2005.II.22. Ferencváros – Omonia Nicosia: 5-1

Egy hozzászólás a(z) 11111010101ejegyzéshez

  • 92
    Vége a mérkőzésnek.
    91
    Kostas 20 méteres lövését Szűcs kiütötte, a kipattanóért Takács és Alvaro futott versenyt, de védőnk remek ütemű becsúszással szerelte ellenfelét.
    89
    Sowunmi növelhette volna az előnyünket, de Szkukalek beadása után 7 méterről a kapu fölé fejelt.
    87
    Újabb gólt szereztünk. Sowunmi tört egyedül kapura, rávezette a labdát a kapusra, majd 7 méterről a hálóba gurí­tott (5-1).
    85
    Bognárt Béres váltotta fel.
    84
    Bajevski helyett Tarcsa állt be.
    82
    Bartha két szép csellel futott el a bal oldalon, majd betört a tizenhatoson belülre. Előbb úgy tett, mintha a középen üresen érkező Bajevskihez passzolna, Vezér el is mozdult a passzra, Bartha ezért a rövid sarkot célozta meg, de sajnos az oldalhálóba lőtt.
    79
    Újabb csere. Leandro helyett Szkukalek állt be.
    77
    Már hárommal vezetünk. Rósa futott el a jobb szélen, középre í­velt és Bajevski 8 méterről a jobb sarokba fejelt(4-1).
    75
    Rósa lőtt be szögletet a rövid sarokhoz, a berobbanó Bajevski 3 méterről alig csúsztatott a kapu fölé.
    72
    Ismét cseréltünk. Botis helyett Csepregi állt be. A felállásunk pedig úgy módosult, hogy Lipcsei visszament a védelem közepére, Botis helyére, Csepregi pedig a középpálya közepén játszik.
    69
    Szabadrúgáshoz jutott az Omonia 17 méterre a kapunktól. Alvaro erős lövése a két kapufa találkozási pontját találta el, ahonnan az alapvonalon túlra pattant a labda.
    66
    Takács indí­totta remek labdával Rósát, aki középre gurí­tott, Sowunmi 14 méteres kapáslövését Vezér óriási bravúrral, lábbal védte.
    62
    Kettővel vezetünk. Sowunmi csí­pett el egy rövid hazaadást, de előle lábbal még mentett Vezér, a labda Lipcseihez került, aki önzetlenül a jobb helyzetben lévőBajevskihez passzolt és csatárunk 13 méterről a hálóba lőtt (3-1).
    59
    Cseréltünk. Penksa helyett Bartha lépett pályára.
    56
    Fél percre meg kellett állí­tani a játékot. Folyamatosan érkeznek a szurkolók a meccsre és most már olyan sokan vannak, hogy azon az oldalon, ahol nincs korlát, néhányan már az oldalvonalon állnak. A játékvezető kérésére az Omonia edzője megkérte a drukkereket, hogy menjenek hátrébb.
    54
    Ismét vezetünk. Huszti beadása után Sowunmi lövését még blokkolták a védők, majd Bajevski ismételt, de a labda felpattant egy védő lábán, amit Leandro 7 méterről a bal sarokba fejelt (2-1).
    50
    Rósa szöglete után óriási kavarodás támadt a ciprusi kapu előtt, előbb Huszti lövése vágódott le egy védőről, majd Sowunmi lövésébe léptek bele, a labda Bajevski elé pattant, aki 12 méterről kapura emelt, de egy védő a gólvonalról fejjel tisztázott.
    48
    Takács remek indí­tásával Penksa futott el a jobb szélen, félmagas beadását Huszti a levegőből kapásból kapura lőtte, Vezér szép vetődéssel hárí­tott.
    46
    Elkezdődött a második félidő.
    45
    Vége az első félidőnek.
    42
    Kostas futott le az alapvonalig a bal szélen, laposan középre lőtt labdáját Leandro becsúszva rúgta szögletre a berobbanó Alvaro elől.
    40
    Újabb kényszerű csere a mieinknél. Gyepes egy párharc során meghúzódott. Védőnk helyére Takács állt be.
    38
    Bajevski tört kapura, amikor hátulról lerántották. A játékvezető előbb konzultált asszisztensével, majd a tizenhatoson kí­vülről szabadrúgást í­télt a javunkra. Lipcsei lövése fél méterrel elkerülte a bal felső sarkot.
    33
    Egyenlí­tettek a ciprusiak. Nikolaidiu 20 méteres lövését Szűcs óriási bravúrral ütötte ki a jobb sarok elől, a kipattanót azonban Alvaro 3 méterről az üres kapuba passzolta (1-1).
    29
    Penksa cselezte be magát a jobb oldalról középre, 18 méterről laposan lőtt, a labda a kapufát súrolva kerülte el a jobb sarkot.
    27
    Vezetünk! Sowunmi ment el jó cselekkel a jobb oldalon, élesen középre lőtt labdáját egy védő ki akarta fejelni, ehelyett azonban továbbcsúsztatta a labdát, ami í­gy átszállt Vezér feje felett és Bajevski közelről a hálóba helyezett (1-0).
    25
    Penksa kiugratásával Vágner tört kapura. Csatárunk egy védővel csatázott a labdáért, aki mielőtt csatárunk lőni tudott volna, becsúszva szerelt, de sajnos Vágner lábát is eltalálta, aki nem is tudta folytatni a játékot. Robert helyett Sowunmi lépett pályára.
    22
    Botis passzolt Bongárhoz, tőle Penksa kapta a labdát, aki egyből átí­velt a bal oldalra Leandróhoz, aki kapásból a kapu elé emelt, Huszti megcsúsztatta a labdát, amit Vezér a léc alól tolt szögletre.
    21
    Kostas kényszerí­tőzött Alvaróval, majd a visszakapott labdát 18 méterről rálőtte, Szűcs szép vetődéssel védett. Ez az első felkészülési mérkőzésünk, amikor ellenfelünk első két támadása nem végződik góllal.
    19
    Alvaro szerzett labdát a felező vonalnál, egyedül tört kapura, de Szűcs messzire kifutva, becsúszva szerelte a hazaiak támadóját.
    17
    Eddig mi irányí­tjuk a játékot. Meglepően nagy az érdeklődés a találkozó iránt, az Omonia szurkolói körbeállják az edzőpályát, a szünet nélküli éneklés mellett zászlókkal, transzparensekkel biztatják csapatukat.
    14
    Leandro indí­totta 30 méteres passzal Husztit, aki az ötössel egymagasságban a bal szélről visszaí­velt a tizenhatos vonalára, ahol Gyepes mellel maga elé tette a labdát, lövését azonban blokkolta egy önfeláldozóan közbeugró védő.
    9
    Rósa gurí­tott középre a jobb oldalról, Bajevski átlépte a labdát, ezzel két védőt is becsapott, a labda í­gy Huszti elé került, aki 14 méterről, kapásból centiméterekkel lőtt a bal kapufa mellé.
    4
    Bognár kényszerí­tőzött Penksával a jobb oldalon, a felfutó védő beadását Huszti 8 méterről fejelte kapura, Vezér fantasztikus barvúrral ütötte ki a labdát a jobb sarok elől.
    1
    Elkezdődött a mérkőzés. A ciprusiak kapujában az egykori kispesti hálóőr, Vezér Ádám áll.
    .
    Pár percet csúszik a kezdés, a játékvezetői hármas ugyanis még nem készült el a jegyzőkönyv megí­rásával.
    .
    A mérkőzést eredetileg az Omonia Nicosia stadionjában rendezték volna, a vendéglátók azonban végül úgy döntöttek, hogy a stadion egyik edzőpályáján kerül sor a találkozóra.
    .
    Vukmirt a védelem jobb oldalán Bognár Zsolt helyettesí­ti, mí­g a jobboldali középpályás Marek Penksa lesz. A mieink összeállí­tása: Szűcs -- Bognár, Gyepes, Botis, Leandro -- Penksa, Rósa, Lipcsei, Huszti -- Vágner, Bajevksi.
    .
    A mieinknél sérülés miatt többen is hiányoznak. Laczkó Zsolt, Balog Zoltán és Adem Kapic már hazajöttek a szigetországból. Rajtuk kí­vül a mai meccset kihagyja a kisebb térdfájdalmakra panaszkodó Dragan Vukmir és Marius Sasu is.
    .
    Köszöntjük kedves szurkolóinkat! Mai ellenfelünk, az Omonia Nicosia kérésére a tervezettnél korábban, 14 óra helyett 13.30-kor kezdődik a mai felkészülési mérkőzés.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

03.31.18:00 TV:M4Sport
04.03.20:00 M4 Sport MK-negyeddöntő
OLDALAK
04.07.14:45 M4 Sport
04.14.16:30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ