2008.I.30. Artmedia Bratislava – Ferencváros: 2-0

Felkészülési mérkőzés: rendbontás miatt félbeszakadt az FTC meccse

A Nemzeti Sport helyszínről tudósító munkatársa szerint szurkolói rendbontás miatt a 78. percben félbeszakadt a Ferencváros labdarúgócsapatának dunaszerdahelyi mérkőzése, mivel a magyar csapat szurkolói kővel dobták meg az Artmedia egyik játékosát.
A felkészülési találkozót közel kétezren tekintették meg, sokáig jó iramú összecsapást láthattak. Az Artmedia a szünet után szerezte két gólját.


Artmedia Bratislava – Ferencváros: 2-0 (0-0)
Dunaszerdahely, 1.500 néző

Ferencváros: Holczer – Fülöp, Dragóner, Mátyus, Szkukalek – Vincze, Lazic, Lipcsei, Kulcsár – Bartha, Ndjodo
Cserék: Zarzycki, Deme, Fitos, Nagy J., Szalai

Mi kezdtünk jobban, Barthának a meccs elején volt egy nagy helyzete, de 14 méteres lövését lábbal védte a kapus a rövid sarok elől. Ezután többet volt az ellenfélnél a labda, elsősorban Halenár veszélyeztetett. Volt egy felső kapufája, és több jó lövése is. Az első félidő vége újra a miénk volt. Egy jó Kulcsár megmozdulás után a szélső keresztbe lőtt el a kapu előtt, majd Bartha jó cselek után lőtt, a kapus szépen védett. Az első félidő krónikájához hozzátartozik, hogy Lipcseit hosszasan kellett ápolni, mert az egyik pozsonyi játékos lekönyökölte.

Fordulás után Kozák lőtt egy szabadrúgás-kombinációból gólt. Majd Bartha került helyzetbe, a lehetőség kimaradt, és az ellentámadásból Halenár gyorsan beállította a végeredményt. A játékvezető kezéből ezután kicsúszott a meccs irányítása, sokat tévedett, és nem torolta meg az Artmedia-játékosok provokációit sem. Ebben Kozák járt az élen, őt edzője le is cserélte végül. Vincze Ottó sántítva jött le a pályáról egy durva belépő után, a játékvezető végül idejekorán lefújta a mérkőzést.

NS-20080131-04-20080130

(A Ferencváros és az nso.hu hivatalos honlapja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

    TFU_20020100_Fma_001 - 0018
OLDALAK
Ranglisták és statisztikák:
Következik: 09.19.21:00 EL csoportkör Espanyol-FTC (TV:Sport1)
Következik: 09.22.18:00 ZTE-FTC (TV:M4sport)
Következik: MK 09.25. 15:00 Iváncsa-FTC (TV: -)
Következik: 09.29.16:00 FTC-Kisvárda (TV:M4stream)
VVK 50 – A kupasiker 14 legszebb pillanata
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső Utánpótlás Emléktornák
FACEBOOK:
HOST