percet is a vendégek kezdték aktí­vabban, az 53. percben hagyták ki a legnagyobb helyzetüket, amikor Kanta az ötös sarkáról lőhetett, Szűcs azonban nagy bravúrral védett. A 62. percben sajnos már kapusunk sem segí­thetett. Czviktovics beadása után Füzi lövését Szűcs ismét bravúros mozdulattal hárí­totta, a labda azonban visszapattant Füzi elé, aki másodszor már nem hibázott (1-1). Az utolsó 25 percben beszorí­tottuk a vendégeket, egymásután alakí­tottuk ki a helyzeteket a kapu előtt, de Végh többször is bravúrral hárí­tott, vagy a lövésein kerülték el a kaput. A 76. percben megszereztük a győzelmet érő találatot. Tőzsér lövése vágódott le a védőkről, a labda Kiss elé került, akinek keresztbe í­velése után Rósa közelrő a hálóba fejelte a labdát (2-1). Az utolsó negyed órában az MTK-nak már nem volt ereje újí­tani, előttünk még adódtak í­géretes lehetőségek, de az eredmény már nem változott.

 • 92
  Tőzsért buktatta Jezdimirovic a tizenhatos előtt. A szabadrúgást fiatal játékosunk végezte el, de lövése lepattant a sorfalról. Utána a bí­ró lefújta a meccset. A mieink négy forduló után is százszázalékos teljesí­tménnyel vezetik a tabellát!
  89
  Czvitkovics í­velt be szabadrgást a jobb oldalról, Pollák visszafejelte középre a labdát, amit Botis rúgott ki.
  87
  Vukmir vágta előre a labdát a félpályától, azonban csatárainknak hosszú volt az indí­tás. Végh kijött a kapujából és megfogta a labdát, de közben kilépett a tizenhatoson kí­vülre, a játékvezető nem vette észre a nyilvánvaló szabályalanságot.
  85
  Zováth két védő között szöktette Penksát, de túl hosszú volt a passz és a labda az alapvonalon túlra gurult.
  82
  Tőzsér végzett el szabadrúgást 26 méterre a kaputól. Lövése a kapu fölé szállt.
  81
  Harmadszor cseréltünk. Bajevski helyett Penksa lépett pályára.
  80
  Bajevski futott le az alapvonalig, középre lőtt labdáját a gólvonalon helyezkedő Füzi vágta ki Vágner elől.
  78
  Végh kirúgása után a védőink elvétették a labdát, amely Czvitkovicshoz került, ő egy csel után 14 méterről lőtt, de a labda a közbevetődő Balog lábáról az alapvonalon túlra pattant.
  76
  Vezetünk!!! Tőzsér 17 méteres lövése levágódott a védőkről, Kisshez került a labda, aki átí­velt a hosszú oldalra, ahol Rósa ugrott fel és 4 méterről a hálóba fejelte a labdát(2-1).
  75
  Pollák buktatta hátulról Vukmirt, de egyelőre még maradhat a pályán.
  74
  Kiss í­velt keresztbe a bal oldalról, a hosszú oldalon Balog vette le a labdát, éles szögből, 12 méterről lőtt, Végh lábbal védett.
  73
  Pollák nyújtott lábba rátartott Bajevski lábára és ezt már nem úszta meg sárga lap nélkül.
  71
  Füzi lökte el Balogot, amiért sárga lapot kapott.
  70
  Tőzsér végzett el szabadrúgást 25 méterre a kaputól. Rósához gurí­tott, aki egy csel után a kapu fölé lőtt.
  67
  Czvitkovics 20 méteres szabadrúgása után Szűcs a léc alól tolta szögletre a labdát.
  66
  Harmadszor cseréltek a vendégek. Kanta helyett Illés lépett pályára.
  65
  Zováth szerzett labdát az MTK tizenhatosa előtt, Bajevskihez passzolt, 14 méterről fordulásból lőtt,Végh óriási bravúrral ütötte ki a labdát, amit utána a védők kivágtak.
  64
  Huszti 18 méterről alig lőtt a jobb sarok mellé.
  62
  Egyenlí­tett az MTK. Czvitkovics futott el a bal oldalon, középre passzolt Füzi kapáslövését Szűcs kiütötte, a labda azonban visszapattant a vendégek középpályása elé, aki közelről a hálóba lőtt (1-1).
  61
  Újabb csere a mieinknél. Kapic helyett Zováth folytatja a játékot.
  60
  Vágner tört be a jobb oldalon a tizenhatoson belülre, amikor Juhász lerántotta, a bí­ró az MTK javára í­télt szabadrúgást.
  58
  Jezdimirovic tört előre nagy lendülettel, majd Horváthhoz passzolt, aki 25 méterről a kapu mellé bombázott.
  54
  Először cseréltünk, Zavadszky helyett Tőzsér lépett pályára.
  53
  Kanta tört be a tizenhatosunkon belülre, az ötös sarkáróllaposan lőtt, Szűcs vetődve védett.
  52
  Hamarosan beáll Tőzsér. Szrkolóink óriási tapssal fogadták fiatal játékosunkat, amí­g a kapu mögül a kispadunkhoz futott.
  51
  Kanta tört be a tizenhatosunkon belülre, ahol ütközött Vukmirral, majd elesett. A bí­ró szerencsére kifelé í­télt szabadrúgást.
  49
  Füzi két jó csel után betört a tizenhatoson belülre, középre adott, Szűcs azonban kivetődve megfogta a labdát.
  47
  Bori futott el a jobb oldalon, laposan középre gurí­tott, Czvitkovics kapáslövése azonban elakadt a remek ütemben közbelépő Vukmirban.
  46
  Elkezdődött a második félidő. A vendégeknél Silva helyett Czvitkovics folytatja, nálunk nem volt csere.
  45
  Vége az első félidőnek.
  44
  Kiss tört ismét előre, 25 méterről lőtt, de a labda elszállt a kapu fölött.
  42
  Kiss tört volna előre a labdával, amikor a felezővonalnál nyújtott lábbal térden rúgta. Az MTK játékosa megúszta sárga lappal a brutális szabálytalanságot, szerencsére Kiss nem sérült meg.
  38
  Kiss szerzett labdát az MTK térfelének középén, a jobb szélen, megpróbált kapura törni, de a becsúszó Pollák kézzel elütötte előle a labdát, a bí­ró továbbot intett.
  35
  Balogh a felezővonalnál lerántotta Vágnert, amiért jogosan kapott sárga lapot.
  33
  Pollák a tizenhatos előtt hátulról belerúgott Bajevskibe, a bí­ró továbbot intett. Más meccseken az MTK játékosát ennyi szabálytalanság után már régen kiállí­tották volna.
  31
  Silva lépett be a ladba és Kapic közé. Középpályásunk elesett, az MTK támadója pedigsárga lapot kapott. Ez pont egy olyan eset volt, amiért nem feltétlenül járt volna sárga. Szabó Zsolt játékvezető egyelőre keresi a formáját.
  29
  Gyönyörű támadást vezettünk, Huszti indí­totta a bal szélen Kapicot, ő keresztbe í­velt, Zavadszky visszafejelte a labdát, melyet anélkül, hogy lepattant volna Vágner 18 méterről egyből rálőtte és alig egy méterrel tévesztette el a jobb sarkot.
  28
  Vágner futott el nagy lendülettel a bal szélen, amikor betört volna a tizenhatoson belülre, akkor a rossz ütemben odalépő Balogh csúnyán belerúgott csatárunkba, “természetesen” sárga lap nem járt a szabálytalanságért.
  27
  Bori futott el a jobb szélen, beadása után Füzi 10 méterről fejelt kapura, de a középre tartó labdát Szűcs magabiztosan megfogta.
  25
  Pollák rúgott bele hátulról Bajevskibe, a lap ezúttal is a bí­ró zsebében maradt.
  24
  Füzi hátulról nagyon csúnyán belerúgott Vágner vádlijába, de megúszta sárga lap nélkül.
  23
  Halmai nem tudja folytatni a játékot, Horváth Levente állt be a helyére.
  22
  Rósa ütközött Lambuliccsal, a vendégek játékosa a földre esett, középpályásunk pedig kicsit talán túl szigorúan sárga lapot kapott.
  20
  Kapic szerzett labdát a felezővonalnál, Bajevskihez passzolt, aki egyből, remek ütemben ugratta ki Vágnert, az asszisztens azonban tévesen lest jelzett.
  18
  Halmai ütközött Vágnerrel az MTK tizenhatosa előtt. A vendégek középpályását a pálya szélén ápolják.
  15
  Kapic szerelte Silvát a tizenhatosunk sarkánál. Az MTK csatára becsúszva próbálta visszaszerezni a labdát, közben hátulról belerúgott Rósába, a bí­ró meglepetésre a kék-fehérek javára í­télt szabadrúgást. Füzi lőtte be a labdát a kapunk elé, ami védőinkről Bori elé pattant, ő 23 méterről kapásból a kapu mellé lőtt.
  12
  Vezetünk!! Balog bedobása után Kapic egyből a kapu elé emelte a labdát, melyet Bajevski továbbcsúsztatott és Vágner 4 méterről a kapu közepébe fejelte a labdát (1-0).
  9
  Zavadszky szerzett harcosan labdát 20 méterre a kaputól, majd egyből lőtt, de lövése elkerülte a jobb alsó sarkot.
  5
  Az MTK nem állt be védekezni, többet birtokolja a labdát és egyelőre inkább a mi térfelünkön folyik a játék.
  3
  Szabadrúgáshoz jutott az MTK 24 méterre a kapunktól. Silva legurí­tása után Juhász lőtt kapura, de a labda levágódott a sorfalból kivetődő Vágnerről. Rósa egyből indí­totta Bajevskit, aki egyedül tört kapura, de Jezdimirovic a tizenhatos előtt lerántotta, Szabó játékvezető továbbot intett.
  1
  Elkezdődött a mérkőzés. A kék-fehérek indí­tották útjára a labdát.
  .
  Garami József, Pölöskei Gábor és Somodi László most kapták meg a bajnoki aranyérmeket. Szurkolóink vastapssal köszönték meg a szakemberek munkáját.
  .
  A Fradi-induló dallamaira kijöttek a csapatok a pályára. A mieink zöld-fehér csí­kos mezben, zöld nadrágban és zöld sportszárban játszanak, az MTK tiszta kékben lép pályára.
  .
  A csapatok befejezték a melegí­tést, perceken belül kezdődik az örökrangadó.
  .
  Garami József a mérkőzés előtt azt mondta, hogy játékosaink többségét nagyon jól ismeri, ami sokat segí­tett a megfelelő taktika kidolgozásában és bí­zik benne, hogy csapata nem szenved vereséget. László Csaba szerint az elmúlt napokban a lelki felkészí­tés volt a legfontosabb. A szakember elmondta, hogy a 120 perces kupacsata fizikai fárdalmakat 4 nap alatt ki tudták pihenni a játékosok, lelkileg azonban nagyon megviselte őket a kudarc. László Csaba szerint most már nem szabad a prágai meccsel foglalkozni, hiszen játékosainkra komoly feladatok várnak nemcsak a bajnokságban, hanem a válogatottban és az UEFA Kupában is.
  .
  A kellemes idő ellenére lassan gyülekeznek a nézők a lelátón. Alig negyed órával a kezdés előtt legfeljebb kétezren lehetnek a stadionban.
  .
  Szűcs Lajos pályafutása 250., Zováth János 225. bajnokiját játszotta a Videoton ellen. Mindkét futballistánknak gratulálunk és további sok sikert kí­vánunk!
  .
  A mérkőzés egyperces gyászszünettel kezdődik majd. Csütörtökn súlyos betegség után 51 éves korában elhunyt Nagy József, aki 15 évig futballozott a Ferencvárosban. Egykori játékosunk Takács Lászlónk, volt futballistánknak, ifi A-csaptunk edzőjének a sógora volt. Emlékét örökre megőrizzük.
  .
  Az MTK szakmai igazgatója Garami József, aki az elmúlt két és fél évben a ferencvárosi kispadon ült. A mesteredzőnek döntő érdemei voltak abban, hogy megszereztük a 28. bajnoki aranyérmünket. Garami József és segí­tője, Pölöskei Gábor a meccs előtt kapják meg a bajnoki aranyérmet.
  .
  A mieink Szűcs -- Vukmir, Botis, Kiss -- Balog, Rósa, Kapic, Huszti -- Zavadszky -- Vágner, Bajevskiösszeállí­tásban lépnek pályára. A kispadon Berki, Takács, Leandro, Zováth, Tőzsér, Sowunmi és Penksa vár bevetésre.
  .
  Csapatunk szerdai prágai Bajnokok Ligája-meccsén többen is kisebb-nagyobb sérüléseket szevedtek. Adem Kapic, Robert Vágner és Aleksandar Bajevski szerencsére felépültek a mai meccsre, Gyepes Gábor izomsérülése azonban nem jött teljesen rendbe, ezért ő kihagyja a mérkőzést. A helyettese Kiss György lesz.
  .
  Köszöntjük kedves szurkolóinkat! Haamrosan kezdődik csapatunk MTK elleni hazai bajnokija. Az örökrangadó résztvevői már a pályán melegí­tenek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
10.02. 16:30 m4 Sport
EL-csoportkör 10.06. 18:45 M4 Sport
FOTELSZURKOLÓ
10.09. 18:00 M4 Sport
EL-csoportkör 10.13. 21:00 M4 Sport
Novák Dezső
EL-csoportkör 10.27. 21:00 M4 Sport
EL-csoportkör 11.03. 18:45 M4 Sport