2008.I.23. Ferencváros – Pénzügyőr: 7-0 (edzőmérkőzés)

Idei első edzőmeccsünkön 7-0-ra vertük a Pénzügyőrt. NdJodo három gólt lőtt, Shaw kettőt, Fülöp és Szalai is eredményes volt.


Ferencváros – Pénzügyőr: 7-0 (4-0)
Soroksár

Ferencváros: Holczer – Fülöp, Dragóner, Mátyus, Szkukalek – Deme, Lipcsei, Lazic, Szalai – Shaw – Ndjodo
cserék: Nagy S., Nagy J., Rédei, Vincze, Bartha, Kulcsár, Pintér B.

Gól: NdJodo (3), Fülöp, Shaw (2), Szalai

Jól kezdtük a találkozót, hiszen rögtön az első percekben vezetést szereztünk: Szkukalek remekül futott el a szélen, mesterien adott középre, és a magasra felugró Ndjodo a kapuba bólintott. Mintegy negyedórával később Lipcsei szögletét követően Fülöp helyezett a kapu közepébe. Nem sokat kellett várni az újabb gólra: a végig hiba nélkül játszó Shaw lépett ki Lipcsei remek labdájával, majd ballal, a bal alsó sarokba lőtt a szép támadás végén. A negyediket is az angol támadó szerezte: egy védelmi hibát követően előbb átemelte a labdát egy védő felett, majd a kapus mellett is elvitte azt, és a hálóba helyezett. 45 perc után jól játszva vezettünk 4-0-ra.

Fordulás után Nagy Sándor, Nagy József, Rédei, Vincze, Bartha, Kulcsár és a fiatal kapus, Pintér Balázs is pályára lépett. Az első percekben Ndjodo gyorsan duplázott: előbb egy szöglet után fejelt a kapuba, majd egy kavarodás után csapott le a labdára, és betalált. Kb. tí­z perc elteltével Nagy Sándor megsérült, miután összerúgott ellenfelével, a védőt Vincze hozta le az ölében, várhatóan térdszalagjai súlyosan sérültek Nagynak. A mérkőzés utolsó és egyben legszebb gólja Szalai nevéhez fűződött, aki egy gyönyörű csavarással talált be az ellenfél kapujába. Jól játszva, megérdemelten nyertünk 7-0-ra.

NS-20080124-05-20080123

(A Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.28.17:45 TV:M4Sport
OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ