2004.X.27. MK, Dabas – Ferencváros: 0-4

Egy hozzászólás a(z) 11111010100ejegyzéshez

  • 92
    A lefújás után a gyerekek ellepték a pályát és autogramokat kértek játékosainktól, a műsorközlő pedig nagyon sportszerűen gratulált a győzelmünkhöz és sok sikert kí­vánt csapatunknak a bajnokságban és a különböző kupasorozatokban.
    91
    Vége a mérkőzésnek. Csapatunk magabiztosan jutott be a legjobb 16 közé a Magyar Kupában. A nyolcaddöntők sorsolása jövő pénteken 11 órakor lesz az MLSZ-ben.
    89
    Már 5-2-re vezet az Újpest.
    86
    Már néggyel vezetünk! Tőzsér kiváló ütemben ugratta kiZavadszkyt, aki egy lövőcsellel becsapta a dabasi kapust, majd a hálóba helyezett (0-4).
    80
    Harmadszor cseréltek a hazaiak. Bozsikot Danyis váltotta fel.
    78
    Két perc alatt két gólt szerzett az Újpest. DAC Integrál-Újpest 2-4.
    76
    Tőzsr kényszerí­tőzött Zavadszkyval, a visszakapott labdát keresztbe í­velte, Csepregi egy remek lövőcsellel becsapta ellenfelét, majd kiugratta Bajevskit, akinek lövését Urai bravúros mozdulattal a bal felső sarok elől ütötte szögletre. A szöglet után Botis fejelt kapura, de Urai ismét óriási bravúrral hárí­tott.
    74
    A Dunaújváros 2-1-re vezet a Diósgyőr ellen. Az elsőosztályú klubok közül bő negyed órával a vége előtt a Diósgyőr, a Győr, a Pápa (0-0 idegenben a Rakamaz ellen) és az Újpest nem állt továbbjutásra.
    72
    A Sopron is 3-0-ra vezet Ajkán.
    71
    Az MTK 2-0-ra vezet Szegeden. Egyetlen élvonalbeli klub sem vezet olyan magabiztosan, mint mi.
    69
    A 69. percben: DAC Integrál-Újpest 2-2
    67
    Az Újpest 2-1-re vezet a DAC Integrál ellen. A Vasas 2-0-ra vezet Baktalórántházán, a Győr csökkentette hátrányát, már csak 2-1-re vezet a BKV Előre.
    65
    Somorjai remek ütemben í­velte keresztbe a labdát, amit Tőzsér tiszta helyzetből, 3 méterről alig fejelt a kapu mellé.
    64
    Egyenlí­tett a DAC Integrál az Újpest ellen.
    63
    Harmadszor is cseréltünk. Sowunmi kapott egy rúgást a lábára és bár folytatni tudta volna a játékot, László Csaba a biztonság kedvéért inkább lehí­vta a pályáról. Helyette Somorjai állt be, akit nagy taps fogadott, Soma korábban játszott Dabason is.
    61
    Már hárommal vezetünk! Tőzsér átadásával Zavadszkyfutott el a jobb szélen, éles szögből lőtt és a labda az eddig remekül védő kapus hasa alatt a hálóban kötött ki (0-3).
    57
    A Fehérvár Horváth Ferenc második góljával fordí­tott és 2-1-re vezet Szolnokon.
    55
    Ismét cseréltünk. Lipcsei helyett Zavadszky lép pályára. Csapatkapitányunk a kapitányi szalagot a 100% Fradi legújabb számának kivehető poszterén szereplő Udvarácz Milánnak adta át.
    52
    Először cseréltünk. Vukmir helyett Csepregi Richárd lépett pályára. A fiatal játékosnak ez az első tétmeccse a Fradi felnőtt csapatában. Csepregi 27-es mezben szerepel, ezért szurkolóink “Csak a Kriston, csak a Kriston!” kiáltásokkal köszöntötték.
    48
    A Pécs 2-1-re vezet Szentesen.
    46
    Elkezdődött a második félidő. A hazaiak két helyen is változtattak. Simon helyett Kuti, Gál helyett pedig Ordai állt be.
    45
    A szünetben előkerült az eredményjelző kezelője, aki 2-0-ra alakí­totta a táblán az állást.
    45
    Cserejátékosaink a pályán melegí­tenének, erre azonban nincs lehetőségük, ugyanis a szünetben a nézők egy csoportja bement a pályára és a térfelünkön autgoramokat kérnek játékosainktól, illetve fényképezik őket.
    45
    Vége az első félidőnek.
    44
    Bent van a második! Bajevski remek cselekkel tört be a tizenhatoson belülre, majd kiugratta Zováthot, akinek lövése először elakadt a kapusban, a kipattanót Zováth estében rálőtte, de a kapufát találta el, a visszapattanó labdátSowunmi a hálóba helyezte (0-2).
    43
    Egyenlí­tett a Fehérvár FC Szolnokon, a gólt Horváth Ferenc szerezte.
    42
    Tőzsér 30 méteres bombáját Urai lábbal védte, a kipattanót Bajevski a jobb sarok mellé lőtte.
    40
    Szűcs Lajosnak pár perccel ezelőtt megszületett a második kisfia, Szűcs Dániel. Kapusunknak gratulálunk!
    38
    A BKV Előre már 2-0-ra vezet a Győr ellen, a győriek már csak tí­zen vannak a pályán, mert Vincze Gábort kiállí­totta a bí­ró. A Szolnok 1-0-ra vezet a Videoton ellen, a Diósgyőr egyenlí­tett Dunaújvárosban.
    36
    Újabb derültséget okozott a műsorközlő. Név szerint kérte, hogy egy úr azonnal fáradjon az eredményjelzőhöz és javí­tsa ki az eredményt 0-0-ról 0-1-re.
    33
    Vezetünk! Bajevski remek cselek után átí­velte a labdát a hosszú oldalra, amit Tőzsér 3 méterről a kapuba fejelt (0-1).
    32
    Sowunmi jól tartotta meg a labdát a tizenhatoson belül, majd visszagurí­tott, Lipcsei kapáslövését Urai a bal felső sarok elől tolta szögletre. A bravúros védés után a hazai kapus eksztázisban ordí­tva veszekedett a védőivel.
    30
    Az első fél órában nyomasztó mezőnyfölényben játszunk. A hazaiak szervezetten, önfeláldozóan védekeznek. Játékosaink távoli lövésekkel próbálkoznak a betömörülő védelemmel szemben. Eddig két kapufát lőttünk, reméljük hamarosan meglesz a vezetés is. Eddig a dabasi kapus a mezőny legjobbja.
    29
    Röviden szabadí­tottak fel a hazai védők, Kiss 16 méterről kapásból a léc fölé bombázott.
    28
    A Dunaújváros 1-0-ra vezet a Diósgyőr ellen.
    26
    A Kaposvár is vezet Balatonlellén.
    23
    Bajevski a bal oldalról remek cselekkel hozta be középre a labdát, majd lőtt, a kapus óriási bravúrral öklözte ki a labdát.
    20
    Tőzsér végzett el szabadrúgást 30 méterre a kaputól. Lövése nagyon meglepte a hazai kapust, akinek lábbal azért sikerült szögletre mentenie, majd a tizenhatosig kifutott és leszidta az egész sorfalat.
    18
    Vezet a Pécs Szentesen és az MTK Szegeden.
    17
    Egy felpörgő labdát Lipcsei 25 méterről ellőtt, a kapus azonban kapufára tudta tolni a labdát.
    15
    Az Újpest 1-0-ra vezet a DAC Integrál otthonában és a Vasas Baktalórántházán.
    13
    Lipcsei 20 méterről lőtt, de Sowunmit találta el, akinek lábáról felperdült a labda, amit Bajevski 14 méterről kapásból a kapufára lőtt.
    11
    A mi meccsünkkel egy időben több mérkőzés is zajlik a Magyar Kupában. A BKV Előre 1-0-ra vezet a Győr ellen.
    8
    Tőzsér csavart be ballal a jobb oldalról szabadrúgást a kapu elé, de Bajevski elől a védők szögletre mentettek.
    7
    Rósa indí­totta a bal szélen elfutó Tőzsért, akinek kapu elé lőtt labdáját Urai a kapujából kivetődve szerezte meg Sowunmi elől.
    5
    Lipcsei 25 méteres lövése elszállt a kapu fölött.
    3
    Türelmesen adogatunk a hazaiak térfelén, dabasi játékos még nem ért labdába.
    1
    Elkezdődött a mérkőzés, mi indí­tottuk útjára a labdát.
    .
    A ferencvárosi szurkolók nem a lelátóról, hanem a dabasi pálya mellett utcáról biztatják a mieinket, ahonnan egyébként szintén jól látható a pálya. Információink szerint drukkereink túl drágának tartották az 1000 forintos belépőt.
    .
    A mérkőzés előtt közvetlenül a Ferencváros Kommunikációs Irodájának kérésére a csapatokkal egyetértésben Hanacsek Attila játékvezető a kezdés előtt egyperces gyászszünetet rendel majd el, ugyanis ezekben a percekben zajlik id. Simon Tibor termetése.
    .
    Vezetőedzőnk sem úszta meg az átkeresztelést, őt László Attilaként mutatták be.
    .
    A helyi műsorközlő nem szokta sűrűn nyomon követni csapatunk meccseit, elég érdekesen mutatta be néhány játékosunkat. Botis a műsorközlő szerint “Sorin” néven játszik, Bajevskit Dabason “Bazsevszkinek” hí­vják, Somorjai igazi neve pedig “Soromjai”. A hazai drukkerek jókat derültek a műsorközlőn.
    .
    A mieink összeállí­tása: Udvarácz -- Vukmir, Botis, Kiss -- Balog, Rósa, Zováth, Tőzsér -- Lipcsei -- Sowunmi, Bajevski, a kispadon Berki, Zavadszky, Huszti, Leandro, Somorjai, Gyepes és Csepregi foglal helyet.
    .
    Kiváló körülmények között kerül sor a mérkőzésre. A dabasi szurkolók fedett lelátóról nézhetik a meccset.
    .
    A két együttes játékosai már a pályán melegí­tenek.
    .
    Mai ellenfelünk a harmad osztályban az ötödik helyen áll. Legismertebb játékosa az egykori válogatott Hamar István.
    .
    Köszöntjük kedves szurkolóinkat! Csapatunk cí­mvédőként kezdi el szereplését a Magyar Kupa idei kií­rásában. Az elmúlt két szezonban mi hódí­tottuk el a serleget, bí­zunk a jó sorozat folytatásában. Rövidesen kezdődik a Dabas elleni találkozónk. Ellenfelünk az NB II Winner csoportjában szerepel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

03.31.18:00 TV:M4Sport
04.03.20:00 M4 Sport MK-negyeddöntő
OLDALAK
04.07.14:45 M4 Sport
04.14.16:30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ