2013.II.13. Ferencváros – FC Tegu: 1-1

Csapatunk döntetlent játszott dél-koreai ellenfelével szemben.

Ferencváros – FC Tegu: 1-1 (0-1)
Belek

Ferencváros: Kunsági – Gárdos (Sváb 46.), Batik, Junior Fell (Gyömbér 39.), Orosz M. (Csilus 46.) – Nagy E. (Cukic 46.), Józsi (Besic 46.) – Erdei V. (Jenner 46.), Hakola (Somalia 46.), Martinus – Peric (Böde 46.)
vezetőedző: Ricardo Moniz

Gól: Gyömbér (78.) illetve Lee Jin Ho (23. – 11-esbő)
Kiállítva: Besic (74.) illetve Lee Jin Ho (74.), Kim Dae – Yeol (85.)

Ricardo Moniz ezúttal is több fiatalnak lehetőséget adott, így a kezdőcsapatban kapott helyet Nagy Erik és Erdei Vince is.

A mieink zöld-fehérben, az ázsiaiak kék-fehérben lépek pályára. Az 5. percben Kunságinak kellett hárítania egy lövést. Az első negyedóra vége felé Józsi György lőtt távolról kapura, de célt tévesztett. A 22. percben egy szabálytalanság miatt a Daegu büntetőhöz jutott, amit értékesített is (0-1). Nem sokkal később Peric veszélyeztetett átlövésből, majd Martinus szabadrúgásból. A 33. percben Martinus beadását Erdei fejelte a kapufára. A 39. minutumban sérülés miatt Fell hagyja el a játékteret, helyére Gyömbér Gábor érkezett. A játékrész hajrájában Kunsági védett lábbal egy lövést, a fordulást követően Erdei lövéssel felérő beadása a felső kapufát érintve hagyta el a pályát.

A szünetben Cukic, Besic, Sváb, Csilus, Somalia, Böde, valamint Jenner érkezett csapatunkba.

Rögtön az újrakezdést követően Somalia adott középre, de Böde lába előtt nem sokkal elcsúszott a labda… Az 55. percben Gyömbér egy veszélyes szituáció után szögletre mentett. A sarokrúgást követően egy kemény fejest Csilus vágott ki a gólvonalról, majd két perc múlva Csilus 27 méteres lövése szállt mellé. A 66. percben Martinust kellett ápolni egy kemény belépő után. A koreaiak egyre durvábban játszottak, amit Moniz szóvá is tett. A folytatásban a Daegu játékosai továbbra is aprították a mieinket, mindezt Besic unta meg először. Egy visszarántást követően odalépett ellenfelének, amiért a játékvezető kiállította. (Időközben a játékvezető egy koreai játékost is kiállított.)  A 78. percben Gyömbér került helyzetbe a kaputól 12 méterre, ki is használta, így csapatunk egyenlített (1-1). A mérkőzés hajrájában Kunsági Roland kétszer is bravúrral hárított, míg a koreai csapat kilenc emberrel fejezte be a találkozót.

Miután a fiatalok eddig remek teljesítményt nyújtottak, és hiányzóink továbbra is vannak, így Ricardo Moniz döntése alapján Bokányi Richárd, Nagy Erik, Csilus Tamás és Erdei Vince ma nem utazik vissza korosztályos együttesükkel, hanem a felnőttekkel marad egészen péntekig.

További képek itt …

Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Ricardo Moniz, Sváb Dániel, Julian Jenner:


(A Ferencváros és az FC Tegu hivatalos honlapja valamint a csakfoci.hu alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

    TFU_20020100_Fma_001 - 0018
OLDALAK
Ranglisták és statisztikák:
Következik: 02.22. 19:30 Mezőkövesd-FTC (TV:M4 Sport)
EL-csoportkör 2019
VVK 50 – A kupasiker 14 legszebb pillanata
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső Utánpótlás Emléktornák
HOST