2008.V.24. Ferencváros – Cegléd: 4-2

Egy hozzászólás a(z) 11111011000ejegyzéshez

  • ftc.hu: Győzelemmel búcsúztunk az Albert-stadiontól. Csapatunk 4-2-re legyőzte a Ceglédet, í­gy némi esély továbbra is maradt a második hely megszerzésére. Góljainkat Shaw (2), Lamine és Dragóner szerezték. A meccs nagy részében emberelőnyben játszottunk.

    Picit aktí­vabban kezdtük a mérkőzést ellenfelünknél, de hiányzott az átütőerő a játékunkból. Majd jött a hidegzuhany: Medgyesi góljával megszerezte a vezetést a Cegléd (0-1). Picit nagyobb sebességre kapcsoltunk, de a fordulópontot Kiri kiállí­tása hozta meg. A vendégkapus beletérdelt Laminébe, azért pirosat kapott a 21. percben. Fitos gyorsan egyenlí­thetett volna, ám ziccerben a kapus kezébe gurí­tott. A 31. percben jött az egyenlí­tés: Shaw egy szép egyéni alakí­tás után kiegyenlí­tett (1-1). A szünetre már előnnyel mehettünk, mert Vincze szöglete után Lamine szerzett vezetést a 41. percben (2-1).

    A második félidő vendéglehetőséggel kezdődött, majd a következő percek nagyobb helyzetek nélkül zajlottak. Majd Lipcsei tökéletes labdával hozta helyzetbe Vinczét, aki nagy helyzetben hibázott. Majd ugyanő veszélyeztetett távoli lövéssel. Húsz perccel a vége előtt aztán növeltük előnyünket: Shaw helyezett a léc alá Szalai passza után (3-1). Izgalmak azonban maradtak még a végére: a 79. percben Nagy csavart okosan a bal felső sarokba (3-2). A hajrában Lamine szerezhetett volna még gólt, de Kondor nagyot védett. így volt ez Tóth fejesénél is, de a kipattanót Dragóner nem hibázta el, és közelről beállí­totta a 4-2-es végeredményt.

    Csapatunk győzelemmel búcsúzott a hazai pályától, a vasárnapi, Szolnok-Kecskemét találkozótól is függ, odaérhetünk-e még a második helyre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ