2012.IV.8. NB II., Videoton II. – Ferencváros II.: 0-1

Az NB II Nyugati csoportjában második csapatunk 1-0-ra győzött a Videoton II otthonában. A mieink győztes találatát Kleizer lőtte a 82. percben.

Mérkőzés előtti nyilatkozatok:

NB II-es csapatunk a Budaörs múlt heti legyőzését követően vasárnap 18 órakor a Videoton II otthonába látogat. A mieink szakvezetője, Lipcsei Péter reményei szerint újabb sikert aratnak fiataljaink.

– Egyáltalán nem számí­tok könnyű találkozóra, mivel a Videoton II-nek nagyon jó kerete van, ráadásul olykor olyan minőségű futballisták is visszajátszanak, mint például Gosztonyi András – mondta Lipcsei. – Ettől függetlenül az a célunk, hogy sikeresek legyünk. A héten természetesen jobb hangulatban teltek az edzések, mivel győztünk, de nem dőltünk hátra, keményen dolgoztak a fiúk. A múlt hétvégi siker ugyanakkor önbizalmat adhat a játékosoknak. A sérülések terén nem javult a helyzetünk, több játékost is nélkülöznöm kell.

A mérkőzés:

Videoton II. – Ferencváros II.: 0-1 (0-0)
Felcsút, 200 néző, vezette: Erdős József (Péter T., Horváth Z.)

Videoton: Czirjék – Margitics, Vaszicsku, Apostolopoulos, Farkas N. – Macsicza (Elek 84.), Király (Varga 61.), Soós, Molnár (Balog 61.) – Máté, Jeff Silva
kispad: Gábor, Farkas V., Jankovics, Baracskai
edző: Hartyáni Gábor

Ferencváros: Hermány – Fülöp N., Tóth A., Vattai, Papp M. (Kleizer 46.) – Nyilasi B. (Holman 56.), Vass, Batik, Peszmeg – Abdi, Varga B. (Mohácsi 86.)
kispad: Rigó, Nyárasdi, Oláh M., Antal
edző: Lipcsei Péter

Gól: Kleizer (82.)
Sárga lap: Soós (22.), Varga T. (74.) illetve Kleizer (82.)

Nagyon hidegben és erős szélben kezdődött a találkozó, ami előtt mindössze egy hellyel állt előttünk a Ferencváros. Felváltva alakultak ki kisebb helyzetek, az első nagyobb a vendégek előtt adódott, egy beadás után Vattai pörgetett kapura, Czirjék óriásit védett. Jeff Silva bal oldali elfutásai és Máté szabadrúgásai jelentettek eseményt a mérkőzés közepén, majd lassan átvettük az irányí­tást, de ez nagy lehetőségekben nem mutatkozott meg, í­gy gól nélkül vonulhattak pihenőre a csapatok.

A második félidőben tovább folytatódott a harcos, kemény, de nem durva meccs. Az 57. percben Varga teljesen egyedül léphetett ki a védőink között, jól is lőtt, de Czirjék fantasztikusan védett. A 61. percben első NB II-es mérkőzésén lépett pályára csapatunkban Varga Tamás. Ugyanúgy helyzetek nélkül ment el a második félidő közepe, mint az elsőé, aztán úgy tűnt, eldönthetjük a meccset. Előbb Vaszicsku, majd Soós került a kapu elé, egyik lehetőségből sem lett azonban gól. Mikor már valószí­nűsí­teni lehetett, hogy amelyik csapat gólt szerez, megnyeri a mérkőzést, egy bal oldali beadás átszállt a védőink felett, és a hosszún tartózkodó Kleizer az 5-ös sarkáról a kapuba bombázott. Az utolsó 10 percben mentünk előre, a hosszabbí­tásban két szögletet is rúghattunk, de a gól nem jött össze. Nem túl látványos, ám annál küzdelmesebb mérkőzésen a szerencsésebb csapat nyert.

Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Hartyáni Gábor: – Egy tipikus x-es mérkőzés volt. A legnagyobb gondot az okozza a csapatnál, hogy vajon tudunk-e gólt szerezni az adott mérkőzésen, ugyanis nagyon kevés helyzetet alakí­tunk ki, és ezeket kellene nagy százalékban kihasználni a győzelmekhez, ám ez nem sikerült. Dolgozunk tovább, és bí­zunk benne, hogy a hátralévő fordulókban lesz eredménye a munkánknak.

Lipcsei Péter: – A nagyon nagy hideg és szél rányomta bélyegét a mérkőzésre, tipikus egygólos meccs volt, ahol a második félidőben több helyzetet dolgoztunk ki, sokat tettünk a győzelemért.

(A Ferencváros és a Videoton hivatalos honlapja, az nso.hu és az MLSZ adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
OLDALAK
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ