2012.V.30. Orosháza város válogatottja – Ferencváros: 0-3 (edzőmérkőzés)

fotó: fradi.hu

A nagyszénási születésű, középiskolai tanulmányait Orosházán végző, tí­z éve elhunyt Mátrai Sándorra, a Ferencváros 81-szeres válogatott labdarúgójára emlékeztek szerdán Orosházán.

Orosháza város válogatottja – Ferencváros: 0-3 (0-1)
Orosháza – Mátrai stadion, 700 néző. V.: György

Orosháza város válogatottja: Bordás D. — Kerepeczki, Futaki, Szabó A., Szabó N. — Ács, Petneházi, Varga R., Végh — Petrovics, Mazalica
cserék: Lévai (kapus), Milenkovics, Juhász N., Tóth D., Kánya, Boros, Lövei, Németh, Debreczeni, Buza, Hrabovszki, Lupsa, Szabó T.
Edző: Major László

Ferencváros:

I. félidő: Gyenes – Fülöp N., Grúz, Otten, Junior – Batik, Vass – Jovanovic, Nyilasi B., Papp M. – Oláh L.
II. félidő:
Hermány – Vattai, Grúz, Nyárasdi, Tóth A. – Peszmeg, Otten – Kleizer, Holman, Antal – Pölöskei II.

Gól: Nyilasi B. (32.), Kleizer (56.), Holman (70.)

A nagyszénási születésű, középiskolai tanulmányait az orosházi Táncsics Mihály Gimnáziumban végző, tí­z éve elhunyt Mátrai Sándorra, a Ferencváros 81-szeres válogatott labdarúgójára emlékeztek szerdán Orosházán. A Berta József Labdarúgó Alapí­tvány által rendezett emléknapon bemutató mérkőzéseket játszottak az OMTK-ULE csapatai. Ezt követően az emléknap résztvevői megkoszorúzták a stadionban Mátrai Sándor szobrát.

A jótékonysági mérkőzés első félidejében kiegyenlí­tett játék folyt a pályán, az orosháziak Petneházi három szabadrúgásával veszélyeztettek, amelyeket Gyenes kapus védett. A 32. percben Nyilasi megszerezte a vezetést a zöld-fehéreknek.

Fordulás után az orosháziaknál a Rákóczi Vasas labdarúgói szerepeltek, mí­g a vendégeknél az FTC II. lépett pályára, csak Otten és Grúz maradt az első csapatból. A fővárosiak az 56. percben Kreizler közelről szerzett góljával növelték előnyüket, majd a 70. percben Holman fejelt a házigazdák kapujába. Az orosháziak kétszer léphettek volna ki ziccerben, ám az asszisztens lesen állí­totta meg a hazaiak akcióját. A lefújás előtt előbb Hrabovszki majd Szabó T. hibázott nagy helyzetben.

A látottak alapján a végig sportszerű mérkőzésen a zöld-fehérek győzelme megérdemelt.

Major László: — Méltóképpen tisztelegtünk egy remek sportember emléke előtt.

Nagy Tamás: — Nagy megtiszteltetés volt számunkra, hogy itt lehettünk ezen az ünnepségen, amelyen egy kiválóságra emlékeztünk. Játszottunk egy jót.

További képek itt és itt …

(A beol.hu és a Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

2 hozzászólás a(z) 2012.V.30. Orosháza város válogatottja – Ferencváros: 0-3 (edzőmérkőzés) bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.28.17:45 TV:M4Sport
OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ