2008.I.26. Ferencváros – Százhalombatta: 4-0 (edzőmérkőzés)

Felkészülési meccsek: FTC-siker


Ferencváros – Százhalombatta: 4-0 (2-0)
Szigetszentmiklós, 500 néző, vezette: Kömpf Gy.

Ferencváros: Holczer (Pintér B.) – Fülöp N., Dragóner, Mátyus, Szkukalek (Rédei) – Lazic (Fitos) – Vincze O., Lipcsei (Szalai T.), Bartha – Shaw (Deme), NdJodo (Nagy J.)

Gól: Mátyus, NdJodo, Vincze (2, utóbbit 11-esből)

A félidő első felében Dragónernek volt két lehetősége, előbb fejjel, majd lábbal veszélyeztetett, de nem sikerült a kapuba találnia. A 23. percben aztán Lipcsei szögletét követően Mátyus bólintott a kapuba (1-0). Tí­z perccel később Vincze Ottó pontos beadása után Ndjodo 6 méterről elképesztő erővel fejelt a hálóba (2-0). A szünetig a kameruni légiósunknak még volt két helyzete, de azok kimaradtak.

A második félidőben lehetőséget kapott Szalai, Fitos és Deme, később Rédei, valamint fiatal kapusunk Pintér is beállt. A 67. percben növeltük előnyünket, Vincze 25 méterről leadott lövése megpattant egy védőn, í­gy a labda a kapuban kötött ki. Nem sokkal később középpályásunk duplázhatott volna, Szkukalek visszagurí­tása után azonban célt tévesztett. A hajrában a Bartha buktatásért megí­télt büntetőt Vincze értékesí­tette, í­gy alakult ki a 4-0-s végeredmény.

(Az nso.hu és a Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ