2007.II.1. Ferencváros – Dunaújváros: 2-2 (edzőmérkőzés)

W_ftc-dkseDöntetlent játszottunk a Dunaújváros ellen, a 2-2-vel záruló találkozón a mieink góljait Dragóner és Jovánczai szerezték.


Ferencváros – Dunaújváros: 2-2 (2-1)
Üllői út 2-es edzőpálya, 200 néző, vezette: Kömpf

Ferencváros: Kemenes – Szálkai (Medgyesi 46.), Ferencz, Dragóner (Nagy J. 60.), Buz (Héray 73.) – Lazic, Deme – Horváth D. (Fitos 46.), Bartha, Laczkó – Jovánczai

Dunaújváros: Baranyai – Szabó G., Rátkai, Nagy A., Facskó (Tolmácsi) – Riedl, Nagy I., Micskó, Márki (Bakos) – Drozdik, Kohány (Ebedli Z.)

Gól: Dragóner (16.), Jovánczai (28.) illetve Drozdik (6.), Bakos (73.)
Sárga lap: Laczkó (55.)

Csapatunk számára nem kezdődött jól a mérkőzés, hiszen egy védelmi hibát követően az újvárosiak már a hatodik percben vezetéshez jutottak. Ezt követően átvettük a mérkőzés irányí­tását és negyedóra elteltével Dragóner fejesével egyenlí­tettünk, majd bő tí­z perccel később Jovánczai higgadt találat után már nálunk volt a vezetés. A szünetig tovább növelhettük volna előnyünket, de Laczkó közelről a kapufát találta el. A vendégek elhibáztak egy büntetőt, Kemenes bravúrral védte Micskó 11-esét.

Fordulás után több helyen is változtatott szakvezetőnk. A játékrész elején inkább mezőnyjáték folyt a pályán. A 62. percben előbb Bartha, majd három perccel később Jovánczai révén veszélyeztettünk távolról. Tizenhét perccel a vége előtt Nagy jó egyéni alakí­tása után Bakos talált 7 méterről a hálóba. A hajrában próbáltuk kicsikarni a győzelmet, ám az utolsó passzok általában nem sikerültek megfelelően, í­gy az eredmény már nem változott.

NS-20070202-05-20070201

(A Ferencváros hivatalos honlapja és a Nemzeti Sport alapján)

Egy hozzászólás a(z) 11111010111ejegyzéshez

 • 90
  Vége a mérkőzésnek.
  85
  Nagy József hibája után Nagy István törhetett kapura, de Kemenes jól mozdult ki, í­gy elütötte a labdád a vendégek játékosa elől.
  82
  Kisütött a nap, ami úgy tűnik nem tett jót a játákosainknak. Bartha 14 méterről nagy helyzetben kicsivel ugyan, de a kapu fölé lőtt.
  77
  ítéletidő tombol az Üllői úton. Az orkánerejű szél és az esőzés nem könnyí­ti meg a játékosok dolgát.
  76
  Buz helyén Héray folytatja. A csere után Laczkó ment vissza a balhátvéd posztjára.
  75
  Bartha balról középre í­velt, Ferencz 8 méterről fél fordulatból mellé lőtt.
  73
  Nagy István kicselezte Ferenczet, középre adott, majd Bakos 7 méterről higgadtan átemelte a labdát a kimozduló Kemenesen (2-2).
  65
  Jovánczai lefordult a védőjéről, majd 22 méterről lőtt, a kellemetlen, pattogós lövést a kapus védte.
  62
  Bartha 19 méterről lőtt, a léc alá tartó lövését védte a kapus.
  60
  Dragóner helyett Nagy József állt be.
  58
  Jovánczai passzolt Demének, aki 17 méterről a kapu fölé lőtt.
  55
  Laczkót fejbe rúgta az ellenfele, amit középpályásunk számon kért a játékvezetőtől, aki Buksinak adott sárgát.
  46
  Elkezdődött a második félidő. Szálkai helyén Medgyesi játszik, mí­g Horváth Dávidot Fitos váltotta.
  45
  Vége az első félidőnek, megérdemelten vezetünk.
  33
  Laczkó vitte fel a labdát, majd el is lőtte azt, lövése után a kapufa éléről pattant le a labda.
  30
  Szálkai buktatta Nagyot, büntetőhöz jutottak a vendégek. Micskó sarokra tartó, erős lövését azonban Kemenes bravúrral kivédte!
  28
  Bartha ugratta ki jól Jovánczait, aki nagyon okosan elgurí­totta a labdát a kapus mellett, í­gy 2-1-re vezetünk.
  23
  Érdekes jelenet játszódott le. Jobboldalról készülődtünk szabadrúgáshoz, és a vendégek szakvezetője, Szepessy László legmagagasabb emberét állí­totta Dragónerre azzal a “fenyí­téssel”, hogy ha megint védőnk nyeri a fejpárbajt, akkor ő maga áll be az újvárosi védő helyére. Dragóner ezúttal nem fért a labdához, í­gy az újvárosi védő maradhatott a pályán…
  19
  Nagyon szép támadást vezettünk. Lazictól indult az akció, aki Horváthot ugratta ki a jobb szélen, aki Laczkóhoz passzolt, ő pedig az érkező Lazic elé tette a labdát. Ő 13 méterről lőtt, de nem tökéletesen találta el a labdát, í­gy az a bal kapufa mellett ment el. Nagy lehetőség volt.
  16
  Egyenlí­tettünk. Deme baloldali szöglete után a berobbanó Dragóner 7 méterről a léc alá bólintott (1-1).
  14
  Újabb nagy helyzet maradt ki: megint Laczkó ment el jól a baloldalon, beaádását az egyik vendégvédő kifejelhette volna, ám Horváth Dávid elé kerül a labda, aki méterről nagy helyzetben a középen álló kapusba bombázott.
  9
  Nagy helyzetet puskáztunk el. Laczkó ment el jól a baloldalon, elvitte a labdát a kicsit talán feleslegesen kimozduló kapus mellett is, majd középre í­velt. A felfutó Szálkai nagy helyzetben 8 méterről az üres kapu mellé fejelt.
  6
  Vezet ez ellenfél. Buz mentett szögletre, majd a beadás után a 17 éves Drozdik közelről a hálóba talált (0-1).
  5
  Az első öt perc a miénk volt, két szögletig is eljutottunk, de mindkettő veszélytelen volt.
  1
  A Dunaújváros kezdte a meccset.
  .
  Kemenes -- Szálkai, Ferencz, Dragóner, Buz -- Lazic, Deme -- Horváth D., Bartha, Laczkó -- Jovánczai összeállí­tásban kezdjük a meccset.
  .
  Köszöntjük szurkolóinkat! Hamarosan kezdődik csapatunk Dunaújváros elleni edzőmeccse, amelyen Gellei Imre több játékosára sem számí­that. Lipcsei Péter továbbra is beteg, Balog Zoltán a dán Viborggal egyeztet a szerződéséről, Tököli Attila húzódással bajlódik, Szalai Tamás műtétre készül, Hegedűs Gyula is belázasodott, Zsivoczky Norbert sem jött még rendbe, de Csepregi Richárd sem bevethető még. Nem lehet ott a pályán két Besztercebányán megsérülő játékosunk, Nagy Sándor és Brettschneider László sem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
EL-csoportkör 12.09. 21:00 M4 Sport
12.12. 16:30 m4 Sport
12.18. 14:45 m4 Sport
01.26. 19:00 m4 Sport
Novák Dezső
FOTELSZURKOLÓ