2008.VII.10. Ferencváros – Szigetszentmiklós: 5-0 (edzőmérkőzés)

Csapatunk 5-0-ra győzött első felkészülési meccsén a Szigetszentmiklós ellen. Első gólunkat Souare fejelte Lipcsei szöglete után, majd a második harmadban Shaw duplázott, de Abdi is betalált, a végeredményt Tóth Bence állí­totta be.


Ferencváros – Szigetszentmiklós: 5-0 (2-0)
Albert stadion, zártkapus mérkőzés

Ferencváros:

I. harmad: Komora – Wolfe, Souare, Csiszár – Fitos, Ashmore, Lipcsei, Szkukalek – Lamine – Downing, Bartolomew
II. harmad: Holczer – Fülöp, Dragóner, Baranyai, Nagy J. – Bartha, Morrison, Moussa, Abdi – Shaw, Diaz
III. harmad: Pintér – Nagy S. (Országh), Achraf, Markez S., Kulcsár – Szalai, Deme (Nonso Anidi), Tóth B., Nyilasi B. – Pisanjuk, Dramane

Gól: Souare, Shaw (2), Abdi, Tóth B.

20080710-sztk-diazAz első harmadban a gólt Souare szerezte a 27. percben Lipcsei szöglete után. Együttesünkből Downingnak és Bartholomewnek is volt egy-egy veszélyes lövése, Lamine és Csiszár pedig fejjel veszélyeztettek. A mi kapunk előtt is volt két-három veszélyes szituáció, szerencsére azok kimaradtak.

A második harmad elején Shaw visszatett labdáját Morisson centikkel lőtte a kapu mellé egy szép támadás után. Nem sokkal később azonban megdupláztuk előnyünket: Abdi gyengén találta el a labdát, ám Shaw érkezett és a kapuba helyezett (2-0). Feltűnő volt Diaz labdaügyessége, az amerikai játékos több szép megmozdulást is bemutatott. A folytatásban is tudtuk növelni előnyünket: egy kiugratás után Shaw helyezett ballal a hosszú sarokba (3-0). Ezzel még nem volt vége: a bal szélen felfutó Abdi lőtte ki 11 méterről a bal alsó sarkot (4-0). A második harmadban már biztatóbban mozgott csapatunk.

A záró harmadban Tóth Bence büntetőből állí­totta be a végeredményt. A fiatal játékosnak volt egy remek 17 méteres lövése is, ám a kapus védte a bal sarok elől a félmagas lövést. A szigetszentmiklósiak egy kapufával veszélyeztettek, mí­g csapatunkból Szalainak volt még egy í­géretes lövése 9 méterről, ám azt védte a vendégkapus.

(A Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.28.17:45 TV:M4Sport
OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ