2005.IV.17. Ferencváros – Vasas: 2-0

Először nyert az idén hazai pályán az FTC

A Ferencváros a Vasas Üllői úti 2-0-s legyőzésével egy hónap után először nyert, és ezzel négy pontra csökkentette hátrányát a listavezető Debrecen mögött. Az angyalföldiek a Sopron, az Újpest és a Pápa után az FTC hálójába sem tudtak betalálni.

Nyilatkozatok:

László Csaba: – A Fehérvár és a Nyí­regyháza nem volt jobb nálunk, mégis vesztettünk. Ellenfeleink maximális alázattal, odaadással, elszántsággal küzdöttek, megszakadtak a sikerért. Ez az alap. Ha ez hiányzik a játékunkból, akkor felesleges taktikáról, helyzetkihasználásról beszélni, mert ez már egy következő szint, ahova az alap nélkül nem lehet eljutni. A Ferencvárosban minimális alapkövetelmény, hogy minden meccsen, mindenkinek meg kell szakadnia. Ettől még nem nyerünk meg minden meccset, de ha ez nincs meg, akkor nem nyerünk egyet sem. Ezért dühí­tenek ezek a kudarcok, mert nem éreztem azt, hogy akartuk volna a győzelmet és ezért készek lettünk volna mindent megtenni. A Nyí­regyháza és a Fehérvár győzelme azért megérdemelt, mert mindkét csapat megdolgozott a három pontért. A nyí­regyháziak és a fehérváriak is többet tettek a sikerért, mint mi. Tudjuk, hogy ellenfelünk sincs könnyű helyzetben, hiszen három nap alatt tí­z gólt kapott, ráadásul, ha igazak a hí­rek kilenc alapember hiányozni fog az angyalföldiektől. Ezekkel a hí­rekkel azonban nem szabad foglalkoznunk. Többen sajnos formán kí­vül vannak, a legnagyobb fejtörést a csatársor összeállí­tása okozza. Bajevski sajnos hullámvölgyben van, Sasunak kiújultak a térdproblémái, Vágner sem egészséges, a helyzetkihasználásunk pedig katasztrofális. A panaszkodás viszont nem segí­t, most ezt a helyzetet kell megoldani. Ha olyan elszántsággal és alázattal küzdünk, mint a Nyí­regyháza és a Fehérvár tette ellenünk, akkor annak meglesz az eredménye. Ha csak áhí­tozunk a sikerre, akkor nem leszünk sikeresek, a győzelemért meg kell szenvedni.

A mérkőzés:

Ferencváros – Vasas: 2-0 (0-0)
Üllői út, 4.782 néző, vezette: Bede Ferenc (Vámos, Tóth)

Ferencváros: Szűcs L. – Vukmir, Botis, Gyepes – Takács Á. (Balog Z. 85.), Kapic, Lipcsei, Huszti – Rósa D. (Penksa 87.), Sowunmi, Bartha (Bajevski 60.)
vezetőedző: László Csaba

Vasas: Molnár – Balog, Győri, Tóth – Vass, Ködöböcz, Füzi, Szanyó, Kovrig (Weitner 67.) – Horváth (Schultz 70.), Waltner
vezetőedző: Egervári Sándor

Gól: Győri (48. – öngól), Gyepes (68.)
Sárga lap: Ködöböcz (39.), Kovrig (59.), Vass (82.)

A házigazdáknál a 18 éves Bartha László került be a csapatba a formahanyatlás miatt kikerült Alekszandar Bajevszi (esetleg Robert Vagner, vagy Marius Sasu – választék van bőven) helyett. A Vasas tartalékosan kényszerült felállni a rengeteg sérült és eltiltott miatt, de legalább annyi örömük lehetett az angyalföldieknek, hogy Waltner Róbert kisebb bokasérülése ellenére vállalni tudta a játékot.

Agresszí­ven kezdett a Ferencváros: többet birtokolták és sokat járatták a labdát, és az első percekben két helyzetet is kidolgoztak a zöldek. Hamar magára talált azonban a Vasas, és lezárta a területet az FTC középpályásai előtt, í­gy a hazaiak támadójátéka inkább az í­velésekre korlátozódott: minden indí­tással Thomas Sowunmit keresték, aki egyszer-egyszer meg is tudta játszani a labdát a Vasas védőinek szorí­tásában, és ilyenkor veszélyes szituációk is kialakultak.

Negyedóra után alábbhagytak a zöld-fehét rohamok. A középpályások keveset léptek fel a támadásokhoz, Sowunmi és Bartha pedig nem mozgott eleget, hogy megjátszható legyen. Körülményes passzolgatással próbálták átjátszani a ferencvárosiak a fegyelmezetten visszazáró angyalföldi védelmet, mí­g a vendégek szórványos kontráikra épí­tettek, semmi fenyegetést nem jelentve Szűcs Lajos kapujára.

A félidő közepe táján aztán kicsit veszélyesebbé vált az FTC játéka. A korábban semmi váratlant nem húzó Fradi-játékosok közül a kezdeti megilletődöttsége után látványosan feljavuló Bartha, illetve a legtöbbet mozgó Huszti Szabolcs megugrásaival nem tudott mit kezdeni a Vasas-védelem. Ennek köszönhetően ebben az időszakban három-négy helyzetet is kialakí­tottak a hazaiak, de el is ügyetlenkedték őket. A vendégek jól időzí­tett taktikai szabálytalanságokkal vették elejét a további FTC-lehetőségeknek, és már egy-egy ellentámadásra is futotta az erejükből, már amikor a partjelző hagyta őket kibontakozni. Összességében azonban a Fradi uralta az első félidőt, noha mezőnyfölényüket nem tudták gólra váltani. Persze jelenleg épp ez a zöldek egyik legnagyobb hiányossága.

A második játékrész az elsőhöz hasonlóan hazai fölénnyel kezdődött, de most némi szerencsével a vezetést is megszerezte a Ferencváros. Ezután is a Fradi próbálta diktálni a tempót, de a Vasas is feladta a sündisznóállást, és veszélyes akciókat vezetett. Füzi Krisztián és Szanyó Károly sokkal többet lépett fel a támadásokkal, ezzel zavart okozva a hazai védelemben, a másik oldalon pedig Lipcsei Péter beí­velései után alakult ki nem egy helyzet.

Nyí­lt, jó iramú mérkőzés kerekedett tehát a gól után, mielőtt azonban a piros-kékek vérszemet kaptak volna, a mérkőzés legszebb akciója után Gyepes Gábor révén növelte előnyét az FTC. Ezzel vége is lett a nyí­ltsisakos játéknak mindkét oldalon, a Fradi ugyanis visszatért ahhoz a stí­lusához, amelyet még az első félidőben mutatott. Most azonban már tudatosan tartogatták a labdát a zöld-fehérek, és egy cseppet sem bánták, ha támadásaik lassan, körülményesen épülgettek.

Az angyalföldi védők továbbra sem bí­rtak a két szélen a rengeteget futó Husztival és Takács Ákossal, arra pedig végképp nem maradt erejük, hogy a nagyritkán megszerzett labdákat pontosan megjátszva ellenakciókat indí­tsanak, í­gy a végére inkább csak az volt a kérdés, félgőzzel is megszerzi-e harmadik találatát az FTC.

Meglepő módon azonban az utolsó öt percre kissé ellankadt a Fradi-védők figyelme, és Weitner Ádám valamint Waltner Róbert is könnyedén szépí­thetett volna, ám ahogyan az egész meccs során, a Vasas-csatárok most sem tudták kihasználni a lehetőségeket, í­gy maradt a kétgólos FTC-győzelem.

Utoljára március 16-án, a Diósgyőr ellen nyert a Ferencváros, de ez volt az első olyan zöld-fehér győzelem a tavasz folyamán, ahol a csapat ha nem is meggyőzően, de legalább mezőnyfölényben, többé-kevésbé magabiztosan játszott. A László Csaba által hiányolt mindent elsöprő győzni akarást még most sem lehetett felfedezni a játékosoknál, de ha mezőnyjátékban nem is voltak életveszélyesek, a második félidő eleji szervezettebb játékuknak és két jó beí­velésnek köszönhetően megérdemelten szerezték meg a három pontot a tartalékos Vasas ellen.

Az ellen a Vasas ellen, amelynek 7-8 kulcsjátékosát is nélkülöznie kellett, és ez rá is nyomta a bélyegét a gárda játékára: ameddig tudták, tartották a döntetlent, de végül felőrölte őket a Ferencváros. Ahhoz pedig sokkal jobb teljesí­tményre lenne szükség a csatárok (főképp Waltner) részéről, hogy a mostani Vasas hátrányból meg tudjon fordí­tani egy mérkőzést. Egervári Sándor együttese zsinórban negyedik vereségét szenvedte el, és immár 380 perce nem szerzett gólt, kapott viszont tizenhármat. Egyre szaporodnak tehát a felhők Angyalföld felett, de az is kérdés, hogy a Fradi mai teljesí­tménye mire lenne elég valamelyik élcsapat, vagy akár egy lelkesebb kiesőjelölt ellen. A gödörből még nem lábaltak ki a zöld-fehérek, de a visszakapaszkodást talán megkezdték ezzel a sikerrel.

Nyilatkozatok:

László Csaba: Egyes játékosoktól még mindig többet várok. Meg kellene érteniük, hogy nem a pénz a lényeg, hanem azért lépnek pályára, hogy kiérdemeljék a fizetést. A fiatalok azonban végre éltek a lehetőséggel: Barthát ugyan lecseréltem, mert elfáradt, bár szerintem a mai meccs tempójában 180 percet is végig lehet focizni. A lényeg az, hogy megvan a három pont.

Egervári Sándor: Megvoltak a helyzeteink, de az előrejátékban továbbra is eredménytelenek vagyunk. Több volt ebben a meccsben a számunkra, valódi helyzet nélkül, fejjel vert meg minket a Ferencváros. 8-9 sérültünk van, ennyi hiányzó pótlását pedig talán egy csapat sem tudná megoldani.

Bartha László: – László Csaba a mérkőzés előtt azt kérte tőlem, hogy játsszak egyszerűen, kerüljem a bonyolult, kockázatos megoldásokat, és főleg, hogy hajtsak – mondta a támadó. – Igyekeztem ezeket betartva játszani, a csapat hasznára lenni, és úgy érzem, elég jól ment. Bí­zom benne, hogy a továbbiakban is lehetőséget kapok, ám tisztában vagyok vele, hogy még sokat kell tennem azért, hogy állandósí­tsam a helyemet a csapatban. Továbbra is keményen kell dolgoznom, hogy pályára léphessek akár kezdőként, akár csereként, ha pedig edzőm bizalmat szavaz nekem, mindent meg kell tennem azért, hogy megháláljam.

(Az nso.hu és a Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

2 hozzászólás a(z) 2005.IV.17. Ferencváros – Vasas: 2-0 bejegyzéshez

  • ftc.hu: Csapatunk a második félidőben mutatott jó játékával megérdemelten nyert 2-0-ra a Vasas ellen.

    A mieink kezdték jobban a mérkőzést, és már az első negyedóra végén vezethettünk volna: előbb Sowunmi, majd Rósa célzott pontatlanul. A folytatásban feljött a Vasas, de igazi helyzetet nem tudott kialakí­tani a kapunk előtt. A 25. percben kimaradt a az első félidő legnagyobb helyzete: Sowunmi 11 méterről átemelte a labdát Molnár kapuson, ami centikkel kerülte el a bal sarkot.

    A második játékrészt nagyobb sebességgel kezdte a Fradi, aminek meg is lett az eredménye. A 48. percben Lipcsei szöglete után Rósa, valamint Gyepes ugrott fel fejelni, de a menteni igyekvő Győri a saját kapujába csúsztatta a labdát (1-0). A folytatásban is támadásban maradtunk, de újabb gól csak a 68. percben sikerült elérnünk. Ekkor Kapic egy jó csel után középre csavarta a labdát, Gyepes pedig 5 méterről a jobb sarokba fejelt. (2-0) A hátralévő percekben a vendégek előtt is adódtak lehetőségek, de vagy Szűcs védett bravúrral, vagy pedig Waltnerék céloztak pontatlanul.

    A mieink tavasszal először nyertek hazai pályán bajnoki mérkőzést.

    László Csaba (A Ferencváros szakvezetője): – Az első 45 percben pontatlanul játszottunk, sok hibával, ekkor nem nagyon volt átütőerő a játékunkban. A fordulás után ezen a téren változott a helyzet, és ez szerencsére ezúttal góllal is járt. A második gól után nyugodott meg a csapat, azután már felszabadultan futballoztunk. Győzelmünket megérdemeltnek tartom. Ki kell emelnem a két fiatal teljesí­tményét, valamint Adem Kapic játékát. Bartha ügyesen mozgott, Takács többször is veszélyesen iramodott meg a jobbszélen, annak ellenére, hogy fizikálisan még nincs tökéletes állapotban. Kapic azt nyújtotta, amit tud: sokat futott, sokat szerelt, és a labdáit is jól játszotta meg.

    Egervári Sándor (a Vasas edzője): – Negyvenöt percig nem nagyon találta a Fradi csapatom játékának ellenszerét, ezt a szervezettségnek tudom be. Az első játékrészben nem is nagyon alakult ki helyzet a kapunk előtt. A folytatásban a levegőben csatákat veszettünk, í­gy végül a Ferencváros két gólt is szerzett. Tudtuk, hogy csak akkor lehet esélyünk a pontszerzésre, ha gólt szerzünk, erre meg is voltak a lehetőségeink. Mivel nem tudtunk ezekkel élni, törvényszerű volt a vereség.

  • 90
    Vége a mérkőzésnek. Csapatunk tavasszal megszerezte első hazai bajnoki győzelmét.
    89
    Waltner 10 méterre a kapunktól hatalmas helyzetben a kapu mellé lőtt.
    88
    Bajevski került helyzetbe 5 méterre a kaputól, Molnár azonban jól helyezkedett és megfogta a labdát.
    Az ellentámadás végén Weitner lépett ki ziccerben, de Szűcs hatalmas bravúrral hárí­tott.
    87
    Harmadszor is cseréltünk: Rósa helyett Penksa állt be.
    85
    Takács helyén Balog folytatja.
    83
    Lipcsei í­velt középre, Botis ugrott a legmagasabbra, és védőnk alig fejelt a kapu mellé.
    82
    Vass sokadszor rúgta fel Takácsot, a Vasas játékosa most megkapta a jogos sárgát.
    78
    Gyepes 22 méterről lőtt, Molnár szögletre ütötte a labdát.
    74
    A második gól után teljesen megnyugodott a csapatunk, sokkal többet birtokoljuk a labdát.
    70
    Horváth nem tudja folytatni a játékot, Schultz állt be a helyére.
    68
    Kapic egy csel után jól adott középre, Gyepes pedig 5 méterről a jobb sarokba bólintott. 2-0
    A 100% Fradi statisztikái szerint az idei szezonban ez volt a 14. fejesgólunk.
    67
    Cserélnek a vendégek is: Kovrig helyén Weitner folytatja.
    65
    Horváth fejelt össze Gyepessel, a Vasas támadóját ápolni kellett.
    63
    Ismét jól adott középre Lipcsei, Rósa azonban hét méterről a kapu fölé lőtt.
    62
    Lipcsei beadása után Gyepes fejelt alig mellé.
    60
    Bartha helyén Bajevski folytatja.
    59
    Kovrig feltartotta Takácsot, amiért sárgát kapott.
    57
    Egy jobbról érkező beadás után Szanyó fejelhetett teljesen üresen, szerencsénkre azonban a labda a léc fölött hagyta el a játékteret.
    55
    Vukmir-Rósa-Vukmir összjáték után a szerb védőnk elől az utolsó pillanatban kivágták a labdát.
    53
    Horváth nagy helyzetben 13 méterről a kapunk fölé lőtt.
    50
    Takács távoli lövése alig száltt fölé.
    48
    GÓÓL!!Lipcsei szöglete után Győri a saját kapujába fejelt. 1-0
    47
    Bartha ugratta ki jó ütemben Husztit, Molnár azonban jól mozdult ki a kapuból és mentett.
    46
    Elkezdődött a második félidő. Egyik csapat sem cserélt.
    45
    Dobbanjon meg a Fradi-szí­ved minden csörgésnél!
    Töltsd le a Fradi indulót!
    POLIFÓNIKUS csengőhangként:
    Küldd az FT37575-ös kódot a 06-90-635-545-es számra! Az SMS dí­ja: 400 Ft+ÁFA (100 Ft)
    VALÓDI hangzásban:
    Küldd az FT16050-ös kódot a 06-90-629-444-es számra! Az SMS dí­ja: 800 Ft+ÁFA (200 Ft)
    A letöltéshez aktí­v WAP szükséges. További tartalmak a 100%Fradiban. Info: 061-422-34-90.

    45
    A 100% Fradi második megújult számában is több érdekes témával találkozhatnak, és minden eddiginél több játék és nyeremény vár olvasóinkra.
    Az új 100% Fradiban az alábbi témákról olvashatnak, illetve az alábbi kérdésekre kaphatnak választ.
    Miért sí­rhat László Csaba?
    A lap megpróbálta pontokba szedni, hogy milyen okok miatt lehetett oka a sí­rásra vezetőedzőnknek a Kaposvár elleni bajnoki mérkőzés után.
    Elsőosztályú légió vagy másodosztályú áru?
    A 100% Fradi arra a kérdésre kereste a választ, hogy van-e esély jó képességű, Európa szerte jegyzett idegenlégiósok leszerződtetésére. Nos, a hetilap információi szerint az elmúlt években többek között Milan Baros, a cseh válogatott és a Liverpool mostani sztárja is az Üllői útra költözhetett volna, de kiderül az is, hogy ki az a másik három játékos, akiknek leigazolása komolyan felmerült.
    Botis, a keményfejű
    A legjobb formában lévő védőnk mesél többek között a csökönyösségéről és arról, hogy miért nem játszana soha többet bukaresti csapatban. Az interjút különleges fotók teszik még szí­nesebbé.
    Mr. Villám
    Takács Ákos a magyar mezőny egyik leggyorsabb játékosa, az elmúlt hetekben pedig kimagasló teljesí­tményt nyújtott a Fradiban. A fiatal védőnk robbanékonyságáról Simon Balla István erőnléti edzőnk árul el kulisszatitkokat, valamint azt, hogy a gyorsaságával az európai élbajnokságokban is megállná a helyét.
    A gólkirály…
    … aki legyőzte Benedeket, Birost és Kisst. Katonás Gergő 51 góllal a ví­zilabda bajnokság alapszakaszának gólkirálya lett.
    Főbb témáink mellett még számos érdekességet, fontos információt tartalmaz a hetilap, a 100%Fradit emellett az elmúlt egy hét legjobb fotói teszik teljessé. A 100% Fradi legújabb számát keresse az újságárusoknál!
    45
    Vége az első félidőnek.
    44
    Huszti beadása után Gyepes fejelt főlé.
    42
    Hátul adogattak a Vasas védői, Takács azonban önfeláldozóan labdát szerzett, ami Rósa elé került, a védők azonban az utolsó pillanatban tisztáztak.
    39
    Ködöböcz letalpalta Lipcseit, amiért sárga lapot kapott.
    37
    Huszti egy jó csel után balról középre gurí­tott, Sowunmi azonban rosszul találta el a labdát.
    36
    Bartha húzta meg a balszélen, Győri buktatta, a jogos sárga azonban elmaradt.
    34
    Gyepes ugratta volna ki Rósát, de labdája egy pict hosszú volt középpályásunknak.
    32
    Sokkal többet birtokoljuk a labdát, de egyelőre nem tudunk mit kezdeni a betömörülő Vasas védelemmel.
    30
    Lipcsei í­velt középre egy szabadrúgást, Győri azonban kifejelte a labdát.
    27
    Füzi adott be veszélyesen jobbról, Szűcs azonban lehúzta a labdát.
    25
    Sowunmi 11 méterről átemelte a labdát a kimozduló Molnáron, a labda azonban centiméterekkel elkerülte a kaput. Támadónk ütközött a vendégek kapusával, ezért Thomast ápolni kellett.
    24
    Waltner egyedül léphetett ki a védők közül, viszont elhagyta a labdát, í­gy oda lett a ziccer.
    20
    Huszti 27 méteres szabadrúgása a sorfalról szögletre pattant.
    17
    A kezdeti lendület után mindkét csapat vissza vett, í­gy most főleg a középpályán folyik a játék.
    15
    Bartha két jó csel után Gyepes elé gurí­tott, aki 17 méterről lőtt, Molnár azonban magbiztosan védett.
    12
    Robert Vágner a pálya széléről szerelésben nézi a mérkőzést. Cseh támadónk ezen a mérkőzésen nem kap majd lehetőséget, viszont a meccset követő ligabajnoki találkozón egy félidő jut majd neki.
    10
    Az ellentámadás végén Füzi került lövőhelyzetbe: 20 méterről leadott lövése a kapu fölé szállt.
    9
    Kapic ugratta ki Rósát, aki hét méterről éles szögből lőtt, Molnár azonban védett.
    8
    Huszti beadása után Sowunmi 12 méterről mellé fejelt.
    6
    Ködöböcz ugratta ki Waltnert, aki 13 méterről gyengén lőtt, Szűcs védett.
    5
    A Vasas is eljutott a kapunkig. Horváth cselezgetett, de éles szögből leadott lővését Szűcs biztosan fogta.
    3
    Huszti 25 méterről lőtt a jobb sarok mellé.
    2
    Lipcsei balról adott középre, Sowunmi ugrott a legmagasabbra, de fejese fölé szállt.
    .
    A mieink kezdték a mérkőzést
    .
    A közelmúltban elhunyt Havasi Hágelman Sándor, aki a 60-as években a Ferencváros játékosa volt. Temetése kedden 13.30-kor lesz az Erzsébeti Köztemetőben. Emlékét örökre megőrizzük.
    .
    A játékosok most vonulnak ki a pályára. A mieink tiszta fehér mezben, mí­g a Vasas piros-kékben játszik.
    .
    A játékosok már a pályán melegí­tenek. Hamarosan kezdetét veszi a mérkőzés.
    .
    Fradi vagy Debrecen?
    Jelenleg a Debrecen áll a tabella élén. Ha ma nyerünk, akkor riválisunk előnye négy pont lesz a mieinkkel szemben. A 100% Fradi legújabb szavazásán az alábbi kérdésben kí­váncsi a szurkolók véleményére:
    Ön szerint melyik csapat a bajnoki cí­m legnagyobb esélyese?
    a. Ferencváros
    b. Debrecen
    Küldje el szavazatát az 1781-es SMS számra a Fradi kódszóval (pl.: Fradi A vagy Fradi B). A válaszokat vasárnap 18 óráig várjuk, a szavazás végeredménye a következő 100%Fradiban lesz olvasható. Info: 061/422-34-90. Az SMS dí­ja 76 Ft+ÁFA (19 Ft). A szavazók között Fradi cí­meres baseball sapkát sorsolunk ki. A játékban való részvétellel hozzájárul adatainak továbbí­tásához a nyereményfelajánló cég felé.
    .
    Takács László hétfőn lesz 50 éves! A kis Taki 1973-tól 1987-ig 506 tétmérkőzésen lépett pályára a Ferencvárosban. A csupaszí­v középpályás 50 gólt szerzett. Az Üllői úti stadionban 1978-ban a pécsiek elleni villanyfényes avató meccsen ő szerezte az első gólt. Takács László döntő érdemeket szerzett abban, hogy 30 évvel ezelőtt veretlenül jutottunk be a KEK döntőjébe.
    Boldog születésnapot kí­vánunk az 50 éves Takács Lászlónak!
    .
    Tavasszal is folytatódik a Kommunikációs Iroda nagy sikerű kezdeményezése. Minden hazai meccsünk előtt két szurkolónk hozhatja be a Fradi-cí­meres, illetve a 28. bajnoki cí­münket jelképező zászlókat. Zászlóvivőnek e-mailben az ftc@ftc.hu cí­men, vagy levélben a 100% Fradi szí­nes hetilap cí­mén (1458 Budapest, Pf. 105.) lehet jelentkezni. A zászlóvivőket sorsolás útján választják ki. A mai meccsünkön két 17 éves szurkolónk lengetheti a zászlókat. Morvin Máté Kunszentmiklósról jött el zászlót lengetni, kedvenc játékosa Rósa Dénes. Vilahi Péternek Leandro volt a kedvence, Leo távozása után ő is Rósát szereti a legjobban.
    .
    Fradi kví­z
    Vegyen részt a megújult 100%Fradi legújabb nyereményjátékában, és nyerjen egy óriási, 3,5x2 méteres, öntapadós, dedikált csapatposztert!
    Az előző héten kví­zjátékot indí­tott útjára a szí­nes hetilap. A játék ezen a héten továbbfolytatódik, mégpedig egy különleges nyereményért: a helyes megfejtést beküldők között egy giga Fradi-posztert sorsolunk ki. Természetesen továbbra is lesznek heti nyereményeink (100%Fradi ajándékcsomag: FTC-cí­meres baseballsapka, FTC-s kerámia hűtőmágnes, autogramkártyák, poszterek), majd a játékban résztvevők között egy hónap múlva egy óriási, 3,5x2 méteres, öntapadós, dedikált csapatposztert sorsolunk ki.
    A 100%Fradi kérdése:
    Melyik országban légióskodott Lipcsei Péter?
    a. Anglia
    b. Portugália
    c. Olaszország
    Küldje a FRADIKVIZ szó után a helyes válasz betűjelét (pl.: FRADIKVIZ A, FRADIKVIZ B vagy FRADIKVIZ C) a 1797-re és válaszoljon a kérdésre helyesen! Minden jó válasz egy esély a nyerésre! Erre a kérdésre szerda reggeltől kezdve április 19.-e éjfélig adhatják le voksaikat drukkereink. Sorsolás április 20-án. SMS: 160 Ft+ÁFA (40 Ft) Info: 06-1-422-3490
    .
    Köszöntjük kedves szurkolóinkat, 25 perc múlva kezdetét veszi a Ferencváros- Vasas bajnoki mérkőzés.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
OLDALAK
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ