2006.VIII.5. Balatonlelle – Ferencváros: 0-3 (edzőmérkőzés)

fradi_cimerÉbredezés az első sokk után


Balatonlelle – Ferencváros: 0-3 (0-2)
Balatonlelle, 1.500 néző, vezette: Balogh (Kiss, Szilvási)

Balatonlelle: Kálmán (Nagy B.) – Balogh (Szalafai), Kenéz, Graszl, Himics – Ágoston (Huszka), Földes, Varsányi (Baji I.), Bogár (Futács) – Galgóczi (Sontra), Valla (Baji T.)

Ferencváros: Kemenes (Szabó K.) – Takács, Bognár, Tí­már (Ferencz), Balog Z. – Szalai (Fitos), Lipcsei (Zsivóczky), Lazic (Brettschneider), Laczkó – Tököli (Bartha, Horváth D.), Jovánczai (Csepregi)

Gól: Szalai (23., 72.), Laczkó (38.)

Tököli visszatérése után először lépett pályára a mieinknél. Mi kezdtünk aktí­vabban, végig irányí­tottunk az első félidőben, Kemenesnek nem kellett komolyabban játékba avatkoznia. A 23. percben egy átadás után Szalai 10 méterről külsővel lőtte ki a jobb alsó sarkot (0-1). 15 perccel később Tí­már visszafejelt labdáját Laczkó közelről bólintotta a hálóba (0-2), í­gy megérdemelten vezettünk 45 perc után két góllal.

Fordulás után sorozatban kaptak lehetőséget cserejátékosaink. Továbbra is mi irányí­tottunk, és egy újabb gólt is sikerült szerezni. A 72. percben egy labdaszerzés után Lipcsei ugratta ki egy keresztlabdával Szalait, aki lefutotta a teljes hazai védelmet és a hálóba bombázott, í­gy a mieinkvégül három góllal nyertek.

(Az nso.hu és a Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
OLDALAK
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ