2008.III.5. Ferencváros – Szigetszentmiklós: 2-1 (edzőmérkőzés)

Csapatunk 2-1-re nyert edzőmeccsen a Szigetszentmiklós ellen. Góljainkat Shaw és Bartha szerezték, a találkozón bemutatkozott Tidiane és Moussa, Dramane pedig betegség miatt hiányzott.


Ferencváros – Szigetszentmiklós: 2-1 (1-1)
Albert stadion

Ferencváros: Zarzycki – Fitos, Dragóner, Baranyai, Mátyus – Szalai, Lipcsei, Csiszár, Bartha – Shaw, Ndjodo
cserék: Holczer, Deme, Tidiane, Moussa, Vasas, Lazic, Fülöp, Lisztes, Szkukalek

Gól: Shaw, Bartha illetve ?

20080312-budafok-moussaMár a meccs elején vezetést szereztünk, egy jobb oldali beadás után Shaw talált közelről a hálóba. Negyedóra múlva büntetőből egyenlí­tettek a vendégek. Később Dragóner kapufát fejelt, de az állás már nem változott.

Fordulás után Holczer, Deme, Tidiane, Moussa, Vasas, Lazic, Fülöp, Lisztes és Szkukalek is lehetőséget kapott Csank Jánostól. Tidiane a védelemben kapott lehetőséget, mí­g Moussa a jobb szélen. A második félidőben főleg mezőnyjáték folyt a pályán, Lisztes több alkalommal is szép megmozdulásaival szórakoztatta a közönséget. A két elefántcsontparti játékos többször is kapott tapsot a nézőtérről, de nyilvánvaló, hogy szokniuk kell még a társakat. A győztes gólunkat Shaw passza után Bartha lőtte ballal az ötös sarkától az 57. percben.

Érdekesség, hogy a játékvezető mintegy tí­z perccel korábban lefújta a meccset.

NS-20080306-05-20080305

(A Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
OLDALAK
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ