2007.IX.12. Ferencváros – Gázművek: 11-1 (edzőmérkőzés)

Tí­zgólos különbséggel nyertük meg a Gázművek (BLASZ I.) elleni edzőmeccset. A mieink 3-1-es félidő után végül 11-1-re győztek. Góljainkat Bartha (3), Ndjodo (2), Zsivoczky (2), Rédei és Nagy J. szerezték, de a vendégek két öngólt is vétettek.


Csank János nem számí­that a sérüléssel bajlódó Jeremias Buzra, Kulcsár Dávidra, Jovánczai Zoltánra, Mátyus Jánosra, Szabó Kálmánra és az édesapját gyászoló Horváth Péterre. Szakvezetőnk több olyan játékosnak is lehetőséget ad, akik kevesebb játéklehetőséget kaptak az utóbbi időben, több kulcsemberünk pedig edzésen vesz részt a mérkőzés helyett. A kapunkat Somodi Bence őrzi majd, a kezdőcsapat tagja lesz Vincze Ottó, Brettschneider László és Bartha László is.

*

Ferencváros – Gázművek: 11-1 (3-1)
Üllői út

Ferencváros: Somodi –

Gól: Bartha (3), Ndjodo (2), Zsivoczky (2), Rédei, Nagy J., öngól (2)

A meccs első negyedórája sajnos nem sokban különbözött a bajnoki meccsektől: több százszázalékos ziccert is rontottunk, ellenfelünk viszont nem hibázott: a Gázművek egy szép szabadrúgásgóllal szerzett vezetést. Néhány kimaradt lehetőség után végül Zsivoczky fejjel egyenlí­tett, majd Ndjodo közelről helyezett a hálóba, í­gy átvettük a vezetést. A harmadik találatunk egy szép támadás végén Bartha nevéhez fűződött.

Fordulás után gyorsan nőtt az előnyünk, a meccs során jobbára előkészí­tésben jeleskedő Brettschneider labdájába ért bele az egyik vendégvédő, a játékszer pedig a kapuban kötött ki. Nem sokkal később viszont egy gyönyörű találattal növeltük a különbséget: Rédei 17 méterről helyezett a bal felső sarokba. A folytatásban is sorra vezettük a támadásokat, de csak helyzeteink egy részét sikerült értékesí­teni. Egy szép akció végén Zsivoczky élt a helyzettel, majd Ndjodo fejelt a vendégkapuba. Ezt követően Bartha lépett ki szépen, és okosan helyezett a hálóba, majd ismételten öngólt vétett a Gázművek.

A hajrában is voltak még gólok: egy “kisakkozott” szituáció végén Nagy József helyezett a sarokba, Bartha pedig szép cselek után vette be a vendégek kapuját, í­gy végül 11-1-re nyertük meg a felkészülési mérkőzést.

(A Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ