2006.VII.19. Ferencváros – Bp. Honvéd: 5-0 (edzőmérkőzés)

3 hozzászólás a(z) 2006.VII.19. Ferencváros – Bp. Honvéd: 5-0 (edzőmérkőzés) bejegyzéshez

  • Aztán hat nappal később jött az ötvenes éveket idéző, szégyenteljes és gyalázatos döntés…

    • Bizony hogy az volt 2006, az ötvenes évek visszaböfögése, személyeiben ugyanazoknak az ugyanolyan leszármazottaival, mind a csapatunkat, mind a magyarságot érintő retorziókban. Túléltük, de hogyan…
      És szegény Gajda, most olvasom a nevét, hogy akkor Kispesten próbálkozott. Öt év múlva már emlékmeccset kellett játszani érte…

  • 90
    Vége a mérkőzésnek. Csapatunk nagyszerű játékot nyújtva, megérdemelten nyerte 5-0-ra a mérkőzést. A szurkolók a Fradi-indulóval, illetve „szép volt fiúk!” rigmussal köszönték meg a remek teljesí­tményt.
    90
    Vége a mérkőzésnek. Csapatunk nagyszerű játékot nyújtva, megérdemelten nyerte 5-0-ra a mérkőzést. A szurkolók a Fradi-indulóval, illetve “szép volt fiúk!” rigmussal köszönték meg a remek teljesí­tményt.
    78
    Már ötgólos az előnyünk! Bartha kapott remek indí­tást. Támadónk eltolta a kapus mellett a labdát, aki aztán szabálytalanul buktatta őt. A jogosan megí­télt büntetőhöz letett labda mögé Lazic állt, és középpályásunk ezúttal sem hibázott: a jobbra elmozduló hálóőr mellett lőtt félmagasan a hálóba, 5-0-ra módosí­tva ezzel az eredményt.
    69
    Nem sok hiányzott, hogy megszerezzük ötödik találatunkat…
    Egy eladott labdára Bartha csapott le, támadónk bemutatott egy látványos cselt, í­gy a kapussal szembe került, ám lévén kissé már kiszorí­tott helyzetben volt, a lövés helyett a passzolást választotta. A labda í­gy Deméhez került, aki okosan vette észre a túloldalon érkező Fitost. Felé pörgetett volna, a kapus azonban egy bevetődő mozdulattal, lábbal még szögletre tudott menteni.
    57
    Néggyel vezetünk! Szöglethez jutottunk, a beadásBarthához került, aki felpattintotta magának a labdát, majd 10 méterről a kapu jobb alsó sarkába lőtt 4-0-ra alakí­tva ezzel az eredményt.
    56
    Újabb két csere a mieinknél: Lipcsei és Takács hagyják el a pályát, helyettük Fitos és Brettschneider kapnak lehetőséget.
    A levonuló csapatkapitányunkat “Lipcsei Peti, Lipcsei Peti” rigmussal éltetik szurkolóink.
    51
    Már hárommal vezetünk! Leo mesteri indí­tása utánBartha egyedül vihette kapura a labdát, amelyet eltolt a kapus mellett, majd a hálóba továbbí­tott. (3-0)
    46
    Elkezdődött a második félidő. A mieinknél Dragóner helyén Ferencz folytatja, mí­g Jovánczai helyett Bartha, Laczkó cseréjeként Szalai lépett páylára.
    45
    Vége az első játékrésznek.
    43
    Újra zúg a lelátó! Leandro lőtt gyönyörű gólt!
    Szöglethez jutottunk a jobboldalon, amelyet ezúttal a baloldali pontrúgásokat rendre elvégező Leo adott be. (A játékossal kapcsolatban talány volt, vajon hogyan fogadja a közönség újra az Üllői úton. Nos, tapssal!).
    Leo beadáss után nem alakult ki veszélyes helyzet a vendégek kapuja előtt, a védők azonban nem tudtak felszabadí­tani, és a labdára lecsapott a jobboldalon maradóLeo. A játékos egy tetszetős csellel becsapta védőjét, majd 13 méterről gyönyörű mozdulattal, a kapus felett átemelve a labdát megszerezte csapatunk második gólját. A közönség hatalmas tapssal jutalmazta a nem mindennapi mozdultatot bemutató játékost. (2-0)
    39
    Baloldali vendégtámadás végén Genito lőtt élesen középre, ahol Dobos nagy lendülettel érkezett. A kispesti célzott, Tí­már azonban remekül avatkozott játékba, és ért bele a lövésbe, amely í­gy elkerülte a kapunkat.
    35
    Újabb szép akciót vezett csapatunk a jobboldalon. A remekül játszó Deme ugratta ki Takácsot, aki éles szögből a középre passzolt. A labda vendég védelem szorí­tásában lévő Jovánczai előtt elment, a túloldalon, a védőjével “birkózó”, -- s azt legyőző- Laczkónak azonban jó volt. Középpályásunk lövése visszapattant -- éppen Lipcseihez, aki 16 mnéterről csak kevéssel lőtt a bal felső sarok mellé.
    32
    Kemenes védte Disztl középmagas, jobbsarokba tartó lövését.
    27
    Vezetünk! Kontratámadás végén Leo kiugrattaTakácsot, aki 11 méterről célba vette a kaput -- méghozzá remekül. A labda a bal alsó sarokban kötött ki, ezzel csapatunk -- teljesen megérdemelten -- vezet 1-0-ra.
    25
    Az ellentámadásá végén Genito passzolt keresztbe a kapunk előtt, Kemenes azonban nagyszerű ütemben lépett ki kapujából, és lábbal tisztázott az érkező Dobos elől.
    24
    A meccs eddigi legnagyobb ziccere maradt ki: Leo mesteri beadása után Jovánczai öt méterről fejelhetett, a a kapu közepébe, a léc alá tartó labdát azonban bravúrral hárí­totta a kispesti hálóőr.
    20
    Jovánczai ezúttal a baloldalon tűnt fel: szép cselekkel becsapta védőit, a vendégek kapusa mellett azonban már nem tudta megfelelően eltolni a labdát, í­gy az elkerülte a kaput. Takács még megmentette a vonal előtt, Leohoz passzolt, aki 20 méterről célzott, ám a labda a kapu mellett hagyta el a pályát.
    19
    Genito került lövőhelyzetbe a kaputól 12 méterre, kissé balra, a labda azonban elakadt a védelmünkben.
    18
    Szép akciót vezetett csapatunk: Lipcsei játszott Deméhez, aki jó ütemben ugratta ki Jovánczait. Támadónk nem vette észre, hogy a baloldalon üresen érkezik Laczkó, í­gy inkább maga igyekezett befejezni az akciót, lövése azonban csak az oldalhálót találta el.
    16
    Szurkolóinknak tetszettek az iménti jelenetek, amit bizonyí­t, hogy ütemes “hajrá Fradi”-val biztatják a csapatot.
    15
    Három szép megmozdulást láthatott a közönség: Lipcsei ugratta ki Laczkót, aki gyönyörű cselekkel csapta be a vendég védőket, ám mielőtt középpályásunk lőhetett volna, a kispestiek szögletre mentettek. A beadás utáni kipattanó Leohoz került, aki egy szép mozdulattal átemelte védője felett a labdát, majd ballal kapásból lőtt, a labda azonban elakadt egy védőben. A lecsorgót Tí­már lőhette kapura, a labda azonban ismét visszapattant -- ekkor Dragóner elé, aki 16 méterről próbálkozhatott. A védő helyezett lövése csak kevéssel ment a jobb alsó sarok mellé.
    5
    Rövid idő alatt kétszer is tapsolhatott a közönség, előbb Laczkónak majd ipcseinek. Korosztályos válogatottunk hátrányból indultva sprintelte le ellenfelét, és harcolt ki szögletet. A beadás után úgy tűnt, tisztáznak a vendég védők, Lipcsei azonban lecsapott a labdára, és 20 méterről célba vette a kaput. A lövés magassága megfelelő volt, az irány kevésbé: a labda végül másfél méterrel elkerülte a kaput, ennek ellenére a lövés tapsot érő megmozdulás volt csapatkapitányunktól.
    1
    A vendégek kezdték a mérkőzést.
    .
    A Honvédban pályára lép az a Budovinszky Krisztián is, aki néhány hete még az Üllői úton készült.
    .
    A mieink zöld, mí­g a vendégek fehér felszerelésben lépnek pályára.
    .
    Ismét magára ölti tehát a Fradi-cí­meres mezt Dragóner Attila. Egykori védőnk sorsa azonban egyelőre nem dőlt el.
    .
    Csapatunk az alábbi összeállí­tásban lép pályára:
    Kemenes-Bognár, Dragóner, Tí­már, Leo-Takács, Lipcsei, Lazic-Deme-Jovánczai
    .
    Ellenfelünk a legutóbbi szezont az NB I 13. helyén zárta.

    .
    Köszöntjük Szurkolóinkat! Csapatunk hamarosan a Bp.Honvéddal ví­v felkészülési mérkőzést.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.28.17:45 TV:M4Sport
OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ