2007.X.10. Ferencváros – Ikarus: 4-0 (edzőmérkőzés)

Labdarúgócsapatunk felkészülési meccsen 4-0-ra verte a BLASZ I. osztályban szereplő Ikarust. Az első félidőben Bartha és Vincze volt eredményes, a fordulás után Horváth duplázott.

A második félidőben lehetőséget kap a nálunk lévő két próbajátékos is, a kanadai-ukrán Igor Pisanjuk, valamint a brazil Carlos. A chilei Juan Robledo még nem bevethető.

Ferencváros – Ikarus: 4-0 (2-0)
Üllői út, 3-as edzőpálya

Ferencváros:

I. félidő: Zarzycki – Lazic, Dragóner, Mátyus, Nagy J. – Lipcsei, Vincze, Deme – Ndjodo, Bartha, Kulcsár
II. félidő: Szabó (Somodi 66.) – Fitos, Lipcsei, Dragóner, Medgyesi – Brettschneider, Nagy S. – Pisanjuk, Carlos, Zsivoczky – Horváth

Gól: Bartha (5.), Vincze, Horváth (2)

Együttesünk a Zarzycki – Lazic, Dragóner, Mátyus, Nagy J. – Lipcsei, Vincze, Deme – Ndjodo, Bartha, Kulcsár összeállí­tásban kezdte a meccset. Gyorsan vezetést szereztünk: az 5. percben Lipcsei remek kiugratása után Bartha helyezett a hosszú sarokba. Ezután is voltak helyzeteink: Kulcsár előtt adódott lehetőség. majd Ndjodo fejelt 5 méterről a léc fölé. Támadásban maradtunk, és egy pontrúgás után Mátyus lőtt kevéssel a jobb kapufa mellé, majd Ndjodo lőtt 8 méterről a kapu fölé. A félidő hajrájában Barthát buktatták a vendégvédők, a büntetőt Vincze magabiztosan értékesí­tette.

Fordulás után a Szabó (Somodi, 66.) – Fitos, Lipcsei, Dragóner, Medgyesi – Brettschneider, Nagy S. -Pisanjuk, Carlos, Zsivoczky – Horváth összetételű csapat folytatta. Az első percekben Carlos egy bombagólt szerzett 16 méterről, ám a játékvezető nem adta meg a találatot. Később Zsivoczkynak, majd Pisanjuknak volt két lehetősége, majd egy szépen kijátszott támadás végén Horváth talált a kapuba. A végeredményt ugyanő állí­totta be a hajrában, í­gy együttesünk visszafogott játékkal is győzött 4-0-ra a Kecskemét elleni találkozó előtt.

(A Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
04.25. 17:00, M4 Sport
Novák Dezső
FOTELSZURKOLÓ