2008.III.8. Ferencváros – Kazincbarcika: 4-0

Egy hozzászólás a(z) 11111011000ejegyzéshez

  • ftc.hu: Csapatunk 4-0-ra verte a Kazincbarcikát. Kiváló hangulatú meccsen, 12 ezer néző előtt sikerrel köszöntöttük az Albert-stadiont. Góljainkat Dragóner, Shaw és Bartha szerezték.

    Az első perctől kezdve uraltuk a mérkőzést, de jól védekezett a Kazincbarcika. Fölényünk a 33. percben érett góllá, amikor Dragóner bólintotta a kapuba Lipcsei szögletét. Az első félidőben már nem esett több gól.

    Fordulás után sem változott a játék képe, talán picit nyí­ltabban futballozott a vendégcsapat, de kapunkra nem igazán jelentettek veszélyt. Egy alkalmat leszámí­tva, amikor Holczer rosszul talált egy labdát, de a kapuralövést bravúrral hárí­totta. Bár nem volt benne a meccsben, de az utolsó negyedórában aztán kivégeztük ellenfelünket. Előbb Shaw lépett ki Bartha lefejelt labdájával, és a kapuba helyezett, majd berobbanása után lőtt a kapuba egy kipattant labda után az angol támadó. A közönség ekkor már hullámzott, amit a csapat egy negyedik góllal hálált meg, Bartha Fitos beadása után talált a kapuba.

    Mivel a Szolnok és a Kecskemét is nyert, ezért továbbra is a harmadik helyen állunk.

    Csank János elégedett volt az eredménnyel, a vendégek szakvezetőjének tetszett csapata játéka, de az eredmény már nem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.28.17:45 TV:M4Sport
OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ