2011.XI.16. LK, Ferencváros – Siófok: 1-2

A labdarúgó Ligakupa csoportkörének utolsó fordulójában a Siófok 2–1-re nyert a Ferencváros otthonában. A Fradi számára már tét nélküli volt a mérkőzés és a vendégcsapatnak is csak matematikai esélye volt a továbbjutásra a B-csoportból. A Siófok akkor folytathatta volna, ha nyolc gólt szerez, mivel ez nem történt meg, a Balaton partiak is búcsúztak a sorozattól.

Ferencváros – Siófok: 1-2 (0-0)
Albert stadion, 200 néző, vezette: Erdős József (Medovarszki, ifj. Kormányos)

Ferencváros: Hermány (Rigó 78.) – Fitos, Grúz, Csizmadia, Nagy A. – Zsivóczky (Szabó R. 57.), Nyilasi B., Morales (Bölcsföldi 46.), Homma (Papp M. 70.) – Gárdos (Pölöskey II. 46.), Oláh L.
kispad: Oláh M.
edző: Nagy Tamás, Lipcsei Péter

Siófok: Szatmári Z. – Pécseli, Gadó, Fehér Zs., Fejes – Horváth A. – Horváth B. (Rebryk 62.), Lattenstein, Huszák (Balogh G. 91.), Melczer V. – B. Bozsovic (Csermelyi 71.)
kispad: Varga Sz., Mogyorósi
edző: Horváth Károly, ifj. Mihalecz István

Gól: Oláh L. (57. – 11-esből) illetve Fejes (52.),  Melczer V. (61. – 11-esből)
Sárga lap: – illetve Bozovic (8.), Melczer V. (42.), Gadó (53.)

Nyolc gólt rúgni egy csapatnak sem egyszerű. A Ligakupa csoportkörének utolsó fordulójában az Üllői úton fellépő  Siófoknak csak úgy lett volna esélye a továbbjutásra, ha ennyit szerzett volna a sorozattól már elbúcsúzó Ferencváros vendégeként. Mivel erre nem sok esély volt, a vendégek is igen tartalékos felállásban léptek pályára, és a két csapat nem is kezdte nagy iramban a mérkőzést. Olyannyira nem, hogy az első félidőben szinte a kapukig sem jutottak el a csapatok…

A második félidőre a Siófok kicsivel harciasabban jött ki a pályára, és ennek meg is lett az eredménye. Az 53. percben egy beí­velt labdát követően Csizmadia Csaba nem figyelt, szinte odapöckölte a labdát az ellenfélnek, Fejes András pedig résen volt és a kapu jobb oldalába lőtt (0–1). Nem sokáig örülhettek a vendégek, öt perccel később ugyanis a tizenhatoson belül becsúszó Fehér Zsolt kezéhez ért a labda, a megí­télt tizenegyest pedig Oláh Lóránt értékesí­tette (1–1). A 61. percben a túloldalon Csizmadia megismételte Fehér teljesí­tményét, kezezett a tizenhatoson belül. A tizenegyest itt Melczer Vilmos lőtte a jobb alsóba (1–2).

Több gól már nem esett, í­gy mindkét együttes elbúcsúzott a Ligakupától.

Lipcsei Péter: – Az első félidő nem hozott jó játékot, sok labdát eladtunk, pontatlanok voltunk. Szünet után feljavultunk, jól játszottunk, de két hiba megpecsételte a sorsunkat. Lett volna lehetőségünk legalább az egy pont megszerzésére, de sajnos kimaradtak a helyzetek.

(Az nso.hu, a Ferencváros és a Siófok hivatalos honlapja, a Sport TV, valamint az MLSZ adatbankja alapján)

Egy hozzászólás a(z) 11111011011ejegyzéshez

  • A tegnapi Liga Kupa meccsről az alábbi “hirdetés” jutott eszembe. Bocs!

    “Hirdetés-Toborzó

    Kedves futballozni vágyó ifjú barátunk!
    Haragban vagy a labdával? Nem tudsz futni, rúgni,beadni,passzolni?
    Képtelen vagy cselezni? Elbotlasz a 16-os vonalában?
    Ügyetlen vagy és mindig kiröhögnek?
    A játszótéren mindig téged választanak utoljára?
    Köztünk a helyed!
    Innen nem fogsz kilógni! Mi is ugyanolyan cipőben járunk , mint Te!
    Gyere futballozni a Ferencvárosi Torna Clubba!
    Itt nincs elvárás, nem létezik követelmény! Ha bebotladozol az első csapatba, kiemelt fizetést is kapsz! Mutatni fog a TV! Hí­res leszel!

    Vegyél részt velünk az ország első számú, legnépszerűbb futballklubjának módszeres tönkretételében! Légy TE az utolsó koporsószög!

    Focizz Velünk, itt a Fradiban! Mindenki megbánja, de TE nem bánod meg!”

    Nyilván túlzás, amit í­rok, de elkeserí­tő ez a “szí­nvonal”… Hajrá Fradi!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ