2012.IX.9. LK, Ferencváros – Kecskeméti TE: 2-1

A labdarúgó Ligakupa 2. fordulójában csapatunk 2-1-re legyőzte a Kecskemétet és továbbra is százszázalékos maradt.

Ferencváros – Kecskeméti TE: 2-1 (1-1)
Albert stadion, 500 néző, vezette: Andó-Szabó Sándor (Kispál, Szalai)

Ferencváros: Kunsági – Jovanovic, Otten, Klein, Grúz – Józsi, Cukic – Böde – Somalia (Busai 87.), Orosz M., Máté (Ionescu 59.)
kispad: Jova, Gárdos, Menyhárt, Nyilasi B.
vezetőedző: Ricardo Moniz

KTE: Antal – Koszó, Balogh B., Vaskó, Mohl – Sós, Savic, Ramos – Litsingi (Pekár 75.), Jorginho, Balázs (Tarabai 62.)
kispad: Borszéki, Bertus, Patvaros, Nagy P.
vezetőedző: Török László

Gól: Somalia (28.), Böde (66.) illetve Balázs (44.)
Sárga lap: Cukic (32.), Jovanovic (74.) illetve Koszó (53.), Tarabai (90.)
Kiállí­tva: Mohl (74.)

Remekül kezdődött a mérkőzés, a mieink elsőként Somalia távoli lövésével veszélyeztettek. A brazil játékos mellett Böde is roppant aktí­v volt, középpályásunk két átlövéssel okozott zavart a vendégek kapuja előtt. A játékot végig irányí­tottuk, a vendégek nem tudtak különösebb helyzetet kialakí­tani.  A 28. percben aztán egy egyéni akció végén Somalia 19 méterről, ballal a bal alsóba lőtt. 1-0. A folytatásban – lévén ma ünneplik a Fair Play napját – egy érdekes esett történt… Középpályásunkat, Mark Ottent lekönyökölték a félpályánál, de a játékvezető sí­pja néma maradt, í­gy Balázs Zsolt a hálónkba lőtt. 1-1.

A második félidőben továbbra is a mieink domináltak, ami szerencsére a gólokban is megmutatkozott. A 66. percben Böde egyéni akciója végén kí­méletlenül a kecskeméti kapuba lőtt. 2-1. A folytatásban egy durva szabálytalanságot követően megfogyatkozott a KTE – a játékvezető Mohl Dávidot állí­totta ki.

A hátralevő időszakban már nem született gól, í­gy csapatunk 2-1-re győzött és százszázalékos maradt a Ligakupában.

További képek …

Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Ricardo Moniz (FTC): – Maradéktalanul az első félidővel sem voltam elégedett, úgy érzem, hogy több gólt kellett volna lőnünk. Roppant bosszantó, hogy ismét gólt kaptunk, ezen mindenféleképpen változtatnunk kell. Egyéni villanások döntötték el a mérkőzést. Több passzal és kevesebb futással eredményesebbek lehetnénk.

Török László (KTE): – Jól kezdtük a mérkőzést, de aztán az FTC átvette az irányí­tást. Úgy érzem, hogy tí­z emberrel sem játszottunk rosszul. Ugyanakkor, ha húsz éves lennék, akkor elmennék játékvezetőnek, megmutatnám, hogy hogyan kell ezt csinálni.

Csapatunk döntő találatát Böde Dániel szerezte, aki úgy érzi, hogy teljesen megérdemelten tartottuk otthon a 3 pontot.

– Úgy érzem, hogy jól kezdtük a mérkőzést, a vezetést is megszereztük, de a KTE még az első félidőben kiegyenlí­tett. A szünetet követően meg tudtunk újulni, í­gy a második játékrész elején újra magunkhoz vettük a vezetést. A kiállí­tást követően kissé pontatlanná váltunk, de úgy érzem, hogy megérdemelten győztünk.

(Az nso.hu, a pepsifoci.hu, a Ferencváros és a Kecskemét hivatalos honlapja, valamint az MLSZ adatbankja alapján)

3 hozzászólás a(z) 2012.IX.9. LK, Ferencváros – Kecskeméti TE: 2-1 bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső