2012.V.2. Szajol – Ferencváros: 0-6 (edzőmérkőzés)

A mieink jótékonysági mérkőzésen léptek pályára szerda délután.

A mérkőzést megelőzően

Amint arról beszámoltunk, csapatunk ma délután Szajolon játszott jótékonysági mérkőzést. A találkozóval egy alapí­tvány létrejöttét támogatjuk, amely a jövőben a tehetséges, de nehéz sorsú ifjú gyermekeknek segí­t majd. A mieink erős csapattal álltak fel, í­gy a kilátogatók igazán izgalmas találkozóra számí­thattak.

A helyiek egyébként roppant kedvesek és figyelmesek, remek hangulat uralkodik a pálya környékén.

Szajol – Ferencváros: 0-6 (0-2)
Szajol, 500 néző, vezette: Mozsár Gergő (Kapusi Krisztián, Kun Péter)

Szajol: Csúri (Tarjányi) – Bujáki (Donkó), Dömök (Meggyes), Dalmadi (Lajkó T.), Csajbók – Péntek, Benedek (Fekete), Tóth Gy. (Erdős), – Kurucz (Papp), Bogdán, Szentmiklósi

Ferencváros:

I. félidő: Gyenes – Kulcsár D., Grúz, Klein, Sváb – Otten – Rósa, Hakola, Beliczky – Pölöskey, Simic

II. félidő: Kunsági – Peszmeg, Vattai, Fülöp N., Junior – Zsivóczky, Nyilasi B., Vass – Lisztes – Pölöskei II., Oláh L.

Gól: Simic (2), Oláh L., Pölöskei II., Lisztes, Nyilasi B.

I. félidő

A szajoliak sárga-feketében, a mieink tiszta zöldben léptek pályára. A találkozót a Ferencváros kezdte.

Az első 10 percben végig mi irányí­tottunk, az ellenfél egy alkalommal tudott eljutni a tizenhatosunkig, akkor a kapu mellé lőttek. A mieink egy Simic-betöréssel és egy Beliczky cselsorozattal veszélyeztettek, de a hazai védők mindkét alkalommal szögletre mentettek.

A folytatásban sorozatban dolgoztuk ki a lehetőségeket. Simic kétszer is ziccerben rontott, mí­g egy alkalommal Beliczky átemelését csí­pte el az ellenfél kapusa. A hazaiak is próbálkoznak, egyik meginduló játékosuk a tizenhatoson belülről az oldalhálóba lőtt – Gyenes rajta volt a labdán.
A játék 95 %-ban a Szajol térfelén zajlik.

Össztűz alá vettük a vendéglátók kapuját: Kulcsár, Otten, Pölöskey, majd ismét Kulcsár veszélyeztetett átlövéssel, de a gól még várat magára. Az első félórát egy Grúz-lövés zárta.

A 35. percben Pölöskey gurí­tott középre, Simic pár centivel maradt le a remek labdáról, amely végiggurult a gólvonal előtt.

Az első félidő utolsó negyedórája Simicé volt. Előbb átlövéssel, majd egy fejessel veszélyeztetett, majd a 43. percben 14 méterről, balról védhetetlenül lőtt a hosszú alsó sarokba (0-1).

Alig pár perccel később Simic 13 méterről, középről a bal alsóba lőtt (0-2).

A szünetre kétgólos előnnyel vonulhatott csapatunk.

II. félidő

A szünetben csapatunk teljes sort cserélt.

Jól kezdődött a második félidő: Oláh egy csodálatos átlövéssel 3-0-ra módosí­totta az állást.

A játék a záró 45 perc során is az ellenfél térfelén zajlik. Az utóbbi percekben Junior, valamint Zsivoczky lövései okoztak veszélyt a szajoli kapu előtt.

A 76. percben Pölöskei II lőtt önfeláldozóan a kapuba (0-4), majd nem sokkal később Lisztes pörgetett ziccerben tanárian a hálóba (0-5)!

A mieink egyre magabiztosabbak a kapu előtt, az imént Nyilasi módosí­totta 6-0-ra az állást.Ez egyben a végeredményt is jelentette, Szajol-FTC 0-6.

Vastaps közepette vonultak le a csapatok a pályáról, ami nem is csoda, hiszen ne feledjük, a mérkőzés jó célt szolgált: egy nehéz sorsú gyermekeket támogató alapí­tvány létrejöttét.

További képek ittitt és itt …

(A Ferencváros és a Szajol hivatalos honlapja és a szoljon.hu alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.28.17:45 TV:M4Sport
OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ