2012.IV.25. NB II., Ferencváros II. – Baja: 0-2

NB II-es csapatunk vereséget szenvedett a mai mérkőzésen. 

Ferencváros II. – Baja: 0-2 (0-0)
Albert stadion, 150 néző, vezette: Varga László (Demeter, ifj. Varga G.)

Ferencváros: Gyenes – Tóth A., Fülöp N., Nyárasdi, Sváb – Vass (Mohácsi 78.) – Morales, Beliczky (Antal 46.), Nyilasi B. (Pölöskei II. 68.), Papp M. – Varga B.
kispad: Hermány, Oláh M., Vattai, Peszmeg
edző: Lipcsei Péter

Baja: Herbert – Szauter, Burucz, Forgács A., Villám – Balázs R. (Domonyi R. 83.) Lógó, Bakos Sz. – Szőllősi F. (Szávuj 86), Csovics, Kőbányai (Szőllősi T. 61.)
kispad: Csoknyai, Berdó, Balázs, Szabó N.
edző: Bognár György

Gól: Covic (64.), Szöllősi (73.)
Sárga lap: Nyárasdi (81.)

Az NB II Nyugati csoportjából, a 16. fordulóból elmaradt bajnoki mérkőzést pótolt ma délután tartalék csapatunk a Baja ellen. A mérkőzésről hiányzott Holman Dávid, aki a magyar U19-es válogatottal játszott felkészülési mérkőzést az olasz korosztályos csapat ellen. A találkozó 0-0-s döntetlennel ért véget, Holman csereként, a második félidőben állt be.

Visszatérve az NB II-es mérkőzésre: Lipcsei Péter fiai az első félidőben nagy küzdelmet folytattak a bajaiak ellen. Az első 45 perc során kevés helyzet alakult ki, de több védenivalója Gyenes Dávidnak akadt.

A fordulást követően a mezőnyben továbbra is egyenlő ellenfelei voltunk a Bajának, de a kapu előtt Bognár György csapata volt a magabiztosabb. Ennek tudható be, hogy a bajaiak előbb Covic, majd Kőbányai révén is betaláltak, í­gy végül 2-0-ra megnyerték a mérkőzést.

További képek …

Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Lipcsei Péter: – Nem azt kaptam vissza a pályán, amit megbeszéltünk. Szombaton nagyon jól játszott a csapat, most viszont nagyon gyengén. Az első félidőben kivégezhetett volna bennünket a Baja, ha 5-0-ra vezetnek, akkor egy szavunk sem lehetett volna. A második félidő már jobb volt, de ez összességében kevés volt.

Bognár György: – Jól játszott a csapat, különösen a mérkőzés első felében. Számos helyzetet dolgoztunk ki, ám érdekes módon akkor rúgtuk a gólokat, amikor kiegyenlí­tettebbé vált a meccs.

(A Ferencváros és a Baja hivatalos honlapja, az nso.hu és az MLSZ adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ