2012.III.24. NB II., Győri ETO II. – Ferencváros II.: 2-0

Másodosztályú gárdánk ma délután az ETO II. otthonába látogatott. NB II-es csapatunk a két bekapott gól ellenére rászolgált volna a döntetlenre.

Mérkőzés előtti nyilatkozatok:

Lipcsei Péter: – Az ETO II-nél nem lehet tudni, hogy milyen kerettel állnak ki majd ellenünk, mint ahogy pontosan még mi sem tudjuk, hogy az első keretből kikre számí­thatunk majd – mondta a csütörtök délelőtti edzést megelőzően Lipcsei Péter. – Azt várom a játékosoktól, hogy mentálisan felpörögjenek, és keményen tegyék oda magukat az ETO ellen a pályán. A héten biztatóan mozgott a csapat, megértették, hogy a győzelemért tenni kell, í­gy remélem, hogy sikeresen szerepelünk majd.

A mérkőzés:

Győri ETO II. – Ferencváros II.: 2-0 (1-0)
Győr, 300 néző, vezette: Kiss Norbert (Kulman, Kiss I. Tamás)

Győri ETO: Nacsa – Kálmán, Paget, Djordjevic (Köles 55.), Nagy Á. – Windecker, Nyitrai, Németh L. (Nicsenko 46.) – Molnár T., Varga T., Kiss Sz. (Hagymási 83.)
kispad: Filipánics, Markovic, Miklós, Horváth G.
edző: Sándor István

Ferencváros: Hermány – Nagy A. (Kleizer 31.), Vattai, Nyárasdi, Fülöp N. – Vass – Gárdos, Holman (Erdei 71.), Morales (Nyilasi B. 18.), Papp M. – Varga B.
kispad: Rigó, Oláh M., Antal, Peszmeg
edző: Dejan Milovanovic (Lipcsei Péter eltiltása miatt)

Gól: Molnár (4.), Nicsenko (86.)
Sárga lap: Németh L. (24.), Paget (38.), Kálmán (45.), Nagy Á. (66.), Nyitrai (83.) illetve Vass (53.), Holman (72.), Vattai (90.)

A mérkőzés sajnos rosszul indult a számunkra, mert az ötödik percben a vendégek szélsője, Molnár Tibor a kapunkba talált (1-0). A folytatásban főként a mezőnyben folyt a játék, sok párharc alakult ki, ami nem egyszer szabálytalansággal zárult. Lipcsei Péter eltiltása miatt Dejan Milovanovic ült a kispadon, trénerünknek főhetett a feje, mivel az első játékrészben Hector Moralest, valamint Nagy Adriánt is sérülés miatt kellett lecserélni. A hátralevő percekben Holman lövéseivel veszélyeztettünk – hátul Vattait és Hermányt lehetett kiemelni -, de a szünetig nem változott az állás.

A második félidőben több gólszerzési lehetőséget is kidolgozott csapatunk, de sajnos az egyenlí­tés nem jött össze. Hátul – főként a Hermány-Vattai duónak köszönhetően – továbbra is stabilak voltunk, a középpályán ötletes megoldásokat eszközöltek a játékosok, és elől is végig nyomás alatt tartottuk a győri védőket, gólt mégis ők szerezte. Korábbi csatárunk, Igor Nicsenko gyermeke – ugyancsak Igor – az utolsó percekben betalált, í­gy a találkozó – bár rászolgáltunk volna az 1 pontra – 2-0-s győri győzelemmel ért véget.

Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Sándor István: – Kiszenvedtük első hazai győzelmünket, amihez gratulálok játékosainknak és a volt szakmai stábnak, hiszen ez az ő érdemük is.

Lipcsei Péter: – Sajnos nagyon rossz passzban vagyunk, nem elég, hogy a pénteki edzésen négy sérültet szedtünk össze, ma csatlakozott hozzájuk még kettő. Ennek ellenére mindent megteszünk, hogy a nevünkhöz méltóan szerepeljünk.

(A Ferencváros és a Győr hivatalos honlapja, az nso.hu és az MLSZ adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

03.31.18:00 TV:M4Sport
04.03.20:00 M4 Sport MK-negyeddöntő
OLDALAK
04.07.14:45 M4 Sport
04.14.16:30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ