2006.VIII.23. Putnok – Ferencváros: 1-1 (edzőmérkőzés)

Tököli Attila megszerezte a Ferencvároshoz való visszatérését követő első gólját csapatunk Putnok elleni 1-1-re végződött gálamérkőzésén.


Putnok – Ferencváros: 1-1 (1-1)
Putnok

Ferencváros: ? – Balog Z., ?, ?, ? – Deme, ?, ?, ? – Tököli, ?

Gól: Tököli

A támadó az első félidő közepén volt eredményes, miután Bognár Zsolt elfutott a jobboldalon, majd erős lövéssel célba vette a hazaiak kapuját. A hálóőr csak kiöklözni tudta a labdát, amelyet a remek ütemben érkező Tököli védhetetlenül fejelt a kapuba.

A második játékrészben sokáig nem esett gólt, úgy tűnt, nem változik már az eredmény, ám percekkel a vége előtt a hazaiaknak is sikerült gólt szerezniük, í­gy a találkozó 1-1-re végződött.

Emlékszel, mikor fejeltél utoljára gólt?
– Cipruson, az utolsó bajnoki meccsemen szintén fejjel voltam eredményes. A Fradiban pedig egy debreceni mérkőzésen, ahol a második találatomat fejjel értem el.

Mennyire vagy elégedett a játékoddal?
– 60 percet töltöttem a pályán, rajtam kí­vül még Balog Zoli maradt „fent” ennyi ideig a kezdőcsapatból. Volt még egy lövésem, Demétől kaptam egy labdát, majd a hosszú sarokra akartam elcsavarni, de jó barátom, az ex-pécsi Regős védeni tudott. Úgy érzem egyébként, hogy amí­g minden a helyén volt, addig nem ment rosszul a csapatnak a játék, de az összjátékban még feltétlenül javulnunk kell.

Nem sokon múlott, hogy győztes gólt szerezzél.
– Az utolsó félórában már meglátszott, hogy ez nem tétmeccs volt, sokkal inkább gálameccs, hiszen eléggé felforgatott összeállí­tásban futballoztunk, az eredmény nem volt érdekes. Sajnos kaptunk is egy gólt, de azt hiszem, most sokkal fontosabb volt az, hogy az ország újabb helyszí­nén vendégeskedett a Ferencváros, örömet okozva ezzel a helyieknek.

(A Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ