2006.VII.13. Ferencváros – Vasas: 3-2 (edzőmérkőzés)

W_ftc-vasasA Ferencváros szoros mérkőzésen nyert a Vasas ellen


Ferencváros – Vasas: 3-2 (3-1)
Üllői út, 500 néző, vezette: Szőts

Ferencváros: Kemenes (Szabó K.) – Takács Á. (Zsivóczky), Tí­már (Ferencz), Balog Z., Laczkó Zs. (Csurka) – Bartha (Bölcsföldi), Bognár Zs. (Nógrádi), Deme, (Gyömbér), Lazic, (Kovács G.), Szalai T. (Horváth D.) – Jovánczai (Fitos)

Vasas: Németh G. (Borszéki) – Kollár (Balog Zs.), Pandur (Hegedűs N.), Tóth A., Bank Sz. (Geri T.) – Odrobéna (Bali) – Bárányos (Ködöböcz), Tandari (Nagy T.) – Lázok (Németh N.), Majoros (Harnisch) – Nagy Zs (Skita)

Gól: Jovánczai (27., 42.), Lazic (31. – 11-esből) illetve Lázok (22.), Németh N. (47. – 11-esből)

Mi kezdtünk jobban, azonnal támadólag léptünk fel. Az első lehetőség az 5. percben Bartha nevéhez fűződött: ő jó cselek után ballal lőtt 17 méterről, a labda egy védőt érintve alig vágódott el a jobb alsó sarok mellett. Négy perccel később Szalai lövésszerű beadása csattant a felső lécen. A 12. percben szabadrúgáshoz jutottunk: Deme 22 méterről veszélyesen csavart a bal kapufa mellé. A 20 percben kimaradt a mieink legnagyobb helyzete: Szalai beadása után Jovánczai hibázott nagy helyzetben, ötméteres lövését bravúrral védte Németh. Két perccel később támadónkat ápolni kellett, a vendégek pedig kihasználták a “pillanatnyi” emberfölényt, és egy kontra végén megszerezték a vezetést (0-1). Gyorsan egyenlí­tettünk: a 27. percben egy Bartha-Jovánczai összjáték végén utóbbi 7 méterről, éles szögből szépen lőtte ki a hosszú sarkot (1-1). A 31. percben az agilis Deme több védőt is kicselezett, majd buktatták, a jogos büntetőt Lazic értékesí­tette (2-1). A folytatásban is mi játszottunk veszélyesebben, és ennek meg is lett az eredménye: a 42. percben egy kapu előtti kavarodás után Jovánczai estében, ezúttal ballal lőtt éles szögből a hosszú sarokba (3-1).

A második játékrészt (nálunk Szabó K., Ferencz és Fitos jött be csereként) az angyalföldiek kezdték jobban: egy jogos büntető után 3-2-re módosí­tották az eredményt. Később folyamatosan léptek pályára csapatunkban a fiatalok (Kovács G., Csurka, Gyömbér, Bölcsföldi, Horváth D., Nógrádi, Zsivóczky), és talán a sok csere miatt is kevesebb helyzetet sikerült kidolgozni. Bölcsföldinek és Horváthnak volt egy jó távoli kí­sérlete, de végül egyik sem zárult góllal, í­gy 3-2-re győztünk a Vasas ellen.

(Az nso.hu és a Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

Egy hozzászólás a(z) 11111010110ejegyzéshez

 • 90
  Újra három rúgott góllal zártunk, megérdemelten nyertünk 3-2-re.
  76
  Horváth lőtt távolról.
  65
  Bölcsföldi távolról próbálkozott, lapos lövését védte Borszéki.
  47
  Az angyalföldiek kezdték jobban a második félidőt: egy jogos büntető után 3-2-re módosí­tották az eredményt (3-2).
  42
  A 42. percben egy kapu előtti kavarodás után Jovánczai estében, ezúttal ballal lőtt éles szögből a hosszú sarokba (3-1).
  31
  Az agilis Deme több védőt is kicselezett, majd buktatták, a jogos büntetőt Lazic értékesí­tette (2-1).
  27
  Egy Bartha-Jovánczai összjáték végén utóbbi 7 méterről, éles szögből szépen lőtte ki a hosszú sarkot (1-1).
  22
  Jovánczait ápolni kellett, a vendégek pedig kihasználták a “pillanatnyi” emberfölényt, és egy kontra végén megszerezték a vezetést (0-1).
  20
  Szalai beadása után Jovánczai hibázott nagy helyzetben, ötméteres lövését bravúrral védte Németh.
  12
  Deme 22 méterről veszélyesen csavart a bal kapufa mellé.
  9
  Szalai lövésszerű beadása csattant a felső lécen.
  5
  Bartha jó cselek után ballal lőtt 17 méterről, a labda egy védőt érintve alig vágódott el a jobb alsó sarok mellett.
  1
  A mieink a következőképpen kezdték a Vasas elleni meccset: Kemenes -- Takács, Tí­már, Balog, Laczkó -- Szalai, Bognár, Lazic, Deme -- Bartha, Jovánczai.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
04.10.19:30, M4 Sport
04.17.17:00, M4 Sport
04.20.20:00, M4 Sport
04.25. 17:00, M4 Sport
Novák Dezső
FOTELSZURKOLÓ