2004.XI.25. UEFA csoportkör, Schalke 04 – Ferencváros: 2-0

Fradi: ajándék gólok a Schalkénak

Nyilatkozatok:

Lisztes Krisztián: – A Schalke játékoskerete nagyon jó, ennek ellenére a bajnokságban nem az elvárásoknak megfelelően teljesí­tett a csapat. A szezon elején sok volt a jövés-menés, és még nem érett össze a gárda, Ralf Rangnick személyében azonban egy igazi „professzor” került a kispadra, akinél mindenki a helyére került. Játékosként nem nyújtott kiemelkedőt, edzőként azonban nagyon érti a szakmáját. A gelsenkircheniek gyengébb rajtjában közrejátszhatott Ailton halványabb szereplése is. Egykori csapattársam sokáig nem igazán tudott beilleszkedni új együttesébe, és az sem tett jót neki, hogy egy kiállí­tás után 4 meccsre eltiltották. Most azonban újra eredményes, és ez a többiekre is jó hatással van. A Ferencvárosnak nem kell feltartott kézzel utaznia a Schalke otthonába, hiszen a garantált telt ház ellenére, hazai pályán nem mindig félelmetesek a kék-fehérek. Sőt, elég gyakran béní­tja őket az óriási hangulat, ezért azt mondom, hogy a Fradinak lesz keresnivalója az AufSchalke Arénában.

Ralf Rangnick: – Egy győzelemmel nagyot lépnénk előre. Be akarjuk biztosí­tani a továbbjutást, ehhez pedig mindenképpen nyernünk kell. A Ferencváros agresszí­ven játszik és szervezetten védekezik, ezért sok türelemre lesz szükségünk a védőfal áttöréséhez. Ellenfelünk még hazai pályán, a Feyenoord ellen is a stabil védekezésre épí­tette taktikáját, ezért várhatóan holnap is visszahúzódik majd a kapuja elé. Természetesen a mérkőzésig még több meccsét is megnézzük a Ferencvárosnak, de úgy gondolom, hogy alapvetően rajtunk múlik a végeredmény. Ha úgy játszunk, mint szombaton a Leverkusen ellen idegenben, akkor meglehet a győzelem.

László Csaba: – A Schalke világklasszis támadókkal rendelkezik, elég ha csak Ailton vagy Sand nevét emlí­tem, és a középpályán is több kiváló képességű, támadó felfogású játékos szerepel. Ha beállnánk védekezni, az biztos vereséget jelentene számunkra – mondta vezetőedzőnk. – A legjobb védekezés a támadás, ezért a holnapi mérkőzésen azon leszünk, hogy kihasználjuk a Schalke gyengéit. Ilyen, hogy az amúgy nagyszerű csatárok és középpályások visszafelé nem igen védekeznek, magukra hagyva ezzel a hátsó sort, amely í­gy könnyebben zavarba hozható.

A mérkőzés:

Schalke 04 – Ferencváros: 2-0 (2-0)
Gelsenkirchen, AufSchalke Aréna, 51.179 néző, vezette: Colombo (Thoison, Martinez – franciák)

Schalke 04: Rost – Kläsener (Poulsen 46.), Bordon (Waldoch 40.), Krstajic, Pander – Asamoah, Vermant, Kobiasvili – Lincoln – Sand (Altintop 46.), Ailton
vezetőedző: Ralf Rangnick

Ferencváros: Szűcs L. – Vukmir, Lipcsei, Gyepes, Leandro – Zavadszky, Kapic, Rósa D., Huszti (Tőzsér 66.) – Bajevski (Sowunmi 83.), Penksa (Vagner 72.)
vezetőedző: László Csaba

Gól: Gyepes (15. – öngól), Kobiasvili (40.)
Sárga lap: Gyepes (51.)

A ferencvárosiak azt í­gérték, hogy bátran, nagy elszántsággal futballoznak majd, és ezzel nem is volt baj. Az első percektől kezdve a mezőnyben egyenrangú ellenfele volt a magyar bajnok a Schalkénak, azonban jött a 15. perc, és… És jött Gyepes Gábor kapitális hibája.

A 16-szoros válogatott védő fél év alatt immár harmadszor szerencsétlen mozdulattal ért a labdához, és fejéről az védhetetlenül vágódott Szűcs Lajos kapujába.

Helyzet nélkül rúgott tehát gólt a közönség által alaposan feltüzelt hazai együttes, de érdekes módon ez a balszerencsés találat még inkább megnyugtatta a magyarokat.

A ferencvárosi középpályások viszonylag gyorsan eljuttatták a labdát Frank Rost kapujáig, sőt gólt í­gérő helyzet is akadt, azonban éppen ez bosszulta meg magát… Hiába védett Szűcs Lajos parádésan Aí­lton lövésénél, a védelem figyelmetlensége miatt Levan Kobiasvili kettőre növelte a Schalke előnyét.

Bosszankodott is a lelátó fradista része, köztük az utolsó pillanatban megérkező Tököli Attila is, aki a Gelsenkirchentől nyolcvan kilométerre található Köln városának a lakója, és a másodosztályban szereplő 1. FC Köln magyar légiósa.

Hiába tűnt bátornak a Ferencváros, hiába bizonyí­totta, hogy tudnak annyit a futballból, mint a németek, mindez eredményességgel nem párosult. Az 1997-ben UEFA-kupát nyert Schalke 04 labdarúgói tehát megnyugtató előnnyel mehettek az öltözőbe, László Csaba pedig törhette a fejét, miként is tudná felrázni a játékosait, milyen taktikával lephetné meg a magabiztosan futballozó hazaiakat.

Két elkerülhető gól lelki terhével jött ki az öltözőből a magyar bajnok – a hazaiak pedig az ajándékba kapott találatok utáni könnyedséggel. S bár a folytatásban is mindent megtettek a zöldek, és lelkes szervezett játékuknak köszönhetően mezőnyben továbbra is partiban voltak, ám a Schalke nagyszerű futballja azért fel-felvillant.

A magyar bajnokegyüttes tagjai becsülettel tették a dolgukat, látszott, egyáltalán nem féltek a nagyobb nevektől, azonban a különféle játékelemek kidolgozásakor feltűnő volt a különbség: magyar oldalról több volt a rontott a passz. S éppen ez az a hiány – mármint a gyors futás közbeni labdabiztonság -, ami a legnehezebben pótolható.

A lelátón több nyugati csapat megfigyelője is helyet foglalt. Huszit Szabolcs futballját francia és persze angol csapatoktól lesték, de információink szerint Leandro iránt is van érdeklődő. Természetesen ez foglalkoztatja most legkevésbé a ferencvárosiakat, sokkal fontosabb, hogy a vereségen túltegye magát a csapat, és szerdán a Puskás Ferenc-stadionban legyőzze a svájci FC Baselt.

Az a meccs dönthet arról, hogy továbbléphet-e a Ferencváros az UEFA-kupa A felségjelű csoportjából.

Hat nap múlva nem szabad kikapni…

Az A csoport állása:

1. Schalke 3 2 1 0 4-1 7 p.
2. Feyenoord 2 1 1 0 4-1 4 p.
3. Hearts 3 1 0 2 2-5 3 p.
4. Basel 2 0 1 1 2-3 1 p.
5. Ferencváros 2 0 1 1 1-3 1 p.

Nyilatkozatok:

László Csaba: – A meccs után az öltözőben sí­ró játékosokat találtam, de nincs mit tenni, mostantól a Honvéd elleni bajnokinkra, majd azt követően a Basel elleni összecsapásra kell koncentrálnunk, amelyet mindenképp meg kell nyernünk. Nem játszottunk rosszul, sajnos balszerencsés gólokat kaptunk. Az előre játékkal nem volt különösebb gond, viszont hátul több hibát is elkövettünk, saját térfelünkön nem minden esetben tudtuk megtartani a labdát. Azt gondolom, játékunkkal nem okoztunk csalódást a szurkolóinknak, akiknek szeretném megköszönni, hogy Németországba is velünk tartottak, és végig biztattak. Bí­zom benne, hogy jövő szerdán a Basel elleni találkozó után nekik, és nekünk is jobb kedvünk lesz…

Ralf Rangnick: – Ez egy igazi „munkás” győzelem volt. Tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk, hiszen a Ferencváros egy jó csapat. Több mérkőzését is láttam a magyar bajnoknak, ezért nem tudtak meglepetést okozni számunkra, de a Ferencváros veresége ellenére is jól játszott. Azt gondolom, hogy nem szerencsés győzelmet arattunk, hiszen a két gólunkon kí­vül is volt három-négy nagy helyzetünk. Három forduló után hét pontunk van, mostani sikerünkkel nagy lépést tettünk a továbbjutás felé.

Zavadszky Gábor: – Az első félidőben könnyebb dolgom volt, a baloldalon a középpályán nem védekezett túlságosan a Schalke, hátul pedig a fiatal Pandert többször is sikerült átjátszanom. Az egyik ilyen szituáció után gólt is szerezhettem volna, ám Rost nagy bravúrral védte a hosszú sarokra leadott lövésemet. Azt hiszem, nem nagyon tudtam volna jobban helyezni a labdát, de bánt, hogy nem sikerült kiegyenlí­teni, hiszen akkor minden másképpen alakulhatott volna. A második félidőben egyszerűen megváltozott a játék képe, a Schalke többet támadott, í­gy nem tudtam annyit hozzátenni a játékhoz, a nagy iramú meccs végére a védekezés felőrölte az erőmet.

NS-20041126-02-20041125

NS-20041126-03-20041125

NS-20041126-04-20041125

(Az nso.hu és a Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

2 hozzászólás a(z) 2004.XI.25. UEFA csoportkör, Schalke 04 – Ferencváros: 2-0 bejegyzéshez

 • ftc.hu: Csapatunk balszerencsés, 2-0-ás vereséget szenvedett Gelsenkirchenben a Schalke 04 elleni UEFA Kupa-csoportmeccsen.

  Schalke 04 – Ferencváros: 2-0 (2-0)
  AufSchalke Aréna, Gelsenkirchen, 51.179 néző, vezette: Colombo (Thoison, Martinez) – franciák

  FC Schalke 04: Rost – Kläsener (Poulsen 46.), Bordon (Waldoch 42.), Krstajic, Pander – Kobiasvili, Lincoln, Vermant – Ailton, Sand (Altintop 46.), Asamoah

  Ferencváros: Szűcs L. – Vukmir, Lipcsei, Gyepes, Leandro – Zavadszky, Rósa, Kapic – Penksa (Vágner 72.), Bajevski (Sowunmi 84.), Huszti (Tőzsér 65.)

  Gól: Gyepes (16. – öngól), Kobiasvili (41.)
  Sárga lap: Gyepes (51.)

  A házigazdák óriási lendülettel kezdtek, az első tí­z percben teljesen beszorí­tottak minket, de hiába birtokolták többet a labdát és rányí­tották a játékot, nem tudtak gólhelyzetet kialakí­tani. A 10. perctől kiegyenlí­tettebb lett a játék, mi is többször eljutottunk a hazaiak kapujáig, de komoly lehetőség előttünk sem adódott, csak Bajevskinek volt egy távoli lövése, amely a kapu fölé szállt. A 16. percben teljesen váratlanul és hihetetlen szerencsével szereztek vezetést a hazaiak. Bedobás után a hazai támadóknak túl magas volt a labda, amelyért csak Lipcsei és Gyepes ugrottak fel és védőnk sajnos a saját kapunkba csúsztatta a labdát (1-0). A vezető gól után is nagyon fegyelmezetten, szervezetten játszottunk, mezőnyben egyenrangú ellenfeli voltunk a német gárdának és a párharcokat is ugyanolyan arányban nyertük meg ellenfelünkkel. A 36. percben Zavadszky lövése után a labda túljutott Roston, de a védőknek sikerült felszabadí­taniuk, két perccel később pedig Lipcsei jobb felső sarok felé csavarodó szabadrúgását védte Rost. Kifejezetten jól játszottunk, amikor ismét rúgattunk egy gólt az ellenféllel. Szabadrúgás után Leandro röviden fejelte hátra a labdát, amit Ailton elcsí­pett, de lövését Szűcs óriási bravúrral védte, a kipattanó óriási kavarodás után Kobiasvilihez pattant, aki külsővel a bal sarokba lőtt (2-0).

  nyí­ltabban játszani, aminek következtében a gyors hazai csatároknak is több helyük maradt a kontrázásra. Mezőnyben továbbra is teljesen egyenrangú ellenfelek voltunk, de a Schalke kétgólos előnye birtokában zártabban védekezett, ezért csak ritkán jutottunk el a kapu közelébe, a hazaiaknak viszont több veszélyes támadása is volt. A 70. percben csökkenthettük volna a különbséget, de Lipcsei szabadrúgása után Rost óriási bravúrral védett. A házigazdáknál a csereként beállt Altintop, illetve Ailton és Asamoah kerültek helyzetbe, de Szűcs többször is remekül avatkozott közbe, vagy Gyepes mentett az utolsó pillanatban. A 79. percben Kapic remek lövését védte Rost. Az utolsó tí­z percben is mentünk előre, de veszélyes helyzetet már nem tudtunk kialakí­tani, a hazaiak megőrizték előnyüket.

  Csapatunk a mérkőzés nagy részében mezőnyben egyenrangú ellenfele volt a Schalkénak, a két nagyon balszerencsés gól azonban meghatározta a játék képét.

 • 93
  Vége a mérkőzésnek.
  92
  Poulsen emelte be a labdát a tizenhatoson belülre, amit Asamoah fejjel továbbcsúsztatott, Ailton 12 méterről a kapufát találta el, de a játékvezető jelezte, hogy a brazil csatár lesen állt.
  89
  Ailton szerzett labdát a tizenhatosunk előtt, egyből lőtt, de a labda a közbelépő Gyepes lábáról a kapunk mellé pattant.
  85
  Gyepes két szép csellel betört a tizenhatoson belülre a bal oldalon, a beadásnál azonban sajnos lecsúszott a lábáról a labda, ami az oldalhálóban kötött ki.
  84
  Harmadszor cseréltünk. Bajevski helyett Sowunmi lépett pályára.
  83
  Poulsen beadása után Asamoah 5 méterről fejelt a kapu mellé.
  82
  Kobiasvili kényszerí­tőzött Ailtonnal, majd a visszakapott labdát az alapvonaltól laposan középre lőtte, Gyepes gyönyörű becsúszással mentett szögletre Ailton elől.
  81
  Vágner tört be a tizenhatoson belülre, éles szögből lőtt, Rost lábbal védett, a labda Bajevski elé pattant, akinek lövését szintén védte a német kapus.
  79
  Kapic 18 méteres lövését Rost gyors vetődéssel fogta meg a bal sarok előtt.
  74
  Rósa keresztbeí­velése után Leandro kapásból lőtt, de a labda keresztbe elment a kapu előtt.
  72
  Másodszor cseréltünk. Penksa helyett Vágner állt be.
  71
  Lincoln átadásával Ailton lépett ki, majd éles szögből lőtt, Szűcs óriási bravúrral mentett szögletre.
  70
  Lipcsei végzett el szabadrúgást a bal oldalról, 27 méterről. A bal felső sarok felé csavart labdáját Rost óriási bravúrral tolta szögletre.
  67
  Tőzsér 28 méteres szabadrúgása után a sorfalról Lipcsei elé pattant a labda, csapatkapitányunk egyből Rósához passzolt, aki 16 méterről a jobb sarokba lőtte a labdát, sajnos a játékvezető les miatt érvénytelení­tette a találatot. Játékosunk valóban kb. 30 centivel a védők mögött állt.
  65
  Először cseréltünk. Huszti helyett Tőzsér állt be.
  61
  Asamoah Gyepes és Lipcsei között betört a tizenhatoson belülre, majd 8 méterről a kapunk fölé emelt.
  59
  Altintop tört be a tizenhatoson belülre, majd Ailtonhoz passzolt, akinek félmagas kapáslövését Szűcs kiütötte.
  57
  Altintop egy lövőcsel után a tizenhatos vonaláról a kapu fölé bombázott.
  54
  Rósa ugratta ki Bajevskit, de kicsit hosszú volt az indí­tás és Rost fel tudta szedni a labdát.
  51
  Gyepes ütközött Asamoah-val a jobb oldalon, az ötössel egy magasságban az oldalvonal közelében. Asamoah nagyot esett, Gyepes sárga lapot kapott.
  50
  Zavadszky 26 méterről ballal váratlanul lőtt, a labda alig kerülte el a kaput.
  49
  Altintop 32 méteres lövése alig kerülte el a bal sarkot.
  47
  Lincoln 30 méteres szabadrúgása után Szűcs gyönyörű vetődéssel ütötte ki a labdát a jobb felső sarok elől.
  46
  Elkezdődött a második félidő. A hazaiak valamennyi cserelehetőségüket kihasználták. Sand helyett Altintop, Kläsener helyett Poulsen játszik. Nálunk nem volt csere.
  45
  Vége az első félidőnek. Sajnos a Schalke úgy vezet 2-0-ra, hogy gyakorlatilag nem volt komoly helyzete.
  42
  Cseréltek a hazaiak. Bordon helyett Waldoch állt be.
  41
  Rúgattunk még egy gólt a Schalkéval. Leandro röviden visszafejelt labdájával Ailton egyedül tört kapura, de Szűcs óriási bravúrral védte a lövést. A kipattanó labda hatalmas kavarodás után Kobiasvili elé került, aki 15 méterről külsővel laposan a bal sarokba lőtt (2-0).
  39
  Beszorí­tottuk a hazaiakat. Az elmúlt három percben a Schalke nem tudott kijönni a térfeléről.
  38
  Lipcsei végzett el szabadrúgást 28 méterre a kaputól. A sorfalon megpattanó labdát Rost a jobb felső sarok előtt fogta meg.
  36
  Kapic passza után Zavadszky remek csellel betört a tizenhatoson belülre, lövésébe Rost beleért, de a labda a kapu felé gurult, a berobbanó Bajevski elől azonban Krstajic elrúgta a labdát. Óriási helyzet volt.
  33
  Penksa gurí­tott Zavadszkyhoz, aki a tizenhatos jobboldali sarkáról a kapu fölé csavarta a labdát.
  29
  Lincoln kapu elé lőtt labdája Gyepes lábáról a kapunk fölé pattant.
  26
  Penksa két védő között betört a tizenhatoson belülre, éles szögből lőtt, de a labda a becsúszó Bordon lábáról az alapvonalon túlra pattant.
  23
  Leandro tört előre nagy lendülettel a bal oldalon, éles szögből 25 méterről lőtt, de a labda levágódott Kläsenerről.
  21
  Sand 26 méterről alig lőtt a jobb sarok mellé.
  18
  Kapic cselezgetett a jobb oldalon, majd a kapu elé emelt, de Rost megfogta a labdát.
  16
  Vezet a Schalke. Bedobás után csak Gyepes és Lipcsei ugrottak fel a labdáért, amely Gyepi fejéről a jobb sarokba pattant, hihetetlenül balszerencsés gólt volt (1-0).
  14
  Ailton tört be a tizenhatosunkon belülre a jobb szélen, keresztbe lőtte a labdát a hosszú sarokhoz, melyről csak centiméterekkel maradt le a bevetődő Asamoah.
  13
  Lincoln lőtt be élesen szabadrúgást a kapunk elé a jobb oldalról, de Lipcsei fejjel szögletre mentett.
  12
  Bajevski egy gyönyörű visszahúzós csel után 23 méterről a kapu fölé lőtt.
  11
  Vukmir passzával Zavadszky futott el a jobb szélen, középre gurí­tott, Huszti azonban nem találta el a labdát. Először jutottunk el a hazaiak kapujáig.
  10
  Ailton 20 méterről alig fél méterrel bombázott a kapu fölé.
  9
  Pander ugratta ki Ailtont, aki elől Szűcs jó ütemű kifutással és bátor vetődéssel szerezte meg a labdát.
  7
  Bordon végzett el szabadrúgást 30 méterre a kapunktól, de lövése levágódott a sorfalunkról.
  6
  Lincoln indí­totta Asamoaht, de hosszú volt a labda, amit Szűcs könnyedén megfogott.
  4
  A hazaiak birtokolják többet a labdát. Eddig csak egyszer léptük át a felező vonalat, de a hazaiak előtt sem adódott gószerzési lehetőség.
  1
  Elkezdődött a mérkőzés. A hazaiak indí­tották útjára a labdát.
  .
  Most jönnek ki a csapatok a pályára. A mieink tiszta zöldben, a hazaiak kék-fehérben lépnek pályára.
  .
  Korábban a Ferencváros nevében csapatkapitányunk, Lipcsei Péter kí­vánt jobbulást a Schalke játékosának. A nemzetközi viszonylatban is ritka sportszerű gesztus nagyon pozití­v fogadtatásra talált Németországban és a Schalke szurkolói több száz köszönő levelet küldtek a Ferencváros részére és azt í­gérték, hogy óriási szeretettel fogadják majd a mieinket és ezt maximálisan be is tartották.
  .
  Szurkolóink egy hatalmas transzparenst emeltek fel, melyen ez állt: “Marco van Hoogdalem, man darf nie aufgeben”, ami azt jelenti, hogy “Marco van Hoogdalem, soha nem szabad feladni”. A hazai drukkerek vastapssal köszönték meg ezt a sportszerű gesztust. Van Hoogdalem, a Schalke játékosa gyógyí­thatatlan májbetegsége miatt kényszerült pályafutása befejezésére.
  .
  Mint ismert, Albert Flórián, Szűcs Lajos és Rákosi Gyula a helyszí­nen tekinti meg az összecsapást. A már sokat látott legendák is elhűltek az AufSchalke látványától, nagyon tetszik nekik az Aréna. Alberték iránt meglehetősen nagy az érdeklődés, a legendák bí­znak a mieink eredményes játékában ezen az estén is.
  .
  Az A csoport másik meccsén a Basel a Hearts-t fogadja, számunkra a legkedvezőbb eredmény vélhetően egy döntetlen lenne. A Herts két meccs után 0 pontos, a Basel pedig éppen a Schalke otthonából csent el egy pontot.
  .
  A hazaiak gyümölcstállal és csokoládés süteménnyel kedveskedtek a mieinknek. A képen látható hölgyek a csapat megérkezésekor megjelentek, és az öltözőbe kikészí­tették a finomságokat.
  .
  Ellenfelünknek nincs eltiltott játékosa, sőt még két sárga lappal rendelkező futballista sem található a Schalkéban. Nálunk Botis nem játszhat ma három sárga miatt. Balog Zoltánnak, Dragan Vukmirnak és Robert Vágnernek két-két sárga lapja van. Ha közülük valaki kap ma még egyet, akkor a sorsdöntő, Basel elleni meccset kell majd kihagynia. Egyelőre csak Vukmir van veszélyben, miután Balog és Vágner nem tagja a kezdőcsapatnak.
  .
  László Csaba megtartotta utolsó eligazí­tását az öltözőben. Ennek értelmében Vukmir feladata lesz Ailton kikapcsolása, mí­g Gyepes Sanddal csatázik majd.
  .
  A mieink ebben a pillanatban kifutottak a pályára melegí­teni. A stadion egyharmada telt eddig meg, a vendégszektort már megtöltötték a ferencvárosi szurkolók.
  .
  Az Eisemann-Lipcsei Gábor gyúrópáros nemrégiben kezdte el gyúrni a játékosokat.
  .
  A mieink összeállí­tása következő: Szűcs -- Vukmir, Lipcsei, Gyepes, Leandro -- Zavadszky, Rósa, Kapic -- Penksa, Bajevski, Huszti, í­gy az előzetes várakozásokkal ellentétben Tőzsér Dániel és Balog Zoltán nem került a kezdőcsapatba.
  .
  A mieink nemrégiben már meg is érkeztek a stadionba. A csapatot egy hatalmas, minden igényt kielégí­tő öltöző várta, amelynek mérete 3-4-szer nagyobb az itthon megszokottnál.
  .
  Köszöntjük Kedves szurkolóinkat! Csapatunk ma második meccsét is lejátssza az UEFA Kupa A csoportjában. Ellenfelünk, a Schalke két meccsén négy pontot gyqjtött be, mí­g nekünk egy pontunk van a Feyenoord elleni döntetlen után.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
10.02. 16:30 m4 Sport
EL-csoportkör 10.06. 18:45 M4 Sport
FOTELSZURKOLÓ
10.09. 18:00 M4 Sport
EL-csoportkör 10.13. 21:00 M4 Sport
Novák Dezső
EL-csoportkör 10.27. 21:00 M4 Sport
EL-csoportkör 11.03. 18:45 M4 Sport