2008.III.25. Ferencváros – Sheffield United: 0-1

Egy hozzászólás a(z) 11111011000ejegyzéshez

  • ftc.hu: Egygólos vereséget szenvedtünk a Sheffield Unitedtől az Albert-stadionban. A vendégek gólját Abdi szerezte.

    Grosics először védhette a Fradi kapuját, az Aranycsapat korábbi hálóőrének ezzel élete álma teljesült. A legendát rögtön a meccs elején Holczer váltotta. Shaw rögtön a meccs elején Benettel szemben találta magát, de nem tudta ellőni mellette a labdát. Majd nem sokkal később megszerezte a vezetést az angol csapat: a 10. percben egy szép jobboldali beadás végén Abdi fejelt a bal sarokba. Ezután inkább a küzdelem dominált, a mieink főleg távoli lövésekkel veszélyeztetettek – kevés sikerrel.

    A második félidőben Lisztes, Souare, Vincze, Szalai és Csiszár is lehetőséget kapott. Picit élvezetesebb játékot hozott fordulás után a meccs, de a kapuk ritkán forogtak veszélyben. A legközelebb az egyenlí­téshez Lisztes állt, aki egy szép egyéni alakí­tás után lőtt, de a vendégkapos a léc alól tisztázott. A hajrában Bartha lőtt még veszélyesen, de az eredmény már nem változott, az United 1-0-ra nyert.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
OLDALAK
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ