2012.IV.1. NB II., Ferencváros II. – Budaörs: 2-1

Oláh lőtte a győztes találatot

Az NB II 21. fordulójának mai játéknapján a Budaörsöt fogadtuk hazai pályán. Fiataljaink megfordí­tották a Budaörs elleni találkozót, 2-1-re nyertek.

Ferencváros II. – Budaörs: 2-1 (1-1)
Albert stadion, 200 néző, vezette: Berke Balázs (Márton Zs., Kovács II G.)

Ferencváros: Hermány – Maróti, Vattai, Fülöp N., Sváb – Vass (Antal 80.) – Holman (Peszmeg 50.), Oláh L., Papp M. – Beliczky, Varga B. (Nyilasi B. 72.)
kispad: Rigó, Nyárasdi, Oláh M., Kleizer
edző: Dejan Milovanovic (Lipcsei Péter eltiltása miatt)

Budaörs: Mester – Szvoboda, Hegedűs N., Márton D., Ódé – Horváth L., Lattenstein, Mihályi (Besztercei 78.), Sánta A. (Lászka 60.) – Szentgyörgyi (Kollega 78.), Tüske
kispad: Tulipán, Pleván, Tóth Cs., Papp G.
edző: Lucsánszky Tamás

Gól: Papp M. (43.), Oláh L. (84.) illetve Szentgyörgyi (26.)
Sárga lap: – illetve Horváth L. (32.), Mihályi (53.), Márton D. (69.), Ódé (87.)

Papp Máté egyenlí­tett

Lipcsei Péter csapata magához vette az irányí­tást, a vendégek kontrákra rendezkedtek be, és az első játékrész során 2-3 alkalommal meg is lógtak. Egy ilyen helyzetnél a budaörsiek – valamennyire váratlanul – Szentgyörgyi révén megszerezték a vezetést (0-1). Fiataljaink előtt is akadtak lehetőségek, í­gy a félidő hajrájában egyenlí­teni tudtak: egy ellentámadás végén nagy kavarodás alakult ki a budaörsi kapu előtt, Papp Máté pedig közelről a hálóba lőtt (1-1).

A fordulást követően beszorí­tottuk a Budaörsöt, sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, de fordí­tani csak a 83. percben tudtunk. Ekkor egy szépen kidolgozott helyzet végén Oláh fejelt az ellenfél kapujába! Ezzel a találattal a fiatalok 2-1-re győztek, és megszerezték első tavaszi győzelmüket.

Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Lipcsei Péter: – Az első félidőt átaludtuk, de a második játékrész már sokkal jobb volt, több lehetőségünk, helyzetünk is akadt. A játékkal még mindig nem vagyok elégedett, de négy mérkőzést követően most az a legfontosabb, hogy újra győztünk. Remélem, hogy ez a siker önbizalmat ad a játékosoknak a folytatásra, és megkezdjük a pontok gyűjtögetését.

Lucsánszky Tamás: – A második félidei gyáva játékunk miatt s egy operettbe illő góllal kaptunk ki.

(A Ferencváros és a Budaörs hivatalos honlapja, az nso.hu és az MLSZ adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ