2005.IV.9. Ferencváros – Kaposvári Rákóczi: 1-1

László Csaba zokogott a pályán a mérkőzés után

Lehet, hogy meglepő, de ezekben a napokban több szempontból is szerencsés embernek tekinthetjük Furulyás Jánost. Megmagyarázzuk: az FTC elnöke egy ideje – állí­tólag – nem tartózkodik Magyarországon (azért tesszük hozzák, hogy állí­tólag, mert az FTC kommunikációs osztályán ugyanezt már nem tudták megerősí­teni, mert mint ahogyan a sajtósok egyik munkatársa mondta: fogalma sincs merre járhat az elnök úr), í­gy Furulyás János azok egyike, aki nem látta a Ferencváros és a Kaposvár meccsét, és nem hallhatta. hogyan szidják újfent őt a szurkolók.


Ferencváros – Kaposvári Rákóczi: 1-1 (0-1)
Üllői út, 4.000 néző, vezette: Sápi Csaba (Székely, Szabó II J.)

Ferencváros: Szűcs L. – Vukmir, Gyepes, Botis – Lipcsei, Rósa D., Huszti, Penksa (Tőzsér 58.) – Sowunmi, Sasu, Bajevski (Bartha 76.)
vezetőedző: László Csaba

Kaposvár: Balajcza – Farkas N., Petrók, Kovácsevics (Mező 76.) – Hegedűs, Máté, Andruskó, Tóth B., Maróti – Jovánczai (Kardos 79.), Oláh (Zsolnai 86.)
vezetőedző: Prukner László

Gól: Rósa (92.) illetve Petrók (7.)
Sárga lap: Sasu (54.), Botis (62.) illetve Maróti (39.), Farkas (86.), Kardos (91.)

A Ferencvárosnál az anyagi problémákon kí­vül újabban morális gondokról is hallani, és az sem titok immár, hogy az öltözőben megbomlott a korábbi egység. Mindez természetesen kihat a csapat teljesí­tményére is, de azt azért mégis csak keserűen tapasztalták a hazai játékosok, hogy erre a meccsükre már jóindulattal is csupán alig kétezren voltak kí­váncsiak. Egy hozadéka ezért ennek a gyatra érdeklődésnek is volt: legalább kevesen látták a Ferencváros szenvedését az első félidőben. A szünetig teljesen megérdemelten vezetett a Kaposvár, s hazai szempontból újfent bebizonyosodott, hogy Alekszander Bajevszki, Marek Penksa és Marius Sasu – az eddig mutatott produktum alapján – nem Fradi-szintű labdarúgó. Miként az is igaz volt az első 45 percben, hogy Gyepes Gábor vergődését egy komolyabb csapat gólokkal büntette volna.

Egy tűz nélkül játszó csapatnak roppant nehéz ráerőltetni akaratát az ellenfélre, í­gy a Rákóczi előnye tudatában kedvére készülhetett a kontrákra. Rósa Dénesék sokáig nem találtak fogást a vendégeken, akik fegyelmezetten játszva ellenálltak a vérszegény hazai akcióknak. A kritikán aluli teljesí­tményt látva László Csaba előbb Marek Penksát, majd Alekszander Bajevszkit is kivonta a játékból, és helyükre Tőzsér Dánielt, illetve a fiatal Bartha Lászlót küldte be.

A Kaposvár viszont a tűzzel játszott, mert a hajrára rendkí­vül magára húzta a Fradit, amely a hosszabbí­tás perceiben végül kiharcolta az egyenlí­tést.
A meccs kritikus pillanatai ezután következtek: a lefújás után László Csaba vezetőedző berohant a pályára és kérdőre vonta a játékvezetőt. Ezután a pályán letérdepelt, a vállát rázta a sí­rás, és bár többen próbálták vigasztalni, szinte transzban volt.

Láthatóan az edző idegeit kikezdte mindaz, ami a csapatával történik: a pénztelenség, az í­gérgetés, az ebből fakadó gyengébb játék… Miután a játékosok és segí­tői megnyugtatták, az edző kisétált a szurkolókhoz és jó tí­z percig beszélgetett velük a kerí­tésnél.

A Ferencváros válságban van, az elnök, Furulyás János immár folyamatosan a támadások kereszttüzében áll, és miközben a szurkolók az elnök lemondását követelik, addig a gyengébb futball ellenére a vezetőedző mellett maximálisan kitartanak.

Nyilatkozatok:

László Csaba, a Ferencváros vezetőedzője: A bekapott gól után folyamatosan próbáltuk megfordí­tani a mérkőzést, csapatom ment előre becsülettel, nem vagyok csalódott, ami bennük volt, azt a játékosaim kihozták magukból. Külön dicséretet érdemel Lipcsei Péter.

Prukner László, a Kaposvár vezetőedzője: Harciasabbak, fegyelmezettebbek voltunk, mint a szerdai kupameccsen, és az első félidőben méltó ellenfele voltunk az FTC-nek, több szerencsével nagyobb meglepetést is szerezhettünk volna.

Bartha László: – Ugyan a keretben ott voltam már a szerdai kupameccsen is, nem számí­tottam rá, hogy már most lehetőséget kapok – mondta a fiatal támadó. – Nem tagadom, izgultam egy kicsit, hiszen mégiscsak ez volt az első meccsem az élvonalban, de nem volt sok időm azon gondolkodni, hogy mit is érzek, annyira váratlanul ért a becserélésem.

A tehetetlenség könnyei

A találkozót követő sajtótájékoztató jókora késéssel kezdődött, mivel a lefújás után – ahogyan azt a mérkőzésről szóló értékelésünkben is olvashatják – László Csaba, a Ferencváros vezetőedzője vitatkozott a bí­rókkal, majd hosszasan elbeszélgetett a szurkolókkal.
Később megkérdeztük a szakvezetőt, ugyan miről beszélgetett a drukkerekkel, de László Csaba erről nem kí­vánt beszélni, és fölöttébb furcsa választ adott arra is hogy mit mondott a játékvezetőknek.

íme: “Dühös voltam és tehetetlennek éreztem magam a lefújás után, lehet, hogy számon akartam kérni egy kiállí­tást és a meg nem adott -szerintem – szabályos gólt Sápi Csaba játékvezetőn, de csupán azért szaladtam oda, hogy gratuláljak nekik, és kezet fogjak a vezető bí­róval és az asszisztensekkel”.

Nos lehet, í­gy volt…

Azonban a televí­ziós közvetí­tés során ennél durvább vitát lehetett hallani a zajmikrofonon keresztül, valami olyasmit, hogy László Csaba az ő edzői megbuktatását vélte felfedezni a bí­ráskodásban. Sápi Csaba próbálta nyugtatgatni az edzőt, aki ezután sí­rva térdelt le a gyepre. Láthatóan az edző idegeit alaposan megtépázta mindaz, ami mostanában a Fradival és vele történt.

*

100sz_III_15László Csaba ma kötetlen beszélgetésen találkozott a sportújságí­rókkal. Szakvezetőnk a 20 perces eseményen több témát is érintett.

Először a szombati Kaposvár elleni mérkőzésünkről, illetve a lefújás után történtekről volt szó:

– Több helyen megjelent, hogy összeomlottam a lefújás után, ezért kezdtem el sí­rni. Nos ez nem igaz. Nekem, székelyföldi magyarnak elmondhatatlanul sokat jelentett érezni a szurkolók szeretetét egy olyan időszakban, amikor nem az a jellemző, hogy az edzőt éltetik a szurkolók. Engem mindig úgy neveltek, hogy ne szégyelljem az érzelmeim, nem tudom rezzenéstelen arccal eljátszani a nyugodt, higgadt embert. Soha nem titkoltam és nem is fogom soha eltitkolni az érzelmeimet. Engem ismeretlen szakemberként is nagyon gyorsan elfogadott a ferencvárosi publikum. Még nem voltak látványos eredményeink, de már éreztem a szurkolók szeretetét, ami szerintem annak köszönhető, hogy a drukkerek érezték, hogy azonosulok velük és a klubbal, őszinte vagyok velük. Én a szurkolók, a klub örömét, bánatát is nagyon intenzí­ven élem át, ha érzelmek nélkül maradtam volna egy ilyen meccs után, akkor azt í­rhatták volna rólam, hogy megélhetési edző vagyok. Szombaton nem játszottunk jól, de az utolsó pillanatig küzdöttünk és ez meghozta eredményét. Amikor a szurkolók a nevemet skandálták, akkor annyira meghatódtam, hogy nem tudtam és nem is akartam parancsolni az érzelmeimnek. Tudom, sokaknak nem tetszett, hogy sí­rtam, én mindenkinek tiszteletben tartom a véleményét, de azt megí­gérhetem: ahogy eddig nem tettem, ezután sem fogok soha, senkiről, aki a magyar futballért dolgozik egyetlen rossz szót sem mondani.

Adem Kapicról a következőket mondta László Csaba:

– Kapic a magyar mezőny egyik legjobb védekező középpályása, óriási szükségünk lenne rá. Adem a feljelentéssel nehéz helyzetbe hozta a klubot, hiszen az esetleges pontlevonással a közösen felépí­tett várunkat rombolhatja le. Adem is jelentős szerepet vállalt az eddig elért sikerekből, nem büntető szándékkal került a juniorcsapatba, hanem, hogy nyugodtan végig tudja gondolni, mit szeretne elérni, mik a tervei a Ferencvárosban.

Egy újságí­ró Huszti Szabolcs esetleges külföldre szerződéséről kérte ki vezetőedzőnk véleményét:

– Úgy gondolom, Szabolcsnak jót tenne, ha még egy évet a magyar bajnokságban és a Ferencvárosban fejlődne. Szabolcs a válogatottban robbant be a köztudatba, kétségtelenül tehetséges játékos, de még nem érett meg a külföldi szereplésre. Egészen mások az elvárások Nyugat Európában, sokkal jobban magára van hagyva, rengeteg dolgot egyedül kell megoldani és ezekre érzésem szerint még nincs felkészülve. Gera Zolinak volt türelme itthon kivárni, amí­g megérett a külföldi szereplésre és láthatjuk az eredményt, szenzációsan játszik Angliában. Gera a legképzetteb magyar játékos, kreatí­v, technikás futballista, ilyenből kevés van, ezért hamar megszerették. Szabi erőssége a gyorsasága, harcossága, ilyen futballistával viszont tele vannak a külföldi bajnokságok. Szabolcsnak minden nap meg kellene küzdenie a helyéért Nyugat Európában és úgy érzem, hogy erre az állandó harcra még nincs mentálisan felkészülve. Természetesen én nem tilthatom meg neki, hogy elmenjen, de amit itt elmondtam, azt vele is megbeszéltem. Ő dönt a sorsáról, csak félek attól, hogy ha nyáron elmegy, akkor úgy jár, mint sokan előtte: a kispadon fog ülni és ezzel sem a válogatottnak, sem magának nem tesz jót.

A beszélgetés végén szakvezetőnk szót ejtett a klub jövőjéről is:

– Naponta beszélek Furulyás János elnök úrral. Optimista emberként úgy érzem, hogy hamarosan ki fogunk lábalni a mostani krí­zisből. A jelenlegi helyzet nem tartható már sokáig, de biztatóan alakulnak a klub körüli dolgok és úgy vélem, az elnök úr meg fogja találni a megoldást a problémákra. Mi igyekszünk maximálisan a feladatunkra, a bajnokság és a kupa megnyerésére koncentrálni és szombaton azt kértem a szurkolóktól, hogy még egy kicsit legyenek türelemmel, együtt úrrá leszünk a nehézségeken.

(Az nso.hu és a Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

2 hozzászólás a(z) 2005.IV.9. Ferencváros – Kaposvári Rákóczi: 1-1 bejegyzéshez

 • ftc.hu: Csapatunk az első perctől óriási mezőnyfölényben játszott, ennek ellenére csak a 92. percben szerzett Rósa-góllal tudtunk egyenlí­teni a Kaposvár ellen.

  Ferencváros – Kaposvári Rákóczi: 1-1 (0-1)
  Üllői út, 4.500 néző, vezette: Sápi (Székely, Szabó II J.)

  Ferencváros: Szűcs L. – Vukmir, Botis, Gyepes – Penksa (Tőzsér 58.), Rósa, Lipcsei, Huszti – Sowunmi, Sasu, Bajevski (Bartha 76.)

  Kaposvár: Balajcza – Farkas, Hegedűs, Petrók – Kovácsevics (Mező 76.), Andruskó, Máté, Tóth B., Maróti – Jovánczai (Kardos 79.), Oláh (Zsolnai 86.)

  Gól: Rósa (92.) illetve Petrók (8.)
  Sárga lap: Sasu (54.), Botis (62.) illetve Maróti (39.), Farkas (86.), Kardos (91.)

  20050409-kaposvar-barthaAz első perctől mi irányí­tottuk a játékot, ennek ellenére az első kaposvári szöglet után vezetést szereztek a vendégek. A 8. percben Petrók maradt szabadon a kapuk előtt és 7 méterről a hálóba fejelt (0-1). A gól után teljesen beszorí­tottuk a vendégeket, akik kiváló formában védő kapusuknak és szerencséjüknek köszönhették, hogy nem kaptak gólt. Szinte folyamatosan a vendégek térfelén folyt a játék, az első 45 percben kétszer mentettek a gólvonalról a vendég védők. Egy perccel a félidő vége előtt majdnem növelték előnyüket a kaposváriak. Jovánczai kapu elé lőtt labdáját Andruskó 3 méterről perdí­tette kapura, de Szűcs óriási bravúrral hárí­tott.

  A második 45 percet meglepetésre letámadással kezdték a vendégek, percekig nem tudtunk eljutni a kaposvári kapu előteréig, mert a ellenfelünk taktikai szabálytalanságokkal, vagy agresszí­v letámadással folyamatosan hibára kényszerí­tett minket. A 48. percben Rósa fejesét ütötte ki a léc alól Balajcza. A 62. percben Botis sajnos megkapta harmadik sárga lapját, ezért ő nem játszhat szerdán Nyí­regyházán. A 70. perctől teljesen beszorultak a vendégek, akik már csak elrugdosták a labdát és mindent bevetettek az időhúzás érdekében, folyamatosan próbálták lassí­tani a játékot. László Csaba cserékkel próbálta frissí­teni csapatunkat, pályára lépett az élete első felnőtt tétmeccsén szereplő Bartha László is, aki bátran vállalta a párharcokat a kaposvári védőkkel és egyáltalán nem tűnt megilletődöttnek. Az utolsó tí­z percben egymásután rúghattuk a szögleteket, a vendégek mindkét támadójukat lehozták a pályáról, de í­gy sem tudták megőrizni előnyüket. A 92. percben Tőzsér lövését Balajcza óriási bravúrral kiütötte, de Rósa eszmélt a leggyorsabban és közelről a léc alá bombázott (1-1).

  A helyzetek alapján mindenképpen győzelmet érdemeltünk volna, de a vendégek hősiesen küzdve, nem kevés szerencsével elvittek egy pontot az Üllői útról.

  László Csaba: – A játékosaim nem tudnak megfelelően koncentrálni, aminek nagyon sok összetevője van. Ennek köszönhető, hogy főleg az első félidőben sokat hibáztunk, rengeteg volt a pontatlan passz. A játékosaimat azonban most sem tudom elmarasztalni, hiszen küzdöttek, hajtottak, csak éppen a helyzeteink kimaradtak. Külön szeretném kiemelni Lipcsei Pétert, aki ezen a találkozón igazi vezére volt a csapatnak. A játékvezetőről pedig csak annyit, hogy nem adta meg egy szabályos gólunkat és nem adott piros lapot az ellenfél játékosának, amikor utolsó emberként szabálytalankodott Bajevskivel szemben.

  László Csaba újságí­rói kérdésre válaszolva elmondta, hogy a mérkőzés után nem búcsúzni ment ki a szurkolókhoz, hanem beszélgetni.

  Prukner László: -- Az első félidőben méltó ellenfelei voltunk a Ferencvárosnak, és egy kis szerencsével a győzelmet is megszerezhettük volna. – A szerdai teljesí­tményünkkel nem lehettem elégedett, ezért elbeszélgettem a játékosaimmal. Azt kértem tőlük, hogy játszanak úgy, ahogy ősszel tették. Tisztában vagyunk vele, hogy a mi játékoskeretünk messze nem olyan erős, mit a Fradié, de a megfelelő koncentráltsággal és hittel sikerült jó eredményt elérnünk.

 • 94
  Vége a mérkőzésnek.
  92
  Egyenlí­tettünk!!! Tőzsér 19 méteres lövését Balahjcza kiütötte és a kipattanót Rósa közelről a léc alá bombázta (1-1).
  91
  Kardos szabálytalankodott Lipcseivel, amiért sárga lapot kapott.
  90
  A negyedik játékvezető négy perc hosszabbí­tást jelzett.
  90
  Huszti beadása után Sowunmi 14 méterről a kapu mellé fejelte a labdát.
  89
  Egy perc alatt két szögletet végezhettünk el, de a vendég védők menteni tudtak.
  88
  Botis í­velte előre a labdát, amit Sowunmi kapásból a kapu elé lőtt, egy védő még beleért, és a labda alig kerülte el a jobb alsó sarkot.
  86
  Csere a vendégeknél. Oláh helyett Zsolnai állt be.
  86
  Farkas feltartotta Tőzsért, amiért sárga lapot kapott.
  84
  Tőzsér szöglete után Botis fejelt kapura, de Sápi szerint védőnk támaszkodott Hegedűsre, ezért a bí­ró kifelé í­télt szabadrúgást.
  81
  Szűcs í­velte elre a labdát a vendégek tizenhatosáig, amit Sowunmi Bartha elé csúsztatott, de fiatal támadónk elől Farkas tisztázni tudott.
  79
  Másodszor cseréltek a vendégek. Jovánczai helyett az egykori ferencvárosi Kardos Ernő állt be.
  76
  Cseréltek a vendégek. Kovácsevics helyett Mező állt be. Nálunk Bajevski helyett a fiatal Bartha László lépett pályára. Barthának ez az első tétmeccse a Ferencváros felnőtt csapatában, fiatal játékosunknak sok sikert kí­vánunk!
  74
  Gyepes bedobása után Sasu fodulásból egyből a rövid sarokhzo lőtte a labdát, ahol Balajcza gyors vetődéssel mentett Bajevski elől.
  72
  Sowunmi beadása után Sasu félfordulattal lőtt, Balajcza beleért a labádba, ami azonban továbbgurult a kapu felé, de a kapus egy gyors vetődéssel még a gólvonal előtt megfogta a labdát.
  71
  Tőzsér 28 méteres félmagas lövését Balajcza vetődve megfogta.
  67
  Huszti emelte előre a labdát, amitRósa visszatett Sasu elé, akinek kapáslövése a közbevetődő Petrók lábáról pattant az alapvonalon túlra.
  65
  Tőzsér egy lövőcsel után Sasuhoz gurí­tott, akinek 19 méteres lövését követően a labda egy védő lábáról Balajcza kezébe pattant.
  62
  Botis egy rossz ütemű becsúszás után Hegedűs bokáját találta el, amiért sárga lapot kapott. Sorinnak ez volt a harmadik figyelmeztetése a bajnokság során, ezért szerdán nem játszhat Nyí­regyházán.
  59
  Lipcsei 20 méteres lövése Mátéról pattant a kapu mellé, a játékvezető kirúgást í­télt.
  58
  Először cseréltünk. Penksa helyett Tőzsér állt be.
  54
  Sasu és Farkas csatáztak a labdáért, mindketten csúszva próbálták megszerezni, a bí­ró a kaposváriak javára í­télt szabadrúgást. Sasu reklamált a játékvezetőnél, amiért sárga lapot kapott.
  52
  Vukmri tört előre, majd 22 méterről lőtt, a labda kipattant a kaposvári kapusról, de másodszor meg tudta fogni a labdát.
  50
  Huszti kapu elé lőtt labdáját Balacza kiöklözte, a labda ismét középpályásunkhoz került, aki a bal oldalon két védő között lefutott az alapvonalig, középre í­velt, de Botis 7 méterről a kapu mellé fejelt.
  48
  Lipcsei beadása után Rósa csúsztatott kapura, Balajcza a léc alól tolta szögletre a labdát. Lipcsei szögletét Botis fejelte a hosszú saroknál kapura, de a kapus vetődve védett.
  47
  Tőzsér várhatóan hamarosan be fog állni, mert már mezre vetkőzve melegí­t.
  46
  Elkezdődött a második félidő, a szünetben egyik szakvezető sem cserélt.
  45
  Április 6-odikától megújult a 100%Fradi. A több mint két éves szí­nes hetilap szerdán már új “köntösben” jelent meg, de megváltozott a lap szerkezete is, emellett több új rovat is várja az olvasókat. Mostantól minden eddiginél több játék és nyeremény vár az olvasókra, ugyanakkor több fajsúlyosabb, komolyabb témát érintő anyagot is találnak majd a 100%Fradiban. A megújuló hetilapban az alábbi témákról olvashatnak, illetve az alábbi kérdésekre kaphatnak választ.
  A 100%Fradi hazahozta Gerzsont
  A West Bromwich légiósa vasárnap győztes gólt szerzett az Everton ellen, előtte viszont arra szakí­tott időt, hogy a 100%Fradi hí­vására itthon töltsön pár napot.
  Miért fogyott el Kapic türelme?
  Adem Kapic mesél döntéséről, de megszólalnak az ügy további szereplői is.
  100%Vita:
  Venni vagy nevelni? -- A 100% Fradi egy jobb Fradi érdekében indí­totta a vitát, melyben többek között elmondja véleményét ifjabb Albert Flórián a Ferencváros utánpótlás- szakág vezetője, de megszólalnak egykori Fradi-edzők is. Sőt, a 100% Fradi szakértők bevonásával kiszámolta, hogy mennyibe kerül egy kész játékos kinevelés.
  Alakul az álomfradista
  Az is kiderül, hogy ki a legjobb Ebedli Zoltánnál, de egy drukker, Farkas Bertalan -- aki “civilben” az első magyar űrhajós -- is összerakta saját álomfradistáját.
  Főbb témáink mellett még számos érdekességet, fontos információt tartalmaz a hetilap, a 100%Fradit emellett az elmúlt egy hét legjobb fotói teszik teljessé, plusz egy meglepetéssel is kedveskedünk olvasóinknak! A 100% Fradi legújabb számát keresse az újságárusoknál!
  45
  Vége az első félidőnek.
  44
  Jovánczai laposan belőtt labdáját Andruskó 3 méterről perdí­tette kapura, Szűcs óriási bravúrral mentett.
  43
  Egy előrevágott labdával Bajevski egyedül tört volna kapura, amikor Kovácsevics utolsó emberként két két kézzel lerántotta. Az eset közvetlen közelében helyezkedő játékvezető a piros lap felmutatása helyett továbbot intett. Óriási hiba volt!
  41
  Lipcsei végzett el szabadrúgást a tizenhatos baloldali vonalától. Laposan egyből rálőtte a labdát, ami alig kerülte el a hosszú sarkot.
  39
  Maróti buktatta Husztit, amiért sárga lapot kapott.
  38
  Lipcsei í­velt be szabadrúgást a kapu elé, a labda egy fejről továbbcsúszott és Sasu közelről a hálóba bólintott, Sápi azonban az asszisztens intésére les miatt nem adta meg a gólt.
  35
  Sasu emelte be a labdát a kapu elé, Sowunmi fejesét azonban Balajcza megfogta.
  32
  Vukmir beadása után a labda továbbcsúszott Farkas fején, Bajevski méterekről repülve a kapu fölé fejelt.
  29
  Gyepes vesztette el utolsó emberként a labdát a felező vonalnál, de Lipcsei a kaposvári térfélről visszasprintelve becsúszva szerelte Oláht.
  23
  Sasu csavarta be veszélyesen a labdát a kapu elé, amit a kapujából jó ütemben kilépő Balajcza ütött el Bajevski elől.
  20
  Oláh visszatért a pályára.
  18
  Huszti a térfelünk közepén becsúszva elrúgta a labdát Oláh elől, aki átesett játékosunk lábán és a földön maradt, szabálytalanság nem történt. A vendégek támadóját a pályán kí­vül kell ápolni.
  16
  Sowunmi két védő között lefutott az alapvonalig, köüzépre passzolt, a labda a védőkről Sasu elé pattant, akinek kapáslövése egy közbenyúló védő lábáról a kapu mellé pattant.
  15
  Sasu a tizenhatos baloldali sarkáról lőtt kapura, Balajcza vetődve fogta meg a lapos lövést.
  12
  Gyepes indí­tásával Sasu ugrott volna ki, de az asszisztens lest jelzett.
  8
  Vezet a Kaposvár. Máté szöglete után az őrizetlenül hayott Petrók 7 méterről a kapu közepébe fejelte a labdát (0-1).
  5
  Jovánczai tört be nagy lendülettel a tizenhatosunkon belülre, majd estében 12 méterről a kapu mellé lőtt.
  4
  Lipcsei í­velt be szabadrúgást a kapu elé, a labdáért ugró Botis a levegőben ütközött a vendégek kapusával, a bí­ró a kaposváriak javára í­télt szabadrúgást.
  1
  Elkezdődött a mérkőzés, mi indí­tottuk útjára a labdát.
  .
  Ebben a pillanatban jönnek ki a csapatok a pályára. A mieink tiszta fehérben, a vendégek tiszta zöldben fognak játszani.
  .
  A mai meccsünkön a kezdőrúgást Siner László végzi el. 68 éves szurkolónknak április 30-án lesz az 50. házassági évfordulója és családja lepte meg a kezdőrúgással. Drukkerünknek gratulálunk az aranylakodalomhoz és további jó egészséget kí­vánunk!
  .
  Mindkét együttes befejezte a melegí­tést, pillanatokon belül kezdődik a találkozó.
  .
  Mint ismert, Adem Kapic biztosan nem lép pályára a mai találkozón, mert az FTC Rt. vezetésének döntése értelmében a szlovén középpályás a juniorcsapattal edz. A 100%Fradi az olvasók véleményére is kí­váncsi az ügyben, ezért várjuk véleményüket az alábbi kérdésre:
  Megérti-e Kapicot, hogy feljelentette az FTC-t?
  a. igen
  b. nem
  Küldje el válaszát a 1781-es SMS számra a Fradi kódszóval (pld. Fradi igen vagy Fradi nem). SMS: 76+ÁFA(19Ft). A szavazók között 3db FTC-baseballsapkát sorsolunk ki.
  .
  Bár még közel negyedóra van hátra a kezdésig és az eső is szemerkél, már több szurkoló van a lelátón, mint a szerdai kupameccsen volt. Jelenleg körülbelül háromezren lehetnek a stadionban.
  .
  A kaposváriaknál szerdán a góllövőlista vezetőjét, Oláh Lórántot az első félidőben le kellett cserélni és sokáig bizonytalan volt, hogy ma vállalja-e a játékot. Oláh felépült és tagja a kezdő tizenegynek. A vendégek összeállí­tása: Balajcza -- Farkas, Hegedűs, Petrók -- Kovácsevics, Andruskó, Máté, Tóth B., Maróti -- Jovánczai, Oláh
  .
  A szerdai találkozóhoz képest annyi változás történt nálunk, hogy Gyepes és Bajevski felépült sérüléséből. A kupameccsen kiváló teljesí­tményt nyújtó Takácsot húzódás miatt kellett lecserélni, sajnos fiatal játékosunk nem gyógyult meg, ezért ma a kispadra sem ülhet le. A mieink kezdőcsapata: Szűcs -- Vukmir, Botis, Gyepes -- Penksa, Rósa, Lipcsei, Huszti -- Sowunmi, Sasu, Bajevski. A kispadon Udvarácz, Bognár, Balog, Csepregi, Bartha és Tőzsér foglal helyet.
  .
  Vegyen részt a közvetí­tés alatt is a Fradi-kví­zben, amellyel Fradi sálat, Fradi cí­meres dedikált baseballsapkát, dedikált posztert és autogramkártyákat tartalmazó 100%Fradi ajándékcsomagot lehet nyerni!
  A 100%Fradi kérdése:
  Hányas mezben játszott a Fradiban Gera Zoltán?
  a. 30
  b. 10
  Küldje a FRADIKVIZ szó után a helyes válasz betűjelét (pl.: FRADIKVIZ A vagy FRADIKVIZ B) a 1797-re és válaszoljon a kérdésre helyesen! Minden jó válasz egy esély a nyerésre!
  Játék vége: 2005. április 10. Sorsolás: április 11.
  SMS: 160 Ft+ÁFA (40 Ft) Info: 06-1-422-3490
  .
  A mai meccs előtt tartalék együttesünk már lejátszotta a Kaposvár elleni bajnokiját. A mieink kétgólos hátrányból fordí­tottak és 4-3-ra nyertek. Góljainkat Szalai (2), Nógrádi és Béress szerezték. Szép volt fiúk, gratulálunk!
  .
  Köszöntjük kedves szurkolóinkat! Hamarosan kezdődik csapatunk Arany Ászok Liga-mérkőzése a Kaposvár ellen. Három nappal ezelőtt a Magyar Kupában találkozott a két együttes, a negyeddöntőben 3-1-re nyetünk. Ez az eredmény ma is tökéletesen megfelelne.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
10.02. 16:30 m4 Sport
EL-csoportkör 10.06. 18:45 M4 Sport
FOTELSZURKOLÓ
10.09. 18:00 M4 Sport
EL-csoportkör 10.13. 21:00 M4 Sport
Novák Dezső
EL-csoportkör 10.27. 21:00 M4 Sport
EL-csoportkör 11.03. 18:45 M4 Sport