2007.IX.12. Ferencváros – Gázművek: 11-1 (edzőmérkőzés)

Tízgólos különbséggel nyertük meg a Gázművek (BLASZ I.) elleni edzőmeccset. A mieink 3-1-es félidő után végül 11-1-re győztek. Góljainkat Bartha (3), Ndjodo (2), Zsivoczky (2), Rédei és Nagy J. szerezték, de a vendégek két öngólt is vétettek.


Csank János nem számíthat a sérüléssel bajlódó Jeremias Buzra, Kulcsár Dávidra, Jovánczai Zoltánra, Mátyus Jánosra, Szabó Kálmánra és az édesapját gyászoló Horváth Péterre. Szakvezetőnk több olyan játékosnak is lehetőséget ad, akik kevesebb játéklehetőséget kaptak az utóbbi időben, több kulcsemberünk pedig edzésen vesz részt a mérkőzés helyett. A kapunkat Somodi Bence őrzi majd, a kezdőcsapat tagja lesz Vincze Ottó, Brettschneider László és Bartha László is.

*

Ferencváros – Gázművek: 11-1 (3-1)
Üllői út

Ferencváros: Somodi –

Gól: Bartha (3), Ndjodo (2), Zsivoczky (2), Rédei, Nagy J., öngól (2)

A meccs első negyedórája sajnos nem sokban különbözött a bajnoki meccsektől: több százszázalékos ziccert is rontottunk, ellenfelünk viszont nem hibázott: a Gázművek egy szép szabadrúgásgóllal szerzett vezetést. Néhány kimaradt lehetőség után végül Zsivoczky fejjel egyenlített, majd Ndjodo közelről helyezett a hálóba, így átvettük a vezetést. A harmadik találatunk egy szép támadás végén Bartha nevéhez fűződött.

Fordulás után gyorsan nőtt az előnyünk, a meccs során jobbára előkészítésben jeleskedő Brettschneider labdájába ért bele az egyik vendégvédő, a játékszer pedig a kapuban kötött ki. Nem sokkal később viszont egy gyönyörű találattal növeltük a különbséget: Rédei 17 méterről helyezett a bal felső sarokba. A folytatásban is sorra vezettük a támadásokat, de csak helyzeteink egy részét sikerült értékesíteni. Egy szép akció végén Zsivoczky élt a helyzettel, majd Ndjodo fejelt a vendégkapuba. Ezt követően Bartha lépett ki szépen, és okosan helyezett a hálóba, majd ismételten öngólt vétett a Gázművek.

A hajrában is voltak még gólok: egy “kisakkozott” szituáció végén Nagy József helyezett a sarokba, Bartha pedig szép cselek után vette be a vendégek kapuját, így végül 11-1-re nyertük meg a felkészülési mérkőzést.

(A Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

    TFU_20020100_Fma_001 - 0018
OLDALAK
Következik: 05.12. 19:30 FTC-Vasas (TV:M4)
Ranglisták és statisztikák:
VVK 50 – A kupasiker 14 legszebb pillanata
FACEBOOK:
HOST
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső utánpótlás emléktornák