2008.II.2. Soroksár – Ferencváros: 1-2 (edzőmérkőzés)

Felkészülési mérkőzések: két meccset is megnyert a Fradi

Két felkészülési mérkőzésen is pályára lépett a Ferencváros labdarúgócsapata szombaton. Csank János együttese a Soroksár ellen erősebb összeállí­tásban lépett pályára, és nyert is 2-1-re. A Dabas ellen is ugyanilyen arányban nyertek a zöld-fehérek, ahol a kilencedik kerületiek legjobbja Bartha László volt, aki két gólt is szerzett, ráadásul a fiatal csatár a soroksáriak ellen is betalált.


Soroksár – Ferencváros: 1-2 (0-0)
Haraszti út, 500 néző, vezette: Szőts G.

Soroksár: Kálmán – Hauser (Mészáros A.), Janovics, Szekeres Zs., Kőkúti – Hegedűs Cs. – Horváth D., Kiss R., Forró (Héray) – Szili (Lantos I.), Skita (Tarcsa)

Ferencváros: Holczer – Fülöp N., Dragóner, Mátyus, Szkukalek – Lazic, Lipcsei – Fitos, Shaw, Kulcsár D. – NdJodo (Bartha)

Gól: Tarcsa illetve Shaw, Bartha

A meccs elején a hazaiak előtt akadt két gólszerzési lehetőség, de ezek kimaradtak. A folytatásban Kulcsár egy szép szóló után lőtt mellé, mí­g Lipcsei beadása után Mátyus fejelt a kapu fölé.

A második félidőt jól kezdtük, az 50. percben Lipcsei löbbölt be egy labdát a védelem mögé, Shaw pedig egy pattanás után a kapuba lőtt. Negyedórával később szabadrúgáshoz jutott a Soroksár, amit az egykori Fradi-játékos, Tarcsa Bence a bal sarokba lőtt. Úgy tűnt döntetlennel ér véget a találkozó, de az utolsó percben a Ndjodo helyére beállt Bartha elcsí­pett egy hazaadást, majd megszerezte a győztes gólunkat.

NS-20080203-03-20080202

(Az nso.hu és a Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ