2006.VIII.2. Ferencváros – Soroksár: 0-0 (edzőmérkőzés)

Drukkerek vannak, vezetők nincsenek

Edzőmeccset játszott a Ferencváros. Különösebben nagy érdeklődésről nem számolhatunk be, a vezetők közül is csak kevesen tartózkodtak a székházban…


Ferencváros – Soroksár: 0-0
Üllői út, 600 néző, vezette: Sütő A.

Ferencváros: Kemenes (Szabó K. 79.) – Ferencz (Brettschneider 75.), Dragóner (Nagy J. 87.), Tí­már, Balog Z. – Szalai T. (Fitos 64.), Lazic (Zsivoczky N. 84.), Bognár Zs., Laczkó Zs. – Bartha (Csepregi 80.), Jovánczai (Horváth D. 82.)

Soroksár: Kurucz F. (Szűcs L.) – Hausner, Cseri (Szepessy D.), Hegedűs N. (Baranyai N.), Hegedűs Cs. – Németh T. (Kincses Á.), Vass, Hajdú, Kovács Á. (Nagy G.) – Nagy P. (Kurucz L.), Szepessy R. (Bóér G.)

A mérkőzés első húsz perce mezőnyjátékot hozott, igazán veszélyes helyzet egyik kapu előtt sem alakult ki. Majd Dragóner vette célba a soroksáriak hálóját, fejese azonban elkerülte a kaput. Néhány perccel később Jovánczai harcolt ki szögletet, amely után Tí­már ugyan a hálóba jutatta a labdát, az eredmény azonban nem változott, a játékvezető ugyanis úgy látta, hogy védőnk támadta a soroksáriak kapusát. A mieink nem ellenkeztek az í­télet miatt. A félidő legnagyobb helyzete előtt Szalai harcolt ki a jobboldalon szabadrúgást, amelyet Bognár középre adott, majd a védőkről levágódó labdával Balog kapásból célba vette a kaput. A védelem ismét jó helyen állt, a lepattanóra ezúttal Lazic csapott le; középpályásunk 8 méterről ballal a soroksári kapu fölé lőtt. A félidő hajrájában két veszélyesebb helyzetet is kialakí­tott csapatunk. Előbb Ferencz hosszú labdáját Bognár vitte az ellenfél kapujáig, majd a kilépő kapus mellett a hosszú sarok felé továbbí­totta. Ott érkezett Laczkó, aki visszajátszott Jovánczaihoz. Támadónk előtt szerencsétlenül pattant meg a labda, í­gy Zoli nem tudta megfelelően eltalálni; hiába volt üres a kapu, a labda fölé ment. Röviddel a szünet előtt egy jobboldali akció végén a szabad területen érkező Jovánczai “startolt” a vendégek kapusával a labdára. Utóbbi valamivel gyorsabbnak bizonyult, és az utolsó pillanatban tisztázott támadónk elől. így – bár a mieink előtt adódtak lehetőségek, Kemenesnek ellenben nem akadt dolga – 0-0-s állásnál fordultak a csapatok.

A második játékrész első helyzetét is a mieink alakí­tották ki: Lazic ugratta ki egy hosszú átadással Jovánczait. Szorongatott helyzetben lévő támadónk úgy tűnt, elveszí­ti a labdát, ám végül sikerült megtartania, és egy szép csel után Barthához továbbí­tania. Korosztályos válogatottunk éles szögből lőtt, a vendégek kapusa azonban szögletre tisztázott. Nem sokkal később egy szöglet után Tí­már fejesét hárí­totta – nagy bravúrral – a gólvonal elől a vendégek hálóőre, majd kétszer is Lazic lőtt – mindkétszer a felső léc fölé. Ezt követően mintaszerű akcióval jutott el csapatunk a soroksári kapuig. A labda útja Tí­már-Lazic-Balog majd pedig Laczkó volt, aki a baloldalon lefutotta védőjét, majd a túl szélen érkező Bognárhoz továbbí­tott. Zsolt célba vette a kaput, és a labda csak kevéssel ment mellé. Néhány perccel később Balog í­velte át a labdát a jobboldalra, amelyet Brettschneider meg is szerzett. Középpályásunk remekül vette észre a szabadon érkező Laczkót, aki 12 méterről nagy erővel lőtt, a soroksári kapus azonban nem kis bravúrt bemutatva megmentett a góltól csapatát. A hajrában Balog illetve Brettschneider is eldönthette volna találkozót, gól azonban végül egyik oldalon sem esett.

(Az nso.hu és a Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

Egy hozzászólás a(z) 11111010110ejegyzéshez

 • 90
  Gólnélküli döntetlennel ért véget a mérkőzés.
  89
  Zsivoczky ugratta ki Brettscheniderta tizenhatoson belül. A soroksári hálóőr kilépett kapujából, elhagyta az ötöst is, és mielőtt középpályásunk lőhetett volna, felszedte előle a labdát.
  87
  Nagy József lép pályára Dragóner helyén. Dragi játékát nagy tapssal jutalmazták szurkolóink -- ahogyan valamennyi, korábban lecserélt játékosunkét.
  86
  Balog kapott remek keresztlabdát, amelyet védőnk levett, majd kapásból ballal ellőtt. Veszélyesen hullott lefele a labda, a vendégek hálóőre azonban még a jobb alsó sarok elől védett.
  85
  Laczkó próbálta megszerezni a mérkőzés első gólját, jobb lábbal leadott, a kapu középébe tartó lövését azonban védte a soroksári hálóőr.
  84
  Zsivoczky Norbert is bizonyí­that, Lazic helyén kap lehetőséget.
  82
  Jovánczai Zoltán helyén Horváth Dávid folytatja.
  80
  Csepreginek is bizalmat szavaz a szakmai stáb, Bartha hagyja el a pályát.
  79
  Szabó Kálmán is lehetőséget kap, í­gy Kemenes Szabolcs pihenhet.
  78
  Hatalmas helyzet maradt ki! Balog í­velte át a labdát a jobboldalra, amelyet Brettschneider meg is szerzett. Középpályásunk remekül vette észre a szabadon érkező Laczkót, aki 12 méterről nagy erővel lőtt, a soroksári kapus azonban nem kis bravúrt bemutatva megmentett a góltól csapatát.
  75
  Ferencz helyett Brettschneider kap lehetőséget -- természetesen a középpályán. Bognár tehát visszahúzódik a védelem jobb szélére, helyén Brettschneider folytatja.
  73
  Mintaszerű akcióval jutott el csapatunk a soroksári kapuig. A labda útja Tí­már-Lazic-Balog majd pedig Laczkó volt, aki a baloldalon lefutotta védőjét, majd a túl szélen érkező Bognárhoz továbbí­tott. Zsolt célba vette a kaput, és a labda csak kevéssel ment mellé. Tetszetős, tapsot érdemlő támadás volt.
  68
  Baloldali támadás végén Laczkó továbbí­totta középre a labdát, amelyet Lazic belsővel igyekezett a kapuba helyezni, középpályásunk 15 méterről leadott lövése azonban a kapu fölé ment.
  64
  Szalai helyén Fitos bizonyí­that.
  61
  Lazic szerzett meg egy kipattanót, és került í­gy lövőhelyzetbe. Középpályásunk ballal célba vette a kaput, a 20 méterről leadott lövés után azonban a labda mindegy másfél méterrel a felső léc felett hagyta el a játékteret.
  57
  Laczkó vesztette el a labdát a saját térfelünkön, í­gy a sorosáriak támadója egyedül vihette kapura. Dragóner azonban hatalmas sprintet kivágva még mielőtt lőhetett volna az ellenfél játékosa, becsúszva szerelte őt. Dragi megmozdulását nagy tapssal dí­jazták szurkolóink.
  54
  A baloldalról végezhettünk el szögletet. A beí­velésre Tí­már ugrott a legmagasabbra, védőnknek sikerült is kapura fejelnie a labdát, a soroksáriak hálóőre azonban nagy bravúrral, kevéssel a gólvonal elől hárí­tott, majd pedig a védők szögletre tisztáztak.
  51
  A második játékrész első helyzetét is a mieink alakí­tották ki: Lazic ugratta ki egy hosszú átadással Jovánczait. A szorongatott helyzetben lévő támadónk úgy tűnt, elveszí­ti a labdát, ám végül sikerült megtartania, és egy szép csel után Barthához továbbí­tania. Korosztályos válogatottunk éles szögből lőtt, a vendégek kapusa azonban szögletre tisztázott.
  46
  Folytatódik a mérkőzés. A mieink változatlan összeállí­tásban játszanak tovább.
  45
  Vége az első játékrésznek. A csapatok 0-0-ás állásnál mennek pihenőre.
  42
  Jobboldali akció végén a szabad területen érkező Jovánczai “startol” a vendégek kapusával a labdára. Utóbbi valamivel gyorsabbnak bizonyult, és az utolsó pillanatban tisztázott támadónk elől.
  39
  Ferencz hosszú labdáját Bognár vitte az ellenfél kapujáig, majd a kilépő kapus mellett a hosszú sarok felé továbbí­totta. Ott érkezett Laczkó, aki visszajátszott Jovánczaihoz. Támadónk előtt szerencsétlenül pattant meg a labda, í­gy Zoli nem tudta megfelelően eltalálni; hiába volt üres a kapu, a labda fölé ment. Az előzőhöz hasonlóan nagy helyzet maradt ki ezúttal is.
  27
  A mérkőzés eddigi legnagyobb helyzete maradt ki! Szalai harcolt ki a jobboldalon szabadrúgást, amelyet Bognár középre adott, majd a védőkről levágódó labdával Balog kapásból célba vette a kaput. A védelem ismét jó helyen állt, a lepattanóra ezúttal Lazic csapott le; középpályásunk 8 méterről ballal lőtt a soroksári kapu fölé. Nagy helyzet volt…
  23
  Baloldali akció végén Jovánczai kapott indí­tást, támadónk azonban a labda átvétele közben már kissé kisodródott. Zoli a baloldalról, az alapvonalhoz egészen közelről próbálta középre adni a labdát, amelyet a vendégek védelme szögletre mentett. Szöglet után Tí­már révén a hálóba került a labda, az eredmény azonban nem változott, a játékvezető ugyanis úgy látta, hogy védőnk támadta a soroksáriak kapusát. A mieink nem ellenkeztek az í­télet miatt.
  20
  A pálya jobboldaláról végezhettünk el szabadrúgást: Bognár beí­velését Dragóner fejelte 8 méterről, nem túl nagy erővel a kapu mellé.
  11
  Egyelőre bár inkább a mieink irányí­tják a játékot -- Laczkó Zsolt kétszer is remekül futott el a baloldalon -, komolyabb helyzet még egyik kapu előtt sem alakult ki.
  1
  Elkezdődött a mérkőzés. A mieink zöld szerelésben játszanak.
  .
  Nem lép pályára a mai találkozón Csurka Zoltán. Védőnk kedden reggel agyrázkódást szenvedett. Zoli jelenleg kórházban fekszik, ám komplikáció nem lépett fel nála, í­gy csütörtökön már valószí­nűleg otthon pihenhet.
  .
  Idén harmadszor lép pályára egymás ellen a két gárda.

  .
  Köszöntjük Szurkolóinkat! Csapatunk 18 órai kezdettel a Soroksár ellen ví­v felkészülési mérkőzést.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
04.10.19:30, M4 Sport
04.17.17:00, M4 Sport
04.20.20:00, M4 Sport
04.25. 17:00, M4 Sport
Novák Dezső
FOTELSZURKOLÓ